perjantai 2. huhtikuuta 2021

Kaukaa kauniit

Sarjassamme kaukaa kauniit.

OPI Romantically Involved

OPI Romantically Involved ja päämääränä tee oma vanha lakkaus uusiksi. Käytin siis valkean lakan päällä Milv koko kynnen decaleita. Suuria haasteita tuli leikatessa niitä sopivan pituisiksi, totaalinen fail kyllä joka kynteen. Aina jää valkeaa lakkaa sivuille näkyviin. Tässä vaiheessa rupesi jo hermo palamaan, käytät aikaa ja vaivaa pohjatöihin + lakkaukseen ja sitten kaikki menee pilalle decaleitten kanssa. 

Milv siirtokuvat

Punainen OPI lakka on kaunis, yksi lempi-Opejani ja täällä moneen kertaan nähty. Punainen lakka on vaan piru siistiä kynsinauhoilta ja tuntui ettei siistiminen kuvien varten onnistunut. Sitten vielä decalit jotka kaiken huipuksi päällyslakka poltti ja riekaloitti reunoilta. Essie Speed Setter kyllä muuten hyvä ja on toiminut pienempien siirtokuvien kanssa, mutta Milvit on kyllä herkkiä repeämään. 

OPI kynsilakat

Ei kyllä mitkään lempparit mutta kuorrutin parilla päällyslakka kerroksella, josko kestäisivät parisen päivää. Laitoin vielä kultaiset niitit, täytyisipä tilailla eBaystä uusia niittejäkin, vieläkös muut näitä käyttää? 

Kestääkö näitä katsella vai lakat vaihtoon?


12 kommenttia:

 1. Koska en käynyt sinun tuskaasi kynsien laitossa (:D) sanoisin kuvien perusteella, että kynnet on erittäin hienot :) Katso pari päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pari päivää mulla lakat yleensä pysyy ja sitten vaihdettava ;)

   Poista
 2. Mulla ruttaantuu joskus just kun oon saanu kohilleen, se on super ärsyttävää!
  Mutta nätithän noi on!

  VastaaPoista
 3. Kestää katsoa. :D

  Ihanaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvät. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Oikein kauniithan nämä on! Niitit näyttää kivoilta, pitäisikin käyttää niitä pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3