maanantai 19. lokakuuta 2020

Goodiebox lokakuu 2020

**Mainoslinkki

Huh huh mikä päivä. Saatiin tänne ensilumi ja sitä rysähti sitten kerralla kunnolla. Aamulla klo 5 töihin lähtö ja kesärenkaat alla, pari yritystä ja noh, auto on edelleen kiinni tuossa pihamaalla. Odottelee talvirenkaitten vaihtoa. Joku oli myös ajanut meidän postilaatikot kumoon eikä postia ollut sitten jaettu tänään maassa makaaviin laatikoihin. Tosi kiva! Ja toinen kerta tälle vuodelle, kuka lienee tämä postilaatikoitten särkijä...

Miehen nelivedolla olen ajellut päivän ja pääsin hakemaan paketit! Sieltähän tuli kerralla monta, joukossa myös valitettavasti ( sekin ) kovia kokenut Goodiebox. Tuntuu että kaikki on mennyt pieleen tänään. En saanut edes laatikkoa vaan sisältö oli suklaarouheisena kuplamuovipussissa. Onneksi uusi boksi on tulossa Goodieboxin toimesta, täydet kymmenen pistettä kyllä asiakaspalvelusta! Ja paperinen tuotekortti on palannut, jee! Paljon helpompaa ja nopeampaa kirjoitella näitä esittelyjäkin ;)

Tony´s Caramel Sea Salt menee kyllä parempiin suihin tänä iltana. Tosi hyvältä maistui kun vähän maistoin tuosta rikkonaisesta levystä. Täytyypä kurkata Tonyn suklaita K-kaupasta, ne kyllä ovat ihan sikahyviä! Oli tosi kiva yllätys tämä suklaa!

Emité Cosmetics kynsilakka / arvo 17 e. Lakka tuli kauniissa murretussa roosan sävyssä Hone. Mukava saada kynsituotteita välillä boksissa!

Sandstone Skandinavia huulikiilto / arvo 18 e. Sävy Summer Fling on kyllä varsin outo valinta boksiin, alkutalveen olisi toivonut syksyisempää sävyä, tämä on mulle liian lämmin ja kirkas punainen muutenkin. 

La Rosée Regenerating Stick Mask / arvo 16 e. Valkosavesta tehty puikkonaamio joka olisi sotkematon käyttää. En oikein  innostu tästä itse. 

Moshi Moshi Mind Sponge / arvo 14 e. Kuoriva kollageenia sisältävä sieni tuli todella tarpeeseen vaikka vähän ruhjottuna tulikin perille. Tästä tykkäsin!!

de_CURE N EYE5 Revitalizing Eye Repair / näytekoko 7 ml. Kurkkua ja muita luonnollisia ainesosia sisältävä silmänympärysvoide. Lupaa kiihdyttää ihon kykyä korjata itseään ja näin ollen vähentää turvotusta. Kuulostaa vaikuttavalta, enköhän kokeile jossain vaiheessa! Täysikokoisen tuotteet ( 14 ml ) arvo on 79 e joten onhan tämä pikku näytekin jo liki 40 e arvoinen! 

Boksi näytti ensin vähän vaatimattomalta, vain 5 tuotetta ja suklaa, mutta sisältö on sitten yllättävän arvokas, yli 100 e! Fifty-sixty ihonhoitoa ja meikkejä, jälkimmäisiä olen itse boksiin toivonut. Ei paras boksi mutta ei se aina satu kohdille. Mulle on tulossa Goodieboxin joulukalenteri, toivon tosiaan ettei se olisi ihan pullollaan ihonhoitoa vaan mukana olisi KIVOJA meikkejä. Kivoilla tarkoitan hienoja luomiväripaletteja tai söpöjä poskipunia. Saapi nähdä! Kalenteri möi itsensä loppuun yllättävän nopeasti. Ehditkö sinä saada sitä vai seuraatko vaan mitä se sisältää? Aion kyllä itse esitellä joka aamuisen luukun ig:ssä ( @tainacharming ) ja yhteenvetoa tehdään blogissakin :)

Goodieboxin pääse tilaamaan **linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Mites sun maanantai? Tuliko ensilumi sinnepäin suomea?

6 kommenttia:

  1. Tuo on mun lemppari noista suklaista:) Tässä setissä kyllä ihonhoitopuoli olisi ilahduttanut, värikosmetiikassa tuppaa usein menemään sävyt vähän pieleen. Plussalle kuitenkin jäi tää boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suklaa oli laittoman hyvää, vetelin puoli levyä eilen vaikka viikolla yritän olla syömättä makeaa...

      Poista
  2. Nyt näyttää lumemmalta ( joo, se on suomea) sade, mutta pitäs päästä töihin viel huomenna ja keskiviikko aamuna kun renkaat vaihtuu sit iltäpäivällä. Torstaina on varmaan sit taas vesikeli 💧

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kai se on, mukava kun on uudet nastarenkaat alla niin jyrrätä sitten sulalla kelillä ;D mutta ei täällä pärjää enää kesä- tai kitkarenkailla.

      Poista
  3. Kiva boxi. Tony´sin suklaat ovat yummy, vaikka vähän tyyriitä. :p

    Täällä on tullut lunta, että nurmikko on ollut hetken aikaa valkoinen, mutta en ehkä sanoisi sitä sellaiseksi kunnon ensilumeksi kuitenkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on maa valkeana mutta heti kun lähdetään kylälle päin, täysin sulaa.

      Poista

Kiitos kommentista <3