sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Testissä Oriflame The ONE Ultimate Gel kynsilakka

Saatu ilmaistuote

Tänään testaillaan Oriflamen geelikynsilakkoja jotka ovatkin ihan uutuuksia minulle! Oriflamen normaaleja kynsilakkoja lienen joskus kokeillut, mutta rakastan geelikynsilakkoja ja haluan aina löytää toistaan parempia ja kiiltävämpiä eri merkeiltä. Mulle myös kestävyys on tärkeä asia koska en jaksa lakata kynsiäni joka päivä. 

Kaikki saamani lakkasävyt ovat upean syksyisiä ja murrettuja; Burnt Ochre, Orange Sienna, Sand Dunes ja Earth Yellow. Nämä värisävyt ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. 

Lisäksi tarvitset Gel Step 2 Top Coatin. Oriflamen geelikynsilakan idea on sama kuin CND Vinyluxien kanssa eli ei tarvita aluslakkaa. PhotoReactive -tekniikka aktivoituu päivänvalossa vain silloin kun käytetään The ONE Ultimate Gel -värilakkaa ja päällyslakkaa yhdessä. Sain myös testiin Pro Wear Priming aluslakan joka ei kuulu tähän systeemiin, mutta voi halutessaan käyttää jos on vaurioituneet ja liuskoittuvat kynnet kuin mulla. Käytän joka tapauksessa aina omaa kynnenkovettajaa alla. Pro Wear Priming toimii myös kaikkien kynsilakkojen kanssa pohjustamassa ja tasoittamassa kynnen pintaa. 

Sand Dunes - Neutraali kamelinruskea, mun suosikkini näistä! Tosi kiva ja syksyinen väri, mutta myös sellainen ajaton ja aikuinen värisävy. Sointuu hyvin vaikkapa Vuittoniin :D lakka levittyi nätisti eikä siihen tullut heti kärkikulumaa. 

Burnt Ochre - Lämminhehkuinen oranssinpunainen. Tämä on täydellinen syksyn väri, rakastan tälläisiä ja tämä oli erityisen upea geelilakkana! Oriflamen geelikynsilakka on täyteläinen, superkiiltävä ja tuntuu suojaavan kynttä. 

Kokeilin Earth Yellowin ja Orange Siennan samaan lakkaukseen, leimat tein päälle Moyran laatasta 64 - Perfume. Jokainen näistä lakoista peitti kahdella kerroksella mutta keltainen oli näistä helpoiten raidoittuva. Pidin lakkojen jämäkästä geelimäisestä koostumuksesta ja tunnusta että lakka suojaa sekä joustaa kynnellä. Nopeasti nämä kuivuvat joten ehdin hyvin lakata näillä arki-iltoina.

Oikein päteviltä lakoilta vaikuttavat ja kestohan näillä on jopa 11 päivää kun käytetään Gel Step 1 ja 2 lakkoja yhdessä. Itse pidin näitä muutamia päiviä, 1-2 päivän jälkeen kärkikulumaa ei ollut mutta laitoin silti kerroksen päällyslakkaa lisää. Lakkailin näillä useampana päivänä, nyt on ollut tuo Burnt Ochre kolme päivää korjailematta. Olen neuroottinen liuskoittuvien kynsieni kanssa ja yritän varjella niitä pahimman vuodenajan kynnyksellä. 

Oriflamen geelikynsilakat kuivuvat ihan päivänvalossa ja poistetaan kuten normaali kynsilakka. Mielestäni geelikynsilakka antaa aina paksumman ja suojaavamman kerroksen kynnelle kuin normilakka, näin ollen se toki suojaa kynttä paremmin. Makuasioita mutta itse olen kovin ihastunut geelimäiseen kiiltoon ja pintaan. Sitä voi tosiaan aina freesata uudelle kerroksella top coatia jos tuntuu että lakkaus himmenee ;)

The ONE Ultimate Gel kynsilakka nyt tarjouksessa 5,90 e, tästä pääset Oriflamen kynsituotteisiin.

Oriflamen kynsilakat ja geelikynsilakat. Oletko kokeillut? Onko geelikynsilakat sun juttu vai käytätkö vaan perinteistä kynsilakkaa?


12 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kiva tuo eka sävy. Aikoinaan haikailin erästä kinuskinruskeaksi kutsuttua sävyä, mutta en saanut ostetuksi. Se oli mielestäni OPIn Norja- tai Islanti-kokoelmasta. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan ollut Going My Way Or Norway? Mulla on se tai ainakin ollut. On muistaakseni vieläkin. Se ehkä tekee ihostani hieman punakan näköisen, tämä Oriflamen sävy sopii mulle paremmin. Molemmat kuitenkin kauniita ja...no tarviin molemmat ;))

   Poista
 2. Käytän nyt aika normaaleja kynsilakkoja.. Mutta geelilakat jotka kovettuvat itsestään on kauniita ja niistä tulee samanlainen tyyli kuin geelilakkauksessa. Mulla taitaa nyt pysyä 3 päivää ennenkuin kynnen kärjestä alkaa rakoilemaan valkoinen kynsi esiin. 4-5 päivän välein sitten jaksan lakata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sellainen oikea geelilakkaus olisi ihana kun vaan pysyisi. Ei pysy mulla kun joutuu hanskoja pitämään töissä :/

   Poista
 3. Kuivuuko tosiaan geelilakat samalla tavalla kuin normi kynsilakat, eli ei tarvi tehdä mitään kuin antaa vain niiden olla? En oo koskaan ostanut geelilakkoja, kun oon ajatellut että sitä varten tarvisi olla sellainen "uuni" missä ne kovettuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelilakoille pitää olla uuni, geelikynsilakka kuivuu ihan luonnonvalossa ja on kuin normi kynsilakka :)

   Poista
 4. Toi oranssinpunainen on ihana, täydellinen syyssävy! <3 Mä olen joskus vuosia sitten testannut Oriflamen lakkoja ja muistaakseni ihan pidin niistä. Pysyivät hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä pysyneet hyvin ja tuo oranssinpunainen on ihana sävy syksyyn :)

   Poista
 5. Kerropa, mikä olisi se kaikista pysyvin (geeli)lakka? Tai ei tarvitse olla geelilakkakaan, mutta kunhan pysyy kauan kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelilakkoja olen joskus käyttänyt eli niitä uunissa kuivatettavia ( viittaan myös ylempään kommenttiin ), mutta mulla ne ei pysyneet sen paremmin kuin kynsilakkakaan. Jouduin paikkailemaan repsottavia kärkiä usein ja se alkoi ärsyttää, en sitten jaksanut enää tehdä geelilakkauksia. Jos tarkoitat geelikynsilakkaa niin en osaa valita yhtä parhaiten pysyvää. Joudun pitämään työpäivät käsissä hikoavia hanskoja niin en ole paras puhumaan kestävyydestä koska lakkaan 1-2 päivän välein.
   Mutta parhaiten minulle kestäviä kynsilakkamerkkejä ovat Essie, OPI ja Depend 7Day hybridilakat. Mutta kaikki riippuu taas alus- ja päällyslakasta, esim noihin Depend hybridilakkoihin on omat pohjustustuotteet joiden avulla lakka pysyy paremmin.

   https://www.depend.fi/verkkokauppa/index.tmpl?ryhma_id=246&sivu_id=120&left=&wslevel=

   Tosi moni on kehunut noita Dependin lakkoja ja ne ovat kaiken lisäksi edullisia ;)

   Poista
 6. Kivat syksyiset sävyt näissä lakoissa. Sand Dunes -lakka oli nätein. Muistuttaa tuota kommenteissa mainittua Opin Norway-lakkaa, josta pidän paljon. Tavallisia lakkoja olen käyttänyt.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norway -lakka on kyllä ihana ja varmaan siksi ihastuin tähän Sand Dunesiinkin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3