keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Goodiebox huhtikuu 2020

**Mainoslinkki


Moi! Kaikki muut ovat saaneet jo boksinsa ja minä taas viimeisten joukossa :) hyvin olin nyt spoilaantumatta paitsi yhden tuotteen ehdin nähdä. Pidemmittä puheitta kurkataan boksi, moni on varmasti jo muualta nähnyt mitä se sisältää.


Boksi sisälsi 5 tuotetta. Itsellä ajatuksena oli ensimmäisenä missä meikit? Aika ihonhoitopainotteinen taas tällä kertaa. Boksissa ei myöskään ole enää mukana saatekorttia joka on minusta aika iso miinus. Nyt jää tuotteet vähän hämärän peittoon ja jouduin netistä etsimään lisää tietoa. En ainakaan minä ala mistään etsimään tietoa tuotteiden käytöstä tai katsomaan mitään esittelyvideoita. Huono uudistus kyllä :(

Viidestä tuotteesta vain 2 jää itselle joten ei mennyt nappiin tällä kertaa. Luvattu arvokaan ei ylittänyt 75 euroa, millä nyt ei suurta merkitystä minulle ole mutta silti. Jos jotain luvataan niin täytyisihän se pitää.


Roze Avunue Glamorous Volumizing Dry Shampoo / arvo 26,50 e
Tuuheuttava kuivashampoo todella kauniissa pullossa. Tälle minulla kyllä on käyttöä, kerrankin siis ilahdun kuivashampoosta etenkään kun kyse ei ole mistään markettimerkistä. Mielestäni boksin mielenkiintoisin tuote.

N.A.E Delicatezza Fragrance-Free Shower Gel / arvo 3,89 e
Tälläisen käytin vastikään loppuun ja aika hirveää oli. Luirua eikä tuoksunut ollenkaan miltään. Pakkauksen perusteella luulisi olevan joku kukantuoksuinen mutta että hajusteeton. Meh. Eteenpäin.


Masque Me Up Perfect Skin Patches / arvo 13 e
22 kappaleen pakkaus finnilaastareita. En kyllä innostu näistä yhtään, en mä pysty pitämään kasvoissa mitään laastaria 4 tuntia...kiertoon.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum / näytekokoinen tuote, arvo n. 8 e
Juonteita kosteuttava ja kohottava hyaluronihapposeerumi ampullipullossa. Tämä varmaan tulee kokeiltua mutta aika paljon tulee seerumeita, välillä voisi tilalla olla jotain muuta...

Dr. Botanicals Lemon Superfood All-In-One Rescue Butter / arvo 18 e
Sitruunaruohoa, vitamiineja ja öljyjä sisältävä monitoimituote koko vartalolle. Itsellä tälläiset jää valitettavasti käyttämättä, lähtee siis eteenpäin.

Mitä tykkäsit sisällöstä?

Goodieboxin pääse tilaamaan **linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni :)


8 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla pimplejä, ei juurikaan näy eikä varsinkaan tunnu miltään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! En varmaan siltikään tarvii niitä kun hyvin harvoin mulla on finnejä :)

      Poista
  2. Mä harmittelin kans meikkien puutetta. Tosi tylsää, ettei niitä ole vieläkään ollut! Ja ihmettelin myös tuota arvoa. Juurikin sen vuoksi, että jos boksia mainostetaan aina vähintään 75 euron arvoiseksi, niin mun mielestä on tosi outoa ettei näin sitten ole.

    Tämä huhtikuun boksi oli mun mielestä ihan ok, mutta vähän tylsä ja sisällä oli vain kaksi tuotetta, joista innostuin. Toivottavasti ensi kuussa olisi parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivon ensi kuusta parempaa ja haluaisin meikkejä mukaan!!

      Poista
  3. Tulin vaa ihmettelemään kun seuraan sun blogia Bloglovinin kautta, mutta koskaan sun muut postaukset ei näy siinä jokapäiväisessä sähköpostikoosteessa, ainoastaan nää Bette- ja Goodiebox postaukset, mikähän ihme siinä on? Luulin pitkään ettet enää päivitä blogia kunnes huomasin että onhan täällä muitakin postauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi outoa!! En kyllä osaa yhtään sanoa mistä johtuu...kannattaa siirtyä seuraamaan toimivampaa kautta, eikös se Bloglovin ole muutenkin loppumassa?

      Poista
  4. Tykkäsin boxissa kaikista tuotteista...mutta tuntui, että ois pitäny olla vielä jotain lisää. Seerumi on vähän pieni ja suihkugeeli vähän halvan oloinen. Toi momitoimivoide menee käsirasvaksi...mutta siinä on vahva tuoksu. Mutta kaikki tulee käytettyä. Tähän mennessä 4 boxin jälkeen...vain se ekan boxin hajuvesi on lähteny mulla eteenpäin😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä oon bokseista kaiken kaikkiaan tykännyt, tämä nyt oli vähän vaisu, en jaksanut innostua. Samaten se toissaboksi oli vähän pettymys. Tuon suihkugeelin ostin 2 eurolla alekorista Cittarista niin ei mieltä ylentänyt saada sitä uudestaan kauneusboksista ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3