maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kun essencestä tuli uusi MAC...eli Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Hei! Ihanaa kun kevät alkaa olla pitkällä :) mieli on ollut vähän virkeämpi ja jaksavampi kun ei ole talviajan kotipuuhia enää. Puitten kantamista ja lumitöitä. Mieskin on ollut kotona niin se jeesaa kotitöissä, kylppäriremppa on valmis ja töitä on mulla ollut ihan tarpeeksi. Mies on tosin ollut tosi paljon kotona, vähän liikaakin :D nyt alan ymmärtää ne ”karanteeni koettelee parisuhdetta” -otsikot :DD Ensin oli manflu, joka kesti KAKSI VIIKKOA...sitten joku ei-oikee ”karanteeni” flunssan takia, sitten lomautus, sitten talviloma, sitten vähän töitä ja sitten taas lomautus...

Olen itse sellainen että kaipaan omaa tilaa ja aikaa. Tykkään töitten jälkeen hengähtää ja olla. Nyt ei oikein ole omaa tilaa ja sitä omaa aikaa. Onneks on kuitenkin 2-kerroksinen talo että voin välillä painua yläkertaan tekemään blogihommia :D nimittäin ostoksia on tullut tehtyä, ihan vaan hemmotellakseni itseäni ;)


Jotain pakollisia hankintoja tuli ensin tehtyä. Silmämeikinpoistoaine loppui eikä uutta ollut kotona, otin Garnieria koska se ei sisällä mitään allergisoivia ainesosia ja maksaa alle 4 e. Ei se ole huippuhyvää mutta ei ole muutakaan tarjolla. Nappasin myös kokeiluun hyaluronihappoa sisältävän Lacto Linen kasvoveden. Ostokset 9 e. Tokmannilta tottakai...


Elevenille tein pienen tilauksen. Kulmavärit on lopuillaan joten Refectocilin Graphitea nyt kokeiluun. Cocopandalta ei näitä enää saakaan joten siksi tilasin Eleveniltä. Holika Holikan hoitonesteet olivat alehinnoillaan 7 e joten 3 Seconds Startereista otin tämän Collagen -version. Periaatteessa olisin halunnut jonkun propyleeniglykoli -vapaan tuotteen mutta nyt voiton vei halpa hinta. Pystyn kyllä käyttämään tätä jos en laita päivittäin ihan silmien lähettyville. Mulla oli tästä se sininen pullo ja olihan se aivan loistava tuote pintakuivalle iholle. Elevenin tilaus 13 e.


Mä arvasin että Lalalipstick tulee olemaan sellainen verkkokauppa josta mun olisi pysyttävä kaukana...sain kamalan himotuksen Catricen nude luomiväripalettia kohtaan joten menin kurkkimaan sitä. Sitten näin euron tuotteita joita oli sitten pakko ottaa mukaan :D yli 25 e:llä saa ilmaiset postikulut. 
Kiinnostuin myös Catricen kulmapaletista jossa vaikutti olevan hyviä tuhkaisia sävyjä. Mulla on päivittäisessä käytössä, ollut jo vuosia, Make Up Storen kulmatrio jonka koostumuksesta pidän tosi paljon. Sitä ei vaan enää saa, lisäksi sen pakkauksesta on kansi rikki ja se ärsyttävästi irtoilee meikkipussissa. Olen käyttänyt trion parhaan värin kohta loppuun niin oli jo aika miettiä uutta kulmaväriä.
Mun tilaus oli alkujaan yli 35 e mutta karsin siitä vielä tavaraa pois. 28 eurolla sain siis Catricea testattavaksi, nuo himotustuotteet + euron juttuja. Ihan kiva koska en ole hirveästi merkkiä kokeillut. essenceltä otin vielä pari halpaa sivellintä.


Olen jo pitkään himoinnut Luxien siveltimiä. Vähän kyttäillyt tarjouksia ja odotellut parempaa rahatilannetta :) nyt ei ollut niin kamalasti laskuja niin raaskin tilata nobebeautyn pääsiäistarjouksista 3 sivellintä. Näille jäi hintaa 39 e. Aion kyllä hankkia näitä joskus lisääkin, silmämeikkisiveltimet kiinnostaisi eritoten.


Ja sitten vielä toinenkin Lalalipstick tilaus :DD essencen kokoelmat vaihtuvat tiuhaan, himskatti vieköön!! Eikö essencelle tullut ihana Bronzed This Way!-kokoelma ehkä viikko tuon edellisen tilauksen jälkeen O_o en malttanut odotella tuleeko ne tänne kun kaikki kokoelmat ei tule, vaan oli pakko saada lepardikuosisia meikkejä :D tuntuu että essencestä on tullut uusi keräilyn kohde, aivan kuten MAC oli joskus. Jokaisesta kokoelmasta jotain? Onneks nää on "vähän" halvempia ;) otin kans pari ripsaria koska ne ovat varmasti avaamattomia, toisinkuin kaupasta ostaessa. Tilaus just sen 25 e.

Kuukauden kosmetiikkaostoksiin meni ihan kohtuusumma; 114 e. Jeffreen paletti houkuttaa edelleen ja toivon että saisin hankittua sen vaikkapa ensi kuussa. Lalalipstickistä yritän pysytellä kaukana mutta saa nähdä miten onnistuu ;)

Mitä kosmetiikkaa sinä hankit tässä kuussa?

20 kommenttia:

  1. Mulla on just toi Catricen Next-Gen Nudes - paletti ja onhan se aivan ihana! Oon siis tykännyt, mitä nyt on tässä korona-aikana päässyt pari silmämeikkiä sillä tekemään. :D Ois kiva nähdä täällä blogissa, millaisia meikkejä Sinä saat aikaan tuolla paletilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tulossa jokunen meikkikuva :) mä meikkaan joka päivä kun normisti käyn töissä mutta aika harvoin tulee niitä kuvia otettua...

      Poista
  2. Olen varmaan ainoa, joka ei ole testannut Luxien siveltimiä:D Kiinnostaisi kyllä, vaikka mulla ei oikeastaan ole mitään tarvetta uusille. Zoevan siveltimet on ihan huippuja, mutta sitten kun niistä aika jättää niin voisi kyllä tiirailla tätäkin vaihtoehtoa.
    Huomasin viime viikolla, että meidän uudelle Tokmannille on tulossa iso Catrice-hylly 2m Essence-hyllyn viereen. Huippuhyvä homma, mutta tosi tyytyväinen olen myös Lalalipstickin valikoimaan ja toimitusaikoihin -ja ainakin saa tuotteita, joita kukaan ei ole räplännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä ihan eri maata nuo Lalalipstickin ripsivärit kuin Tokmannin avatut...ja ei tule edes viikoittain Tokmannilla käytyää niin ei aina ole kartalla oisko siellä joku uusi essence -kokoelma. Catricea täällä ei ole :/ Minä en ole kokeillut Zoevan siveltimiä ;)

      Poista
  3. Toi La la lipstick on kyllä pelottava kauppa :D

    VastaaPoista
  4. Mulla piti olla ostolakko kuukausi...mutta sitten loppu käsirasva ja ostin nettiapteekista kaks...noin 10 e ja silmänympärysseerumia 18 e. Sekin loppu. Ja sitten löysin youngbloodin meikkivoidetta puoleen hintaan ja ostin kaksi ja nuxen ruskean tukan hoitoaineen...joka muuten on mahtavaa kamaa. Rahaa meni noin 100 e ja goodieboxi. Yritän pitää jatkossa kosmeostokset tossa 100 e max. Ja vaatteisiin kans laitan budjetin. Jos vaikka saisin säästöön jotain🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo paha summa ole :) suunnilleen sama mikä mulla keskimäärin menee. Paitsi jos hankkii jotain paletteja tms. Mä kyllä saan kuukausittain säästöön vaikka on pienet tulot ( osa-aikatyö ). Hirveesti en shoppaile muuta, ehkä jonkun vaatteen joskus mutta yleisesti isot laskut ( vakuutus, sähkö ) ja autoverot + vakuutukset pitää vähän huolta siitä että melkein kaikki menee mitä tulee. Mulla on tuo S-mobiili ja otin siinä sen säästäjän käyttöön, sitä kannattaa kokeilla kun siinä säästää ihan huomaamattaan eikä se tunnu missään :)

      Poista
  5. Ja sun summakin oli tosi pieni😊

    VastaaPoista
  6. Jaa, noi lepardit on jo tulleet, tuota sivellintä mietin, se on aika komia =D
    Ja tuo Catricen paletti, joko oot kokeillu?

    Nablalta tilasin niitten uuden setin jossa paletti,huulipuna ja monitoimi kynä.
    Lidlissä oli neonlakkoja ja tropical suihkuvaahtoa ja vartalovoidetta, ihanan tuoksuisia.
    Mitä muuta? En muista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catricen nudepaletti oli ihan hyvä hintaansa nähden. Nätti ku mikä :) ja onhan tuo sivellin aika ihana <3

      Poista
  7. Kivoja ostoksia. Nuo Catricen meikit ovat niin nätinnäköisiä! Tuota Next-Gen Nudes -palettia olen monesti ihaillut itsekin, mutta toistaiseksi jättänyt kuitenkin hankkimatta, kun uusia paletteja on viime aikoina tullut taas ostettua :D

    Tuo alimmankuvan Essencen sivellin näyttää tosi hienolta! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sivellin on varmasti yksi hienoimpia ja tykkään tuommosella tehdä varjostukset, on varmasti siis hyvä bronzerillekin :) en minäkään tarviisi yhtään palettia lisää..mutta noh..

      Poista
  8. Mulla on sama ongelma kuin sullakin Lalalipstick verkkokaupan suhteen.
    Pitäisi saada itselleen jotkut estot päälle niin kuin Veikkauksen sivuilla ettei pääsisi törsäämään vähäisiä roposiaan.
    Varsinkin se outlet viimeistään koituu aina kohtaloksi :)

    VastaaPoista
  9. Nuo Luxien siveltimet ovat <3 <3 Muutenkin todella kivoja ostoksia. Itse en uskalla mennä tuonne verkkokauppaan lainkaan :D

    VastaaPoista
  10. Sain vihdoinkin hankittua uuden Nuin meikkivoiteen! Odotan innolla sen käyttöönottoa, toimiiko yhtä hyvin kuin edellisellä kerralla.

    essencet ovat houkuttelevia, kun tuotteet ovat erilaisissa ja kivoissa pakkauksissa, ja kokoelmat vaihtuvat usein. Täytyy oikein hillitä itseään hyllyjen edessä tai kiertää kaukaa, ettei tule houkutuksia. ;) Tosi kivat nuo leopardikuosiset meikit ja suti. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halpa hinta on se mikä minut saa ostamaan essenceä, samaten kivat pakkaukset ja erikoiset tuotteet :)

      Poista

Kiitos kommentista <3