tiistai 7. tammikuuta 2020

Lookfantastic joulukalenteri yhteenveto

Joulukuussa saitte aamuisin seurata Insta Storyissäni ( @tainacharming ) Lookfantastic joulukalenterin avausta :) Kalenteri olikin minulle ensimmäinen ikinä ja olin siihen mielettömän tyytyväinen!!

Miten päädyin LF kalenteriin?

Olen siis aiempina vuosina seurannut sivusta kalenterin sisältöä. Ihan kivoja juttuja mutta niin paljon sellaisia mistä en pitäisi. Lokakuussa ( vai syyskuussa ) alkoi kalenterivouhotus ja mietintä minkä sitä ostaa. Viime vuonna mulla oli The Body Shopin kallein versio ja olin siihen täysin tyytyväinen. Tänä vuonna mukana olisi ollut mielenkiintoisia tuotteita mutta jonkun verran samankaltaisia kuin viime vuonna. Lisäksi mulla on jokunen viime vuoden tuote, tai siis jokunen enemmänkin, käyttämättä niin ei olisi järkeä saada samoja tuplana tai liki vastaavia. Päädyin siihen että ostan suoraan minua kiinnostavat tuotteet ja harkitsen TBS Ultimate kalenteria joululle 2020. Harkitsin myös MAC kalenteria ja olin jo varma sen ostosta, mutta sisältö ei minusta vastannut kalenterin törkyhintaa koska mulla olisi jo ollut moni kalenterista tuleva tuote. 

Lookfantastic kalenterin sisältö oli hyvissä ajoin paljastettu. Sikäli hyvä koska haluan tietää mitä kalenterista tulen saamaan. On edelleen mielessä se karvas pettymys Elevenin kalenterin kanssa joten sokkona en enää mitään kallista kalenteria osta. Googlasin LF kalenterin kiinnostavimmat meikkituotteet ollakseni varma pidänkö niistä. Mulle suurin syy kalenterin ostoon oli siinä tuleva Morphen paletti, Zoevan siveltimet, Sleekin highlighter ja mm.Neal´s Yardin voide. Koin että maksamani 89 euron hinta vastaa todella hyvin saamaani sisältöä. 


Kalenterin hinta, toimitus ja säilytys. 

Tilasin kalenterin LF sivuilta heti kun se oli tilattavissa ennakkoon. Olisko mennyt pari viikkoa niin se tuli. Kooltaan se oli vielä yhdellä kädellä kannettava, taiteilin sen kanssa autolle kauppakassi toisessa kädessä. Kalenteri painoi jonkun verran mutta oli tullessaan tiiviisti pahvilaatikossa ehjänä. Hinta oli siis 89 euroa. Kalenterin arvoksi luvattiin n. 480 euroa! 

Kalenteri oli isokokoinen ja se istui nätisti pöydällä. Jokainen luukku oli omansa pahvilaatikko joka vedettiin ulos kalenterista. Tein sen virheen että kalenterin saatuani en malttanut pitää siitä näppejäni irti. Räpelsin laatikoita ja osassa yllätys oli paljaaltaan ja tuotelappunen näkyvissä. Vähän oma vika tietysti, maltoinkin sitten pitää loppuajan näpit poissa kalenterin kimpusta. 

Kalenterin sijoitin yläkertaan jotta siihen ei koirat pääse käsiksi, eikä sitä oikeasti ole yhtenä aamuna revitty ennenaikojaan auki. Tai pudotettu pöydältä! Yläkerrassa on myös viileää eikä kukaan rämmi mun kalenteria!! Se säilyy paremmin kun ei voi tietää onko siellä joku tuote joka ei säily liian lämpimässä ( leivinuunin hohkaminen lämpöä ). Mutta katsotaan kalenterin luukut läpi ja pohditaan sitten mitä tästä tykkäsin ;)



Luukku 1 - Morple Always Golden luomiväripaletti
Mulla ei ollut ennestään yhtään Morphen luomiväripalettia ja tämä olikin yksi vaikuttava tekijä kalenterin ostopäätöksessä. Lämpimiä ruskean sävyjä sisältävä paletti koostuu pääosin mattasävyistä, seassa pari shimmeriä ja tummempaa sävyä. Näyttää hyvältä arkipaletilta jolla kyllä onnistuu smokymeikkikin! Arvo 13,95 e. 


Luukku 2 - Living Proof 5-in-1 Styling Treatment
Muotoiluseerumi. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Yleensä käytän vastaavia silottamaan kiharaa ja antamaan tukea. Kyllä mun tulee tämä käytettyä, jos vaikka löytäisi uuden suosikkituotteen ;) Arvo n. 5 e.

Luukku 3 - Caudalie Purifying Toner
Salisyylihappoa sisältävä kuoriva kasvovesi epäpuhtaalle iholle. Tykkäsin tosi paljon tästä luukusta, mielenkiintoinen tuote kokeiluun. Mulla on nyt tosi vähän kuorivia kasvovesiä :) Arvo n. 5 e.

Luukku 4 - Luxie meikkisiveltimet
Mulla ei ole yhtään Luxien sivellintä joten nämä olivat ihana yllätys! Muistin kyllä näiden kalenterista tulon ja nämä olivat myöskin yksi syy kalenterin hankintaan. Luukku sisälsi siveltimet 121 ja 141. Käsittääkseni siveltimet ovat jotain minikokoja vaikka eivät minejä ole ;D myydään kai seteissä, hinnan arviointi on vähän vaikeaa mutta heitetäänkö n. 10 e?

Luukku 5 - Elemis Pro-collagen Marine Cream
Anti-age voide joka heleyttää ja uudistaa ihoa. Häivyttää vanhenemisen merkkejä. Tähän asti kalenterista on tullut minulle uusia merkkejä, enkä malta odottaa tämänkään korkkaamista! Voide sisältää levää, mimosaa ja ruusua. Voide on niin suosittu että sitä myydään kansainvälisesti yksi joka sekuntti! Hyvä 30 ml koko jonka arvo huikeat 80 e!!


Luukku 6 - Illamasqua Nude Collection Lip Liner
Sävy Raw on hyvä nudesävy joten tälle on käyttöä. Ihan kiva luukku, mulla ei ole Illamasquan tuotteitakaan ennestään...tätä voi käyttää nudepunan tai kevyen huulikiillon kanssa koska on niin vaalea sävy. Hyvä että oli tälläinen sävy, nude on aika varma valinta kaikille ;) Arvo 20 e.

Luukku 7 - Rituals The Ritual Of Ayurveda Nourishing Oil
Hiuksille ja vartalolle tarkoitettu kuivaöljy. Mulla ei ole Ritualsin tuotteita ennestään joten oli hyvä luukku! Käytän öljyn varmaan hiuksille :) öljy sisältää ruusu- ja manteliöljyä, tuoksultaan hyvin mausteinen ja jouluinen. Arvo n.10 e. 

Luukku 8 - Philip Kingsley Elasticizer
Hiusnaamio jota voidaan käyttää ennen ja jälkeen pesun. Tosi hyvä damagetukalle joten käytän mielelläni pois ;) kosteuttaa ja antaa elastisuutta. Tämäkin merkki on ihan outo mulle, mutta mieluummin hiusnaamio kuin shampoo. Siitä saa jotenkin enemmän tuntumaa tuotteeseen. Arvo n.10 e.

Luukku 9 - Oskia Renaisaance Cleansing Gel
Kaikille ihotyypeille sopiva vaahtoamaton geeliputsari, sisältää vitamiineja ja hedelmäentsyymejä. Tosi mielenkiintoinen kokeilla, Oskia on ihan uusi merkki minulle :) tämän pitäisi muuttua öljymäiseksi kasvoja pestessä. Aika arvokas tuote, pieni 35 ml koko mutta arvo n. 17 e.

Luukku 10 - First Aid Beauty Facial Radiance Pads
Tätä merkkiä olen nähnyt viime vuoden kalenterissa. Kyseessä ovat mm.maitohappoa ja kurkkua sisältävät laput kasvojen pyyhintään, ihohuokosia pienentämään ja ihoa kirkastamaan. Nämä laput kokeilen kyllä erittäin mielelläni. Todella kiinnostava tuote! Arvo 16 e.


Luukku 11 - Avant Moisture Surge Overnight Treatment
Mulle oli yllätys että kalenterin luukuissa oli vaihtelua, jotkut saivat päivävoiteen ja mulle tuli kosteuttava anti-age yönaamio. Voide sisältää eri vitamiineja, öljyjä ja antioksidantteja. Kyseessä on todellinen luxusmerkki koska 50 ml kokoisen voiteen arvo on 89 euroa!! Ihan tulee olo raaskiiko näitä käyttää kun ei mulla yleensä ole näin arvokkaita tuotteita.


Luukku 12 - PRAI Throat & Décolletage Créme
Taas anti-age tuote, kaulan ja dekolteen voide joka sisältää mm.hyaluronihappoja, sheavoita ja PRAI öljyä. Seuraavasta luukusta aloin jo toivoa meikkejä, nyt on tullut monena päivänä ihonhoitotuotteita. PRAI voiteen arvo n. 8 e.

Luukku 13 - Lord & Berry Eyeliner
Heh, hyvin arvattu että tänään voisi tulla meikkejä!! Lord & Berryn kajal taitaa olla aika perinteinen joulukalenterin tuote. Eiköhän mustalle kynälle tule käyttöä jos tämä liukuu luomella hyvin. Matkakokoisen kynän arvo n. 7 e.

Luukku 14 - Mellow Cosmetics Matte Liquid Lip Paint 
Sävy Tehran oli ensin että apua miten väärän värinen! Luukku oli sinällään ihana yllätys koska rakastan mattapunia!! Hetken toivoin että sävy olisi ollut jouluisan punainen ja että tämä jää mulla käyttämättä. Näytti niin lämpimän rusehtavalta. 
Googletin kuitenkin sävyä ja se näyttäisi olevan dupe Jeffreen Celebrity Skin sävylle jonka hankin vastikään. Uskon että tämä on mun sävyni kevyesti käytettynä. Hyvä valinta kuitenkin kalenteriin sävynsä puolesta, nudenruskea on aika varma valinta. Se aina niin riippuu omastaa värimaailmasta ja mieltymyksistä, itselle epäsopiva on toiselle ihan täydellinen ;) kokeilen tämän ja mikäli koostumus on hyvä, saatan hankkia näitä lisää koska hinta on aika edullinen. Arvo n. 12 e

Luukku 15 - Rodial Dragon´s Blood Lip Mask
Huulinaamio joka sisältää hyaluronihappoa ja lohikäärmeenverta. Kosteuttaa huulia ja saa ne näyttämään pulleammilta. Ihan hauska, en ole ikinä kokeillut huulimaskeja ;) Arvo n.9 e.


Luukku 16 - Molton Brown Fiery Pink Pepper suihkugeeli
Oijoi mikä tuoksu, MB tuotteet ovat ihania :) Arvo n. 7 e.

Luukku 17 - Emma Hardie Moisture Boost Vit + C Cream

Ihan outo merkki minulle...piti googlettaa millainen voide on kyseessä. Ainakin sisältää C- ja B3-vitamiinia, voide kirkastaa ja vahvistaa ihoa. No, kokeillaan, ei tää huonolta kuulosta koska kyseessä pitäisi olla ihan arvokas tuotemerkki! Arvo n. 10 e.

Luukku 18 - Neal´s Yard Wild Rose käsivoide
Jes, tämä oli kiva luukku!! Mulla on jokunen Neal´s Yardin käsivoide ja onhan ne hyviä. Wild Rose sarjaa kokeilen mielelläni ;) tämän tuotteen muistin tulevan ja tämäkin oli yksi syy kalenterin hankintaan ;) Arvo n. 8 e. 

Luukku 19 - Bioeffect EGF seerumi
Wau mikä tuote...Bioeffectin seerumia on kiva kokeilla! Seerumi auttaa ihon ikämuunnoksissa, madaltaa ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihoa, kiinteyttää ja vahvistaa, kosteuttaa ihoa yms. yms. Kovat lupaukset ja kova on hintakin, vähän isompi 15 ml pullo maksaa n.130 e! Tässä pienessä pullossa ei lue kokoa mutta kuulin pullon olevan 5 ml kokoinen ja 65 e arvoinen! Ei passaa kaataa vahingossa :)

Luukku 20 - Eyeko Lash Alert ripsiväri
Voluumia antava ja ilmeisemmin ripsiä hoitava ripsiväri. Kurkkasin vähän inciä ja tässä on paljon erilaisia öljyjä ja sheavoita. En ehkä voi joka päivä käyttää kun öljyt ärsyttää silmiä, mutta tämän koko on niin pieni että tulee tämä kyllä kokeiltua. Myös sheavoi on sellainen ainesosa jota yritän vältellä, sen olen huomannut ärsyttävän silmiä mm.silmänympärysvoiteessa. Pienen koon arvo on n. 12 e.


Luukku 21 - Delilah Cosmetics Eye Brow Pencil
Viistopäinen kulmakynä jonka toisessa päässä harja. Kynä kertoo olevansa kermainen koostumukseltaan ja sillä pystyy tekemään pieniä viivoja, täyttämään kulmia ja tekemään niistä tuuheamman näköiset. Mielenkiintoiselta vaikuttaa ja aika arvokkaalta, tämän arvo on yli 20 e.

Luukku 22 - Bubble T Limited Edition Bath Bomb 
Ensimmäinen vähän plääh luukku...Salted Caramel kylpypommit. Ei mulla ole ammetta, aika harvalla nykypäivänä on?? Tiiän että voi käyttää jalkakylpynä mutta laitan nämä eteenpäin, muuten jäävät pyörimään ja odottamaan ikuisuuden sitä jalkakylpyä ;DD näitten arvo ei montaa euroa ole, sanotaan vaikka 2 e.

Luukku 23 - Filorga Meso Mask

Tämän hankin hiljattain täysikokoisena, saanpahan kokeilla nyt tämän pienen ensin. Kaunista hehkua iholle tuova c-vitamiinia sisältävä kasvonaamio. Kosteuttaa ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen. Hyvältä kuulostaa ;) Arvo reilut 10 e. 

Luukku 24 - Sleek Makeup Highlighting paletti
Solstice paletin muistin paletista tulevan. Kaunis kultainen pakkaus sopi hyvin jouluaaton luukuksi! Paletissa highlighter sävyt joista yksi voidemainen. Arvo 9 e.

Luukku 25 - Omoravicza Queen Of Hungary Mist Limited Edition
Raikas ja virkistävä kasvosuihke jossa Unkarin kuningatar -vettä. Jonkinlainen kulttituote josta en itse ole ikinä kuullutkaan ;D Kiva tuote kokeilla! Kaunis on tämäkin ruusukultainen pullo ja kruunasi hyvin kalenterin päätökseen. Harmitti kyllä kovasti ottaa kalenteri pois ja tietää että ilo aamuisesta luukkujen availusta loppuu nyt :) Suihkeen arvo n. 25 e.

Loppufiilikset kalenterista!

Mietin että aika paljon tuli anti-age ja kuorivia tuotteita. Mutta ei se haittaa...ja toisaalta en usko että kovikaan moni nuorempi ihminen ( tai mistä mä tiedän ) ostaa näin kallista kalenteria. Siksi anti-age tuotteet kalliimmassa hintaluokassa olisi perusteltuja. 
Joulukalenteri kyllä toi todellista hemmottelua joulukuun aamuihin. Oli ihana saada joka päivä kiva pikku etukäteis joululahja. Kyllä se vaan niin on että kerran kun kosmetiikkakalenterin ostat, et voi siitä luopua. 
Mä kyllä haluan taas ensi vuonnakin LF kalenterin, jos se vaan näin hyvä on!! Muistan kun jahkasin jonkun aikaa tämän ostamista, mutta onneksi ostin! Olisin seurannut kateudesta vihreänä luukkujen availua ja ihanien tuotteiden paljastumista :)


Jokaisesta luukusta tuli kortti jossa kerrottiin tuotteesta enemmän. Se oli hyvä juttu! Tykkäsin myös kalenterin aloituksesta; Morphen paletista koska kalenteri aloitettiin tasokkaalla tuotteella. Samaten jouluaaton Sleekin paletti oli juhlava. Välillä monena päivänä tuli ihonhoitotuotteita ja olin että toivottavasti seuraavassa luukussa tulee meikkejä ja tulihan sieltä!! Pidin siis monipuolisesta sisällöstä ja vaihtelusta. 

Mielestäni tässä ei ollut yhtään huonoa luukkua eikä mitään krääsää. Hämmästelen edullista hintaa koska kalenteri oli näin kattava ja varusteltu oikeasti niillä luksusmerkeillä eikä tyhjillä lupauksilla. Muutama tuote voi olla sellainen etten voi käyttää ( mm. Eyekon ripsari ) mutta minkäs sitä allergioilleen voi. Kokeilen kuitenkin ja yritän käyttää koska kaikista olen maksanut. Yhtään täysin epäsopivaa ja kiertoon heti lähtevää tuotetta ei tullut! 

Toivottavasti Lookfantasticillä varaudutaan ensi vuoteen, kalentereja tulee varmasti menemään enemmän koska tämä vuosi oli näin loistokas sisällöltään! Luvattu 480 euron arvo tuli täyteen. Eikä mulle ollut sillä arvolla niin merkitystä, kuin se että luvatut lupaukset täyttyvät, tulee mielenkiintoisia tuotteita jotka pääsevät käyttöön. Ja että jää hyvä fiilis ja on sitä jännitystä joulukuun aamuihin :)

Mikä kalenteri sulla oli tai minkä ostat ensi jouluna? Mitä tykkäsit tästä, mitkä oli kalenterin parhaimmat tuotteet?

18 kommenttia:

  1. Parhaat tuotteet ovat Prai ja Avant, mutta tykkään kovasti muistakin. Itse en ehtinyt tilata tätä ajoissa, niin se jäi hankkimatta, mutta ensi jouluksi tilaan ehdottomasti. Monet näistä tuotemerkeistä ovat tuttuja Lookfantastic kuukausboxeista, niin joulukalenteri on ollut ihan superhyvä.
    Arvontavoitto olisi siis todellakin mieluinen!
    Terveisin Marja Peippo
    marihahaa@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole tullut sitä kuukausiboksia joten kaikki tuotteet oli ihan uusia tuttavuuksia :) ensi vuonna pitää itsekin olla tilaamassa kalenteria hyvissä ajoin!

      Poista
  2. Mullakin oli tää kalenteri ja olen samaa mieltä, että oli kyllä joka sentin arvoinen! Mulla ainoat tuotteet, joista en välittänyt, olivat kylpykuulat ja huulinaamio. Ostan tän kyllä ehdottomasti ensi vuonnakin! :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut LF-kalenteri niin kauan kuin niitä on ilmestynyt, eli tää oli nyt viides vuosi! Ikinä ei ole tarvinnut pettyä! :) Muita kalentereita on ollut rinnalla, mutta ei mikään oo ollut niin hyvä. Tilaan varmasti taas ensi jouluksi, ei enää osaa olla ilmankaan!

    VastaaPoista
  4. Mä en oikein tykännyt tosta Morphen paletista, siitä puuttuu vaalea sävy. Mutta kokonaisuudessaan erinomainen kalenteri. Jäin kaipaamaan jotain puhdistusjuttuja , niitä ei ollut body shopillakaan kuin yksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin tuli kyllä enempi voiteita kuin putsareita mutta ihan tyytyväinen ole. En muista tuliko viime vuonna TBS:lla edes yhtään putsaria? Mä oon tottunut aina kaaivamaan sen vaalean sävyn muualta niin en kiinnittänyt huomiota vaalean sävyn puuttumiseen ;D

      Poista
  5. Monipuolinen kalenteri ja laadukas sisältö. Viime vuonna mulla oli LF kalenteri ja rakastuin siihen <3 Tänä vuonna en hankkinut kun niin moni tuote oli jo ennestään tuttu, mutta hintaan nähden todella loistava kalenteri

    VastaaPoista
  6. Mulla oli nyt toista vuotta tämä ja super tyytyväinen!

    VastaaPoista
  7. Nää oli mulle niin outoja tuotteita, etten osaa suoraan sanoa olisiko ollut minulle hyviä :D Oon muutenkin vähän huonohko testaamaan uusia kosmetuotteita. Itsellä oli tänä vuonna Kicksin 24 days of beauty sekä Essencen kalenterit. Kummastakin tykkäsin älyttömästi ja koitinkin valita sellaiset, ettei hutituotteita juuri tule eikä näistä ihan paria lukuunottamatta tainnut niitä tullakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin moni merkki oli outo mutta nyt niihin pääsi tutustumaan :) joitain merkkejä tiesin taas hyviksi vaikka en ollut niitä kokeillut...kuten Morphe tai Luxie. Niiden perusteella sitten kalenterin ostinkin..

      Poista
  8. LF-kalenteriin olisin itsekin varmasti päätynyt ellei se itselläni olisi viime vuonna ollut - mutta vielä joku vuosi uusintakierros! <3

    VastaaPoista
  9. Hyvä sisältö tässä kalenterissa ja kiva aloitusluukku. :)
    Sain lahjaksi <3 Fazerin suklaajoulukalenterin, joka oli pettymys siinä suhteessa, että konvehdit toistivat itseään. En ostaisi uudestaan, mutta lahjana oli sydämellinen.
    TBS joulukalenteria voisin harkita, jos joulukokoelman tuotteet kiinnostavat. Haluan myös tietää kalenterin sisällön etukäteen, ettei tule pettymyksiä. Onneksi joulukalenteripohdintaan on vielä reilusti aikaa. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on aikaa ja TBS sisällötkin voi kurkata etukäteen ;) voi olla että hankin taas sen Ultimaten tänä vuonna jos saan kulutettua aiempia tuotteita pois :) meillä oli molemmilla Veikkauksen joulukalenterit ja voitettiin molemmat niitä omamme pois :D

      Poista

Kiitos kommentista <3