maanantai 26. huhtikuuta 2021

Kuhan äkkiä lakkasin

Parit nopeat lakkaukset. Molemmat CND Vinylux lakoilla jotka kaikki olen joskus muinoin saanut blogin kautta. Harmi kun ei nykyään ole tullut uusia kokoelmia pr-näytteinä, tykkään nimittäin tosi paljon näiden laadusta ja pysyvyydestä! Siksi tuleekin aina lakattua näillä uudestaan ja uudestaan.

CND Pink Leggings

Pinkki Pink Leggings ja haaleankeltainen Vagabond. Erilaisia Milv -decaleita koristelussa joita halusin kuluttaa pois. Nämä jos mitkä ovat kevätkynnet ja tuo pinkki lakka vajunut aika paljon, ahkerasti olen sillä lakkaillut. Mukavaa kun on nykyään pienempi lakkakokoelma niin oikeasti ehtii nauttia omistamistaan lakoista.

Milvit olivat kahdesta eri arkista, nuo lintukuvat on ihanat etenkin keltaisen lakan kanssa.

Milv water decals

CND Vinylux kynsilakat

Nude vaaleanpunainen Unmasked ja hopeanharmaa shimmer Mercurial. Kukkaleima Ûberchic 5-02.

CND Unmasked

Tälläistä simppeliä kukkaleimaa näkee nykyään paljon, tämä tekniikka muutenkin muodissa. Ja olihan sitä kokeiltava kun löytyi yksi laatta jossa tälläinen kukkakuvio on ;) nämä oli kivat, tykkäsin! Ja hyvin nopeat tehdä. Kuivalla lakan sudilla vaan sudin hopeaa lakkaa ja mustalla kukkaleima päälle.

Ûberchic 5-02

Joko olet vaihtanut keväisempiin lakkoihin?


10 kommenttia:

 1. Mää laittelin samanlaisia lintuja vkonloppuna, enkä meinannu saada niitä irti! Piti ihan asetooniin turvautua.
  Noi abstrakti hommelit on ihania, en vaan osaa tehdä niitä sillai taiteellisesti 😆. Jotenkin ne näyttää omaan silmään ihan hassuilta.
  Ihania lakkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joskus nuo decalit ja tarrat on aika tiukassa!

   Poista
 2. Olen kanssa noita alemman tyylisiä ihastellut ja nämäkin ovat upeat, mutta pelkään että oma tyylitajuni ei osaisi valkata tuollaisia yhteensopivia, tyylikkäitä värejä. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä varmasti osaat! Yhdistää vaikka vastavärit tai sitten pinkin ja jonkun vaaleamman sävyn...kokeilee vaikka hyvin yksinkertaisesti alkuun :)

   Poista
 3. Eikä, miten upeat kevään sävyt ensimmäisessä! Toinen taas oli niin klassisen kaunis, en edes tiedä kumpaan hurahtaisin enemmäm :)

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiset kauniin keväiset kynnet ja alemmat tyylikkäät sekä jokaiseen tilanteeseen sopivat. Kummatkin oikein kivat lakkaukset. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3