tiistai 4. joulukuuta 2018

Marraskuun kosmetiikkaostokset

Vähän pelotti että mitähän tästä kuusta tulee...tulevat veronpalautukset polttelevat ja tämä loppuvuosi on muutenkin ihan hirveää tuhlaamisen aikaa. Pitää ostaa joululahjat, niihin menee aina ihan kivasti ja niitä stressataan jo paria kuukautta ennen joulua ;D toisaalta on kivaa shoppailla, paketoida lahjoja ja antaa ne sitten ajatuksen kanssa saajalle. Mun piti ostaa myös auto, ei mikään kallis mutta siinä oli jo lahjaa itselle. Mutta ei se jäänyt kuukauden ainoaksi ostokseksi, mitäs muuta tuli hamstrattua?

PB060009.ORF

Kuu lähti iisisti käytiin, kauppareissulla ostin vaan Herbinan Hajusteetonta hiuskiinnettä ja Catricen kulmakynän. Postissa saapui myös viime kuussa tekemäni MoYou Londonin laattatilaus. 39 e.

PB300002.ORF

Oikeastaan ehdittiin taas loppukuulle. Olen himotellut ainakin vuoden päivät Too Facedin suklaa & persikkapaletteja. Nyt ostin ne molemmat joululahjaksi itselle. Paletit maksoivat 89 e. Valitettavasti persikkapaletti oli rikki joten lähti palautukseen. Tosi harmillinen homma, vähän alkaa miettimään onko järkeä tilata ulkomailta kun sitten saa rikkonaista tavaraa. En ainakaan Selfridgesistä halua enää tilata :( mutta tämä suklaapaletti on ihana ja odotan kovin että persikan saan kätösiini!



Tein vielä tilauksen CesarsShopiin koska huomasin sinne tulleen uuden Moyran ison Frozen laatan sekä uusia Milvejä. Kaupasta ostin sulhaskanditaatin luo itselle miselliliinoja ja hiuslakkaa. Kotiin Biozellin hopean sävytteen koska tätä on bloggaajat kehuneet ja voisi toimia tässä blondissa. 33 euroa.

Jeffree Star Alien

Eikä tämä loppunut vielä tähän...puuh...syvä huokaus...ihan kuun loppuvaiheilla se Alien tuli sitten myyntiin. Pitihän se napsuttaa itselle Oletkauniilta. Oikeesti meinasin jo jättää ostamatta koska näitä ostoksia on tässä kuussa jo ihan liikaa...mutta kerrankos täällä eletään ja saadaan veronpalautuksia. Jeffree Star Alien -paletti 58 euroa. Haluaako joku meikkikuvia tällä tehtynä??

Tässä kuussa kosmetiikkaan meni 219 euroa. Hullun paljon mutta kolme isoa palettia + muut härpäkkeet.

Veikkaan kyllä etten ole ainut joka teki tässä kuussa isoja ostoksia tai osti paljon kivaa kosmetiikkaa. Tunnustakaa nyt tekin, varmasti hankitte jotain Black Fridaynä tai tuhlasitte veronpalautuksia jo etukäteen??

27 kommenttia:

  1. Pikkuostoksia... auto! 😂👍
    Kyllä, todellakin haluan meikkikuvia alienilla! Siis niin upea, että ehkä hankin itsellekin.. vaikka sitten joululahjaksi.

    Ja mä en ostanut mitään 😉

    VastaaPoista
  2. Tuossa Jeffreen paletissa on varsin erikoiset sävyt. Meikkikuvia kiitos, pliis:)
    Mulla ei ole ollut nyt viime aikoina kosmetiikan ostointo ihan kohdillaan, kun selvisin Black Fridaystakin ihan kuivin jaloin... panostan joulun jälkeiseen aikaan, heh, jos vaikka alennusmyynneissä ryykäsis sitten enemmän;)
    Kivaa viikkoa Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää hillitä itteeni sitten joulun jälkeen, tää on muutenkin vuoden kalleinta aikaa ;D Ihanaa viikkoa Sarille <3

      Poista
  3. Oi vitsit miten huono tuuri, että se TF:n toinen paletti tuli rikkinäisenä perille :( Mulla on aina olleet kaikki Selfridgesin tilaukset hyvin paketoitu eikä mikään oo koskaan ollut rikki. Inhottavaa joutua palauttamaan ton takia tuotteita! Onneksi sait sentään ton Chocolate Bon Bons paletin ehjänä, se on ihana<3

    Ja siis ehdottomasti meikkikuvia ton Alienin paletin kanssa tehtynä! Siinä on tosi kiva sävymaailma, vaikken itse ton paletin perään niin haikailekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä korkannut Alienia mutta kyllä se on kohta saatava käyttöön :) Niin harmi juttu ja jäi vähän huono maku suuhun. Jospa se Peach tulis ehjänä perille!

      Poista
  4. Ihana tuo Jeffreen Alien! Ehdottomasti kyllä meikkikuvia.

    VastaaPoista
  5. En mitään ostanut! Paitti kaks tilausta nine zero lacquer lle,kaks Dollish polish lle, Cesars shop, kaks Kicksiä, Cult beautyn ja kaks Olet kaunis...

    VastaaPoista
  6. Mulle tuli mätkyjä, mutta oli tarjouksia silti hyödynnettävä. Harmi että persikkapaletti oli rikki. Olen ostanut sen joskus ja se on mun väreihin täydellinen. Ollut pitkilläkin reissuilla ainoana luomiväripalettina, se on kansienkin puolesta niin kätevä matkustamiseen.
    Ostin myös Frozen-laatan, se on kiva.
    Black Fridayssä oli kerrankin Clear Jelly Stamperin layered platet tarjouksessa, niin se oli hyödynnettävä. Tuli eilen vielä kotiinkuljetuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja juttuja olet ostellut :) pitäisi itsekin kyllä leimata enemmän, en ole noita uusia laattojakaan vielä testannut O_o

      Poista
  7. Jooo..ostin dermalocigan lahjapakkauksia -50÷...ööö mutta sain hyviä tuotteita ja menee käyttöön pian..rahaa meni reilut 160 e niihin. Kicks on nyt mua juoksuttanu vartalovoiteen ja meikkivoiteen verran...ja siellä oli Lumenen kalenteri -40%...en vielä sortunut🤔

    VastaaPoista
  8. Ostin Black Fridaysta vaan tusseja :D

    VastaaPoista
  9. Aina kun tilaa jotain puuteria on vähän pelko perseessä varsinkin puristetuissa tuotteissa, että onko se ehjänä kun saapuu perille. Harmi kun toinen oli hajonnut, toivottavasti nyt saisit ehjän tilalle heiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, uusi yritys on jo tulossa, toivottavasti tulee kans ehjänä!

      Poista
  10. Onneksi en ollut ainoa, joka innostui tekemään ostoksia marraskuussa. ;)Tilasin ne CND:n tuotteet, jotka pitäisi nyt ottaa päivittäiseen käyttöön. Essien love and treat minisettejä itselle ja lahjaksi.
    Etana päivävoiteen ja kasvoveden. Kyllä, olit innoittajana, vaikka eri merkin tuotteita puolivahingossa tilasin. ;D Luulen, että ne odottavat kevääseen, kun ovat sekaihon tuotteita. Tilasin myös sekaihon irtopuuterin. Sitä olin reilun vuoden miettinyt. Pari sekaihon kangasnaamiota. Nämä koreatuotteet olivat ainoa BF-tilaukseni.
    Löysin myös beauty blenderin tosi hyvästä alesta 7 eurolla, niin en voinut olla ostamatta, koska olin sitä halunnut kokeilla pitkän aikaa. Ecotoolsin ja real technicsin vastaavat ovat jo olleet käytössä.
    Lisäksi Jo Malonen vartalovoide ja tuoksu olivat lahjoja itselle. :)
    Osa tuotteista tuli todelliseen tarpeeseen, osa hyvässä tarjouksessa ja osa sellaisia, joita olin miettinyt jo pidemmän aikaa. Tämä riemu kustansi noin 159 euroa. ;)
    Alennetut joulukosmetiikkakalenterit onnistuin jättämään kauppaan. :D
    t. TQ

    Ps. Ihanat ostot sinulla. :D Toivottavasti pääset pian meikkaamaan uusilla luomiväripaleteillasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ostoksia sullakin! Ihan mahtavaa jos löytää bb:n 7 eurolla :) en ole pystynyt vielä testaamaan uusia luomivärejä. Olen vapaapäivät maalla rnkä viitsi raahata meikkejä tänne enkä täällä ottaisi meikkikuvia. Katsotaan jos kaupungissa saisi otettua Alien -meikkejä :)

      Poista
  11. No nyt oli vihdoinkin luonnollisen näköinen kuva tuosta suklaapaletista, kiitos! Olen miettinyt pitkään haluaisinko sen mutta jotenkin en ole uskaltanut tilata. Paletti näyttää monien TF:n palettien tapaan tummahkolta näin blondinäkökulmasta, mutta isot pannut vaaleita sävyjä auttavat kyllä paljon. Joten eiköhän tuo tilaukseen mene...
    Alienpaleteissa on aivan ihanat värien nimet. Tyydyn kuitenkin ihailemaan sitä kaukaa sillä muuten sävyt eivät nappaa.

    Tää on kyllä vuoden kalleinta aikaa täälläkin. Oma heikkouteni ovat talviset kausituoksutetut kylpy- ja vartalotuotteet joita pitää tilata jemmaankin. :D

    Sara K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos tuosta huonosta kuvasta on apua ;) nätti paletti se meille blondeille on ;) Alien on kyllä nimetty kivasti ja siinä on värit mun makuun. Tosin testaillut en vielä ole koska en ole kotona. No tosiaan ei puhuta talvisista käsisaippuoista yms. yms. :DD

      Poista
  12. En hankkinut Black Fridayna mitään koska sillon oli myös Älä osta mitään päivä. Enkä oo tuhlannu veronpalautuksiakaan etukäteen :D Ihania milvejä <3 ja tällä viikolla hankin kans ton Frozen -laatan!

    VastaaPoista
  13. Mä ostin Black Fridayn alesta vain Madaran hoitiksen -40 % kosmetiikasta! Mutta muuhun tulikin sitten "tuhlattua", siis sellaiseen jota olisin muutenkin ostanut, kuten uuden tietokoneen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3