torstai 28. joulukuuta 2017

Joulukuun loppuneet tuotteet

Toivottavasti joulusta on selvitty hengissä! Massut pömpöttää eikä halua nähdäkään jouluruokia ennenkuin vuoden päästä? Listataan tähän väliin joulukuun loppuneet tuotteet! Huominen pe on taukoa ja lauantaina taas ostospostauksen vuoro :)

Viime kuussa oltiin varsin minimaalisissa tunnelmissa. Tuotteita loppui vähänlaisesti ja mietinkin korjaantuuko joulukuussa. Kuun alku näytti hyvältä ja tuntui että kerralla loppui useampi tuote! Sama meno jatkui pitkin kuuta ja pääsin kyllä taas normaaliin loppuneiden määrään ;)

PB250067.ORF

Ihonhoito


idkuva

Whamisa Real Kelp Sheet Mask*
Merilevänaamio oli ihana, aito ja mieleenjäävä kokemus :) tämä on valmistettu kelp levästä ja siltä se tosiaan kasvoilla tuntuikin. Asettui hyvin, ei valunut. Tuoksu on sitä miltä voit kuvitella levän kasvoilla tuoksuvan. Lupaa vähentää juonteita, turvotusta ja kirkastaa sekä kosteuttaa jopa 72 tunnin ajan. Aika hintava ( 15 e ) mutta niin hyvä että harkitsen ostavani joskus uuden. Ihoni ei tuntunut käytön jälkeen niin kuivalta kuin normaalisti ja tunne kesti pari päivää.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
Nyt on vähän tyhmä olo..mutta ilmankos tämä pesi meikit todella huonosti pois ;) oli ilmeisemmin tarkoitettu kasvo- ja vartalovoiteeksi :DD ihanan ja raikkaan tuntuinen kyllä! Näyte tuli eleven-tilauksen mukana ;)

Trind Hand Repair
Tämäkin näyte on tainnut tulla eltsulta eli elevenistä. Tuntui hyvältä käsirasvalta, aika paksulta mutta päiväkäyttöön sopivalta. Voisin joskus ostaa koska Trind handlaa nämä kynsi- ja käsituotteet ;)

Lumene Harmonia Nutri-Recharging seerumi ja kosteusvoide näytteet
Ihanaa kun Kauneuden ja Terveyden mukana tulee aina hyviä näytteitä ;) nämä Lumenen Harmoniat ovat ihania ;) seerumi ja kosteusvoide tuntuivat hyvältä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tuoksu ei ehkä ole kaikkien mieleen! Harmonia sarja on 98% luonnollinen uusi Lumenen tuotesarja.

PB250070.ORF.1

Bernand Cassiere Cocoa Beans Peeling
Ihanasti kaakaontuoksuinen runsas kuorinta. Tuntui sopivan herkälle iholle, ei ollut liian tujua. Sarjana ei kiinnosta joten en hanki uutta.

Bernand Cassiere Bilberry Overnight Cream-mask

Mukavasti kosteuttava yönaamio. Hyvä marjaisa tuoksu. Helppo pyyhkiä pois kasvoilta, käytin naamion tapaan. Tämäkään ei sen enempää kiinnosta kuitenkaan.

Yves Rocher Anti-Age Global seerumi
Ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva seerumi. Kevyt koostumus, sopisi vaikka meikin alle. Hyvä tuoksu mutta hieman huono pipetti. Ei noussut suosikikseni YR:n seerumeista, ei lähde jatkoon. 

Dove Talc Soft 48h Anti-perspirant
Oliskohan tämä tullut LivBoxissa kun ei ole muistikuvaa tämän ostamisesta? Dovemainen puuterinen ruusuinen tuoksu. Piti hyvin, ei ikinä pettänyt tai tuhrinut vaatteita. Dovessa tympii vaan tuoksu, en siis ostaisi toiste.

Yves Rocher kookos Body Lotion
Rakastan YR:n kookossarjan tuoksua! Tämä oli oikein hyväntuntuinen vartalovoide jota käytin myös suihkugeelinä, en muuten saa ikinä loppumaan vartalovoiteita ;)

Oriflame Eco Beauty kasvovesi*
Ruusu-kamomilla kasvovesi tuoksui voimakkaan ruusuiselle. Sopi hyvin aamulla ihon virkistykseen ja illalla meikinpoiston viimeistelyyn. Hyvä spraysuutin joka sumutti hyvin kasvoille tai runsaasti vanulsppuun. Ei kuitenkaan tuote jota ostaisin lisää, ei ehkä merkkinä niin kiinnostava. Myöskin voimakas tuoksu alkoi tympimään melko äkkiä.

Neutrogena huulirasva spf20
Oikein hyvä huulirasva joka pitää huulet kosteutettena. Heti kun tämä loppui, alkoi huulirasvariippuvuus ja mikään ei tunnu riittävän..

Blistex huulirasva
En tykännyt tästä pakkauksesta, kyllä vaan perinteinen puikko on paras. Myöskään tehot eivät riittäneet...

Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleeping Perfector
Paksuntuntuinen yövoide (?) , sen enempää en irti saanut. Lancome on kyllä jäänyt aika vieraaksi sarjaksi.

Missoni edt sample
Kiva hedelmäinen tuoksu. En kuitenkaan haistanut jäävän iholle sen pidemmäksi aikaa joten ei meistä kavereita tullut.

Meikit


PB250076.ORF

Oriflame No Compromise mascara*
Tästä ja minusta ei tullut kavereita. Suosittelen sinulle joka etsit sotkematonta ja siistikäyttöistä perusmascaraa. Helppo ja nopea laittaa. Antaa hiukan väriä ripsiin ja ehkä pituutta/runsautta jos tarkasti katsoo ;)

Lumene Matt Control Oil-free meikkivoide
Sävy 1-Kultahiekka oli oikein passeli. Muutoinkin hyvä mattameikkivoide. Levittyi hyvin, peitti ja pysyi siistinä kunhan iltapäivällä puuteroi. Ostan joskus lisää, tuubi on tainnut vaan muuttua uudenlaiseen :)

IsaDora Precision Brow Pen*
Pienellä ja tarkalla päällä oleva automaattikulmakynä. Sävy Taupe oli hieman liian vaalea mulle. Kynää saa hangata aika kovasti jotta väriä tuli. En ostaisi toiste, Anastasian ja NYXin kynät on olleet minusta parempia. 

Kynnet

NCLA Gelous? päällyslakka*
Tämä oli mulla vuoden avattuna ja ehti paksuuntua. Ihan oma moka! Nyt olenkin ottanut tavaksi että käytän vain muutamaa alus- ja päällyslakkaa kerrallaan. Ei sattuisi näitä pilalle menemisiä. Mutta arvostellaan tuote.
Geelimäisen kiiltävä, lakkausta hyvin suojaava päällyslakka. Kuivuu hyvin nopeasti, normaali kuluttaja ei huomaa eroa pikakuivattajaan verrattuna. Sopii leimausten päälle ja antaa lakkaukselle hyvän keston. Erinomaisen ihana holo- ja glitterlakkojen päällä. Saatavuus Sokos, Emotion ja tottakai CesarsShop. 7-free ja vegaaninen btw!
Minulla on toinenkin pullo jemmassa ja mielelläni ostan jatkossakin, on niin hyvä!

essence Gel-look päällyslakka
Erittäin hyvä päällyslakka leimausten päälle. Nätti geelimäinen pinta, mielestäni antoi lakkaukselle hyvän pysyvyyden. Ei ainakaan lohkeile pois ennenaikojaan. Miinusta paksuuntumisesta, pullon pohjalle jäi sentti lakkaa. En kyllä jaksa alkaa ohentelemaan, uusi pullo jo ostettu.

INM Out The Door pikakuivattaja
Jos etsit edullista pikakuivattajaa niin tsekkaappa tää. On halpa, helposti saatavilla ( CesarsShop ), ei seitity ei klimpity pulloon. Saa käytettyä ihan loppuun asti. Olen käyttänyt monenmonta pulloa ja uusi odottaakin jo avaamista. Kuivattaa lakat viidessä minuutissa! Eikä kutista kärkiä!
Ainut miinus että sotkee leimat. Mutta kuivatan lakat tällä, leimaan ja käytän sitten vielä jotain ohutta leimausten päälle levitettävää päällyslakkaa, ongelma selätetty ;)

PB250080.ORF

Glitter Gal Gloss Boss päällyslakka
Voihan kökkeli, tämäkin on paksuuntunut ja seitittynyt. Ei kyllä pitäisi avata ja käyttää näin montaa yhtäaikaa, siinä käy sitten näin. Mutta tämä on ollut ainakin 3-4 vuotta avattuna, eipä ihme ettei enää uudenveroinen...ja minä olen siis tosi tarkka että jos päällyslakka on paksua, en voi sitä käyttää. Se näkyy kuvissa ja swatchit menevät ihan pieleen jos päällyslakka on paksua. Joku muu saattaisi tätä vielä käyttää ;)

Color Club Wild At Heart
Kaunis violetti hololakka. Ikuvanha, ihan ensimmäisiä Color Club lakkojani. On nyt hieman paksuuntunut. Mutta kyllä vaan nämä vanhat myrkkylakat kestää :D haju on niin jytäkkä että ei tee mieli käyttää!

Clear Jelly Stamper leimasin
Se aito ja alkuperäinen CJS josta kaikki alkoivat tehdä omia versioitaan. Minäkin löysin paremman ja löllömmän. Tässä on kyllä hyvä varsi, sen taidan säilyttää. Itse tyyny alkaa nyt murentua enkä muutenkaan enää käytä tätä. Mutta tästä se lähti, nämä löllöt on mun lempileimasimia :)

X-tra kynsilakanpoistoaine
Ostan tätä aina uudelleen koska se on halpaa ja hellävaraista kynsille. Iso pullo riittää pitkään ja tämä poistaa lakat nopeasti. Sopii myös leimausvälineiden kanssa pelailuun.

Oliko joukossa yhtään sulle tuttua tuotetta?

*-merkityt saatu blogin kautta.

32 kommenttia:

  1. Aikasta hyvä määrä, katsotaan lähiaikoina pistinkö vielä paremmaksi ;D

    VastaaPoista
  2. Yves Rocherilla on joitakin sellaisia tuotteita, joihin jää ihan koukkuun (ainakin itse koen niin) ja mulle se Monoi de Tahiti tuotteet, varsinkin tuoksun takia. Varmaan tuossa kookoksessa on joku sama juttu. Aika harvoin tulee vaan tilattua mitään YR:ltä...
    Holika holika soothing gel on todella hyvä rauhoittamaan kuivaa ihoa yms.

    VastaaPoista
  3. Huh huh olipa paljon! Nauroin holikan testailulle 👍 joitain tuttuja oli jaä paljon kiinnostavia! Yrititkö ohentaa tuota ncla.ta? Mulla on toi oriflame oottamassa. Katotaan kuinka käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä jaksa ohennella kun mulla on niin paljon alus- ja päällyslakkoja. Kyllä se olisi siitä notkistunut varmasti :)

      Poista
  4. Merilevänaamio kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mäkään en innostunut tosta Blistexin pakkauksesta. Toi on jotenkin iso ja kömpelö, kun haluan huulirasvan mahtuvan pieneen tilaan ja olevan näppärä esimerkiksi työpaidan taskussa. Toi ei sitä ollut!

    VastaaPoista
  5. Mulla on myös noita Holika Holikan Aloe 99% Soothing Gel -näytteitä, en vain ole saanut aikaiseksi testattua niitä. Tiedänpä ainakin, ettei kannata kokeilla poistaa meikkiä niillä. :D

    VastaaPoista
  6. Doven deodorantti tuli Livboxista. Hoitaa hommansa hyvin. Cassiereja tuli myös joskus boxista. Ihan ok oli.
    Kivasti sinulla loppui erilaisia tuotteita joulukuussa. :) Tuotenäytteet ovat kivoja ja helppo tapa kokeilla uutta tuotetta. Ei ole kivaa tehdä hutiostoksia.

    Hyvä muistutus siitä, että alus- ja päälilakkoja olisi hyvä olla auki vain muutama kerralla. Ihmettelen, miten OPI:n top coat on säilynyt notkeana yli 2 vuotta avattuna. :o
    Oletko kokeillut Zoyan top coat armoria?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut Zoyaa. Voi olla sekin että olen avannut pulloa tiuhaan tahtiin, tuo pullo oli Sokoksen kynsihommissakin mukana. Voisi säilyä pidempään jos avaamattomana pitäisi tai harvakseltaan käyttelisi :)

      Poista
    2. Muistaako Taina, että oliko toi sun Bernand Cassiere Blueberry Overnight Cream-mask tullut Livboxista..? Nimittäin juuri löysin itseltäni samanmoisen näytekoon ja mietin, että onkohan vielä käyttökelpoinen :D On kyllä avaamaton ja säilytetty suojassa.

      Hyvä loppuneiden saldo kyllä, nää miniarviot on aina kivoja lukea :)

      Poista
    3. Muistaahan se, tuli aikoinaan LivBoxissa :) ja oli ihan käyttökelpoinen vielä :)

      Poista
  7. Olen monesti miettinyt noita Missonin tuoksuja, mutta en ole haistellut niitä koskaan. Harmi, jos tuoksun kesto ei ollut hyvä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan minusta ollut, tosin en ikinä oikein haista mitään tuoksuja kuin hetken..

      Poista
  8. Tuo Doven dödö oli kyllä kieltämättä aika mummomainen tuoksultaan.

    VastaaPoista
  9. Eipä ole juolahtanut mieleen että vartalovoidetta voisi käyttää suihkugeelinä. Huippu vinkki! Nimittäin viime vuodenkin joululahjavoiteet edelleen avaamatta kaapissa...

    VastaaPoista
  10. Näistä ainoa tuttu tuote on Lumenen mattameikkivoide. Se on kyllä tosi hyvä!

    VastaaPoista
  11. Kuulostipa tuo merilevänaamio kiinnostavalta! Joukossa oli paljon tuttuja tuotteita, mutta suurinosa sellaisia mitä en ole koskaan käyttänyt :)

    VastaaPoista
  12. Hahhah mulla toi Oriflamen ripsari päätyy 2017 parhaat tuotteet listalle :-D Aivan loistava. Hauska kontrasti tulee varsinkin näissä ripsareissa, kun yhden suosikki on toisen inhokki. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta :DD sama hommahan se oli sen Maybellinen ripsivärin kanssa ;)

      Poista
  13. Ootko laskenut mitä loppui koko vuonna? Mä satuin laskemaan ja sain tuloksekseksi 263.. siitä tuli kyllä mieleen, että pitäis ehdottomasti saada vähennettyä purkkien määrää...ja ehdottomasti tota pakkausjätettä.
    Ja meillä päin tää muovi poltetaan, että teorias menee talteen..mutta ei se nyt ihan paras vaihtoehto oo:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole laskenut :) mutta lajittelen nykyään muovit ja muutenkin kaikki lakka - & hiuslakkapullot. Jätettä tietty tulee mutta parempi lajitella kuin nakata kaikki sekaroskikseen :)

      Poista
    2. Ois kyllä mahtavaa, jos meilläkin muovin vois lajitella erikseen ja menis uusiokäyttöön.. kynsilakkaa muuten ei tyhjentynyt kun 1.. ja hiuslakkapulloja 2. Pääasiassa siis ihonhoitoo, kun atoopikko oon.

      Poista
    3. Minunkin pitää roudata ne 50 km päähän mutta vien kerralla aina enemmän :)

      Poista
  14. Ootko testannut Oriflamen kynsilakanpoistoainetta? Mielenkiintosta ois tietää sun näkemys siittä muihin verrattuna :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3