torstai 6. joulukuuta 2018

essence suosikkeja

Sain pr-toimistolta huikean paketin essencen tuotteita. Poimin parhaat päältä ja otin testiin uutuuksia, samalla myös vilautan muutamaa vanhaa tuttua suosikkia :)

asetoniton kynsilakanpoistoaine

essencen kynsilakanpoistoaineet ovat hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Nappaan niitä aina mukaan essencen kaksimetriseltä hyllyltä. Strong & Clean kynsilakanpoistoaineista löytyy violetti Extra Power ja vaaleanpunainen Acetone-free. Extra Power on nimensä mukaisesti ytympää ja kuivattaa kynsiä jos sitä käyttää koko ajan. Käytänkin sitä leimauksessa, välineiden putsailussa tai kynsinauhojen siistimisessä. Myös glitterlakat irtoavat sillä paremmin.
Acetone-free sisältää manteliöljyä ja onkin kynsille paljon hellävaraisempaa. Sopii tähän kylmempään vuodenaikaan paremmin jolloin kynnet ovat kovemmalla rasituksella, eikä niitä kannata kuivattaa enempää asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella.

PB020080.ORF

Ja sitten niihin uutuuksiin! Katsokaa miten söpöt purkit :) My Beauty Nail Ritual -sarjaan kuuluu Sugar Peeling ja Jelly Mask. Mintun värinen Sugar Peeling tuoksuu syötävän ihanalta päärynältä ja sillä voit kuoria kynnen pintaa. Kynnen pinnalta irtoaa kuollutta ihosolukkoa ja kaikkea möhnää. Myös kynsinauhat nauttivat kuorimisesta ja mahdolliset tikut kynnen sivussa pehmentyvät. Käytön aikana voi työnnellä kynsinauhoja. Tuote huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. 
Kuorinnan jälkeen kynsille voi laittaa manteliöljyä sisältävää, persikan tuoksuista Jelly Maskia. Dippaa kynsi purkkiin ja hiero naamio kynsille ja kynsinauhoille. Naamio imeytyy melko äkkiä ja voi pojat miten pehmeät kynnet tällä systeemillä saa! Hyvin kosteutetut ja siistimmän näköiset. Tosi söpöjä pikku purkkeja!

essence all about matt primer

Olen kokeillut monia essencen primereita, taas pääsin kokeilemaan minulle uutta tuotetta. All About Matt! sarja täydentyi T-Zone Primer Stickillä. Puikkomallinen tuote onkin tosi kätevä, tätä on helppo levittää t-alueelle ja ihohuokosten peitoksi. Meikkivoide levittyy hyvin tämän päälle, ei rullaa yhtään tämän päällä! Käytän aina meikinkiinnityssuihketta joten en osaa sanoa johtuuko meikin pysyvyys yksinomaan tästä...mutta hyvänoloinen tuote ja helppo käyttää! 

essence ripsiväri

Mulla onkin ripsiväri lopussa joten nää tuli tarpeeseen! Mun pitää syynätä essencen ripsarit tosi tarkkaan täältä, moni nimittäin sisältää propyleeniglykolia joka aiheuttaa itselle silmien kirvelyä ja vuotamista. Näissä kahdessa ripsivärissä ei sitä ole. 
I Love Extreme ripsiväreistä löytyy pinkki Crazy Volume ja mintunvihreä Curl & Volume versiot. Pinkissä on perinteinen pitkä kumiharja, mintunvihreässä kierteinen iso kumiharja. En ole ikinä pitänyt essencen ripsiväreistä mutta näille annoin mahdollisuuden. 

essence ripsiväri

Pinkki mascara tekee ripsiin pituutta. Harja on helppo käyttää eikä se sotke luomelle levittäessä. Ainut miinuspuoli on sama mikä kaikissa edullisissa ripsiväreissä, tämä alkaa tuhrata yläluomeen päivän mittaan. Eli kun ripset koskettavat luomea, siihen jää mustaa tuhrua. Mintun ripsivärin harja on melko iso ja sopii paremmin silmille joilla on enemmän pinta-alaa :D mun on hiukan hankala levittää sitä sotkematta luomia. 

Ripsissä olen käyttänyt myös essencen Volume Booster Lash Primeriä, joka on siis ripsivärin alle laitettava pohjustaja. Tässä on acai öljyä, mangovoita ja vitamiineja. Tuote on melko tuoksuton ja valkeaa väriltään. En osaa konkreettisesti sanoa onko tästä hyötyä mutta en yleensä käytä ripsissä primeriä, tai en ole löytänyt sellaista joka satavarmasti toimii.

Mutta monesti essencen tuotteissa on kyse siitä...halvalla hyvää. Voi kokeilla uusia meikkejä tai innovatiivisia uutuuksia. Mullekin on tullut huteja mutta ei harmita koska ei ole montaa euroa mennyt hukkaan. Mutta olen taas löytänyt hyviä suosikkejakin :)

Oliko näissä sulle tuttuja tuotteita?

26 kommenttia:

  1. Volume Booster Lash Primer on tuttu ja tykkään siitä kovasti. Mulla se ainakin tepsii ja saan sen avulla ripsistä näkyvämmät varsinaisen ripsivärin kanssa. Loistava tuote siis!
    Hyvää itsenäisyyspäivää Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Hyvää itsenäisyyspäivää Sari ❤️

      Poista
  2. Noi nail ritual purkit on ihanat! VOi että on söpöt!

    VastaaPoista
  3. Mulla on toi ripsiväri primeri ja se on ihan huippu <3

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo kynsikuorinta ja -naamio. Hauskaa, että jokin markettimerkki on ottanut sellaisia valikoimiinsa, edes väliaikaisesti.
    T-Zone primer kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta myös. Tuollainen ripsiprimeri oli essencellä 3-4 vuotta sitten ja sitten se poistui myynnistä. Kiva, että on tullut uusi versio tilalle. Menee harkintaan.

    Hyvää itsenäisyyspäivää. :)

    t. TQ

    VastaaPoista
  5. Kaikki tuotteet on vieraita enkä oo itse asiassa tollasesta kynsiä kuorivasta jutusta koskaan aiemmin kuullutkaan! :D Essenceltä löytyy kyllä ihania tuotteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löytyy eivätkä ole hinnalla pilattuja! Onhan niissä hutiostoja tullut mutta ne ei niin harmita ;)

      Poista
  6. Toi ripsiväriprimer kiinnostaa, se kun on sellainen tuote mihin en oikein viitsisi pistää paljoa rahaa, mutta jos toimii, niin se todella vaikuttaa lopputulokseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ruennut tuntumaan että kyllä se toimii, täytyy myös tarkkailla auttaako se tuohon ripsivärin leviämiseen päivän mittaan :)

      Poista
  7. Pehmentääkö tuo naamio kynsiä niin, että ne taipuvat ja katkeavat helpommin, vaiko vain sitä kynnen pintaa? Itsellä kun on tosi hauraat ja ohuet kynnet, niin mietin vaan että pystyisinkö käyttään tollasta?

    Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pystyy käyttämään, ei nämä niin tehokkaita ole ;)

      Poista
  8. Olipas kivan kuuloisia tuotteita! Varsinkin kynsien kuorinta ja naamio kuulosti hauskalta. Essencen ripsarit on ollut kaikki kyllä hinta-laatu suhteeltaan ihan huippuja! Käytin niitä ennen meinaan aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihan ok, se vähän ärsyttää että tuhraavat päivän mittaan :)

      Poista
  9. Jännä tuo primerpuikko! Pakko testata ihan mielenkiinnosta :)

    VastaaPoista
  10. Nail Ritual -tuotteet on tullut tutuksi mutta jo pari kuukautta sitten että ei oon ihan niin uutuus ainakaan itselle :D Aivan loistavia kuitenkin!
    Se mua harmittaa kyllä kaikista eniten että mun lähitokmanneissa Essencen hyllyt on todella huonossa kunnossa. Pullottavat pääasiassa tyhjyyttä ovat epäsiistit. Näihin kynsilakanpoistoaineisiin en ole vielä edes törmännyt.
    Ripsareita en uskalla enää edes ostaa kun oon nähnyt teinien availevan tuotteita ja testaavan melkein kaikkea. Oon muutamaan kertaa ollut se ilkeä "täti" joka valittaa siitä näille nuorille ja kantelin vielä myyjillekin :D mut ärsyttää siis niin paljon! Oon paljon alkanut tekemään sitä että kun oon ostopäätöksen tehnyt niin avaan tuotteen itse tarkistaakseni onko se avattu ennen mua, koska on ihan perseestä tulla kotiin vaan todetakseen että jaa joku on käyttänyt tätä ennen mua...
    Toivon Essencen kalenterista ripsaria koska oon jo uuden tarpeessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tongin aina takimmaisen koska ne etummaiset on kuitenkin avattu ja testattu. Onneksi esim. IsaDoran ripsiväreissä on sinetit päällä joten voi olla aika varma ettei niitä ole lähmitty. Kurjaa se kuitenkin on!

      Poista
  11. Tykkäsin myös tuosta primerista :) Pakko päästä kokeileen noi Sugar Peeling ja Jelly Mask -jutut! Mulla on aina kynsinauhoissa jotaki hässäkkää, joten kuorinta vois olla oikeasti toimiva juttu. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kyllä minunkin on pidettävä kynsinauhoista jatkuvasti huoli jos ne haluaa siisteinä pitää :)

      Poista
  12. Enpä tiennyt ennen tarvitsevani kynsien kuorinta-ainetta tai kynsinaamiota, mutta vaikuttaa mielenkiintoisilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää kuoria kynsiä ja kynsinauhoja säännöllisesti, kyllä huomaa heti jos välistä jää ;)

      Poista
  13. Tykkään molemmista poistoaineista ja ostan niitä aina lisää. Tuo kynsinauha jelly on ihanaa, tuoksu huumaava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3