perjantai 16. lokakuuta 2020

Päivän meikki - Physicians Formula ruusupaletti

**Mainoslinkki

#beautybloggersmademedoit

physicians formula rose all play eyeshadow bouquet

Niin, en voinut vastustaa. Physicians Formulan syksyn uutuuksia esiteltiin Instagramin tutoissa ahkerasti ja tämä paletti pisti silmääni. P-a-k-k-o s-a-a-d-a....Tämä ei kai maailmalla mikään uutuus ole mutta suomessa kyllä. Rosé All Play paletin ostin Cocopandalta vähän reilu parin kympin hintaan. Sieltä löytyy muitakin **Physicians Formula uutuuksia!


physicians formula rose all play eyeshadow bouquet

Rosé All Play Eyeshadow Bouquet on sairaan nätti ulkoasultaan. Mulla on muitakin PF luomivärejä ja olen tykännyt laadusta. Sellainen jopa pehmeä kermainen koostumus, eivät karise ja ovat pigmenttisiä. Meikkiä ei hirveästi tarvitse rakentaa ja kerrostaa vaan paletti on ihanan vaivaton käyttää. 


Swatchailin muutaman värin ja tein yhden meikin teille. Muutoin olen ihan arkimeikkaillut tällä ja tyyttyväinen olen palettiin kertakaikkiaan ollut. Upea vihreille silmille! Glittereitä en ole kokeillut koska ne ovat nyt ripsien kanssa vähän harvemmalla käytöllä, sormin kun en saa laitettua ripsien taakse ja glitter varisee helposti ja jää ripsiin kiinni. Mutta osasyy paletin ostoon oli kyllä nuo upeat glittersävyt jota täydentävät kokonaisuuden!

volyymiripset

Paletin paras puoli on kerrankin hyvät mattavärit eri tummuusasteissa. Tässä meikissä luomella vaaleaa jota olen tummennettu malvalla sekä tummilla punaisilla. Nuo ruusunapit on niin kauniita, hyvä että raaskii napata väriä. Sormella swatchatessa tunsin että nappi painuu herkästi eli on sellainen kermainen. Lisäksi värit pöllyävät hieman siveltimellä ottaessa mutta pöly jää paletin päälle ja napautan sivellintä aina muutenkin, en siis meikatessa enää kokenut varisemista. 

volyymiripset

Pahoittelut etteivät rajaukset ole täydelliset. Ne on vaan niin hankala tehdä ripsien taakse. Tässä muuten volyymiripset 4 vkoa silmissä olleina, olin huoltoon menossa parin päivän päästä. Aukkoja on mutta tosi hyvin kyllä pysyvät minulla siisteinä! Ripseni tekee Jonna Ouluclinic Nurmeksessa. 



Huulilla Rincón Cosmetics Bossy mattapuna . Olen syttynyt mattapuniin uudelleen ja pari hyvää ostin Oletkauniin alesta. Mattapunat on aika hankalia ostaa testaamatta, hyvin moni harmaaseen taittava viileä nude on ruskea ja olen etsinyt täydellistä vaaleaa nudeharmaata joka ei ole kasvoilla oudon värinen. Hankala löytää ;)

volyymiripset

Palettiin olen aivan rakastunut ja se on parhaita meikkiostoksiani aikoihin! Se on vaan niin kaunis ja minua pukeva, ihan parhaiten minulle sopivat tälläiset punertavat sävyt. Sitten kun on tälläinen luomivärien hamstraaja niin ei voi ohittaa.
Myös sinisilmäisen kannattaa kokeilla palettia, siitä löytyy kivoja ruskeita ja lämpimiäkin sävyjä. Vaan eihän näitä meikkejä ole sidottu tiettyyn silmien väriin, kaikki saa käyttää mitä tykkää ;)

meikki vihreille silmille

Mikä on sinun paras hiljattain tekemäsi meikkilöytösi?



12 kommenttia:

  1. Aivan ihana meikki!! Olen odottanut tätä postausta siitä asti, kun kerroit ostaneesi paletin ja kirjoittavasi tästä myöhemmin. Oli siis oikein kiva aamunavaus tänään :) Mullakin on vihreät silmät, ja rakastan vaaleanpunaisia ja viininpunaisia luomivärejä. Myös glitterit ovat mun heikkous, joten tämä paletti kyllä houkuttelee.. :P

    T: Shania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, joskus saattaa vähän kestää mutta pakko tästä ihanuudesta oli postata <3

      Poista
  2. Tuo on niin magee paletti! Ostin sen itsekin kun tuli instan puolella vastaan ja rakastuin 😂😍 vielä en ole ehtinyt testailla mutta kohta pakko kokeilla vaikka nuo ruusut on niin kauniit ettei tekis mieli niitä mennä särkemään...

    VastaaPoista
  3. En tajunnut ensimmäisistä kuvista, että napeissa on ruusut, mutta on kyllä hienot. Hyvät värit tosiaan! -HH

    VastaaPoista
  4. Nätti paletti ja meikit. Mahtavaa, jos tämä on hajusteeton.
    Värikkäät meikit ovat kauniita.
    Mukavaa viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
  5. Ompas aivan tajuttoman ihana värimaailma sekä silmää hivelevä desing tuotteissa!

    VastaaPoista
  6. No huhhuh mikä meikki!! Ihan mieletön<3 Noi värit näyttää tosi hyvältä ja tää paletti kuulostaa muutenkin ihan loistavalta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3