torstai 9. syyskuuta 2021

Natasha Denona Ayana ja Corail

 Puuh, pitkä postaus tiedossa. Toivottavasti jaksatte lukea näitä palettipostauksia ;)

Natasha Denona luomivärit

Tänään esittelen kaksi Natasha Denonan luomiväripalettia. Merkki on tullut tutuksi kauneusboxeista ja päädyin hankkimaan luomiväripaletteja koska sattui edukkaasti eteen. Valitettavasti ihastuin laatuun niin paljon että näitä pitäisi saada lisää, ja hankin varmaan jossain vaiheessa parikin erilaista pikku palettia. Niissä on vielä hinta ihan järkevä ;) 

Natasha Denonan paletit maksavat 25 eurosta 125 euroon. Ainakin. Tosin en ymmärrä eroja näiden pienten palettien kohdalla, näistäkin toinen maksaa 25 e ja toinen 46 e. Että mikä näissä on erona? Onneksi kuitenkin on saatavilla näitä pieniä paletteja että pienemmälläkin budjetilla pääsee Natashaa kokeilemaan, koska 46 e on hurja hinta viiden sävyn paletista. 

Natasha Denona Ayana

Ayana on neutraali paletti jonka vihertävä taupe oikeassa reunassa on aika jännä sävy! Näissä kuvissa se näyttää hopealta mutta swatchatessa ja luomella vihertävä harmaa. Meikissä käytin lisäksi kolmea mattasävyä paletista. Natasha Denonan luomivärien parhain puoli onkin kerrostettavuus eli tässäkin meikissä käytin kolmea mattasävyä varjostuksissa! Se ei olisi itsestäänselvyys kaikkien palettien kanssa joissa on esim voimakas pigmentti joka ei anna kerrostaa, vaan jämähtää helposti iholle. Mielestäni se onkin premium luomivärien paras puoli; työskentely on vaivatonta ja lopputulos silkkisen upea!

Natasha Denona Ayana

Natasha Denona Ayana

Huippulaatu häivyttää ja värit levittyvät saumattomasti toistensa päälle. Tein tosi neutraalin arkilookin jota väritin luumuisella eyelinerillä. Ja apua noita ripsiä mutta siitä ne pikku hiljaa karisevat. Jos siis nypin nuo irti niin omat ripset lähtevät mukana. On myös vaihtoehto poistattaa pidennykset tekijällä mutta itse päätin antaa niiden tippua pois. Tuntuu silleen luonnolliselta eikä minusta itsestä tunnu jotenkin järkyttävän näköiseltä ;)

Natasha Denona Ayana

Natasha Denona Ayana

Ayana paletti on tehty pelkästään Boxycharmia varten, itse en sitä boxissa saanut mutta ostin toiselta bloggaajalta kuten seuraavan Corail -paletinkin. 

Natasha Denona Corail

Corail yhdistää punaisia ja koralleja sävyjä sekä jännittävän glitter violetin napin! Itse paletti on todella jämäkkä ja laadukas, jo se kielii paremman tason meikeistä. Natasha Denona on meikkitaiteilija joten hän varmasti työssään arvostaa laadukkaita pakkauksia ja omiin kosmetiikkatuotteisiin sellaisia valmistaa.

Natasha Denona Corail

Natasha Denona Corail

Tämännäköisen meikin olisin kyllä taiteillut jollain muullakin paletilla. 46 e on mielestäni tästä liikaa vaikka paletti upealta näyttääkin. Luomilla on kullanhohtoinen persikka, ulkonurkassa shimmerpunainen ja varjostuksessa kahta mattasävyä. Käytin siis kaikkia sävyjä paitsi glitterviolettia. Täytyy kyllä kokeilla sitä seuraavalla kerralla, tästä meikistä tuli hiukan yksitoikkoinen omaan makuun vaikkakin sievä. 

Luomivärit käyttäytyivät moitteetta mutta jäin ikävöimään kontrastia enemmän, muutenkin olen nyt kyllästynyt lämpimiin ja punasävyisiin luomiväreihin. Ei huono paletti missään nimessä ja on kokeiltava jotain jännittävämpää kyllä seuraavaksi ;)

Oletko sinä kokeillut Natasha Denonan luomivärejä?

27 kommenttia:

  1. En ole kokeillut, voisi kiinnostaa kun olen laadukkaaksi käsittänyt. Odotan eniten juuri sen glittervioletin näkemistä meikeissäsi! -HH

    VastaaPoista
  2. Mää luulin että se kalliimpi mini on isompi, siis että ne napit on isompia? Jos ne ovatkin saman kokoisia niin en ymmärrä.
    Mulla on se yksi mini, oikein ihana, vaikkakin yksi sävy murentui pikku kolauksesta.

    Mulle laitettiin lisää ripsiä huollossa kun oikeassa oli täysi kato käyny ja laittoi ohkaisempaa ripseä jonka pitäisi pysyä paremmin. Ei maksanut kuin 15 euroo 😉 eli ilmaista. Katotaan nyt jaksaako pitää, pahinta on jos irtoavat kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole niitä oikeita minejä, varmaan niitä mitä tarkoitat. Niistä mulla on useampi ostoslistalla niin voisi sitten verrata onko ne pienimpiä kuin nämä. Luulisi olevan? Ei ole pahan hintainen huolto ;) mulla on nyt kaikki ripset lähteneet ja ihan hyvin elelen näiden kanssa vaikka onhan ne just laitetut upeat <3 mutta ei ole ikävä kun voi meikata nyt vapaasti :)

      Poista
  3. Upeat meikit 😍❤️
    En oo kokeillut, mutta haluaisin hankkia Natasha Denonan sen Glam paletin.. Viileet sävyt kiinnostaa nyt. Tubettajat aina hehkuttaa näitä paletteja ja kukaan heistä ei ikinä poista kokoelmistaan näitä paletteja. Aattelin hääpäivälahjaksi toivoa jotain paleteista. Jos en keksi mitään tarpeellisempaa🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mulla on useampi ND ostoslistalla, saa nyt nähdä milloin ne raaskin hankkia. Ehkä sitten osaan muodostaa enemmän mielipidettä, ja ehkä kun hankin mieluisamman värisiä paletteja niin ihastun niihin sitten lopullisesti <3 Jos mulla olisi sellainen mies joka ostaisi mulle meikkejä, niin varmasti toivoisin Denonaa hääpäivälahjaksi :DD

      Poista
    2. Hih.. Oon kouluttanut miestä yli 20 v. Kiltti on❤️

      Poista
    3. <3 Ihanaa hääpäivää teille <3

      Poista
  4. Tosi kauniita meikkejä molemmat😍 tuossa ekassa paletissakin ihanat sävyt. Mulla ei olekaan noista kokemusta, mutta luomivärit kiinnostaa aina. Makeup Geekin tilaus sujui hyvin. 10 päivää meni, niin paku oli perillä! 🙂 En oo testaillu vielä, kun nyt on joku obsessio meikkailla Macin luomiväreillä. Sävyt oli kyllä nätit, mutta sehän siinä aina on, että jäi vielä monta sävyä, jotka kiinnostais. Site vähä myöhemmin vois tilata, kun nyt on taas tullu osteltua vähän liikaa 😅 En tiiä mikä siinä on, kun ne on just luomivärit, joihin tuntuu olevan aivan loppumaton kiinnostus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 apua, ihan kuin minun suusta olisi tullut tuo viimeinen lausahdus...mulla on joku ihme himo luomiväreihin ja nimenomaan paletteihin! Niitä mulla on ylimaalisesti eniten ja koko ajan ostoslistalla lukemattomia paletteja...nytkin tulossa 2 älyttömän ihanaa, odotahan kun näet tämän kuun kosmetiikkaostokset ;)) en oikeastaan ostele enää kynsilakkoja enkä ole niin kiinnostunut ihonhoidosta kuin meikkien hamstraamisesta...
      MAC luomivärit on ihania ja niitä mulla on kiva kokoelma, tosin osa aika vanhoja jo. Mitkä on sun lempimerkkejä luomiväreissä, tai ihan lempisävyjä tai -paletteja?

      Poista
    2. Joo, minäkään en nykyään enää kynsilakkoja nii paljo osta. Ihan riittävästi on entisiä. Voi, just mielenkiinnolla luen kosmetiikkaostokset ja esim. loppuneet tuotteet 😍 Ja nuo sun tekemät meikit on aina nättejä kyllä. Minä kyllä tykkään kans Macin luomiväreistä. Satin taupe ja expensive pink on kivat. Urban Decay on kans lemppari. Ja, sitte Make Up Store oli. Sävy Muffin oli aivan ihana. Saako niitä enää mistään? Anastasialta mulla on Sultry paletti, mutta en oo uskaltanu kokeilla sitä vielä. Jotenki ei tiiä mitä sävyjä yhdistelis, nii sitte katon paljon youtubevideoita. Ootko sinä jo meikkaillu sultrylla ja tekisitkö joskus sellasen tuton siitä? Se ois kiva. 🙂 Entä mitkä on sun Mac suosikit? Mulla on aika vähän mattaluomivärejä, nii oon miettiny sellasta viileänsävyistä palettia. Jos tulee mieleen joku, nii kerro ihmeessä. Tykkään sun blogista. Oon vuosia sitä jo seurannu, mutta nyt viime aikoina vasta kommentoinu. 🙂

      Poista
    3. Tosi kiva kun kommentoit koska rakastan keskustella meikeistä <3 Satin Taupe ja Expensive Pink on mun lempparisävyjä MACilta! On tosi monia muitakin esim Stars´n´Rocket, Nocturnelle ja on niin monia lukemattomia...ja voi vitsit, Make Up Store, Muffin on kiva sävy! Pitäis käyttää niitäkin useammin...mä en tuosta Make Up Storesta oikein tiedä kun se meni konkurssiin, mutta Lykolla on ihan uusia tuotteita ja minähän tilasinkin niitä. Luomivärit on uudistunut tuollaisiksi pieniksi napeiksi mutta Masaita tilasin jemmaan kun vanha kohta käytetty.

      https://lyko.com/fi/make-up-store

      Sultrysta on tulossa postaus jossa monta eri meikkiä! Se on ihan älyttömän kiva paletti kun siihen pääsee sisään. Just hyvät viileät sävyt <3 MAC luomivärit on ihania mutta en ole niitä enää vuosiin ostanut koska yksi nappi on älyttömän kallis ja harrastan enemmän paletteja nykyään. Enkä ole ostanut heiltä paletteja koska olen koonnut niitä itse yksittäisistä sävyistä refill-napeista ( eleveniltä sai ainain joskus ). Valmiista MAC paleteista suosikkini on Semi-sweet Times Nine ja In The Flesh, molemmat viileitä mutta en tiedä myydäänkö niitä enää...

      Kiva kun tosiaan kommentoit nykyään, mukava saada palautetta, vuorovaikutusta ja vähän huomata mitkä postaukset lukijoita kiinnostaa <3

      Poista
  5. Olen unelmoinut ND:n Sunset -paletista jo pitkään. Reilun satkun hinta on vähän jarrutellut hankintaa. Viime aikoina olen katsellut myös Bronze -palettia, joka on huomattavasti edullisempi.

    Upeita meikkejä ja luomivärit näyttävät ainakin kuvissa luomilla tosi kermaisen pehmeiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä nyt tässä googlettelin näitä paletteja mistä puhutaan niin onhan noissa isoissa paleteissa halvempia kuin satasen maksavia. Jännä kun ennen tästä merkistä ollut kuullutkaan mutta nyt on ihan vouhotus suomessa tästä päällä...mutta ne tosiaan on kermaisia ja hyvälaatuisia, ainakin nämä mitä olen testannut <3 ja innolla haluan näitä lisää :D

      Poista
  6. Oi miten kauniit sävyt tuossa Corail -paletissa <3 Etenkin tuo liila näyttää todella kiinnostavalta! Mulla on yksi Natasha Denonan viisikkopaletti enkä ihan ole ymmärtänyt sitä hehkutusta, mutta toisaalta en ole raaskinut ostaa mitään muutakaan palettia testiin :D Haaveilin joskus tosin todella pitkään siitä Lila Palettesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haaveilen että saisin ostettua muutaman niitä minejä, mulla on useampi ostoslistalla ;) pitäisköhän tänään meikata tuolla Coraililla sitten...

      Poista
  7. Mulla on muutama näitä ND-viisikoita ja niitä on tosiaan kahta eri kokoa, siksi eri hinta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pienempi kyllä riittäisi mulle, jo hintansa puolesta ;D

      Poista
  8. Corail on kyllä upea paletti<3 Molemmmissa näissä on tosi nätit sävykokonaisuudet! Harmi, että ND:n paletit on niin kalliita, kun mua houkuttelisi ihan hirveästi monet niistä suuremmistakin paleteista :D En myöskään ymmärrä näiden pikkupalettien hintaeroja, 25 euroa on vielä ihan ok hinta näistä, mutta en olisi ikimaailmassa valmis maksamaan lähes 50 euroa viidestä luomivärisävystä..

    Upeita meikkejä taas kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun pitää just ostaa niitä oikeita minejä, että onko ne sitten miten paljon pienempiä kuin nämä, joista tuo Ayana on käsittääkseni mini ja 25 e arvoinen :) Boxycharmin mukaan. Ne isot paletit on upeita mutta hinta...aika järkky ;)

      Poista
  9. Multa löytyy ND Glam ja Sunrise. Voin todellakin suositella!! Niistä saa pannut kivasti irti (magneetti ja reiät pohjassa) jos haluaa ottaa vaikka pari sävyä matkalle mukaan. Muut on jääny vähemmälle käytölle kun nuo hankin.

    VastaaPoista
  10. ND paletit on ihania ja upeita meikkejä oot taas loihtinut <3 Noissa riittää niin hyvin pigmenttiä!

    VastaaPoista
  11. Tykkään tuosta persikkameikistä. Mukavaa, kun on hyvälaatuisia luomivärejä tarjolla. Lähinnä blogeista olen lukenyt ND meikeistä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YouTubessa on kans paljon ND videoita mutta osa sellaista hehkutusta vaan..

      Poista

Kiitos kommentista <3