perjantai 6. huhtikuuta 2018

CND Vinylux The Chic Shock Collection Swatches

Lakat saatu maahantuojalta.

CND tuotteiden maahantuoja muisti minua ihanalla yllärillä, CND Vinylux lakkojen kevätkokoelmalla The Chic ShockJos K-Beauty on peräisin koreasta, sieltä tulee myös kokoelmaa inspiroinut K-Pop. Alunperin musiikista lähtenyt kulttuuri on laajentanut otettaan muotimaailmaan, josta nämäkin sokerihumalaiset söpöt pastellisävyt inspiroituivat värimaailmaltaan ja trendikkyydellään. Kokoelma sisältää neljä söpöä karkkisävyä jotka ovat täydellisiä viriävään kevääseen. Pulloilla on myös uusi ulkoasu ja lakkojen sivellin on uutta mallia, ollut jo parin kokoelman ajan.

CND Vinylux The Chic Shock Collection

Jos haluan lakata kynnet mahdollisimman monta päivää kestävällä lakalla, tartun silloin CND Vinylux lakkoihini. Pidän näiden ideasta; ei aluslakkaa ja eikä uunissa kovettamista. CND Vinylux kestokynsilakka sisältää sisäänrakennetun aluslakan. Lakka levitetään paljaalle kynnelle joka on ensin mielellään pyyhitty puhtaaksi ScrubFreshillä. Tämä aine poistaa kynneltä kaikki rasvat joita ei paljain silmin havaitse. Käytän ScrubFreshiä myös aina ennen peel-off lakkaa, ne kun joskus tahtovat irrota ennenaikojaan. 

CND Vinylux kynsilakka kovettuu luonnonvalossa 8,5 minuutissa. Nämä ovat yksiä nopeimmin kuivuvia kynsilakkojani. En ikinä saa näiden kanssa ruttuja aikaan ja lakkaus onnistuu aina! Päällyslakkana käytetään CND Vinylux Weekly Top Coatia. Se on ihana täyteläistä ja nopeasti kuivuvaa, kynttä hyvin suojaavaa ProLight -teknologialla varustettua päällyslakkaa. 

CND Vinylux lakoissa on 7-free koostumus eli eivät sisällä tolueenia, kamferia, formaldehydeä, ftalaatteja ( DBP ), formaldehyderesiiniä, ksyleeniä eikä butanonia ( MEK ). 

CND Vinylux Candied

Candied - Nudepinkki creme. Aivan ihana sävy vaikka en yleensä purkkapinkeistä välitä. Tai ainakaan myönnä sitä ;) huomasin ihastuvani tähän koska tämä ei ole liian ällömakea pinkki vaan enempi nude. Todella kaunis ja nämä pastellit tekevät ihosta hieman tummemman näköisen, aivan ihania siis kesäkynsiin!

CND Vinylux Taffy

Taffy - Taivaansininen creme. Superkaunis väri, oikein sellainen "baby blue". Kuten kaikissa lakoissa, tämänkin koostumus on erinomainen.

CND Vinylux Jellied

Jellied - Keltainen pastellicreme. Kyllä tälläistä täydellisesti käyttäytyvää pastellinkeltaista on etsittykin! Täydellinen lakata, ei raidoitu ollenkaan ja tämä väri vaan kuuluu kevääseen.

CND Vinylux Gummi

Gummi - Laventelin värinen cremelakka. Uuh mikä väri violettien ystäville! Oikein kaunis, hempeä väri. Tässäkin koostumus on erittäin onnistunut.

Kaikissa kokoelman lakoissa on tasalaatuinen koostumus. Jokainen peitti jo yhdellä kerroksella, levittyen kolmella vedolla ja asettuen heti tasaisesti kynnelle. Kuvissa kaksi kerrosta jokaista lakkaa. Ei kynsinauhoille valumista eikä yhtään raidoittumista. Uusi sivellin on aivan täydellinen pastellisten cremejen levitykseen. Täyden kympin lakkoja kyllä, oli ihan uskomatonta lakata näillä...mietin vaan miten kynsilakka voi olla koostumukseltaan näin hyvä! 

Yleensä pastellilakat ovat kauheita levittää, ne raidoittuvat tai ne vaativat alleen valkean lakan näyttääkseen kirkkaalta. Enpä kyllä enää kehtaa sellaisilla lakata kun saatavilla on näin helppoja lakkoja. Ammattilaistasoinen laatu ja hinta on jopa edullinen verrattuna siihen mitä kynsilakat tänä päivänä maksavat ja mitä joidenkin laatu hinnastaan huolimatta on. Merkeillä on yleensä huippuja lakkoja mutta saattaa olla hutejakin, hintaa silti enemmän kuin näillä. CND lakoissa ei ole kyllä huteja tullut, aivan täydellisiä kerrassaan! 

Ja tosiaan puhun nyt näistä uudemmista lakoista, olen swatchaillut useamman vuoden ajan tulleet CND kokoelmat ja laatu vaan paranee koko ajan! Haluan vielä myös sanoa että vaikka olen nämä ilmaiseksi saanut kuvaamista varten, mielipiteet tulevat aina rehellisesti mutta sen pitäisi olla sanomattakin selvää, ainakin itse luotan aina bloggaajan sanaan. Ilmaisella tavaralla ei minun mielipidettäni ole ikinä ostettu. Mutta pyyteettömästi haluan näitä kehua koska kehuttavaa riittää :)

CND tuotteet ja palvelut löydät valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Voit etsiä lähimmän myyjäsi tästä. Löydät tuotteet myös CND Suomen verkkokaupasta. Lakat 15,90 e / kpl. Pullokoko 15 ml.  

Joko alat kaivata kevään sävyjä kynsillesi?

18 kommenttia:

  1. Onpa tuo nudepinkki syötävän söpön sävyinen <3. Upean tasaiset lakat.

    VastaaPoista
  2. Toi keltainen sävy on niiin kaunis! Innostun keltaisesta aina keväisin ja toi lakka on just eikä melkeen sellanen, mistä varmasti itsekin pitäisin :)

    VastaaPoista
  3. Keltainen on kyllä tosi ihana, vaikka en sitä sävyä yleensä kynsillä pidäkään! :)

    VastaaPoista
  4. Jännä että jotkut sävyt ovat niin vaikeita tehdä. Kuten keltaiset ja varsinkin pastellin keltaiset. Tosi nättejä sävyjä, kyllähän ne karkkisävyt kuuluu kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on onnistuttu, koostumus on kyllä kiitettävän hyvä :) yleensä keltaiset saattavat olla vähän kenkkuja!

      Poista
  5. Nättejä lakkoja. Näitä kuvia katsoesa mietin, miten ennen hehkutettiin CG:n kevätkokoelmia ja niiden pastellivärejä. Ihanaa, kun on tullut uusia merkkejä esille. :) Tuo vaaleanpunainen näyttää tosi kivalta.
    En ole kahteen viikkoon ehtinyt/jaksanut lakkailla kynsiä, niin olisi jo aikakin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chinalta tulee kiva kevätkokoelma, alkuviikosta pitäisi olla Cesarilla. Ne meinaan tsekata :) kaksi viikkoa on pitkä aika, ota nyt viikonloppuna aikaa itsellesi ja tee kunnon kynsihuolto :) ja lakkaa jollain ihanalla lakalla!

      Poista
    2. Kiitos. <3 Täytyy antaa aikaa itselle. Mielessä on jo NCLA:n Iridescent dreams -lakka. Se on aivan ihana. :) Eilen ostin innoittamanasi "Call my agent" -lakan. ;)
      Täytyy tsekata nuo CG:t. Jos päätät hankkia niistä jotain, niin mielelläni luen postauksen. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Kyllä mä postaan niistä jos hankin jonkun :) Call My Agent on edelleen mun mielestä yksi ihanimpia NCLA lakkoja, samaten kuin Iridescent <3

      Poista

Kiitos kommentista <3