lauantai 14. marraskuuta 2020

Marraskuun kauneussuosikit

Saatu ilmaistuote*

Kuukauden kauneussuosikkien vuoro. Kaikki ovat sattumalta pr-tuotteita, suosikiksi ei vaan noussut nyt mitään vanhaa tai itse hankittua. Joskus näinkin. Meikkilaatikossakin on nyt viihtyneet vaan vanhat tutut joita yritän käytellä pois. Ihonhoitotuotteetkin kuluu niin hitaasti kun on taas ollut huonoja aikoja silmillä, kirvelee ja polttaa ja tuntuu ettei mitään voi käyttää. Ripsienpidennyksetkin on ihan karisseet kun joutuu niin hankaamaan silmiä. Tästä aasinsillasta suosikkeihin ja meikkilaatikkokin on tulossa pitkästä aikaa ;)

Ensikosketukseni Amwayn kansainväliseen kosmetiikkamerkkiin Artistryyn tapahtui kun sain testiin Shanghai Edition -kokoelmatuotteita*. Artistry oli minulle ennestään täysin tuntematon merkki mutta kauniit pakkaukset ihastuttivat ensisilmäyksellä. Taitelija Cui Meng on kuvittanut pakkauksiin piirroksia tämän päivän nuorista kiinalaisista naisista. 

Testaamissani tuotteissa oli käsivoiteita, edt Rollerballs tuoksuja sekä Soft & Silky Eye & Cheek Pop Trio. Omiksi suosikeiksi nousi Plum Blossom & Vanilla Musk roll-on tuoksu joka on helppo sujauttaa mukaan käsilaukkuun. Tuoksut eivät ole kovin kestäviä iholla mutta vuotamattomasta pullosta on helppo laittaa lisää. En yleensä kuljeta tuoksua mukana mutta tämä pullo on niin turvallinen että uskaltaa pitää käsilaukussa. Toinen hyvä ja pirteän hedelmäinen tuoksu oli Nectar Blossom & Pomelo. 

Käsivoiteista suosikki oli myöskin vanilja, aina ja ikuisesti se on lempituoksuni. Shanghai Edition -kokoelmaan kuuluvat kätevät paletit joissa on kaksi luomivärisävyä sekä poskipuna. Magneeteilla toisiinsa napsahtavassa kätevässä ja tukevassa pakkauksessa on peili. 

Minulla on paleteista Nude. Tässä on pumpulimainen koostumus joka muuttuu kermaisesta jauhemaiseksi. Luomivärit ovat persikkaisen ruskeita, poskipuna ihanan syksyinen, tosi kaunis aikuismainen sävy. Koostumus on kyllä todella erikoinen, sormi suorastaan uppoaa luomiväriin mutta silti siihen ei tule painaumaa. Jännä! Pigmentti sopii hyvin luonnolliseen meikkiin ja poskipunakin on iholla luonnollisen "lumikkimainen".

Artistry meikkejä voit ostaa verkosta tai jälleenmyyjän kautta, lisätiedot Amwayn sivuilta

Bluesky on CesarsShopin luotsaama geelilakoistaan tunnettu merkki, mutta näköjään Blueskyllä on myös meikkejä! Sain ensimmäisen joululahjani kun Christmas Kit 2020* tupsahti postiin. Paketti sisälsi geelilakkoja, luomiväripaletin, huulikiiltoja ja koristeluglitterin. Ihastuin kyllä eniten näihin meikkeihin ja koko setti onkin meikkifriikin unelma joululahja! Tuotteita saa myös ostettua erikseen ;)

It´s All In The Eyes luomiväripaletti sisälsi aivan ihastuttavat ja just mulle luodut värit. Olin kyllä ilahtunut että kerrankin jotain muuta kuin nudea, koska se nude on tappavan tylsä ja varmasti aina valittu tälläisiin setteihin. Tässä on kivat sävyt pikkujouluun ja näyttäviin meikkeihin on potentiaalia. 

Setissä tuli myös mini huulikiiltoja. Värit ovat tosi räväkät ja huulilla pigmenttiset eli ei pelkkää kiiltoa! Tälläisiä värejä mulla ei tulisi kulutettua loppuun isommassa koossa joten minit mulle just hyviä! 

essencen syksy/talvimeikeissä oli monta kivaa tuotetta! Ensitestailuissa jotkut ihastuttivat enemmän ja joihinkin ihastuin myöhemmin lisää. Näin kävi Hello, Good Stuff! bronzerin* kanssa. Arpailin ensin että jääköhän hohtavan puolen sisältävä bronzer vähälle käytölle mutta ei! Cocoa-Cool bronzerissa on tummempi mattainen puoli ja toinen vaalea hohtavampi. Mutta yhdessä nämä ovat kasvoilla hyvinkin mattaiset ja ihan täydelliset viileälle iholle!! Olen käyttänyt tätä jokaikinen päivä kun on niin ihana ;)

Olen monesti noitunut kun viileälle vaalealle ei löydy luonnollista nättiä aurinkopuuteria. Vaan nytpä on löytynyt ja kovasti suunnittelin ostavani tätä toisen jemmaan. Tällä ei tule ylilyöntiä vaikka minäkin reippahasti sudin tätä aamuun hämärässä vessanvalossa. Tässä on sellainen "Livin` La Vida Cocoa" tuoksu mutta ei se tuoksu enää kasvoilla. Kannattaa kokeilla jos etsit luonnollista ja kevyen päivetyksen tuovaa aurinkopuuteria. 

Huh, tuli taas pitkä postaus, toivottavasti jaksoit lukea! Mitä suosikkeja sulla on ollut tässä kuussa, mihin olet erityisesti ihastunut?


6 kommenttia:

  1. Apua miten kaunis toi paletti on!! Ihan mielettömän kivat sävyt<3 Samoin noi huulikiillot näyttää tosi kauniilta. Just tollaset kiillot on parhaita, missä on kunnolla myös sitä väripigmenttiä mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mutta tälläisiin kiiltoihin törmää hyvin harvoin!!

      Poista
  2. Noi essencet ovat olleet tosi kivoja, toi bronzer ikin ihan huippu sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, pitää osta yks tai kaks jemmaan kun kohta puolilleen kuluttanut tuon ja se sävy on täydellinen!!

      Poista
  3. Kivoja nuo Shangai-pakkaukset. Bluesky-tuotteiden värit myös hyvät.
    Kannattaa ihmeessä hamstrata pari essencen bronzeria, kun jossain vaiheessa taas katoavat hyllyiltä.
    Huulirasvoja olen paljon käyttänyt tässä kuussa, kun vanhoja kulutettavana ja uusia jo ostettuna. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin tilannut Lykolta mutta loppu olivat. Arvaan että ne katoavat kuitenkin niin haluan ostaa varastoon kun niin ihana tuote kerrankin!

      Poista

Kiitos kommentista <3