maanantai 7. toukokuuta 2018

NCLA uutuuksia: Matta päällyslakka ja iki-ihana Grace

Sain CesarsShopista testiin ihania NCLA uutuuksia joista esittelen tänään ensimmäiset. 

NCLA swatches

NCLA on kyllä mun lempparisarjoja vegaanisella 7-free koostumuksellaan. Lakoissa on ollut hyvä laatu ja etenkin holot ovat superihania. Sarjan alus- ja päällyslakat ovat laadukkaita, hyviä kynsien- ja käsienhoitotuotteita unohtamatta. Sarjaa löydät myös Sokoksista ja Emotioneista samaan hintaan kuin CesarsShopista ( 19,90 e ), tosin suppeammalla valikoimalla. Jos tekisin geelilakkauksia, hankkisin geelilakat NCLA:lta!

Mutta niihin uutuuksiin :) esitellään ensin mattapäällyslakka Hello! My Name Is: Matte. Käytän matta päällyslakkaa melko harvoin mutta silloin kun innostun, mattaan jonkun upean glitterlakan! Minusta glitterit näyttävät hyvältä mattana. Myös flakieseille koristellut kynnet ovat mattana upeat, päälle kun vielä tekisi jotkut leimat.

NCLA_CesarsShop

Näissä kynsissä punaisena glitterlakkana Kiara Sky Dream Illusion. Keskisormessa Milvit ja nimettömän glitteristä puhutaan kohta lisää. Mattasin kaikki Kiara kynnet, eikö vaan näytäkin hyvältä? NCLA mattalakka mattaa hyvin, kuivuu erittäin nopeasti mataksi ja tuntuu pysyvän hyvin.  

NCLA Hello! My Name Is Matte

matta kynnet

Valkokultainen glitterlakka Grace on uusi täydennys Sokoksella. Nyt kannattaa koluta alelaareja koska vanhoja sävyjä poistuu ja uusia on tullut tilalle. Ainakin meillä alennuksessa oli holoja sekä metalli- ja cremelakkoja. Hyvä että valikoima elää ja uusia lakkoja tulee. Grace onkin tosi nätti sävy! Valkokultaista glitteriä harvemmin löytyy mutta tässäpä sellainen! 

NCLA Grace

Koostumus on melko helposti peittävä, kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään kynnet. Glitterlakka on aika paksua ja tarkoitettu käytettäväksi yksinään. Käytin sitä nimettömässä. Laita kerros päällyslakkaa niin lakka ei jää karheaksi. 

NCLA Grace_CesarsShop

Mitä tykkäsit näistä uutuuksista? Seuraavassa osassa esittelen kesäisiä NCLA kynsilakkasävyjä :)

12 kommenttia:

Kiitos kommentista <3