tiistai 10. huhtikuuta 2018

Niin hienot ettei sanotuksi saa

Tykkään tosi paljon kaikista flakieseista, kultalastuista ja -hipuista kynsien koristelussa, Pitäisi kyllä käyttää vaan useammin kun viime kerrasta on luvattoman paljon aikaa ;) näissä kynsissä violettina lakkana on upeus Color Clubin Retrograde Rising kokoelmasta.

Color Club Kiss My Astrology

Kiss My Astrology on luumunvioletti lakka näyttävällä kultaisella shimmerillä. Todella hieno lakka yksinäänkin mutta entäs kun päälle lisää flakieseja?

Whats Up Nails Treasure flakies

Mulla on lastuina Whats Up Nailsin Treasure Flakiesit. Otin niitä siveltimeen ja asettelin hieman kostean lakan päälle. Flakiesit asettuvat kuin itsestään eikä niiden tarvitse olla niin justiinsa kun leimat tuli vielä päälle. Mutta ei näistä kynsistä meinannut saada silmiään irti...

Color Club Kiss My Astrology

Leimat tein MoYou Londonin Mexico 08 laatasta. Ennen leimausta suojaan kynnet aina lateksillä, nyt käytin Glisten & Glow pinkkiä lateksia. Nämä on kyllä niin hienot ja elävät, olisittepa vaan nähneet luonnossa!  

MoYou London Mexico 08

Mitä sä tykkäät kynsistäni?


Käytetyt tuotteet saatuja, MYL laatta ostettu itse.

22 kommenttia:

 1. Kyllä ovat hienot!
  Kateellisena ajattelen, kuinka monta työvaihetta tämäkin lakkaus on vaatinut ja varsinkin sitä ihmeellistä kärsivällisyyttä, miten joku jaksaa tehdä tällaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei nämä olleet kovin monimutkaiset, sitä aina vaan ajattelee niin!

   Poista
 2. Vau! Kuvissakin näyttää hyvältä. Varmasti upeat luonnossa. :)

  VastaaPoista
 3. Nätit, hivenen talviset, mut jotenkin ne sopi tähän aamuun kun yöllä oli satanut taas lunta maahan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) täällä tuli aika kevyesti mutta ei se jäänyt maahan asti.

   Poista
 4. No onhan nuo ihan ehdottomasti tuijottelukynnet! Ihanat! <3

  VastaaPoista
 5. Voin vain kuvitella kuinka upeat nämä on livenä olleet ♡_♡

  VastaaPoista
 6. Wau, tosi hienot kynnet! Kaunis tuo CC lakka :)

  VastaaPoista
 7. Nämä on tosi ihanat <3
  Mulla talvi söi kynnet, koko alkuvuoden on joku kynsi ollut ihan nysänä. Ei ole viitsinyt leimailla ollenkaan. Kyllä on harmittanut, kun olin suunnitellut niin monta kivaa lakkausta, ja kaikki jäi sitten toteuttamatta :(
  No josko tässä kevään myötä taas piristyis. Tosin nyt kun olen aloittanut uimisen, niin lakkaukset ei tahdo kestää sitä vedessä lotraamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lohduttaa niin kyllä mullakin on muuton jäljiltä kynnet hiukka heikkoina...pitää vaan nyt joka päivä hoitaa ja öljytä...jospa me kesäksi saataisiin koristeltavat kynnet ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3