maanantai 27. syyskuuta 2021

Miniarvosteluja uusista meikeistä

 Tässä pieni meikkikuvapläjäys arkistoista!

Huda Beauty Amethyst Obsessions

Huda Beauty Amethyst Obsession. Tosi jännät värit, paletti on aika violettivoittoinen mutta värit yllättävän pinkkejä luomilla. Halo Eyesin väripilkku keskellä on tosi jännä nappi, duochrome vaaleanpuna-vihreä-kultainen! Näissäkin kuvissa näyttää vaaleanpunaiselta mutta luonnossa oli kultainen! Ja paletistahan se löytyy keskeltä alarivistä.

Huda Beauty Amethyst Obsessions

Tässä muuten näkyy nuo mun omat ripset. Ne kasvoivat hienosti ripsienpidennysten jälkeen ja saivat hyvin pituutta useammassa viikossa. Ne eivät olleet minun näkemän mukaan vahingoittuneet. Ainut että ne sojottavat vaakasuoraan eivätkä tahdo nousta taivuttimilla...näyttää siis yleensä ettei mulla ole ripsiä ollenkaan mutta on ja ihan nätit onkin, mutta kun löytäisi sitten ripsivärin mikä taikoo ne näkyviin ;D

Huda Beauty Amethyst Obsessions

Hudan paleteista sen verran että olen omistanut niitä muutamia, eikä niistä onneksi ole tullut kerää koko sarja -fillistä. Mun mielestä ne on tosi ylihypetettyjä laatuunsa nähden. Pigmenttiä saa joissain väreissä kerrostaa tosi paljon ja se levittyy jopa hieman epätasaisesti? On tämäkin paletti ihan ok, ei huono, mutta ei vaan ole tullut wau -fiilistä ja sitä että haluan näitä lisää. 

Edit, kirjoitettu ennen Huda Beauty -riehumista kuukauden kosmeostoissa....postaus tulossa loppuviikosta ;)

Mutta Wet`n`Wild on merkki joka saa aikaan villityksen ja kyllähän näitä taas hypetetään! "Wettis" oli Seppälän merkki joskus muinoin joka sitten katosi, mutta palasi verkkokauppoihin ja Prismoihin joku vuosi sitten. Olen aina tykännyt Wettiksen meikeistä, osa ihan huippukamaa, osa vähän njääh mutta pääosin kiinnostava ja edullinen merkki.

Nyt kiinnostuin taas uutuuksista joita jo esittelin, mutta tykkään myös näistä vanhoista vinksin vonksin paleteista Milin sanoin. Olen monesti miettinyt olenko jotenkin holtiton tai kulutushysteerinen ( onko se sana? ), kun tuntuu että nykyään pitäisi olla minimalisti tai se hirvee shoppailu jotenkin on paheksuttavaa. Puhutaan myös tosi paljon sijoittamisesta, että se olisi järkevää. Mä en kyllä ole tässä mukana VAIKKAKIN olen säästeliäs ja joissain asioissa suorastaan nuuka. Mutta sitten törsään meikkeihin, laukkuihin ja vaatteisiin joita on kaapillinen hintalaput paikoillaan odottamassa sitä kun on laihempi. 

Sitten mulla on kaksi autoa jotka ovat järjettömän kalliita pitää, niissä ei ole mitään järkeä ja jotka vaan vievät ja maksavat rahaa, mutta kun toisella on kiva ajaa joitakin tuhansia kilometrejä vuodessa ja toisen on oltava ökymerkki kun huonompi ei kelpaa. Ja sitten haluan välttämättä dieselauton vaikka en aja ihan niin paljoa että se kannattaisi. Niin siis voisko joku tulla takomaan järkeä päähän?! 

Aloin taas jaaritella, mutta tämä meikki on tehty Wettiksen vanhemmalla paletilla Cosmic Collision. Oikein kiva!

Oliko tuttuja paletteja? Oletko sinä mininalisti vai humputtelija, mitä ajatuksia herättää...?

15 kommenttia:

  1. Kauniita meikkejä<3 Huda Beauty on munkin mielestä ylihyptetty sekä ylihinnoiteltu. Noi pikkupaletit on vielä kohtuuhintaisia, mutta ne isommat ei sitten enää. Multa löytyy se New Nude paletti, jossa ei mielestäni hinta vastaa laatua. Ei se huono ole, muttei tosiaan ihan niin hyvä, että itse enää maksaisin siitä täyttä summaa :D Toi sama Amethyst Obsessions löytyy multakin, siitä pidän kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä testannut niitä uusia isoja Hudan palettejani, saa nähdä mitä tykkään ;) sillä tarjouksella ne nyt ei kuitenkaan liian kalliita ollut. Se sama tarjoushan on muuten taas tämän päivän voimassa. Amethyst Obsessions on eka pieni Hudan paletti josta tykkään tosi paljon :)

      Poista
  2. Täyshumputtelija ja wannabeminimalisti. Toki tässä iän myötä ostaminen on muuttunu paljosta ja halvasta harvoihin valittuihin. Yritän ostaa laatua ja mielellään kotimaista vaatteissa. Ihonhoidossa oon löytäny sarjani vaikka aina sorrun testaamaan jos joku halvempi toimis. Meikkien kaa menossa käytä loppuun missiot ennen kuin ostat uutta🤭. Mutta aina meinaa lipsua! Huda ei ollutkaan hyvä, nyt oon pettynyt! Mutta onhan niissä isoissa paleteissa vielä toivoa ✌️😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on nyt toivo kiinni ;) on mulla Hudalta hyviä tuotteita, tarjouksesta kun löytää niin se ilahduttaa ;) mulla on vähän sama että mielellään ei osta enää krääsää. Jos sitä krääsää ja halpaa ostaa paljon niin sama ostaa hyvä ja hintavampi. Vaatteissa arvostan hyvän merkkisiä urheiluvaatteita kun ne vaan kestää pidempään :) ja sit noissa autoissakin että joskus sitä osti vuoden välein sen halvan romun koska parempi maksaa, nyt ajattelen että ehkä sillä paremmalla ajaa sitten pidempään ;) ja on ylipäätään rahaa ostaa parempi auto ettei tarvii tyytyä huonoon.

      Poista
    2. Ai niin ja tuo Täyshumputtelija ja wannabeminimalisti nauratti, ihan kuten minä... :DD

      Poista
  3. Hauska edit. Olen keräilijäluonne, eli en kyllä minimalisti. Tosin en tykkää, että näkyvillä on paljon roinaa kerrallaan. Astiat ja kodintekstiilit kiinnostaa, vaatteet ei niinkään. Käytettyinä olen koittanut löytää kunnollisia huonekaluja, olisipa niihin rahaa enemmän. Autoja on pihassa kuusi, vakuutuksissa pari aina samaan aikaan. Lumitöihin muokattu maasturi, farmari, kauppakassi, neliveto, lava-auto ja vintageprojekti. Joku aina hajalla. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tykkää että roinaa on pöydillä, vaikka olen keräilijä niin kaikella on oma paikkansa :) astiat on kyllä kanssa yksi ja kaikki Iittalan Mariskoolit ja tuikut, niitä olen kyllä myynyt jos uusia ostanut. Muumimukeja möin tosi paljon enkä ole ostanut enää jokaista uutta, kerään vaan joulumukit enää. Vaatteet on ongelma, tilaan ja ostan mutta en käytä. Aina se että kun laihtuisi tai kun laihtuu niin sitten...
      Mikäs vintageprojekti sieltä löytyy? Ja mikä lava-auto? Meillä on 2-3 yhtäaikaa liikenteessä riippuen rahatilanteesta ja ajon tarpeesta. Täällä on 2 projektijenkkiä, 2 ajossa olevaa jenkkiä, farmarimersu yhteisessä käytössä koirien kuskaamiseen, ja miehellä hankinnan alla neliveto metsästykseen ja mulla ostoslistalla uusi neliveto Mersu omaksi iloksi :D eli kauppakassiksi ja koirien kuskaamiseen mutta metsästysautoksi en anna eikä soveltuisi maastoon. Lisäksi mulla on työsuhdeauto. En tykkää pitää yhteisiä autoja koska olen itse tarkka ja mies ei niinkään. Lisäksi koirat sotkee ja jättää hajun autoon niin en mielellään anna rapaisten metsästyskoirien olla minun autoissa. Ja totta, joku aina hajalla eikä mikään ole ikinä valmis ;)

      Poista
  4. Ohhoh, monta jenkkiautoa! Miehelläni on "tuoreempaa" vintagea, 80-luvun joku juppimersu, saa nähdä milloin tulee viimeistellyksi. Lava-auton osti huonokuntoisia metsäteitä varten, ja se onkin jonkun metsätyökonemiehen vanha Ford. Äh, en ole tarkemmin mallien nimiä kuunnellut. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, 80- ja 90-luvulla tuli parhaat mersut <3 haluaisin itsellekin mutta ei ole tullut puolisolta lupaa :D

      Poista
  5. Upeat meikit ja tuo Hudan paletti ois ihan mun väreissä :)

    VastaaPoista
  6. Onpa ihania meikkejä! Wettiksen tuotteisiin pitäisi uppoutua paremmin. Ne ei jostain syystä ole herättäneet mussa suuria tunteita, mutta ehkä mä en ole antanut niille kunnon mahdollisuutta :)

    Itse olen vähän pihistelijä, ostan mieluummin vähemmän mutta laatua painottaen. Inhoan tavaraähkyä, vaikka meikkejä ja muuta kosmea nyt jonkun verran hamstraankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) suosittelen tutustumaan, minusta etenkin niissä uudemmissa paleteissa on aivan ihanat värit <3

      Poista
  7. Mä olen nyt kaks kertaa käyny ripsien kestotaivutuksessa ja kyllä se vaan on näppärä! Oon huomannu et omat ripset kasvaa pidemmiksi kun niitä ei tarvi joka aamu olla vänkäämässä taivuttajalla. Ja onhan nää helpot ja näyttävät ilman ripsariakin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3