sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Ja taas kävi perinteiset!

Eli kynnet lyhentyivät...ei mitenkään tapaturmaisesti vaan ihan omasta tahdosta ;) joitakin vuosia sitten en voinut kuvitellakaan itsellä näin lyhyitä saati pitäväni niistä!!! Nykyään...nämä ovat todella mieluisat! Mulla oli kuvauskäden keskisormessa pitkä pystysuuntainen lohkeama. Jaksoin jonkun aikaa sen kanssa mutta kun koko ajan pitää varoa...en sitten jaksanut enää ja leikkasin kynnet lyhemmäksi. Hyvät on näinkin eikä ahista yhtään. Voipahan olla vähän huolettomammin näin talvella. 


Yhtenä iltana mulla oli aikaa kun sulhaskanditaatti lähti kaverinsa kanssa enkä minä mahtunut kyytiin!! Ärrimurri mutta käytin oman aikana hyödyksi. Yksin asumisessa on se kiva puoli että voi hillua eläinmaski kasvoilla milloin haluaa, mutta en mä täällä kehtaa. Pihaan saattaa ajaa kuka hyvänsä yllättäen ja kauneudenhoitorituaalit on pilalla. Joku illuusio on yritettävä vielä säilyttää ja naamiohetket on sitä omaa aikaa.

Yleensä kuorin kasvot, laitan kasvonaamion ja värjään kulmat. Katson jotain ohjelmia ja lakkaan kynnet. Just samaa mitä miehet tekee yksinään ;DD mietin mitä mun mies tekisi jos olisi yksin kotona...lähtisi jonnekin kaverin luo...ei osaa olla itekseen.


Kynsien suhteen oli suunnitelmana vaan nopea lakkaus eikä mitään blogimatskua. Mutta niinhän siinä aina käy että kun en tee blogikynsiä, niistä tulee niin kivat että haluan kuvata ne tänne :D


Lakkana OPI You’re So Vanilla, sävy josta en enää välitä yksinään kynsillä. Liian kellerttävä mun ihonsävyyn. Siksi tein pikaiset koristelut eli jotain vaan...Essie Summit Of Style glitteriä hento kerros päälle ja mustat leima MoYou London Enchanted 16 laatasta. Ja siinähän ne oli, ihanan talviset kerrankin kunnolla koristellut kynnet....

Tykkäsin kynsistä monen päivän ajan, taas sellaiset vahingossa ihanat...mitä sä tykkäät näistä? Mitä sä teet aina kun saat olla yksin kotona?

15 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! Sama täällä, lyhyemmät on nyt mieluisammat kuin hurjan pitkät. :D
  Itsellä on kaikki rutiinit muuttuneet parin viimeisen vuoden aikana, ettei mulla ole oikein mitään, mitä teen yksin, kun en oikeastaan koskaan ole yksin kotona. Aina mennään yhdessä. :D Mutta kyllä sitä tulisi varmaan lakkailtua pidemmän kaavan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) lyhyemmät on kyllä kivemmat, näin se mieli muuttuu eikä enää ole maailman suurin ongelma jos kynsi menisi vaikka poikki ;) Minä olen välillä yksin, nytkin mies lähti metsään mutta hänelle se on rentoutumista ja omaa aikaa. Kysyi minuakin mukaan mutta daa, lähdenkö minä vesisateessa lumiseen metsään rämpimään ;DD Mutta on se mukava mennä yhdessä mutta on oltava omaa aikaakin :)

   Poista
  2. Todella nätit kynnet. :)
   Minulla on myös tuo OPIn lakka ja pidän siitä. Nätti ja helppo, kunhan jaksaa odottaa lakan kuivuvan. ;)
   t. TQ

   Poista
 2. Ihanat ovat, eikä yhtään haittaa vaikka lyhyet! Mullakin pituus lyhentynyt, vaikka sitä vielä onkin.
  Mä touhuan usein kotihommia, kirjoittelen blogia tai vastaavaa kun oon yksin tai sitten ahmin jotain ihania saippuasarjoja joista mies ei niin välitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä myös katselen jotain sarjoja tai elokuvia :)

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet!
  Yksin oon tosi harvoin. Aina joku lapsi kotona. Mies käy tiistaisin harrastuksessa ja mä saan sillon katsoa jotain typerää hömppää tv.stä. ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kivat sävyt ja toi leima on nätti! Koira kun on talossa niin koskaan ei ole ''yksin'', mutta kun minun lisäksi kämpässä ei muita ihmisiä asu niin saan/joudun tekemään kaiken yksin. Tällä hetkellä ns. vapaa-ajat menee käsitöihin, kynsiin, youtuben tuijotukseen. Mutta perusarki vie jo niin paljon aikaa, että näihin asioihin on harvoin liikaa aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että kun on lemmikkejä niin ei sillee ole ikinä yksin :)

   Poista
 5. Mahtavaa, et lyhyemmät kynnet ei enää ahdista. Musta nää on täydellisen mittaiset. ;)Toi OPI:n lakka on muuten kinkkinen, ei näytä yksinään hyvältä oikein omaakaan ihon sävyä vasten, ainoastaan jos olen päivettynyt se on ok, muuten näyttää jotenkin likaiselta ja hassulta. Mutta voin kuvitella miten jollakin tummemman hipiän omaavalla se on kerrassaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo tämä ei ole mulle parhain mahdollinen väri, liian kellertävä tai jotenkin outo. En käyttäisi ilman koristeluja :)

   Poista
 6. Välillä lyhyet ahdistaa, varsinkin jos ne ovat ihan nahkoilla, toisinaan taas nekin näyttää kivoille jos kynsinauhat ovat kunnossa. Lakka on kyllä ihan aidon vanilja jäätelön väristä.

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis lakkaus!

  Mää yksin kotona ollessa teen sitä samaa, mitä kaksinki ollessa. Jos kuuntelen musiikkia ni saaatan huudattaa sitä, ku ei kehtaa ku yksin ollessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En miekään kehtaa huudattaa musiikkia kun tiiän miten se ärsyttäisi itseäänkin ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3