lauantai 3. heinäkuuta 2021

By Raili uutuudet testissä

Saatu ilmaistuote

Sain ihanan paketin jossa oli Raili Hulkkosen meikkisarjan By Railin uutuuksia. Raili on tuttu ja tärkeä esikuva meille harrastelijoille, bloggaajille ja kauneudesta kiinnostuneille. By Raili sarjaan tutustuin aikoinaan kun voitin arvonnasta kosmetiikkaa ja ihastuin sarjaan jo silloin. Olinkin todella ilahtunut kun pääsin testaamaan näitä uutuuksia! 

By Raili kokemuksia

Uutuustuotteissa on kulmavärejä eli pomadeja sekä itseruskettava hoitoneste! Kulmavärejä on kolmea eri väriä.

By Raili Brow Pomade

By Raili Brow Pomade on vahamainen ja pitkäkestoinen kulmaväri. Suomessa valmistettu tuote sisältää myös kulmakarvoja vahvistavaa risiiniöljyä ja hoitavaa puolukkauutetta. Olen käyttänyt pomadeja useammalta eri merkiltä ja voisin verrata tätä Anastasia Beverly Hillsin vastaavaan koska se on varmasti monien tuntema.

ABH:lta en ikimaailmassa uskaltaisi ottaa käyttöön Dark Brown ja Medium Brown sävyjä! Railin tuotteista kylläkin! Näissä on todella helppokäyttöinen koostumus, värin voimakkuus on helposti säädeltävissä enkä ole saanut näillä liian tummaa lopputulosta sitten millään. Lopputulos on pehmeä ja luonnollisempi kuin ABH:n pomadessa, siksi tämä on sopivampi ja helppokäyttöisempi tuote aikuiselle naiselle, Railin pomadella ei tule niitä instakulmia ;)

Tässä olen käyttänyt Medium Brown sävyä kaikkialla paitsi ihan kulman etuosassa. Kulmaväri on pysynyt todella hyvin kaikki hikoilut eikä ole levinnyt. Pomadelta vaadin vain hyvää levittyvyyttä ja luonnollista lopputulosta, ja nämä kaksi asiaa yhdistyvät Railin tuotteessa. Ei kerrassaan mitään moitetta, ihan huipputuote jota kannattaa kokeilla vaikka kulmaväri olisi vielä vieras tuote. 

Hyvään siveltimeen kannattaa vaan panostaa, mulla on Cailapin kulmasivellin joka on todella hyvä, jämäkkä eikä ala hapsottaa, tekee tarkkaa jälkeäkin ja annostelee väriä hyvin. Kun otat kulmaväriä niin muista aina annostella liika kädenselkään ja aloita kulmien piirtäminen/väritys aina loppupäästä josta saa tulla tummempi.

Pomade sävyt ylh --> alas Dark Brown, Medium Brown ja Blonde. Mulle nuo tummimmat sävyt ovat sopivia, Blonde on taas parempi vaaleammalle ja lämpöistä sävyä kaipaavalle.

By Raili Self-Tan Water

Self-Tan Water on hoitoneste joka luo kasvoille ja vartalolle rusketuksen helposti ja nopeasti! Se sisältää suomalaista puolukkauutetta ja ruusuvettä joiden ylivertainen kosteuteho tuo iholle hehkua. Hoitonestettä levitetään iholle vanulapulla pieni määrä ja rusketus syntyy vaiheittain 3-5 tunnin aikana. Saavutettu lopputulos on luonnollinen ja hillitty. 

Minulle itseruskettava kasvovesi on uusi juttu. Kutsun tätä kasvovedeksi koska on enemmän juoksevaa kuin paksua. Kasvovesi on myös helppokäyttöistä vanulapun avulla. Käytän tätä illalla meikinpoiston jälkeen, sivelen kasvot, kaulan ja decolteen kevyelti läpi. Ja aamulla iho on ruskettunut! Uskomattoman hyvä tuote, tämä tuntuu iholla myös todella virkistävältä ja raikkaan miellyttävältä. Huipputuote jos haluat päivettyä helposti. Käytän tätä joinakin päivinä viikossa ja ilme kasvoilla on luonnollisen  päivettynyt. Päivetys kuluu luonnollisesti pois eikä tämä jätä mitään raitoja.

By Raili tuotteita voit ostaa mm.Sokokselta tai By Railin verkkokaupasta. Esiteltyjen tuotteiden hinnat 22-24 e. 

Miltä tuotteet vaikuttivat tai oletko kokeillut näitä? Tai muita Railin upeita meikkituotteita?

8 kommenttia:

 1. En ole kokeillut mitään vielä. Mutta Raili on kyllä valtava idoli ollut mullekin. Jo 90 luvulla luin lehdissä Railin meikkineuvoja.

  VastaaPoista
 2. Kokeilematta vielä. Voisin kokeilla kumpaakin tuotetta.
  t. TQ

  VastaaPoista
 3. Toi itsestään ruskettava kuulostaa kivalle!

  VastaaPoista
 4. Kuinka upea meikki!
  Hyvältä kuullostaa. Eikä paha hinta.
  Itse käytän dermosilin kulmaväriä mielummin kuin ABH.n. ja tosiaan hyvä vinkki aloittaa väritys hännästä

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3