lauantai 18. huhtikuuta 2020

essence kaupunkipaletit Hallo Berlin ja Sawasdee Bangkok

Heipat! Hankin lalalipstickistä essencen kaupunkipaletteja. Nämä kompaktit paletit sisältävät 9 sävyä, mattaa ja shimmeriä ja ne on kuvioitu & nimetty aina jonkun kaupungin mukaan. Hauska idea ja näitähän ei ole ainakaan hinnalla pilattu, maksavat alle 9 e.





Hallo Berlin sisältää vihreitä mattaisia sävyjä joihin ihastuin samantien. Ylipäätään ne olivat syy paletin hankkimiseen :) shimmersävyjä on kolme ja kaikissa ihan mahtava pigmentti. Olen tehnyt tällä aika monta arkista shimmermeikkiä joissa olen varjostanut ruskeilla mattasävyillä. 




Mutta tällä saa myös ihanaa punaruskea-vihreä meikkiä..essencen luomiväreissä ei ole mikään maailman vahvin pigmentti, joten vihreitäkään värejä ei kannata säikähtää. Itseasiassa paletin shimmerit ovat vahvempia etenkin sormella levitettynä. 







Ihana paletti joka oli suosikkini näistä! Ehkä vähän monipuolisempi kun tuntuu että ne ekat kaupunkipaletit oli vähän yksitoikkoisia ja niissä oli tosi paljon vaaleita sävyjä. Itse kun tykkään enemmän väreistä enkä kyllä ikinä meikkaa vaan vaaleilla sävyillä. Meikissä pitää olla kontrastia ja tällä paletilla sitä saa :) vihreä kivasti tasapainottaa vihreitä silmiä ja punaruskea tuo niitä esille. Tämä oli ihana meikki joka oli luonnossa paljon näyttävämpi ;)



Sawasdee Bangkok oli toinen palettihankintani. Näissä on kyllä aivan ihanat ulkoasut ja paletit on helppoja ottaa reissuun mukaan, kannessa on peilitkin. Nämä aukeavat hyvin ja ovat tukevan oloisia. 




Sawasdee Bangkok on lämmin, mausteinen paletti. Tätä en varmasti olisi tarvinnut koska mulla on sata muutakin tämän väristä palettia. Mutta en voinut vastustaa...tässäkin on hyvin ajateltu mattaisten ja shimmeristen sävyjen määrää. On hyvät sävyt varjostamiseen! Tällä saa myös hyvin eri asteisia meikkejä vaikka päiväksi tai illaksi. Molemmissa paleteissa on hyvä pigmentti, sitä tuttua ja turvallista essenceä. Ei samaa kovaa kuin Disney -paleteissa jotka olivat kyllä ihmeellisen huonoja. 




Yksi nappi kuitenkin aiheutti hämmennystä. Tuo toinen vasemmalta alarivissä. Näen sen itse paletissa taupen värisenä ja se olisikin ollut hyvä niin. Mutta se on luomella ja swatchissa aika kultainen. Eipä se haittaa, upea meikki tuli näinkin! Mulle sopivat kyllä lämpimät sävyt silmämeikissä vaikka ne nyt vähän riitelevät tuon tukan värin kanssa. 





Ripsissä Lash Princess vedenkestävänä josta kyseltiin myös mielipidettä. Mun mielestä se on paras Lash Princess koska tuntuu pitävän taivutukset ja pysyy hyvin. Antaa pituutta ja näyttävyyttä ripsiin. Tosi paljon parempi kuin muut essencen ripsivärit, ostan kyllä toistekin. Aika hankala kyllä poistaa kun en yleensä käytä vedenkestäviä, mutta ehkä nyt kestän tämän asian ;DD


Joko sulta löytyy essencen kaupunkipaletteja? Kummasta tykkäsit enemmän?

14 kommenttia:

  1. Oi vitsit miten makee väri sulla hiuksissa tuossa Bangkok meikkikuvassa.
    Minun silmiin nää näyttää aika saman laisilta, punertavilta. Ensimmäinen houkuttelevampi, mutta jätän kauppaan kun on jo liikaa meikkejä 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 varmaan hopeashampoo-överit kun piti vaalennuksen jälkeen saada keltaisuus pois ;DD

      Poista
  2. Upea varsinkin tuo ensimmäinen väriyhdistelmä! Tuossa ekassa kuvassa missä näkyy pelkästään värit luomilla ne on vähän meh, mutta sitten silmät auki niin huhhuh että voikin sopia just sun silmien väriin aika täydellisesti! Ainakaan itselle ei noin oranssi sävy tulisi heti ekana mieleen että sopisi mihinkään arkiseen meikkiin mutta kyllä toimii sulla ja täydellisesti! Oot taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kivasti kommentoitu <3 molemmissa paleteissa oli kivat sävyt mutta tuo vihreä paletti iski enemmän ;)

      Poista
  3. Todella nättejä meikkejä teit kummallakin paletilla. :) Palettien värit tulivat paremmin esille meikeissäsi.
    Vaikea valinta olisi, mutta Bangokin ottaisin, kun olen tottunut käyttämään tuon värisiä silmämeikkejä.
    Ihanaa viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangkok oli minusta kivempi ja vähän erikoisempi :) Mukavaa viikonloppua TQ :)

      Poista
  4. Näissä on kyllä minusta hinta-laatu suhde aivan erinomainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan loistavia paletteja hintaan ja värinappien määrään nähden :)

      Poista
  5. Bangkok on ihana!
    Mää mietin niitä kahta Catricen nudepalettia, vaikka omistan sen yhden Huda kopion, ovat vaan niin kamalan nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on ja mulla on se roosa nudepaletti ;DD vaikka Soft Glamin omistan...

      Poista
  6. Ihanat meikit, ehkä eka oli kivempi koska sulle sopii hyvin vihreä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos palettien esittelystä! Molemmat meikit näyttää hyvältä, mutta ensimmäisen vihreä sävy korostaa kyllä silmiäsi upeasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3