perjantai 9. heinäkuuta 2021

Urban Decay Wild West paletti

Urban Decay Naked -perheen uusin tulokas on Wild West. Paletti on inspiroitunut aavikon sävyistä, mehikasveista ja yötaivaan tähtien loistosta. Paletissa on jopa 8 mattasävyä ja loput 4 kimaltavia. Ulkokuori on ihan älyttömän hieno ja paletti kyllä ylipäätään ylitti kaikki odotukset! Naked -paletit vaan parantuvat ja monipuolistuvat koko ajan. esim. Naked 2 :ssa on vaan yksi hyvä varjostus mattasävy mutta uusimmissa on mattoja hyvin.

Urban Decay Wild West

Toki tiesin tämän paletin ilmestyneen ajat sitten mutta koska ei ollut kiire ostaa tätä, odotin Kicksin hyvää tarjousta ja lopulta ostin tämän 42 e hinnalla, kuten aika monen muunkin UD palettini :D Hyvä että nämä ovat yleensäkin hyvän tovin myynnissä niin ennättää ostaa eikä ole niin paniikki haalia kaikkea omaksi, se on vähän kallista kun omistaa tämän palettien haalimis-addiktion ;) onko tätä edes kellään muulla kun en ole tästä lukenut blogeista??

Urban Decay Wild West

Paletissa on vasen puoli täynnä nudeja ja todella hyviä rakentelusävyjä. Oikea laita on ihanaa lämmintä ruskeaa ja turkoosia, ihan täydelliset sävyt mun vihreille silmille ja muutenkin turkoosi ja ruskea toimii aina. Minusta paletissa ei ole yhtään sävyä joka jäisi käyttämättä! Mulle on nyt muutenkin tullut olo että haluan pitää ripsistä taukoa. Olen hankkinut todella monta uutta luomiväripalettia, kaikki rajauskynät lojuu käyttämättöminä, samaten ripsivärejä on siunaantunut vaikka yhtäkään en ole ostanut. Toki ripsien kanssa voi meikata vaikka joka päivä mutta meikkien pesu on työlästä ja lyhentää ripsien ikää. 

Wild West paletissa on kivasti kylmiä ja lämpimiä sävyjä, ja neutraaleja kaveriksi joilla voi tasapainottaa kumpaakin meikkiä. Kiinnostavimmat sävyt ovat tottakai minttuinen Bud, sekä oikea laita Ghost Townista eteenpäin. Pony Up on upea violettinen mattaharmaa! 

Urban Decay_Wild West_swatches

Tässä meikissä käytin luomen sisäosassa sävyä Standoff, loppuluomella/ulkonurkassa Tex ja varjostuksessa Whiskey ja Nudie. 

Urban Decay_Wild West_make up

Rakastan kyllä tätä palettia, ihan nappiostos ja lämpimästi suosittelen hankkimaan! Värit pöllyävät hieman mutta kun sivellintä kopauttaa niin ei varise silmien alle tai ripsien sekaan. Nuo lämpimät ruskeat värit korostavat vihreitä silmiä tosi hyvin ja turkoosit/siniset sopivat silmieni rusehtavaan keskiosaan. Paletti sopii siis tosi hyvin kaiken värisille silmille! Erityisesti sinisille tai ruskeille :)

Urban Decay meikki

Erityisesti ilahduttaa löytää tälläinen ihanuus alesta. Mieluinen jatke Naked -kokoelmaani ;) innolla odotan mitä seuraavaksi.

Miltä Wild West vaikuttaa, löytyykö sulta tätä palettia?

12 kommenttia:

 1. Musta tossa olisi pitänyt olla enemmän vihreää tuon yhden kaveriksi siksi jäi hankimatta.
  Minä käytin irtoripsiä jonkin aikaa kun varsinkin volyymiripsissä kato oli niin suuri kerralla että silmät näyttivät ihan kaljuilta. Ja jotenkin oli helpompi laittaa se tekoripsi silloin, ei tarvinnu olla niin tarkka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä hyvä idea, vähän pelottaa mitä tulee olemaan kun annan ripsien kasvaa pois. Tai niinku lähteä itsekseen :) Vihreä Naked olisi muuten upea, sellainen puuttuu!

   Poista
 2. Tää on kyllä nätti ja tykkään myös siitä kehityssuunnasta, että nykyään mattasävyjä on selkeästi enemmän kuin shimmereitä. Meikkailin just tällä viikolla Naked 2:lla ja onhan se vähän harmi, kun siinä on niin vähän mattasävyjä! Toi sun meikki on upea, pakko kehua vielä erikseen tota sun blendaamista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 hyvät siveltimet ja laadukkaat luomivärit on suurena apuna häivyttelyssä ;) Naku 2 on ihana mutta vaan yksi hyvä varjostussävy kun musta on aika...no musta häivyttelyssä :D

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen paletti. Oon jotenkin tippunut ihan kärryiltä näistä UD:n uutuuksista, mutta tämä on tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tämä on monille sopiva paletti, minusta tässä on niin paljon neutraaleja värejä :) vaikka vähän eroaa niistä alkupään Nakedeista jotka oli tosi nudeja ;)

   Poista
 4. Kivat värit paletissa. Nätin nudemeikin teit sillä. :)
  Mukavaa viikonloppua.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Kaunis paletti, olisi myös minun makuuni :) Ehkä mattainen vihreä tuon shimmaavan lisäksi olisi ollut kiva.

  VastaaPoista
 6. Mä en oikein lämmennyt tälle paletista julkaistujen kuvien perusteella, mutta swatcheissa moni sävy näytti todella kauniilta :) En usko, että tulee kuitenkaan itselle hankittua, kun olen yrittänyt vähän pienentää omaa luomivärikokoelmaani. Ehkä vähän enemmän vihreää ja sellaista kunnon oranssia olisin tähän toivonut. Ulkokuori tässä on kyllä myöskin tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on ihana ja oranssi olisi kyllä sopinut mukaan, mulle tosin riittää tuo Ghost Town ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3