torstai 9. huhtikuuta 2020

Kurkumaa iholle - Testissä Neutrogena Clear & Soothe tuotesarja

Saatu ilmaistuote.

Sain pr-toimistolta paketin Neutrogenan uutuuksia, kurkumaa sisältävän Clear & Soothe tuotesarjan. Neutrogena on itselle hyvinkin tuttu sarja vuosien ajalta, joskus muinoin käytin näitä paljonkin kun kärsin epäpuhtaasta ihosta. Nykyään ihoni on ikääntyvä ja kuivuuteen taipuvainen, mutta silti se tuntuu välillä epäpuhtaalta. Välillä joutuu siis edelleen kääntymään "tujumpien" tuotteiden puoleen ;) tulikin hyvään saumaan testata näitä.


Kurkuma on kautta aikain tunnettu sen runsaasti sisältämien antioksidanttien ja ihoa rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta. Kurkuman tiedetään neutralisoivan vapaita radikaaleja, auttaen ehkäisemään ihon stressiä ja finnejä aiheuttavien bakteerien kasvua. Tämä uutuus tuotesarja Clear & sooth sisältää kurkuma-uutetta ja se on ihanteellinen stressaantuneelle, epäpuhtaalle iholle. Itse suosittelen sarjaa nuoremmalle, epäpuhtaalle iholle. Itselle nämä ovat liian kuivattavia jatkuvassa käytössä, mutta silti löysin joukosta muutaman tuotteen jotka jäivät osaksi ihonhoitorutiiniani!


Puhdistusvaahto lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti ja samalla rauhoittaen epäpuhtauksille altista ihoa. Neutrogenan puhdistusvaahdot ovat aina olleet todella peseviä ja poistaneet hyvin epäpuhtauksia. Hyvä kaksoispuhdistuksen viimeistelyssä tai nuoremman ihon pesuaineena. 
Tässä on öljytön koostumus eikä tämä kuten muutkaan kurkumatuotteet värjää ihoa. Pumppupullo toimii myös hyvin kuten Neutrogenan tuotteissa aina. Nämä sopii myös perheen teineille. Muistan ikuisesti kun erään ex-poikaystävän äiti osti hälle aina Neutrogenan mustapää kasvovettä. En tiiä mistä tämä tuli mieleen mutta nää sopii siis tytöille että pojille. Jos näin saa nykypäivänä sanoa :)


Miselli-meikinpoistogeeli poistaa vedenkestävänkin meikin tasapainottaen ihoa, ja öljytön koostumus on helppo pyyhkiä tai pestä iholta. Minähän rakastan geeliputsareita mutta ne kuivattavat liikaa. Käytän mieluummin puhdistusmaitoa mutta ne tuntuvat vähän tehottomilta välillä. 
Ratkaisu tähän tuntuu olevan miselligeeli! Ne ovat tehokkaita mutta ihanan hellävaraisia. Siksi pidin tästä ja tämä on suosikkini tuotesarjasta! Misellin ja geelin yhdistelmä on hellävarainen kuivalle iholle mutta se poistaa meikit tehokkaasti. Kaikki merkit sais valmistaa miselligeelejä enemmän :D tämä on tosi tehokas mutta miellyttävä.


Kasvovesisuihke on tarkoitettu rauhoittamaan ihoa puhdistuksen jälkeen, tai raikastamaan kasvoja pitkin päivää. Itse en uskalla suihkia tätä kasvoille koska tässä tuotesarjassa on sitten voimakas tuoksu. Kasvovetenä viimeistelemässä ihonpuhdistusta, tämä on oikein mainio. Jättää ihon raikkaaksi ja puhtaan tuntuiseksi. Toinen suosikkituotteeni sarjasta. 


Kosteuttava ja ihoa rauhoittava kosteusvoide on öljytön, vesipohjainen ja lupaa imeytyä nopeasti. Tuntuu rauhoittavan ihoa ja sopii meikin allekin. Tämä jää mulla enemmän kuitenkin kesäkäyttöön jolloin ihoni on rasvaisempi ja haluan meikin alle jonkun nopeasti imeytyvän tuotteen. Joka jättäisi ihon mieluummin mattaiseksi :)

Neutrogenan hintaluokka näille tuotteille on n. 7,95 e.

Joko olet kuullut näistä? Mikä on sun all-time-feivoritti Neutrogenalta? 

5 kommenttia:

 1. Mä edelleen odotan, että Neutrogena alkaisi myymään Suomessa muitakin kuin näitä ongelmaiholle tarkoitettuja tuotteita. Hydro Boost sarja on mun suosikki ja voisin kuvitella, että on vähintään talviaikaan monen muunkin suomalaisen. Nyt vaan joudun tilaamaan tuotteet aina ulkomailta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa sellaiselta jota tulisi kokeiltua! Tulis vaan tänne myyntiin ;)

   Poista
 2. Onko toi miselligeeli sellanen jolla lähtee vedenkestävä silmämeikki?

  VastaaPoista
 3. Haluaisin Neutrogenalta niitä meikinpuhdistusliinoja ja palasaippuaa. Ei taida Suomesta löytyä ):

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3