maanantai 18. joulukuuta 2017

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 18 - Joulukalenterieni luukut 11-17

Tänään avataan minun sekä Hanna Julian luukut Kosmetiikkabloggaajien yhteisessä joulukaleterissa :) minun luukussani katsotaan mitä minun kosmetiikka joulukalenterini luukut 11 - 17 sisälsivät ;) elevenin kalenteri ostettu itse, L`occitane pr-näyte. Postaus sisältää myös mainoslinkit tuotteisiin jos kiinnostuit niistä enemmän.

eleven kalenteri



eleven joulukalenteri

Luukku 11: elevenin ostoskassi ja pinssi - Siis se silmät peittävä apina -emoji oli mun ilme kun tämän luukun avasin. Olin vähän tyrmistynyt...mä en halua todellakaan kosmetiikka joulukalenteriini kangaskassia. Pinssikin jäi huomaamatta kun olin silmät näin O_o. Löysin sen myöhemmin päivällä luukun pohjalta. 
Siis on tälle käyttöä, kauppakassina, hätävara-kassina autossa tai eväsnyssäkkänä..mutta...ei joulukalenteriin pliide. Pinssi on sentäs ihan nätti mutta ehkä nämä kuuluisi olla kaupanpäällisiä, ei itse maksettua kosmiskalenterin sisältöä.

Luukku 12: Filorga Time-Filler Eyes - Silmänympärysvoide jonka arvo oli 15 euroa. Sisältää botoxmaisia aktiiviaineita, jotka yhdessä tehokkaiden peptidien kanssa auttavat häivyttämään ilmejuonteita ja tasoittamaan ihoa. Mukava kokeilla, toivottavasti on hyvä. Mutta toivoisin elevenin kalenterista tulevan nyt välillä meikkejä, nyt alkaa puuduttaa jos koko ajan voiteita tms.


Luukku 13: YSL Black Opium edp - Ohoh, olipa kiva luukku! 7,5 ml kokoinen parfyymi. En vielä tuoksuttanut koska en halua avata liikaa tuoksuja kerralla. Mutta uskon tästä tykkääväni koska moni on tätä kehunut :) ihana pullo ja kiva ylläri!



eleven joulukalenteri

Luukku 14: Skin79 All That Mask kangasnaamio - Se ei olisi elevenin kalenteri jos siinä ei paria kangasnaamiota olisi ;) tämä naamio löytyy jo itseltä mutta kyllä toisellekin on käyttöä. Tämä musta naamio puhdistaa ja kosteuttaa ihoa aktiivihiilen avulla. B3-vitamiini kosteuttaa ja korjaa. Tosi ihana, käytän mielelläni :)


Luukku 15: Biotherm Wonder Mud naamio - Onpa mielenkiintoinen ja hyvänkokoinen "näyte". Antioksidanttinen kasvonaamio sisältää mineraalisavea, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa auttaen saamaan talin ulos tukkeutuneista ihohuokosista kuivattamatta ihoa. Murskattujen aprikoosinkivien uute kuorii hellästi kasvoilta kuollutta ihosolukkoa. Hyvin mielenkiintoinen ja varmasti hyvä! Biotherm on itselle melko tuntematon merkki joten hauska kokeilla. Nyt kyllä toivoisin seuraaviin luukkuihin meikkejä...

Luukku 16: Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara - Hah, toiveeni kuultiin heti :D meikkejä! Ardenin mascara 2,5 ml koossa. Tosi mukava kokeilla pitkästä aikaa seleripsiväriä! Hän lupaa runsaasti pituutta ja erottelua ripsiviuhkan avulla. Kuulostaapa hyvältä!

Luukku 17: Bare Minerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor - Ooh ihana!! Vaikka on pieni näyte...nyt ei enää huomenna näytepussia, näistä tulee just se näytefiilis..2 ml vetoinen malvan vaaleanpunainen sävy Swag. Tulee kyllä kokeiltua, nestemäisistä mattapunista kun tykkään. 

L`occitane kalenteri


L`occitane joulukalenteri

Luukku 11: Shower Cream Ultra Rich - 5% karitevoita sisältävä suihkuvoide. Tulee kyllä käytettyä mutta huomenna olis parempi tulla jotain kiinnostavampaa!

Luukku 12: Almond käsivoide - No niin jee! Tulihan se manteli käsivoide sieltä. Tätä olen koko ajan odottanut. Hyvä että näistä tulee näin pienet koot, voi kokeilla mikä mieluisin ja ostaa sen hyvän isossa koossa. Jotkut on hulluina erilaisiin suihkugeeleihin tai kroppakuorintoihin, minä olen höpsönä käsivoiteisiin...

Luukku 13: Sugar Cube - Kylpy"pommi", miksikä näitä sanotaan? Lushit tulee mieleen. Mulla ei ole ammetta niin en ole ikinä päässyt tälläisiä kokeilemaan. Aika voimakas tuoksu, onko tässä minttu ja rosmariinia? Kokeilen varmasti jalkakylpynä :)


Luukku 14: Citrus Verbena suihkugeeli - Ehdottomasti näille suihkutuotteille löytyy käyttöä, kiva luukku siis! Tuoksuu jännälle! Loksun kalenteri on kyllä ollut tasaisen hyvä ja tätä on kiva aukoa aamuisin. Ei ole tullut vielä yhtään turhaa täytettä vaan joka luukussa on tuote.

idkuva

Luukku 15: Ultra Rich Lip Balm - 10% karitevoita sisältävä huulivoide. Tätäkin kaipailin kalenterista joten kiva kun se sieltä löytyi. Toivottavasti auttaa korppuhuuliin joille ei mikään rasva tunnu taas riittävän :)

Luukku 16: Arlésienne parfymoitu saippua - Tämä on kyllä kalenterin tuoksuvin tuote. Ihana parfyymisaippua joka menee ehdottomasti käyttöön. Tämä 50g koko kestänee vieläpä hyvin pitkään :) 

Luukku 17: Aroma Relaxing suihkugeeli - Hui miten voimakas tuoksu! Varmaan rentoutuu kun taju lähtee? No vitsi vitsi, kyllä näin pieni 35 ml tämän tuoksuista tulee käytettyä, isomman pullon kanssa voisi olla ongelmia. 

Oletteko laskeneet elevenin kalenterin tuotteiden tähänastista arvoa? Minä en ole mutta aion sen varmaankin tehdä. Tällä viikolla tuli vain yksi täysikokoinen tuote, kangasnaamio. Toivon todellakin että kangaskassia ei lasketa isoksi tuotteeksi...minusta sen nimittäin kuuluisi olla lähinnä kaupanpäällinen vaikka eihän ne kassitkaan ilmaisia missään ole. Mutta anyway, olisin ottanut sen tilalla mieluummin kosmetiikkaa! Muutoin viikon parhaat olivat YSL parfyymi, ripsari sekä huulipuna.

L´occitane jatkaa pettämätöntä linjaa. Tasaisen hyviä ja minua miellyttäviä tuotteita. Pääsen kokeilemaan niin montaa uutta juttua! Tämän viikon bestit oli parfymoitu saippua ja manteli käsivoide. 

kauneusbloggaajien_joulukalenteri_11_2017_preview

1. KIDULT
2. Kultainen kynsilakka
3. Beauty Highlights
4. Keyword:Love / In This Light (tuplaluukku)
5. HennaV 
6. Ria G 
7. Shopaholic Mom Life / The Domino Effect
8. Dioriina
9. Neiti Minttukihara
10. Mizz Annie (Youtube)
11. Blinger Shimmer / Divine (tuplaluukku)
12. Nena Sofia’s Nails
13. The Queen of Glitter
14. Smoky Eye Candy MissAria (tuplaluukku)
15. hannamaria
16. Huulipunamania
17. The Diary of a Shopaholic
18. Hanna Julia / Charming Nails (tuplaluukku)
19. Mennen ja Tullen
20. Maria Glow Elina K
21. My Personal Galaxy Jenni Janas (tuplaluukku)
22. Strokes of Color
23. Better Nail Day
24. Yhteinen luukku!

Eilen luukku avautui The Diary Of Shopaholic blogissa ja huomenna luukku avautuu Mennen Tullen blogissa! Käykäähän myös lukemassa kaikki aiemmat luukut ;) myös minun 24. luukkuni kannattaa käydä kurkkaamassa ;)


25 kommenttia:

  1. No tulihan sieltä Elevenin kalenterista yksi tuote, joka olisi mullekin kelvannut. :D Tuo YSL:n Black Opium. Olen sitä paljon haistellut, vaan en ole ostanut. Jo kolmas pullon Opiumin De Vapeurs Eau De Toilettea menossa, ihanan kevyt verrattuna siihen ihan alkuperäiseen kammotukseen.
    Ja Eau de Parfum ei ole parfyymi, mutta lähellä sitä eli astetta kevyempi versio ja hinnaltaan halvempi. Esim. Chanel 5:n parfyymi (7,5 ml ml) maksaa laivalla lähelle 100 €. :)

    VastaaPoista
  2. Siis täh.. Tääkö nyt oli sun joulukalenteri vuoron tuotos? Eipä olis kannattanut odottaa. Täähän oli ihan normipostaus, noi aiemmat joulu kynsi hommatki olis ollu parempi luukku vuoro tai jotain spesiaalia. Olisitpa nuo kalentereiden luukut kyllä vilauttanut muutenkin. Loppuko ideat vai aika? Oon tasaisesti seurannut sun bloggailua, mutta jotenkin sä et osaa enää yllättää. Tykkäätkö sä enää edes tästä? Enkä tarkoita olla sellanen haukku ano jonka kommentti sivuutetaan, ihan rakentavasti yritän antaa palautetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kynsipostaukset eivät ole tämän blogin luetuimpia aiheita, siksi eivät päässeet kalenteriin. Lisäksi tänä vuonna luukut arvottiin ja mulle tuli maanantai 18.12 jolle olin tämän postauksen jo kuukausi sitten ajoittanut :)
      Tosi rakentava muuten tämä sun tyyli antaa palautetta. Enkä sivuuta ikinä yhtäkään kommenttia vaan kaikki täällä on julkaistu. Ideat eivät ole lopussa, sen voit kyllä huomata jos blogiani todella tasaiseen väliin seuraat ;) Ja kyllä, rakastan tätä blogin pitämistä. Tätäkin postausta olin kirjoittanut seitsemän päivän ajan niin tuntuu tosi kivalta että haukut sen "tuotokseksi" jota ei kannata odottaa...

      Poista
    2. Ihan rakentavaa joo 😂. Mikä pelle!

      Poista
    3. Eikös sen julkaisupäivän pysty muuttamaan? Kyllä minäki vähä ihmettelin että tämäkö on se "hyvää kannattaa odottaa"

      Poista
    4. Pystyy mutta sittenhän mun pitäisi muuttaa kaikki muutkin ajoitetut ja se ei onnistu :D

      Poista
    5. Juu täälläkin ihmeteltiin kalenterivuoroa, miksei tälle päivää voinut tehdä lisäksi joulun spesiaalin vaikka jostain jouluhömpästä?

      Poista
    6. Samaa mieltä...

      Poista
    7. Koska jouluhömppää on tulossa joulun jälkeen :) ja minusta tämä postaus oli kiinnostavampi kuin esim. joulukynnet, harmi että kaikkia ei voi aina miellyttää :)

      Poista
  3. Elevenin kalenterista järjetön määrä jätettä pienellä sisällöllä.
    Just just, tämähän se nykysuuntaus pitää ollakin maailmassa joka hukkuu muutenkin paskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen osittain samaa mieltä ja puhunkin asiasta enemmän joulun jälkeen jolloin on viimeinen loppupuheenvuoro elevenin kalenterille :)

      Poista
  4. Elevenin kalenterissa ei ollut kyllä mitenkään kamalan hyvät päivät. Tuoksunäyte oli kyllä kivan iso, kangasnaamiota tulee aina käytettyä, mutta mutta muut... varsinkin ripsarinäyte, oli itselle aika sellainen ei... meillä on esim. kangaskasseja kaapit täynnä. :D Mutta selvähän se, ettei aina voi kaikki luukut miellyttää. Omassa Kiehl`sin kalenterissa on näytepussiluukkuja, jotka ovat aivan plaah, vaikka sisuksen arvo tulee maksamaan hintansa takaisin, niin sitten vaikka mieluummin vähän kalliimpi kalanteri ja näytepussien tilalle kunnon tavaraa edes pienikokoisia näytteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosta ripsarinäytteestä :D ja mieluummin niitä kuin näytepussukoita joita on jo kaapit täynnä :) saa nähdä mitä elevenin loppupää sisältää, ruoditaan sitten joulun jälkeen lisää ;)

      Poista
  5. Ihanan rehellisiä kommentteja näistä luukuista. elevenin kalenteri ei olisi tähän mennessä ollut minua kiinnostava, joten hyvä etten ostanut sitä. Loksun kalenteri on tosiaan tasaisen hyvä, mutta olen tyytyväinen etten sitäkään hankkinut. ;) Pidän kovasti Loksun suihkuöljystä ja sen ajattelin ostaa ihan muuten vain. :)
    Kiva lukea näistä kalentereista. Toivottavasti ne ovat ilahduttaneet avaajiaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin minua :) mukava availla luukkuja aamuisin.

      Poista
  6. Mä naurahdin tolle kangaskassille jo silloin, kun ensimmäisen kerran näiden kalenterin koko sisällön. Extratuotteena tollanen tosiaan menisi, mutta ei yhtenä luukun sisältönä, kun kyseessä on kosmetiikkakalenteri! Eihän toi liity kosmetiikkaan millään tavalla :D L'Occitanen kalenterin sisältö sen sijaan näyttää tosi hyvältä<3 Varmasti mieluisia juttuja ihmiselle, joka brändin tuotteista pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä olisin 11.luukusta löytänyt paljon mieluummin kosmetiikkaa :) se pinssi on sentäs ihan kiva mutta...L´occitanen kalenteri on kyllä ollut älyttömän kiva <3

      Poista
  7. Toi kassi oli ihan hölmö! Meikkejä vois olla,enemmän kyllä. Ja,täysikokoisia! Ei oo yhtään täysikokoista tuotetta vielä tullut? Mikäli naamioita,ei lasketa. Mä.Kyllä kuolaan lf.n kalenterin sisältöä Myyn igssä. Sen mä ostan ens vuonna itselleni 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot on olleet ainoat täysikokoiset tähän mennessä ja nyt ollaan jo kuitenkin 18. luukussa menossa...olis kiva saada jotain meikkiä, täysikokoisena vaikka ;) LF:n kalenteri on ollut ihan ok mutta ei ehkä ihan mun mieleen. Varmasti vastaa hintaansa mutta ihan kaikki tuotteet ei tulisi mun käyttöön. Itse ostan ensi vuonna The Body Shopin kalenterin, niitä olen kuolannut. Ja aion kyllä ostaa eleveninkin, kyllä mä olen ollut tähän ihan tyytyväinen ja uskon että palautteet huomioidaan ensi vuotta varten ;)

      Poista
  8. Mä en hanki ikinä mitään koulukalentereita kun en tiedä, mitä niissä on 😂 Suklaakalenterit on toki poikkeus, suklaa on aina hyvää! Ymmärrän toki luukkujen avaamiseen liittyvän jännityksen mut en kestä jos sieltä tulee jotain turhaa tavaraa 😭 Näistä kalenteripostauksista saa hyvin käsityksen siitä, kenen valmistaman kalenterin voisin ostaa (Loksu) ja mitkä lootat jäis kauppaan ens jouluna 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en halua tietää etukäteen :D se luukkujen avaamiseen liittyvä jännitys...olen joka aamu jaksanut herätä NELJÄLTÄ koska tiedän että aamupalan jälkeen saa avata luukut :DD mutta ymmärrän kyllä, sinäkin varmasti laitat rahasi mieluummin muunlaisiin kosmisostoksiin ;) mä tykkään kanssa lukea näitä. olen jos uunnitellut mitkä kalenterit ostan ensi vuonna!

      Poista
  9. Elevenin kalenterin helmet on ehdottomasti olleet pikkutuoksut :) Kangaskassi on vähän kyllä outo valinta kosmetiikkakalenteriin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3