tiistai 29. toukokuuta 2018

Toukokuun kosmetiikkaostokset

Viime kuussa oltiin höveleitä kukkaron nyörien kanssa, mites tässä kuussa?

Alkukuu lähti iisisti käyntiin. Nyt kaupungissa asuessa kiertelen kosmiskauppoja vähän enemmän mutta lähinnä mielenkiinnosta, tuntuu että olen ollut vähän tietämätön valikoimista. Kauneusbloggaajana pitäisi olla enemmän trendeissä mukana. 

The Body Shop Banana

Sokokselta ostin Irohan kultanaamion jota olin silmäillyt jo aiemmin. Alelaarista meinasi lähteä useampi NCLA lakka mukaan, halvimmat olivat 5 euroa. Mutta karistin ne hyppysistä pois koska vastaavia värejä mulla jo on ja muutenkin kynsilakkoja aivan liikaa! Päällyslakkoja kyllä tarvitsee ja Essien Speed Setter on ollut ostoslistalla blogia varten. 7,20 e hintalappu ilahdutti, hyvä että joku oli kolhinut pakkausta ;) 

Matkuksesta The Body Shopista suihkugeelejä, mitäs olette kehuneet tätä banskua. Meinasin ostaa äidille jotain äitienpäivälahjaksi mutta en tiedä onko äiti ihan TBS kohderyhmää. Virgin Mojito tuoksui taivaalliselta eikä sitä voinut jättää ostamatta. Aivan ihanat pakkaukset, nyt on tullutkin vähän kiinnostusta TBS tuotteisiin ja hyvä että niitä saa helposti. Asun nimittäin luvattoman lähellä Matkusta ;) kuvan hamstraukset 25 euroa.

P5170021.ORF

Lidlistä Cien silmämeikinpoistoaine, taisipa olla 2 euroa ja on muuten todella tehokasta sekä hellävaraista. Prismasta Klippoteket hiuslakka 5 euroa. Citymarketista Misshaa, nyt kun tätä Korealaista kosmetiikkaa myydään ihan kivijalkakaupassa! Huippua! Ostin kehutun BB-voiteen sekä erilaisia sheet maskeja. Misshat 16 euroa. 

P5250069.ORF

Yves Rocherin tilaus jossa yksi tuote ilmainen, muille jäi hintaa 12 euroa. 

P5260004.ORF

Vielä loppukuusta The Body Shopin Happy Hour eli osta 3, maksa 2....joo ei voinut vastustaa :D TBS ostokset 32 euroa. Blogien uhrina aloin himoita Wet`n`Wild meikkejä, lähinnä puuterisivellintä ja silmämeikinpohjustajaa. Olisin tilannut suomesta thebosilta tai Prettyltä mutta kummassakaan ei sivellintä ollut. Käännyin siis eBayn puoleen. Ei nämä sen halvempia siellä oikeastaan edes olleet...17 euroa maksoin Powder Brushista ja Eyeshadow Primeristä.

Kuun ostoksia tutkiessa voisi todeta että käyttötuotteita aika paljon, ihan markettituotteita eikä sellaisia himotustilauksia montaakaan. Ihan hyvin meni tämä kuukausi :) kun mikään lempimerkki ei julkaissut mitään kokoelmia ;D kuukauden kosmisostoihin meni 109 e joka on mielestäni keskivertosumma :) tällä kertaa tosi vähän kynsijuttuja, kynsilakkoja ei yhtään! Meikkejä ostin todella vähän, ihonhoitotuotteita kyllä senkin edestä :) vielähän tässä on pari päivää kuukautta jäljellä mutta en usko ostavani enää mitään :)

Mitä kivaa sinä ostit toukokuussa?

24 kommenttia:

  1. Hyviä ostoksia! Wettiksen pohustaja kiinnostaa.
    Tuut tykkäämään mishasta. Hyvä tarjous essiestä. Itse oon tykännyt. Vähän se kutistaa kyllä lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä olla varovainen sen kanssa...Wettiksen pohjustajasta voisin joskus kirjoitella :)

      Poista
  2. Ei mikään paha summa ja olet kaikkea ihanaa saanut. Itsekäänhän en tuota TBS-tarjousta pystynyt vastustamaan :D Omat ostokseni paljastan kokonaisuudessaan lähipäivinä ;)

    VastaaPoista
  3. Virgin Mojito ja Piñita Colada on molemmat niiin ihanan tuoksuisia<3 Tosin toivoisin, että TBS:ltä tulisi taas jo uusia kesätuoksuja, kun nää samat kaksi on nyt pyörineet jo monta vuotta eikä uusia oo tullut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ovat uusia kun en ole kokeillut ;D mutta jospa ensi vuonna joku uusi tuoksu sitten :)

      Poista
  4. Mahtavaa, että Body Shopista saa taas Virgin Mojitoa. Se on Sweet Lemonin lisäksi suosikkini suihkugeeleistä. Pitää käydä ostoksilla mahdollisimman pian :-) Misshan päätyminen Citymarketin valikoimiin oli myös kiva yllätys. Cittarissa ehdinkin jo käymään Missha-ostoksilla. Mukavaa alkukesää! t: Salli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa että Misshaa saa Cittarista :) Aurinkoista kesää Salli :)

      Poista
  5. Tuo Lidlin silmämeikinpoistoaine täytyy käydä hakemassa, kiitos muistutuksesta.

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, että Missha on saapunut Cittareihin, vaikkakin pienehköllä valikoimalla :)

    VastaaPoista
  7. Aika hyvin meni toukokuu sulla.
    Toukokuussa oli monen opiskelutyön deadline niin en juuri kerennyt shoppailla. Ja sen jälkeen olen tehnyt töitä. En muista että olisin ostanut kuin pari lakkaa Cesarsista ja Zuiin huulipunan. Lakatkin jää hyllyyn kun menin terveydenhuoltoon tekemään parin viikon keikan mutta ne paikkasi mut melkein elokuun loppuun. Oltava lyhyet ja värittömät kynnet ja tähän en ollut ollenkaan valmis :/

    VastaaPoista
  8. Mä löysin oululaisesta Prismasta vähän isomman valikoiman kuin Cittarissa oli Misshaa. Prismassa oli useampia merkkejä, mutta en tiedä oliko tämä vain yksittäisen Prisman kbeauty-kokeilu :)

    VastaaPoista
  9. Aika vähän, lähinnä tein Yves Rocherille tilauksen. Virgin Mojito on kyllä pakko käydä ostamassa. :)

    VastaaPoista
  10. Ihanaa että joku muukin tykkää TBS:n banaanista! Se tuoksu on vaan niin kiva. :D

    VastaaPoista
  11. Kivoja ostoksia! Noi TBS banaani ja pinita colada tuoksuu niin hyville<3 Itsekin ostin ne just sillon ku oli 3 kahden hinnalla (:

    VastaaPoista
  12. Olipa kivat ostokset. Hyvin onnistuit käyttämään aleja hyödyksi. :) Tulisipa Missha tännekin Cittariin.
    Omat ostoni olivat myös pienet ja kaikki tarpeeseen toukokuussa. Ostin ison ja pienen muotovaahdon, huulirasvan sekä jalkojen kuorintasukat.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3