perjantai 14. joulukuuta 2018

Klassinen päivämeikki Brilliant Cosmetics tuotteilla

Brilliant Cosmetics oli itselle ihan tuntematon merkki. Yhteistyön merkeissä sain meikkejä testiin Kauneuden verkkokaupasta. Verkkokauppa on suunnattu kuluttajille ja sieltä voi tilata ihan kuka tahansa. Merkkeinä mm. aiemmin esitelty Cuccio, Inebrya sekä tänään esittelyssä oleva Brilliant Cosmetics jossa on edullinen hintataso, kallein tuote maksaa 16 euroa.

Brilliant Cosmetics

Brilliant Cosmetics on saksalainen meikkibrändi jolta löytyy meikkejä joka tilanteeseen. Korkealaatuiset ainesosat ja huolellinen trendianalyysi ovat näiden nykyaikaisten tuotteiden salaisuus, Brilliant Cosmeticsilla korostat luonnollista kauneutta ja eleganssia. Valitsin testituotteisiin tällä kertaa hillittyjä sävyjä :D valitsin klassiset sävyt silmämeikkiin sekä erilaisia tuotteita meikkipohjan tekoon. 

PB040115.ORF

Meikkipohja koostuu primerista, meikkivoiteesta, peiteaineesta ja puuterista. Onneks nää sävyt meni melko nappiin! Peiteaineesta mulla on sävy 02 beige joka on sopiva silmien alle. Brilliant Cosmeticsillä on sekä matta että luonnollisempi, kevyemmän lopputuloksen antava meikkivoide. Minä valitsin tietysti mattameikkivoiteen sävyssä 01 - Almond. Puuterina on mattapintainen kivipuuteri. Sain myös testiin Undercover meikkipohjan joka kuulosti aika mielenkiintoiselta tuotteelta. Se nimittäin sopii vaikka yksinään iholle kevyeksi meikiksi! Vastaavasta tuotteesta puhuisin primerinä mutta tämä kertoo olevansa suoraan kevyt voidemainen meikkipohja. No sopii mulle koska omaan rasvoittuvan ihon :D

PB170066.ORF

Meikkipohja kyllä pysyi päivän siistinä. Mulla oli illalla jumppaa niin en kokenut tarpeelliseksi sen kummemmin siistiä meikkiä. Meikkivoide levittyi erittäin nätisti primerin päälle ja pysyi liejuuntumatta kasvoilla. Peiteaine ei keräänny juonteisiin vaan pysyi nättinä. Puuteri, kuten meikkivoidekin, levittyi iholle silkkisesti ja tasaisen nätiksi. Puuteri ei ole mattaisen pöllyävä vaan aavistuksen satiininen. Minusta näissä kasvomeikeissä oli silkkinen ja satiininen tuntu, ei halpaa inhottavaa tuoksua tai pöllyävyyttä ympäriinsä. Positiivisia yllätyksiä kaikki!

PB040117.ORF

Peiteaine, puuteri ja meikkivoide.

PB040110.ORF

Otin testiin myös silmämeikinpohjustajan. Mulla on raskaat, rasvoittuvat luomet ja vettä vuotavat silmät. Käytän yleensä pelkästään luottopohjustajia enkä osta uutta kokeiluun koska ei ne toimi muutenkaan. Tätäkin testailin lähinnä työpäivinä jolloin ei nyt ole väliä jos meikki viiruttuu. Mutta arvatkaas mitä? 
Meikkaamisesta on nytkin 9 tuntia ja luomivärit ovat edelleen paikoillaan? Voiko tämä olla totta...mulla on siis Brilliant Cosmetics & MAC Paint Pot Painterly silmämeikinpohjustajina. Ja mulla ei yleensää mikään toimi, pitää olla joko UDPP tai Smashbox primer. Tämä kyllä vetää niille vertoja ja hintaa on vain 10 euroa. Aika hyvä!

PB040096.ORF

PB170044.ORF

Luomiväreinä mulla on kolme klassista sävyä. Valkoinen kevyen kuultava Ivory, hennon hohtava Taupe ja varjostuksiin sopiva mattasatiini Maroon. Luomivärit kyllä yllättivät erittäin positiivisesti, ei yhtään jauhoisia tai pöliseviä vaan kermaisesti liukuvia. Mineraalipigmentit hohtavat eloisasti vaikka värit kertovat olevansa mattavärejä. Ei nämä kyllä sitä ole, satiinisia ennemmin.
Värit ovat täydelliset päivämeikkiin. Pigmenttiä on satiiniväriksi hyvin. Luomivärit olivat helppoja käyttää ja häivyttää. Näissäkin oli kiva satiininen tuntu. Voisin suositella juurikin arkimeikkeihin tai helppoja meikkejä hakevalle, koska häivyttyvät helposti ja värit sulautuivat hyvin yhteen.

PB040105.ORF

Halusin kokeilla myös ripsiväriä joten valitsin volyymia ja maksimaalista tuuheutta antavan Black Volume Mascaran. Tämä ei kyllä mun ripsillä lunasta lupauksiaan...mutta levittyy nätisti ja tekee arkisen siistit ripset. Ei varise eikä hankaa väriä luomeen päivän mittaan. Ei mun suosikki mutta ei missään nimessä huonokaan. On tämä ollut käytössä joten tyytyväinen kuitenkin olen ;)

PB170051.ORF

Sain testiin myös Brilliant Cosmeticsin Magic Brows kulmakynän ( näkyy ekassa kuvassa ). Kumakynä oli omaan makuuni liian kova mutta sen pastellinen pää ihan huippu! Sillä saa piirrettyä valoa kulman alle tosi näppärästi ja väri häivyttyy nätisti. Raskasluomisena mun täytyy kikkailla tummalla mattavärillä raskas luomi piiloon, mutta tykkään tehdä korostukset kulman korkeimmalle kohdalle. Siihen tämä kyllä on tosi hyvä!

PB040111.ORF

Olipa kiva tutustua näihin tuotteisiin! Todella positiivinen yllätys koko sarja, kannattaa tutustua jos jossain törmäätte. Kohtuuhinnat, kauniit yksinkertaiset mustat pakkaukset jotka sointuvat hyvin yhteen! Minusta sarjan ulkoasu on niin kiva että pidin meikkejä pari päivää pöydällä vain ihaillakseni niitä, ne kun tahtovat erota toisistaan joutuessaan meikkipussiin tai hyllyyn :)

Brilliant Cosmetics meikkeihin sekä 6000 muuhun tuotteessen voit tutustua www.kauneudenverkkokauppa.fi osoitteessa. Postikulut alkaen 3,95 euroa ja ilmaiset yli 50 euron tilaukselle.

Oliko sarja sinulle tuttu ennestään?

5 kommenttia:

  1. Brilliant Cosmetics on aivan vieras merkki mullekin. Ja näyttää ko. verkkokaupassa olevan muitakin ihan tuntemattomia merkkejä. Sinänsä ihan kiva tutustua uusiin merkkeihin. Hyvältä vaikuttaa Brilliant Cosmeticskin:)

    VastaaPoista
  2. Ihan outo merkki itselle, mutta heräsi kyllä mielenkiinto! :)

    VastaaPoista
  3. Tämäkin oli ihan tuntematon merkki mulle, mutta olipa mielenkiintoista lukea sun arvosteluja! Meikkikin on todella kaunis, mutta mitäpä muuta sitä sulta voisikaan odottaa <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3