keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Marraskuun meikkilaatikko

Saatu ilmaistuote*

Voihan meikkilaatikko, mulla ei kyllä tule kirjoiteltua tästä aiheesta kuukausittain...tai siis näköjään useampaan kuukauten kun viimeisin meikkilaatikko on ollut heinäkuussa. Ja siitä asti on ollut joitain samoja tuotteita käytössä :D 

Tuttuun tapaan meikkilaatikossa on arkimeikkituotteet joita haluan aktiivisesti kuluttaa pois. Mukana on myös pannutettavia tuotteita jotka oikeasti haluan saada loppumaan. Välillä mukana on myös luomivärejä, esim.paletteja jota käytän viikon-pari ( ehkä :D ) tai useampi pikku paletti. Nyt mukana ei ole yhtään luomivärejä koska olen vähän laiskanpulskea niitä käyttämään arkisin. Ja silti kahmin ostaa kaksin käsin...

Mutta tässäpä siis arkimeikkini joita käytän päivittäin! Meikkipohjana Lumenen Blur tai essencen Pretty Natural*, molemmat huolettomia ja arkeen passaavia. En aina käytä primeria mutta nyt haluaisin käyttää tämän pois; The Ordinaryn High-Spreadability Fluid Primer on suosikkini silikonisista, mutta en tykkää tästä uusitusta pipettipullosta. The Ordinarystä ei muutenkaan tullut mun juttu vaikka useampaa tuotetta kokeilin. Nuo pipettipullot on ihan p*skoja ja syy miksen tuotteita halua käyttää. Kiinnityssuihkettakaan en laita päivittäin, siksi tämä Skindinavia on kestänyt pitkään...liian pitkään. Peiteaineena vaalea sävy Physicians Formulalta* tai Joe Blascolta Xtra Light highlight. Molemmat kivoja.

Puuterina silmien alla essence banaanipuuteri tai Laura Mercier Secret Brightening Powder For Under Eyes. Koko kasvoilla Bohon mineraalipuuteri*. Kasvojen contour L.A.Girl Just Because, aurinkopuuterina essence Cocoa-Cool*. Laitan jompaa kumpaa, en contouraa ja laita bronzeria samaan aikaan. Poskipuna the Balm Girls Getaway Trio* ja korostus Yves Rocherin ikivanha Illuminating Powder Duo. On muuten hauska seurata tuotteiden kulumista kun tuo YR on ollut aiemminkin meikkilaatikossa mukana, samaten essencen banskupuuteri. 

Myös Make Up Storen Trio Brow on ollut aiemminkin meikkilaatikossa, se on kyllä paras kulmatuote ikinä! NYX Micro Pencilillä piirto ja MUS:illa väritys. Kulmageeli on MAC Brow Set. 

Kajaleina violetti ja petrooli Yves Rocherilta, yritän kuluttaa pois. Eyeliner on Sensain*. Huulimeikkien pannutuksessa kohteena Commedeux huuliöljy, Clarinsin Pink Cherry* ja MAC Blankety jonka luulin kadonneen, mutta joka löytyi remonttitarvike laatikosta, kissa oli pyöritellyt sen sinne. Huulimeikit on mun heikko kohta, olen taas ostanut liian paljon uusia siihen nähden mitä näitä loppuu :/ 

Apua miten nopeasti aika menee, tuntuu että äsken kuvasin syksyn meikkilaatikkoa, mutta se olikin vuosi sitten ;D samoja tuotteita voisin käyttää taas mutta nyt olen meikannut yllättävän kevyesti. Toisaalta joudun nykyään heräämään arkisin klo 3:45 niin meikki on syystäkin pikainen. Volyymiripset kyllä helpottavat arkea ihanasti ja just sen takia en meikkaa välttämättä silmiä ollenkaan, en käytä edes rajauskyniä. Ripset ovat näyttävät ilmankin. Jos on myöhempi tai viimeistään viikonloppu, niin sitten laitan luomivärit ja rajaukset :)

Mitä meikkejä sinun meikkipussistasi löytyy nyt? Jotain hyviä arkisia suosikkeja?


12 kommenttia:

  1. Mitä huulituotteita ostit?
    Silloin kun olen meikannut olen tarttunut Ablaze-palettiin, Nuin meikkivoiteeseen, Korennon voidemaiseen poskipunaan, Bohon keltaiseen neutraloijaan ja Absolutionin peitevoiteeseen. 38 maskaraa näiden lisäksi. Huulirasvaa tulee käytettyä, kun maskin alle harvemmin jaksan laittaa huulipunaa.
    Ablaze antaa kivasti väriä syksyyn. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ablaze on ihana mutta aika harvoin tulee käytettyä :/ en saa varmasti ikinä mun luomivärejä loppuun mutta ei ole tavoitteenakaan. Tänään laitoin luomiväriä ekaa kertaa tälle viikkoa. Hmmmm apua mitä kaikkee huulijuttuja oon ostanut... Lykolta tulossa pari NYX Lingerietä kun on hullu pakkomielle vaaleanpuna-harmaaseen mattapunaan ja sellaista ei tunnu löytyvän. Sitten jotain yksittäisiä oon ostanut...en ihmeempiä mutta kun ei pitäisi ostaa yhtäkään kun entisiäkään lopu..Ai niin ja se hullu Jane Iredale -hamstraus...Huoh..

      Poista
  2. Meikkipohja: primeri Figs and rouge glow elixir, Macin waterweight foundation tai Youngbloodin nestemäinen meikkivoide.Macin paintpot luomivärin alle, smashboxin under eye primer ja peittarina IT Cosmeticsin bye bye under eye ja Lancômen teint idole utra wear.
    It Cosmeticsin irtopuuteri ja kulmakynä. Anastasian eye brow gel..puro bion poskipuna ja bo-hon aurinkopuuteri ja isadoran rajauskynä ja estee lauderin ripsari. Luomivärejä vaihtelen..(alotin pannuttamaan luomivärejä syyskuussa. Nyt on Tarten 2 palettia ja Urban decay Gwen Stefanie paletti tehokäytössä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsit miten ihania meikkejä sulla käytössä. Tuosta listasta kelpais melkein kaikki mullekin!! Mullakin on se Stefani -paletti, aika harvassa käytössä tosin mutta...:D

      Poista
    2. Jotenkin toi Gwen paletti on vaisu. Yritän arkena saada ne kaks ylintä riviä käyttöön...nyt on jo 5 pannu näkyvillä ja niistä 1 loppunee tänä vuonna😄☝️. Paljo on värejä mistä en tykkää...että pian luovun koko paletista.

      Poista
    3. No oot kyllä hyvin saanut käytettyä! Onhan se vähän vaisu mutta käytännöllinen. Ehkä siks jäänyt mullakin vähälle käytölle joten pitäisköhän petrata sen kanssa? Gwen -fanina sillä on kuitenkin iso tunnearvo minulle ;)

      Poista
  3. Ostin Natasha Denonan minipaletin ja sillä on tullu meikattua ahkerasti. Catricen vastaava tuote on kanssa hyvä, pitäisi muutkin sävyt käydä katsomassa kun en yhtään muista niitä. Omani on lämmin joku spice niminen.
    Viime vuotisia Isadoran poskipunia oon käyttäny, juuri sopivia syksyn sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä kuullut Natasha Denonasta hyvää mutta kaks palettia on ostoslistalla, itselle joululahjaksi niin ei voi nyt muista haaveilla!

      Poista
  4. Mun meikkipussista löytyy aina Jane Iredalen luomivärejä, huulipunia ja huulikiiltoja. Sensain kulmakynä ja ripsari. Hourgalassin highlighter-paletti ja Misshan BB-voide.

    VastaaPoista
  5. Et usko mutta pesin lakanat tuon huulikiillon kanssa ja se oli entinen samantien. Üllatus :D
    Ihania neutraalja meikisävyjä

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3