sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Huhheijaa, nyt tulee sellaista tunnustusta joka saattaa järkyttää herkempiä lukijoita ;)

P4020007.ORF

Ihan alkukuusta oli muutto ja kävin ostamassa Tokmannilta kodin tavaraa. Ihan hirveetä kun muutat uuteen kotiin niin pitää ostaa kahvimittaa, suihkuverhon renkaita, pullon- ja tölkinavaajaa...Tokmannilla muistin että essencet...nyt vois tsekata ne uutuudet :) hirmu kiireessä lapoin vaan ostoskoriin kaikki eniten kiinnostavat kevätuutuudet. Otin kaksi Holo Wow huulikiiltoa, pari sivellintä, kynsilakanpoistoaineita ja suihkeita. Ostokset maksoivat 26 euroa.

P4020002.ORF

Cocopandalta tilasin Makeup Revolution Ultra Contour paletin*. Olen nyt tosi innostunut contourista...tykkään käyttää poskipäillä korostuksia ja silmien alla banaanin väristä puuteria. Tässä paletissa on ne kaikki. Eikä ollut hinnalla pilattua, 12 euroa Cocopandalla.

P4070205.ORF

Jeffree täydennystä odotin kuin kuuta nousevaa, Blood Sugar paletti kuumotti mielessä. Kunnes ne tulivat OletKaunis -verkkokauppaan ja sain laitettua tilauksen menemään. Kuukauden viimeinen ostos verotti kukkaroani 100 euron verran. Tilasin siis Blood Sugar luomiväripaletin*, Ice Cold highlighterin* ja Gemini mattapunan*.

P4070209.ORF

Tilasin myös Hypnotic Polishilta pitkään himoitsemani ILNP Famen, A Englannin Anne Of Clevesin ja MYL Pro 02 laatan. Kynsiostokset 40 euroa. 

P4110005.ORF

It´s Skin täydennys saapui elevenille joten nyt tilasin pitkään toivelistalla olleet tuotteet. Viimeksi nämä olivat loppu kun yritin tilata :/ nyt ne sain ja otin Holika Holikan All Kill Cleansing vaahtoavan puhdistusöljyn*, hyaluronihappoa sisältävän It´s Skin silmänympärysvoiteen sekä It´s Skin Pore Tightner kasvoveden*. Mukaan vielä testiin anti-age Skin79 kangasnaamio* jossa kuviona venetsialainen karnevaalimaski :) unohdin hinnan mutta olisko ollut jotain 48 euroa. 

P4110001.ORF

Ja tässä kuussa lähti toinenkin eleven tilaus...uutuustuote Glow Tonicin rinnalle eli Pixi Rose Tonic*, kesää varten Holika Holikan kuorintasukat*, kulmille RepectoCil kestovärjäystuotteet*, sheet maskeista Berrisom Bubble Mask* ja Garnierin hiilinaamio*. Hävitin jo lapun mutta nämä oli 40 e ja rapiat. 

P4130016.ORF

Kaupassa hullaannuin deodoranttiosastolla. Kaupassa on muutenkin hyvät kosmisvalikoimat, oletteko ikinä katselleet? Etenkin ihonhoitopuolella täytyy hillitä itseään, kaikkea tekisi mieli ostaa testiin :D menin valitsemaan yhtä dödöä, otin sitten neljä. Vähän hävetti kassalla kun myyjä varmaan ajatteli mulla olevan isompiakin ongelmia hikihaisun kanssa :) dödöt 11 euroa.

P4150090.ORF

Parilla kauppareissulla tarpeellista ja ei-niin-tarpeellista ;) loppuneiden tilalle uudet eli luottotuotteeni Trind Nail Balsam ja Nail Repair. Cittarista ostin uutta essenceä, Glow kokoelman suihkeen ja vakkarivalikoimasta kynsilakanpoistoainepurkin josta olen swatchatessa tykännyt. Kaikki kuvat ostokset 35 euroa.

Oon tajunnut että kaupungissa asuessa mulla on nyt enemmän aikaa kosmisosastoilla pyörimiseen. Ja sehän ei tee hyvää...Kuopioon on avattu kaksi Hehkua, toinen Päivärannan Cittarilla ja toinen Matkuksessa. Tutustuin Päivärantaan ensin. Sieltä ei päässyt ulos ilman puheliaan Piian jututtamista ( :D terkkuja ) eikä ilman ostoksia. Bongasin ilokseni pitkään himotuslistalla olleen Ziajan Sensitive miselliveden. Ostin myös Ziaja Med -sarjan silmänympärysvoiteen joka on tarkoitettu herkemmälle ja ehkäpä atooppiselle silmänympärysiholle. Mullahan joskus kuivuu ja kutiaa iho joten kokeillaan auttaako tämä! Ja yksi It´s Skin kollageeni naamio mukaan. Hehkun ostokset 30 e. 

P4220003 (1).ORF

Kauppaostosten yhteydessä Cittarin -40% Maybelline alesta 2 ripsiväriä, Garnierin -40% alesta miselliliinoja. Nämä 20 e. Kuopion Kicksistä Anastasian Brow Wiz Taupe, Smashboxin Punked luomiväripaletti sekä kadottamani ( ja myöhemmin löytämäni ) ripsivärin tilalle IsaDora Insane Volume Lash Styler. Nyt on kaksi tälläistä ripsaria mutta ei se haittaa :) Kicks ostokset 63 e.

Kuten varmasti huomasitte, tässä kuussa ei säästelty :) 425 euroa joka on kyllä harvinaisen suuri summa! Osa tilauksista on kyllä maaliskuun lopulta mutta muuton vuoksi seikkailivat, osa parikin viikkoa joten listasin ne tälle kuulle.

Mites teillä meni huhtikuun hamstraukset?

46 kommenttia:

  1. Minusta tuossa on vain tarpeellisia käyttötavaroita enimmäkseen, ja tuotteitahan kuluu kaiken aikaa, niin pitäähän täydennysvarastoja olla. Ja uutuuksiahan on pakko saada, koska se kuuluu bloggaajan elämään.
    Itsekin ostan dödöjä vähintään kaksi kerralla, yleensä kolme tai neljäkin. Niitähän kuluu, vaikkei mikä hikihirmu olisikaan;)
    Eilleen muutto tuo aina kummasti lisätarpeita kodinjuttuihin... talouspaperirullakapula (en tiedä "virallista" nimeä), vessaharja, jatkojohdot, verhonipsut.. niitä olen joutunut useimmin itse hommaamaan uuteen kotiin;)
    Kivaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jouduin juoksemaan Ikeassa useamman kerran, kasaamaan huonekaluja hiki hatussa kiroilun kera :D päätinkin että en enää rahaa Ikean huonekaluja muutossa, eivät tahdo kestää vaan vanhimmat natisevat jo liitoksistaan :) kamalaa hommaa tuo majanmuutto! Osa himotuksia, osa tarpeellisia :) Mukavaa sunnuntaita :)

      Poista
  2. Onpa iso summa :D. Minä olen sellainen pihipeikko, että en raaski yhdessä kuussa ostaa paljoakaan itselleni. Jos ostan kosmetiikkaa, niin en raaski ostaa vaatteita vaan siirrän vaatteiden oston seuraavalle kuukaudelle :D.
    Oi alkoi todella kiinnostamaan nuo Jeffreen tuotteet, innolla odottelen, jos niistä teet jonkun tarkemman postauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Ja aika harvoin menee kyllä noin paljoa! Mä taas en osta vaatteita. En välttämättä moneen kuukauteen :) kaapit muutenkin täynnä käyttämättömiä vaatteita :) Jeffreestä on tulossa postaus!

      Poista
  3. Ihania ostoksia olet tehnyt :) Mulla on saattanut huhtikuukin jäädä varsin maltilliseksi, ei olla pienokaisen kanssa kuin kaksi kertaa kaupungilla käyty pyörimässä (jolta toisella nappasinkin jotain kosmea kaupasta mukaani :D) ja verkkokaupoissakin surffailu on jäänyt varsin minimalistiseksi, toisaalta kun jemmojani katselen niin eipä siellä hirveesti puutteita olekaan :D

    VastaaPoista
  4. Mä olin hyvin kohtuullinen meni ehkä satanen, josta huulipuna söi jo puolet. Eli en ostanut kovinkaan paljoa. :D

    VastaaPoista
  5. Onpas tuo Fame ihana näköinen! Mulla olis jäänyt tän kuun ostokset alle 20 euroon, jos en olisi käynyt kampaajalla. Mulla tuli siis toiseen suuntaan ennätystä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä ennätys, on mullakin joskus ollut aika vähäisiä kuukausia kuten maaliskuu!

      Poista
  6. En järkyttynyt. Odotan innolla kuvia jeffeestä 😍

    VastaaPoista
  7. Mua ei yhtään järkyttänyt, * piilottaa omat kuittinsa * . 😁
    Ihanaa oli katsella mitä oot ostanut!
    ILNP Fame on upea, tykkäsitkö essencen holo wow kiillosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ala vaan kirjata sinäkin ylös! Fame oli ihana ostos <3 Holo kiillot oli ihan kivoja, lähinnä yksinään olen käyttänyt. Tummempi erottuu enemmän, vaaleampi ei ainakaan yksinään kovin paljoa :)

      Poista
  8. Nuohan oli lähes kaikki ihan tarpeellisia ostoksia :)Vois olla hyvä itsekin vähän seurata paljonko kosmetiikkaa kuluu kuukaudessa, en ole yhtään kärryllä. Eccensen ständillä voi huoletta shopatakin kun se ei juuri pussissa kirpaise :) Päivärannan cittari on tuttu, kesäisin tulee vietettyä osa lomasta isän luona Kuopiossa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essencen standilla tuntuu aina että eihän nämä paljoa maksa mutta kassalla aina yllättyy :D mutta halpojahan ne on silti! Kuopio on kiva paikka asua vaikka täältä on aika pitkä matka pk-seudulle :) olis kiva käydä blogitapahtumissa mutta tuo matka...

      Poista
  9. Mun massi tyhjeni Cocopandan Redken tuotteisiin ja theBalmin palettiin..
    Ja uuskin tilaus täytyi sinne jo laittaa ja tilata lisää Redkeniä ja kohuttu Fanolan shampoo.. ale oli 50 ja 60 %. Oriflamelta tilasin viimeks 10 kappaletta lempideota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10 kappaletta...eli en ole siis paha dödöhamstraaja? :)

      Poista
    2. Et todellakaan;)
      Mä oon, mutta puolustukseksi, että konsultti asuu eri paikkakunnalla ja sain deot puoleen hintaan..niin otin sitten kunnolla:)
      Ja kiva tukee ystävää..molemminpuolista hyötyä😁

      Poista
  10. Mä ostan aina Maybellinen ripsivärejä, kun on -40% alet. Hih, en edes muista milloin viimeksi olen ostanut niitä normihintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittarissa on kyllä uskomattoman hyviä aleja aina. Ja teki mieli kokeilla onko nuo ripsarit mistään kotoisin :)

      Poista
  11. Huh! Hyvän summan olet saanu aikaiseks! :D Joskus vaan kosmetiikkaan ja muuhun tarpeelliseen uppoo rahaa kertaheitolla satasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä hävetti tunnustaa mutta jos näitä ei kirjaa ylös, ajattelee että eihän sitä paljoa ostele...

      Poista
  12. Joskus lähtee lapasesta :D Itselläni tän kuun ostokset on kans epätavallisen suuret, kun pääsin ulkomaanreissulla vihdoinkin Sephoraan niin en pidätellyt.. sinne tais mennä jotain 270-350e välillä :,D Mutta mua ei ookaan sit innostanut mikään "tavallinen" kosmetiikka esim Sokoksella pitkään aikaan joten sallin to Sepon itselleni ;)

    -Martina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sephorasta kyllä saattaisi löytyä sitä ja tätä ostettavaa ;) Mitä muuten ostit?

      Poista
  13. Hui, aika paljon ostoksia yhdelle kuukaudelle :D Ihonhoitotuotteet menee kyllä jotenkin eri kategoriaan kuin meilott, ne tulee useimmiten käytettyä loppuun saakka... Pakko kysyä, pystytkö yleensä käyttämään värikosmetiikkatuotteet loppuun saakka ennen niiden pilaantumista? Tein just inventaarion omiin meikkivarastoihin ja kyllä kirveli laittaa hävitykseen ainakin 15 vanhaa huulipunaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla ostamatta huulimeikkejä koska niitä mulla on aivan liikaa...ja eivät säily ikuisuuksia! Luonnonkosmetiikassa olen tarkkana päiväysten kanssa etten esim. ostele nyt kasvoöljyjä joita käyttäisin vasta talvella kuivalle iholle. Kynsijuttuja mulla kuluu koko ajan, samaten ihonhoitotuotteita. Luomivärit ja esim. nuo varjostustuotteet ei mene pilalle oikeastaan ikinä. Huulimeikit on ainut murheenkryyni ja niitten ostossa täytyisi pitää järki päässä...

      Poista
  14. Ooh toi ILNP on niin upee<3 Kävin heti kurkkiis Hypnotic Polishilla :D Mua hirvittää jo valmiiks et kuinka paljon oon onnistunu tuhlaa tässä kuussa. Varmaan aika saman verran ku sä. Päätin jo et tän kuun puolella en enää osta mitään kosmejuttui, mut ostinki sen jälkeen jo satasella lisää :DD

    VastaaPoista
  15. Välillä sitä intoutuu vähän enemmän shoppailemaan, ei se mitään :) Toivottavasti joukossa on mahdollisimman paljon helmiä ja ei ollenkaan huteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei yleensä tule tehtyä suoranaisia hutiostoksia :)

      Poista
  16. Joskus on hyvä repäistä ja ostaa enemmänkin 😊 Mä estäisin ostaa tässä kuussa vain sy-voiteen Hulluilta päiviltä?! Mutta olen innostunut uusimaan vaatekaapin sisältöä, niin kosmerahat onkin menneet uusiin vaatteisiin, kenkiin ja laukkuun 😄

    VastaaPoista
  17. Voitko tehdä postauksen tuosta smashboxin uudesta paletista? itsekin sitä silmäilin :)

    VastaaPoista
  18. Tarpeellisia juttuja suurin osa, joten siinä mielessä summa ei niin paha :) Olen alkanut kirjaamaan itsekin ostoksia ylös ja kyllä loppusumma aina yllättää.. Toisaalta ei niistä kosme ostoksista tarvitse mun mielestä kokea huonoa omaatuntoa kun on talous kunnossa :) Eli ei järkyttänyt tuo summa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä kannattaa kirjata niin pysyy vähän mukana siinä miten paljon ostelee :)

      Poista
  19. Aika mahtava summa mutta kaikkihan tulee käyttöön joten eihän se haittaa :D Varmaan on kassatädillä ollut hauskaa kun oot neljän dödön kaa tullut siihen xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ne oli ruokaostosten seassa niin ei ollut niin paha ;)

      Poista
  20. Mulla meni ihan ohi tuo Maybellinetarjous. Harmi, kun olisin tarvinut kyllä jo uuden ripsarin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noita tulee ja menee..nyt taisi olla Lorkku tarjouksessa. Olis voinut ostaa sen Paradise ripsarin kun olisi tajunnut!

      Poista
  21. Tuli ostettua vähemmän kosmetiikkaa, saa nähdä tuleeko nyt hankittua jotain enemmän sitten toukokuussa kesää varten :)

    VastaaPoista
  22. Tänne on hyvä listata omiakin ostoksia, niin voi jälkikäteen käydä tarkistamassa, mitä on tullut hankittua. ;) Kivat ostokset sinulla. Erityisesti elevenistä ostetut kiinnostavat. :) Kuun loppusumma hieman yllätti, mutta kun kaikki tulee käyttöön mikäs siinä. :D
    Itselle tuli tässä kuussa myös ostoja. Olin matkoilla, niin olin antanut itselleni luvan ostaa ihonhoitotuotteita. Ostin mm. puhdistusöljyjä, kangasnaamioita ja näppyputsareita sekä ihon kosteutustuotteita. :) Kaikkea kivaa kokeiltavaa siis. ;)
    Pitkästä aikaa ostin myös 3 kynsilakkaa.
    Lisäksi Kicksin alesta tuli ostettua kasa vartalonhoitotuotteita ja käsivoiteita.
    Kuukauden saldoksi tuli varmaan 120-150 euroa. En laskenut liian tarkkaan. ;) Kerrankos sitä.

    Nyt on alkanut Anastasian MR houkuttelemaan, kun olen saanut käytettyä hieman luomiväriäkin. ;) Totesin, että ennen kuin saan ostaa MR:n, pitää käyttää myös vanhoja. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se yllätti minutkin ;D no ehkä tämä kuu menee maltillisemmin! Mulla on onneksi kaikki luomivärit tasaisessa käytössä, ei oikeastaan ole sellaisia joita en käyttäisi tai jotka ovat jääneet uusien takia syrjään.
      Kivan kuuloisia ja ennenkaikkea tarpeellisia ostoksia, reissuilla saa kyllä shopata :)

      Poista

Kiitos kommentista <3