sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Tässäpä kesäkuun kosmisostokset :) tulikin ostettua aika paljon kaikkea kivaa, tarpeellista ja ei-niin-tarpeellista ;D


Kicksistä tilasin pidemmän aikaa miettimäni Smashboxin primerin silmänalusiholle. Ongelmana mulla on juonteet silmien alla, silmäpussit ja turvotus toisinaan. Tästä saattaisi olla apua siinä mielessä että meikki pysyisi siistimpänä eikä kasaannu korostamaan juonteita. Alekoodilla 20 e kotiin postitettuna. Kicksiltä on kiva tilata kun paketti saapuu suoraan postilaatikkoon :)


Eleveniltä tilasin aiemmin miettimäni Estee Lauderin Double Wear meikkipuuterin. Olen niin vakuuttunut meikkivoiteesta että halusin kokeilla tätäkin! Olisin tilannut tämän aiemmin mutta silloin olivat loppu. Nyt huomasin sattumalta että nythän sitä saa joten ostin empimättä. Estee Lauderilla oli kampanja menossa joten ostin myös teroittimen ja pumpun meikkivoiteeseen, sain sitten kaupan päälle minikokoja ja meikkilaukun. Samaan tilaukseen pari The Ordinaryn tuotetta jotka ovat myöskin pienen ikuisuuden roikkuneet ostoslistalla. Elevenin tilaus 60 e. 


Tein vielä toisenkin Eleven tilauksen. Otin MAC luomiväripalettien refill nappeja, multa puuttui vaaleita mattaisia häivytyssävyjä. Ostoskoriin sujahtivat sävyt Yogurt, Quarry ja Wedge. Meinaan innostua etanalimaa sisältävistä tuotteista joten ei Eleven tilausta ilman kangasnaamioita ;) tämä tilaus n. 40 euroa. 


Tokmannilta ostin Lumenen ripsivärin poistokorista sekä Purederm kangasnaamioita. Tokulla on kyllä yllättävän monipuolinen valikoima kangasnaamioita! Tarjouksessa maksoivat 6 e / 4 kpl. Ostokset siis yht. 15,50 e.


Kaupasta/Tokmannilta Herbinan Hajusteeton hiuslakka, Maybellinen Blonde kulmakynä ja Fructis Banana hiusnaamio. Ei curly girliä varten mutta kyseinen metodi näkyy täälläkin, viimeisiä vein banskunaamiosta ;) apua mitähän nämä maksoivat...ehkä 17 euroa?


Kosmetik4Lessiin tein elämäni ensimmäisen tilauksen.. Vähän essenceä...uutuuksia ja vanhoja juttuja :) tilaus 40 euroa. 


Halpa-Hallista ostin essencen Insta-Care huulipunan ( ihana! ) sekä Maybellinen Anti-Age Eraser Eye Brightener peiteaineen. Nämä taisivat maksaa 13 euroa. 

Kuukauden ostot 205,50 e. Veikkaan että tulevana kuukautena ei tule ostettua noin paljoa...tai ainakin toivon niin ;) Ostin muuten myös jenkkiauton itselleni, minusta tuntuu että se nielee kaikki rahani eikä ensi kuussa tule ostettua kosmetiikkaa näin paljoa ;) Mitä sinä ostit kesäkuussa?

43 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä! Täytyypä seuraavaksi Tokmannissa käydessä katsella sieltä noita naamioita!:)
    Kiitos postauksesta ja mukavaa sunnuntaita!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
  2. Smashboxin silmänalusprimeri on tosi hyvä. Silmänalusjuonteet on ärsyttäviä, ja tuolla ne saa aika kivasti hallintaan:)
    Paljon kivoja ostoksia sulla<3 Itse olen ollut aika vetämätön shoppailija viime aikoina. Ehkä sitä kesälomalla vähän piristyy siinäkin suhteessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesälomaa vaan odotellessa...(kauhulla :D ) Kiva kuulla että tykkäät tuosta primerista, kyllä se ihan hyvä on :)

      Poista
  3. Kerrohan sitten mitä tykkäsit SB:n primeristä, mähän rakastan sitä ja tuli tästä postauksesta mieleen, että se vetelee loppuaan, joten pitäisi ostaa uusi. Mä en ostanut kesäkuussa kosmetiikkaa juuri lainkaan, paitsi oletkaunis.fi alessa sorruin, kun mun suosikki hampaiden valkaisuliuskat oli -60%.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä tykkään siitä! Se kosteuttaa hyvin eikä ne juonteet sitten näy niin selkeästi. Joskus silmänalusilla näkyy liika puuterisuus jotenkin kuivan oloisena, mutta se voi johtua essencen puuterista..

      Poista
  4. Eipä tullut kesäkuussakaan ostettua paljoa. Petyin tallinnan laivan taxfree hintoihin. Enkä ostanut mitään! Kesälomarahatkin pistin säästöön tulevaa matkaa varten.
    Tuo estee lauderin setti on hyvä! Yöseerumi on niin huippu. Harmi kun normikokoisena se maksaa maltaita😬
    Jenkkiauto ostos on kyllä hieno 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ootpa kyllä säästeliäs kun osaat säästää matkaa varten :) fiksua niin! Mullakin saattaa olla tulevassa työpaikassa että lomarahat maksetaan joka tilissä, ne pitää kyllä itse sitten osata säästää. Kun ei tule näitä normaaleja lomarahoja mihin on tottunut :)

      Poista
  5. Oijoi laita kuvaa autosta myös!! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instasta ( @tainacharming ] löytyy, näkyy tuossa oikeassa sivupalkissa myös :)

      Poista
  6. Aika paljon samoja meikkituotteita oli ostoksissa :) Noita Ordinaryn tuotteita olen nyt ostamassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan varmaan myös lisää, harmi vaan kun noissa on propyleeniglykolia :/

      Poista
  7. Mä oon viime aikoina ostellut muutamia MACin paletteja, mutta kyllä on vaan todettava, että paras pigmentti ja levittyvyys on näillä vanhemmilla, perinteisillä luomiväreillä. Uudempiin, geelipohjaan tehtyihin luomiväreihin olen muutaman kerran pettynyt. Hyvät häivytyssävyt valitsit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vähentänyt MACin seuraamista kun en jaksa ostaa kaikkea ja siinä tuli se "joka kokoelmasta jotain" -hulluus. Hyvä kun sanoit ettei uudet ole niin hyviä. Nämä vanhemmat on kyllä loistavia, ei kaikki tosin, mutta näihin olen tosi tyytyväinen ja ostanen lisää jos esim. Kuopion tai Joensuussa MAC pisteellä pääsis tässä lomalla käymään :) paletteihin mahtuisi vielä ;)

      Poista
  8. Tuliko tuo Kosmetik4Less:in paketti postiin vai kotiin? Olen itse miettinyt kauan tilaavani tuolta, mutta en jaksa sitä säätöä mitä kotiinkuljetuksen kanssa yleensä on. Jos tuli kotiin, miten homma sujui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuli postiin, taisi mennä pari viikkoa. Hieman nuhjuisena oli paketti mutta kaikki ehjänä kyllä :) en ole tuota kokoelmaa nähnyt täällä, mistä nuo highlighterit oli. Siksi tuli hulluus tilata ;D

      Poista
  9. Kivoja hankintoja...mä ostin dermalocigan precleancen ja aurinkovoiteen. Sitten Lieracin silmänympärys aurinkovoiteen. Ja Kicksin alesta kaks macin luomiväriä ja baremineralsin aurinkopuuterin ja korostuspuuterin..ja tuoksun. Luulen, että näihin rahaa meni noin 200 e. Heinäkuussa sitten pidän kukkaron nyörit tiukalla. Elokuussa tulee Usan matka ja sieltä haluaisin kotiuttaa jotain mukavaa. Ehkä jonkun luomiväripaletin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooh Usassa on kyllä kaikkea ihanaa, etenkin luomiväripaletteja <3 Ihanaa tulevaa matkaa!

      Poista
  10. Pakko on kysyä et minkä jenkin ostit? Niihin saa kyllä upotettua rahaa 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -75 Dartin :) joo kyllä menee omat ja varastetut mutta onneksi on perheessä kaksi harrastajaa niin saa jaettua kuluja ja löytyy varaosia omasta takaa. Tosin täähän ei ole perheen ainut jenkki :D tällä hetkellä molemmilla jenkit + käyttikset.

      Poista
  11. Tuolta Kicksiltä on kätevä tilata, paitsi ainakin omalla kohdalla todella raivostuttavaa. Nykyään vaikka tilaisi pelkän ripsivärin joka tulisi kirjekuoressa kotiin postiluukusta se on pakattuna 30×30 kokoiseen isoon laatikkoon joka menee postiin noudettavaksi jos ei ole kotona..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut ja on nyt postilaatikko niin onneksi jättävät siihen. Mutta on se kyllä tosi tyhjää jos ei ripsari muka kuoreen mene ;)

      Poista
    2. En tiedä liittyykö se pienenkin tavaran pakkaaminen isoon laatikkoon Kicksillä jotenkin tulliin. Paketissa tuotteet on aina valmiiksi avattuina ja läpinäkyvässä muovissa josta ne saa siististi tarvittaessa avattua ja katsottua mitä on tilailtu :D

      Poista
  12. Mun kesäkuun kosme shoppailut oli aika kohtuullisia, kun olin niin paljon reissussa. Vain Cocopandalle tein tilauksen ja ehkä muutamia market ostoksia...niin ja kauneusboxit...lasketaanko nekin ;)

    Fructis Banana hiusnaamio on ihana ♥ Ja mulla samat The Ordinaryn tuotteet, tykkään niistäkin tosi paljon ja just tilasin niitä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) mulle ei tule nyt bokseja mutta Boxy Charm olis ihana <3

      Poista
    2. Eikö enää edes Betteboxia? :)

      Poista
    3. Ei tule, kesäkuu oli viimeinen. Ehkä jossain vaiheessa lunastan kuitenkin vielä ilmaisen boksin :)

      Poista
  13. Heh, me ollaan miehen kanssa viihdytty lähiaikoina paljon luonnossa ja vaikka rahatilanne on ollut vähän kehnompi nyt, ollaan osteltu jonkun verran kalastuskamppeita :D Meillä ei kovin montaa yhteistä harrastusta ole, niin on ollut kiva satsata nyt tähän. Mutta siis, kosmetiikkaa en ostanut kesäkuussa yhtään! Aika hullua :D

    Ihania ostoksia sä olet kyllä tehnyt :) Osaatko sanoa, onko tuo Essencen kultainen sivellin joku uutuus? Niin nätti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On uutuus, siitä Sun Sand tms. kokoelmasta :) me ollaan myös lähdössä kalastusreissulle kesälomalla. Mies kalastaa ja kyllä mä sinne voin lähteä mukaan mutta metsälle se ei minua saa. En voisi ampua eläintä :/

      Poista
  14. Tässä kuun vaihteessa on tullut osteltua ja tilailtua kosmetiikkaa aivan liikaa ja jopa turhaankin.. Cocopandalta Biothermia ja Kicksiltäkin vähän sitä sun tätä. Tosin kaikki on sellaista mitä nyt joka päivä tulee kuitenkin käytettyä ja kulutettua :D en halua edes itse laskea tarkkaa onko mennyt yli 200€ rikki koska se on todella paljon.. mutta pihistelen sitten taas ja olen hetken ostelematta ja selittelen ainakin itselleni että osa on nimipäivälahja itseltä itselle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseltä itselle ostetut jutut on aina hyväksyttäviä ;D onneksi nuistakin mun ostoista valtaosa on sellaisia jotka joka päivä käytössä, ei hirveesti mitään turhaa mun mielestä ;D

      Poista
  15. Mulla kului kesäkuu aika maltillisesti shoppailujen osalta :) Muutaman kerran kävin kyllä pyörimässä verkkokaupoissa ja teki mieli tilata sitä ja tätä, mutta hillitsin itseni :D Tuo Ordinaryn Caffeine Solution kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, jään odottelemaan sun tarkempaa arviota siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee varmaan tovi että avaan sen ja huomasin sen sisältävän propyleeniglykolia että harvakseltaan varmaan pystyn käyttämään :/

      Poista
  16. Viime kuu oli ihan karmaiseva. Tosin osa oli ostettu toukokuussa ja tulivat vasta 3 viikon päästä.
    Jeffreen kesäkokoelmaan meni 180e, PPtä tilasin kahdeksan koska -30%. Ninezerolle meni 60e ja Kicksin ale.

    Ostin tänään kaksi noita naamioita, juuri oikeanlainen ulkoasu, voisi syödä 😂

    VastaaPoista
  17. Ostin itse tokmannilta noita kasvonaamioita kun sattui olemaan siinä kassan vieressä. En kyllä tykännyt yhtään :/

    VastaaPoista
  18. Haha, itsellä taitaa olla 2 pulloa kynsilakanpoistoainetta, shampoo ja hoitoaine. :D Jostain kumman syystä rahat menevät muuhun kuin kosmetiikkaan! Toki kyllä olen tekemässä tilausta leimauslakoista, sillä musta vetelee viimeisiään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on hyvä harrastaa muutakin kuin tätä hömppää :)

      Poista
  19. Kivat ostokset sinulla. :) Itselläni on tuo sama caffeine solution. Edelleen testauksessa, kun en käytä sitä ihan joka päivä. Banaaninaamion kommentti hymyilytti. ;) Smashbox oli hyvä vinkki.
    Itse innostuin jonkin verran alennusmyynneistä. ;)
    Ostin Isadoran Grand volume lash curler -ripsivärin sekä Classy nude huulipunan ja -rajauksen, varakappaleet. :D Myös pralini-huultenrajauskynän sekä SPF15 twist-up lip balmin.
    SPF 30 huulirasvan, MUS:n luomivärin, meikkisienen sekä Alga Mariksen aurinkorasvan.
    CG:tä varten XZ etikkahuuhteen, Urtekramin sampoon ja hoitosuihkeen.

    Kesäkuu oli varsin Isadora-voittoinen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taisi sisältää propyleeniglykolia joten en itsekään käytä sitä jatkuvalla syötöllä sitten kun otan käytöön. Just tällee tulee ostettua sitä sisältäviä tuotteita kun ei aina innoissaan malta tutkia incejä :/ Classy Nude on kyllä minunkin suosikki, käytin niitä taas tällä viikolla. Grand Volumet on mun lempiripsareita, niissä ei ole propyleenijuttua niin uskaltaa käyttää ja muutenkin niillä tulee hyvä lopputulos. Kivoja ostoksia siis <3

      Poista

Kiitos kommentista <3