perjantai 16. heinäkuuta 2021

Goodiebox Heinäkuu 2021

**Mainoslinkki

Sain haettua Goodieboxin ihan tuoreeltaan joten tässä teille Heinäkuun Goodiebox :) toivoin totisesti että boxi ilahduttaisi ja kerrankin tulisi jotain todella kivaa, kun tuntuu että kaikki boxit on niin laimeita viimeaikoina. Tämän boxin teema oli Happy Moments ja Goodiebox lupailee esitellä seuraavina kuukausina Happy Moments -konseptiaan tarkemmin. 

Boxin avattuani hämmennyin samasta tuotteesta joka tuli aiemmin syyskuun boxissa, mutta tuotekorttia lukiessa kyseessä onkin kierrätyslahja aiemmista boxeista. Tosi hyvä lahja olikin!! Muutoinkin boxi oli todella kaunis, pinkki ja kukkakuvioinen. Ihan mun tyylinen, todella kaunis kyllä! Pääsee käyttöön ;)

ShaveSafe Woman Shaving Gel / arvo 17,30 e
Sheivausgeeli joka sopii päästä varpaisiin, ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tylsä mutta tarpeellinen tuote ;) 

de_CURE Vitamin D Barrier Drops / arvo 33 e
Pikkuriikkisessä 7 ml kokoisessa tuubissa oleva seerumi jossa olisi prebiootteja D-vitamiinia. Täysikokoinen 30 ml purkki maksaa 85 e, oman laskupään mukaan 7 ml näyte ei ole noin arvokas mitä Goodiebox mainitsee, mutta jokatapauksessa testaan tämän mielelläni. 

Hair Lust Hair Growth Formula Gummies / arvo n.15 e
Nämä hiusvitamiinit tulivat siis lahjana ja käytin silloin sen aiemman purkin. Koin että hiukset kasvoivat paremmin joten mielelläni boostaan taas hiusten kasvatusta ;)

Ciaté London Everyday Vacay Coconut Lip Oil / arvo 15,50 e
Kookos-, jojoba- ja avocadoöljyjä sisältävä huuliöljy joka ei jätä tahmaista tunnetta. Tämä voisi olla talvella tosi kiva jos kosteuttaa oikeasti huulia. Kiva tuote ja Ciaté on hyvä tuotemerkki boxiin! 

Irina The Diva #GlamGoalsMascara / arvo 20 e
Tanskalaisen kauneusalan vaikuttajan ja boss ladyn Irina Olsenin kehittämä syvänmusta ripsiväri. Tämä on vedenkestävä ja saa sinut näyttämään dramaattiselta diivalta. Tässä pitäisi olla syvä ja kapea harja joka ulottuu joka ripseen. En yleensä käytä vedenkestäviä ripsivärejä koska ne on niin järkkyjä poistaa, mutta tämä kuulostaa kyllä todella hyvältä, ehkä jätän jemmaan itseä varten ja kuulostelen vähän muiden mielipiteitä tästä.

Nails Inc. Looking Super Juicy Nail Polish / arvo 11 e
Siis tiedättekö kun olen toivonut boxiin Nails Incin värilakkaa, koska aiemmin on saatu pohjalakka sekä päällyslakka. Ja värikin on tosi kiva, vesimelonin värinen tai sellainen korallinpinkki. Kesäinen! Boxin parhaimpia tuotteita. 

Ensimmäisen boxin saat kun tilaat sen linkkini kautta! Jatkossa boxi maksaa 24,95 e kuukaudessa ja lupaa aina olla 70 e arvoinen. 

Heinäkuun boxi oli arvoltaan n. 96 e joka suunnilleen pitää paikkaansa. Nails Inc. lakat on minusta parin kympin luokkaa vaikka kortissa luki 11 e. Seerumi taas ei ole niin arvokas kuin kortin mukaan tai sitten mun helteestä pehmenneet aivot ei vaan nyt laske oikein ;D kuitenkin, ihan todella kiva sisältö, joka tuote oli hyvä tai huippuhyvä! Runsas meikkisisältö nosti boxin pisteitä ylöspäin ja nuo hiusvitamiinit oli hirmu ihana lahja! Täys kymppi tälle boxille! Jos haluat tilata oman boxisi ja nauttia jatkossa näin huipusta sisällöstä, olisin todella kiitollinen mikäli tilaat sen linkkini kautta. Mahdollistat näin minun boxipostaukseni jatkossa :)

Mitä olisit tykännyt tästä Goodieboxista?


8 kommenttia:

  1. Onpa upea tuo laatikon kuvitus! :) Mun Goodiebox -tilaus päättyi viime boksiin ja vaikka on mun silmään ihan hyvännäköinen sisältö, niin en kuitenkaan ainakaan vielä kadu tilauksen lopettamista. Kynsilakka on todella kauniin sävyinen ja Ciaten huuliöljy kuulostaa ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko on upein tähän mennessä ja sisällöstä jäi tosi hyvä fiilis :)

      Poista
  2. Pitkästä aikaa munkin silmään oikeesti hyvä Goodiebox! Toi Ciatén tuote nosti heti pisteitä, kun rakastan brändin tuotteita<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole hirveästi Ciatea joten kiva kokeilla <3 todella hyvä tuote boxin kyllä!

      Poista
  3. Mielestäni tosi kiva goodiebox, kun nyt oli tuo karkkipurkki mukana :) En vain itse tykkää punaisista kynsilakoista, mutta varmasti sulle hyvä, kun tykkäät laittaa ja vaihdella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla varpaankynsissä jos et muuten tykkää :) minäkään en muuten nuorempana pitänyt yhtään punaisista lakoista!

      Poista
  4. Kaunis laatikko. Nois hiustenkasvatustabletit ja kynsilakka olisi olleet mulle mieluisia. Muulle ei innostusta, joten tällaiset boxit ei ole mua varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne kaikkia innosta jos ei justiinsa halua random kamaa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3