tiistai 21. huhtikuuta 2020

The Blush Tag

Lukijan toiveen toteutusta eli höpinää poskipunista :) en oikeastaan kyllä osta poskipunia paljon! Mulla on niitä ihan tarpeeksi joten ei ole tarvetta, ja poskipunat ei yleensä ole himotukseni kohteita. Ehkä lähinnä Limited Edition -pakkaukset tai joku tosi ihana väri voi olla että sortuu ostamaan? Mutta yksi laadukas poskipuna kestää vuosia niin ei tule hamstrattua yli omien tarpeisen ;) Tässä The Blush tagissa on 14 kysymystä joihin valitaan vastaukseksi sopiva poskipuna.


1. Paras pakkaus
Clarins Blush Prodige poskipunat ovat kauniissa kultaisessa rasiassa. Hyvin kompakti ja lujan tuntuinen pakkaus tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Kannesta löytyy peili. Näissä poskipunissa on hyviä aikuismaisia sävyjä.


2. Nätein väri
essence Spring Kissed oli viime kevään kokoelman helmiä. Tälläkin on suunnaton tunnearvo minulle. Se oli sitä alkuaikaa kun asuin täällä ja huomasin Tokmannilla olevan essenceä, jee! Nappasin tämän highlighter-blushin heti mukaan koska se oli niin söpö. Kertaakaan en ole tätä käyttänyt mutta ihastellut siitäkin edestä ;)


3. Pigmenttisin poskipuna
IsaDora Perfect Blush poskipunat kyllä yllättivät! Mieletön pigmentti, todella hyvin rahoilleen vastinetta tästä markettimerkistä. Mulla on näitä aika syksyisissä sävyissä joten näitä on käytettävä todella varovaisesti, tällä tulee hurjat pelleposket jos vaan sutii menemään :) nämä ei pöllyä vaan ovat miellyttäviä käyttää, omassa hintaluokassaan kyllä hurjan hyviä. 


4. Jokapäivän poskipuna
MAC Blushbaby on turvallinen valinta. Neutraali sävy joka istuu kaikkien meikkien kaveriksi. Nämä on niitä harvoja turvallisia perussävyjä jotka MAC myyjä on mulle testannut ja valinnut. Niin ne jäivät myös suosikeiksi!


5. Juhla poskipuna
theBalm Frat Boy on valloittavan värinen, erittäin pigmenttinen ja pysyy koko illan haalistumatta. Siksi valintani juhlapunaksi.


6. Minkä hankkimista kadun?
Tähän valitsin kaksi tuotetta. NYX Insta Flame on kertakaikkiaan mulle aivan liikaa, jonkun ihme hypen takia piti tilata tämä. Onhan se joo hieno, mutta ihan liian hurjan värinen meikäläiselle O_o
essence Rise Into Sunset näyttää ihanalta mutta yksinkertaisesti violetti poskipuna on hyyyyvin kaukana mukavuusalueeltani. Ehkä tuota oikeaa laitaa voisi käyttää mutta lienenköhän tätä ikinä edes testannut?!



7. Vähiten käytetty
essence Spring Love, voinee sanoa ettei ole käytetty kertaakaan :DD tämä oli kans viime kevään kokoelmasta, tällä on tunnearvoa. Nätti pakkaus ja söpöt värit. Oon kyllä ihan sairas meikkihamstraaja...


8. Eniten käytetty, en ikinä luopuisi tästä
NARS Orgasm on yksi kauneimpia poskipunia...kaunis punainen, kullanhohtoinen sävy. Jos tämä joskus loppuu niin haluan ostaa uuden. Mulla ei oikeastaan ole edes toista ihan tämän väristä.


9. Suosikki poskipunamerkki
essence...on kyllä useassa kohdassa mainittuna tässä postauksessa :) halpoja, hyviä ja nätin värisiä. Halpuus tekee sen että näitä viitsii ostaa useammassakin värissä, en minä ainakaan käytä läpi vuoden samanväristä poskipunaa. Minusta eivät häviä kalliimmille poskipunille. Itse olen sellainen että saatan kyllästyä sävyyn aika äkkiä niin en uskalla hirveästi ostaa monen kympin poskipunia.


10. Vuoden paras löytö
Physicians Formula Rosy Pink tuoksuu ihan tajuttoman hyvältä! Vaaleanpinkki värikin on söpö, pakkaus ihana. Tämän ( + bronzerin ) perusteella ostaisin merkin poskimeikkejä lisää. Todellakin vuoden parhaita tuotteita!


11. Käytännöllisin poskipuna
essence Befitting istuu meikkiin kuin meikkiin, turvallinen kaikille sopiva perustuote. 


12. Epäkäytännöllisin poskipuna
MAC Petticoat, miksihän olen tämän joskus MAC -huumassani hankkinut? En kyllä oikein käytä hohtavia poskipunia, olen matan ystävä. Ei tälläinen hohtava, highlightermainen poskipuna sovi punertavalla, epätasaiselle iholle. 


13. Kallein poskipuna
MAC Bite Of An Apple poskipunan hintaa en muista, mutta kyllä nämä MACin kokoelma poskipunat ovat arvokkaimpia omistamiani. Siinä mielessä että tästä en luopuisi ihan muutamaan kymppiin. En käytä tätä mutta se on kaunis ja kallein Limited Edition -tuotteeni. En omista selektiivisten merkkien ( paitsi Clarins ) poskipunia. Kalliiksi voi lukea myös arvokkaan jolla on keräilyarvoa. Ei ehkä kaikkien silmissä mutta...


14. Halvin poskipuna
essencen poskipunat on kokoelmani edullisimpia. Hyviä ja halpoja, näitä raaskii ostaakin eri väreissä. Nämä oli ehkä jotain euron poistomyynnistä joten ovat kyllä halvimpia omistamiani.

Käytän poskipunaa jokaikinen päivä, se kuuluu aina meikkiini. Poskipuna freesaa ilmeen ja kuuluu kasvoille korostusten ja varjostusten pariksi :) mieluisimpia sävyjä ovat roosat ja ruusunpunaiset. Paras koostumus on mattainen tai satiini. Hirmu kimaltavista/kuultavista en tykkää, myöskin liian viileät vaaleanpunaiset tai lämpimät persikkaiset on vähän niin ja näin. Persikat sopivat minulle vain kesällä. Yritän olla hamstraamatta poskipunia hirveitä määriä kun ne ovat niin riittoisia ja kallis, pigmenttinen poskipuna kestää vuosikausia. 

Mikä on sinun suhteesi poskipunaan? Ne lempparit ja inhokit olisi kiva kuulla!

22 kommenttia:

  1. Ihana tagi, tää on pakko tehdä itsekin! Joten en vastaile sun kysymyksiin vielä. ;)

    Mähän rakastan poskipunia, en voisi edes kuvitella meikkiä ilman poskipunaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin poskipuna kuuluu jokaiseen meikkiin, ilman ei osaa olla :)

      Poista
  2. Ollaan samiksii ainakin kahdeksan poskipunan kohdalla. Siis mun Macin on pakko olla Petticoat koska se näyttää niin tutulle, muistaakseni suihkin sitä pitkin naamaa isolla puuterisiveltimellä.
    Bite of apple on edelleen ihana, sävystä tulee vahvasti kesä mieleen.
    Lemppareitani on myös Lily Lolon poskipunat, ne ei kyllä lopu koskaan.
    Blush babyssäni näkyy pannu, se saattaisi olla sellainen jonka hankkisin uudestaan. Dainty on myös ikiaikainen ihanuus, olisi kiva jos back2mac ista saisi myös poskipunia, mulla ois paljon tyhjiä pakkauksia, mutta en keksi mitä punia ottaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se ois muuten huippua jos sais poskipunan!! Onko sulla niitä uusia mattapunia, sellaisenhan saa nykyään myös eikä tarvii olla peruspunista mikään. Mä kyllä keksin aina minkä otan, tai sit ota joku jollekin lahjaksi tai arvo ig seuraajille :) Petticoatia olen käyttänyt jotenkin vaan poskipäillä, joskus poskipunana mutta kyllä se vähän liikaa on mulle ;DD

      Poista
    2. Jos ne oli niitä Power Kiss ejä niin olen kuullut niistä vain erittäin huonoa. Kuulemma äärimmäisen kuivattavia.

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva postaus. :) Mun on kyllä vihdoin ja viimein hankittava toi Orgasm.

    VastaaPoista
  4. Oo täähän oli kiva tag! Nappaan tän omaan blogiin varmasti jossain kohtaa<3 Essencen Befitting on yksi mun tämän hetken suosikkeja ja hinta-laatusuhde on tosiaan enemmän kuin kohdillaan!

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva postaus ja hauska idea! Mä joskus välttelin poskipunia punoittavan ihon vuoksi, mutta nykyään tykkään niistä tosi paljon! Ja niitä on tullut tässä parin vuoden sisään sekä ostettua että saatua kauneusbokseista ihan kivasti :D Täytyykin ottaa tämä haaste ylös ja yrittää jossain kohtaa tehdä itsekin :)

    Narsin Orgasm on muuten yksi minunkin suosikeista ja itseasiassa varmasti myös eniten käytetty :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin punoittaa iho mutta peitän sen meikkivoiteella, niin ei poskipuna korosta punoitusta :) olis kiva lukea sinunkin vastaukset ;)

      Poista
  6. Mun suhde poskipuniin on ikuinen "pitäis vissiin opetella käyttämään"... Ei vaan oikein luonnistu. Mietin ensin, että meikkien keräily käyttämättömäksi on mulle aika vierasta. Nehän on kuitenkin käyttökamaa. Sit tuli mieleen, että moniko ihminen kerää vaikkapa jotain astioita:D
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mulle on ne astiatkin heikko kohta...mun muumimukit ei edes mahdu mihinkään täällä, ne on nyt vuoden lojuneet muuttolaatikoissa. Voisin ostaa jokaisen ihanan Vallilan, Marimekon, Iittalan tai Arabian mukin...mielellään 2 kpl että olis aina ne parit ;D että ei ne meikit ole mun ainoa heikko kohta. Olen miettinyt että mun perintöä on varmaan kiva jakaa, toivottavasti ne mukit ei mene minnekään roviolle ;DD
      Jos olisin sinä niin hankkisin jonkun neutraalin värisen poskipunan ja lähtisin siitä. Vaikka kosmetiikkamyyjän avustuksella jos oma sävy mietityttää :) poskipuna piristää niin ihanasti ilmettä etten osaa enää olla ilman ;)

      Poista
    2. Mä en ole jotenkin osannut, kun iho on vähän punertava/epätasainen sävyltään. Hirveän paksusta meikistä en tykkää ja viimeisen vuoden testailuiden pohjalta matta meikkivoide/puuteri ei todellakaan sovi mulle. Mutta kaikki jotka osaa meikata, hehkuttaa poskipunan voimaa, joten kai se on essencen hyllyillä niitäkin silmäiltävä seuraavalla "junttikauppa"reissulla:)

      Mä tykkään kanssa kyllä nätistä lasista ja kauniista astioista ja esineistä (mukeista en niinkään), mutta en mä oikeastaan tarvitse sellaisia mihinkään. Olen muuttanut viimeisen vuosikymmenen aikana kaksi kertaa sellaiseen asuntoon/taloon, jonka omistaja on kerännyt kaikkea ja paljon. Mun suhde tavaroihin on muuttunut aika radikaalisti niitä setviessä... Loppuen lopuksi niillä esineillä/astioilla ymv on arvoa vain sille ihmiselle joka niitä on kerännyt ja pitänyt kauniina.
      -Tiia

      Poista
    3. Kyllä tässäkin talossa on tuota romua ja rompetta mutta seassa on aarteitakin mm. Iittalaa ja Arabiaa. Olen laittanut ne esille sisustukseen :) arvostan miehen mummon kauniita esineitä. Mutta en ymmärrä hamstraamista ja kaiken säilyttämistä, se on tosiaan eriasia kun joku päivä ne joku joutuu sitten setvimään ;)

      Poista
  7. Aaaaahh rakastan poskipunia. Ne on luomivärien kanssa mun heikkous. Vaikka nykyään ostan niitä enää harvoin... Mut tää postaus oli ihana, nappaan sen omaan blogiini :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos. Tulin hyvälle mielelle tästä postauksesta. :)
    Käytän nykyään aina poskipunaa kunnolla meikatessa ja ilman sitä näytän kalpealta.
    Viime talven perusteella tarpeen tulevat myös voidemaiset poskipunat, jotta iho kuivuisi mahdollisimman vähän. Jotkin puuteriset poskipunat kuivattavat ihoa.

    Oli kiva lukea listausta poskipunistasi. Tuo Clarinsin on upea. Löysin tummemman sävyn alesta, mutta mietin pitkään ja jätin ostamatta. Nuo essencent, jotka ovat sinulla käyttämättä, harkitsin niitä itsekin ja päädyin vain ihastelemaan. Poskipunat kestävät pitkään käytössä ja niitä on muutenkin kotona paljon.
    Omia lemppareitani ovat Laveran poskipunat ja Zuiin. Pidän kovasti myös Kikon LE-kokoelmien poskipunista ja muutamaa olen hillonnut niiden ihanuuden vuoksi.
    Itse vaihtelen poskipunaa mielialan ja käytön vuoksi. Kallein voisi olla Joe Blascon, Korennon voidemainen tai Zuiin poskipuna. Voidemaisia poskipunia vielä opettelen, mikä olisi paras tapa käyttää niitä.
    Inhokkia on vaikea nimetä. Sellainen olisi kuivattava ja huono pigmenttinen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) mulla ei voidemaisia ole kun ne jäävät vähemmälle käytölle. Kun ihan tarpeeksi on näissäkin ;) onneks mulla on noita essencejä niin paljon niin ei haittaa jos joku loppuu, kovasti yritän niitä aina pannutella...

      Poista
  9. Halvat markettiposkipunat ovat kyllä olleet ihan riittävän hyviä mulle. Elf on lempimerkkini, mitä poskipuniin tulee, koska ne eivät ole hirmu pigmenttisiä. Itse pidän enemmän turvallisista ja hillityistä punista kuin superpigmenttisistä.
    Essencen punat vaikuttavat suosituilta, mutta ne ovat vähän kovia ja liian pigmenttisiä mun makuun ja mulla niihin muodostuu aina hard pania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään vaihtaa poskipunan sävyä usein niin siks oon hamstrannut noita essencejä...osa kun on maksanut tyyliin euron ;D tykkään kyllä tosi paljon MACin poskipunistakin, ne kestävät vuosikausia ja muistaakseni vaan yhden olen ikinä saanut käytettyä loppuun :)

      Poista

Kiitos kommentista <3