sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukuun Bette Box

Mun Betteni saapui jo perjantaina mutta olin aivan raatona kamalasta myrskystä, en jaksanut jäädä odottelemaan sitä. Päätin napata sen lauantai-iltana koska olin liikenteessä muutenkin. 12 tuntia liikkeellä Hipun kanssa joista 5 auton ratissa ja loput kyläilyä. Puuh, olipa vähän veto pois mutta jaksoin näpytellä boksipostauksen teille täksi aamuksi ;)

Joulukuun Bette Box

Joulukuun ylläri kauneusboxit ovat aina olleet loistavia. Eipä tullut pettymystä tänäkään vuonna mutta arvatkaa mitä olen kaivannut? Karkkimaistiaisia! Ei suklaata tänä vuonna joulukuun boxissa? Toivottavasti ette ole antaneet niistä liikaa buu -palautetta koska ainakin mä olen nameista tykännyt. 

Joulukuun Bette Box

Boxin teema on tulla huoliteltuna joulupöytään. Tähän boxiin oli valittu peräti kaksi suosikkia Glitz & Glam -blogin Minnalta. Ja tosi mahtavat tuotteet olivatkin, ihan mun lempparit tästä boxista :) myös Mou Moun Iina oli valinnut mukaan lempparinaamionsa. 

Bette Box joulukuu

Boxi oli tosi täynnä ja fiilis oli kuin lahjapakettia avatessa. Jee kaikkea kivaa ja mielenkiintoista! Tutkitaanpa tarkemmin! Boxissa tuli lisänä alennuskoodi Dermosilille sekä pitkäaikaisen tilaajan lahja heiltä. 

PC090037.ORF

Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava seerumi
Uulalaa, todellinen tähtituote boxiin! Pohjoista lähdevettä, koivumahlaa ja levää sekä hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava seerumi. Olen niin halunnut ostaa tämän joten aivan mahtaa että tuli nyt Bettessä! Olen tykännyt Lumenen Lähde -sarjasta joten syvä ihastunut huokaus tälle, ja pisteet siitä että boxin arvo täyttyy jo pelkästään tällä. Täysikokoinen tuote 30 ml / 24,90 e.

PC090039.ORF

Dermosil huuli- ja poskipuna Sweet Pink
Pitkäaikaisen tilaajan lahja. Voidemainen koostumus jota voi käyttää huulilla tai poskilla. Eiköhän tämä mene jossain vaiheessa kokeiluun, kiva tuote on ja ulkonäöltään tosi kaunis Dermon tuotteeksi. Täysikokoinen tuote 15 ml / 4,90 e.

PC090041.ORF

Sally Hansen Miracle Gel kynsilakkaduo
Värilakka ja päällyslakka joissa on geelimäinen koostumus. Sävy on 121 - Lilac Insomniac. Saiko kaikki saman sävyn? Violetti sopii muuten kultaisen kaveriksi joulukynsiin ;)
Näitten kanssa ei tarvita uv-lamppua. Geelilakkaus lupaa 14 päivän keston. Itse en tarvitse joten arvon tämän jossain vaiheessa teille. Täysikokoinen tuote 14,7 ml / 25 e.

PC090044.ORF

Avéne Xeracalm A.D. Cream Kosteusvoide
Säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava voide. Tulee kokeiltua, ihon ruetessa mahdottomaksi näille on tarvetta. Näytekoko 5 ml. 

Avéne Xeracalm A.D. Cleansing Oil Puhdistusöljy
Atooppisen ihon tuotesarja, hajusteeton ja saippuaton geelimäinen koostumus sopii meikinpesuun. Kiinnostaa kovasti kokeilla! Näytekoko 10 ml. 

PC090045.ORF

Real Techniques Miracle Complexion Sponge meikkisieni
Hei onpa kiva päästä kokeilemaan tämän mallista meikkisientä! 3-in-1 meikkisientä voi käyttää kuivana tai kosteana meikin levitykseen. Tulee tarpeeseen koska entinen sieni on likainen ja koiran pureksima. Ja käytän sitä silti. Täysikokoinen tuote 10,90 e.

PC090047.ORF

MayBeauty The Incredible Face Mask kasvonaamio
On kiinnostanut kokeilla tätä peel-off maskia joka syväpuhdistaa ja poistaa kuolleen ihosolukon. Näytepussukka 10 ml, 25 e / 8 x 10 ml.

Ylläreinä mukaan Jordanin uusi hammaslankain sekä Policen Legend -naisten tuoksusample. Laskin boxin arvoksi n. 70 e. Aika hyvin ja sisältö oli kyllä mieluinen. Ei yhtään huonoa tuotetta ja lähes kaikki jää omaan käyttöön. On kyllä yksi vuoden parhaista boxeista ehdottomasti. Neljä HUIPPUHYVÄÄ täysikokoista tuotetta ja monta hyvänkokoista ja mielenkiintoista näytettä. Olenpa tosi mieluissani tästä lootasta :)


Oman Bette Boxin voit tilata tästä jos haluat jatkossa päästä osalliseksi näin ihanista kauneuslootista :) Käyttämällä mainoslinkkiäni tuot bloggaajalle pienen komission joka käytetään blogisisällön tuottamiseen.

Ja nyt, kertokaa mielipiteenne joulukuun Bette Boxista!

Oma boxi saatu blogin kautta.

43 kommenttia:

  1. Hyvä boxi. Lumene ja Avene mun mielestä parasta antia, mutta RT:n meikkisieni myös tosi hyvä:)

    VastaaPoista
  2. Kynsilakan sävyissa on vaihtelua, mulla oli sopivasti joulun punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis ollut kyllä kivempi mutta on tämä violettikin nätti :)

      Poista
    2. Mulle tuli sävy nro 511 Plush Blush. Lähes valkoisen värinen vaaleanpunainen. Osui profiili kohdalleen kun käytän vain hyvin vaaleita lähes läpinäkyviä sävyjä :)

      Poista
  3. Itsekin tykkäsin boxista kovasti, useampi tuote jo entuudestaan tuttu ja hyväksi todettu :D ..mutta nyt kun mainitsit niin tuota suklaata olisi tosiaan boxiin voinut sujauttaa vähän mukaan xD

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/12/bette-box-joulukuu-2017.html

    VastaaPoista
  4. Nyt oli pitkästä aikaa sellainen boksi, että sisältö kelpaisi erittäin hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Olin oikein tyytyväinen joulukuun boksiin. Tuota naamiota ja meikkisientä olin halunnut kokeilla. Lumenen seerumi tarpeellinen tähän aikaan vuodesta. Minulla oli joulunpunainen värilakka. Oikein kiva väri, sillä monta kertaa on tullut samanlainen vihreä boksista. Muutkin pikkutuotteet ja hammaslankain olivat mieluisia.
    Enpä huomannut tuota suklaan puuttumista ennen kuin mainitsit. Suklaa on hyvää. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Upeita tuotteita! Tuo seerumi vaikuttaa hyvältä :)

    VastaaPoista
  7. Tää oli hyvä :) Harmittaa, etten tilannut, koska tuo Lumenen seerumi on kiinnostanut jo pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin tuli Lumenen tuote joka natsasi itselle ihan täysin, niitä hutejakin kun on välillä tullut ;)

      Poista
  8. Tää oli todella kiva boxi, paljon erilaisia tuotteita. Peukut! :)

    VastaaPoista
  9. Oli kyllä erittäin onnistunut boxi!
    Jopa näytekokoiset tuotteet oli kiinostavia. Minnan valitsemat oli ihan huippujuttuja. Mä sain vaaleanpunaisen kynsilakan, siitä en ole ihan varma tuleeko käytettyä. Naamio on ennestään tuttu ja hyväksi todettu.
    Avenet myös lähtee kokeiluun sopivan hetken tullen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nuo kynsilakat voi vaikka sujauttaa jollekin lahjaksi ;)

      Poista
  10. Tässä kuussa oli tuttuja tuotteita boksissa, mutta silti pidän tästä kovasti. Lumenen seerumista kymmenen pistettä :)

    VastaaPoista
  11. Miun kynsilakka oli sävyssä Pink Cadillaquer, tuo siun näyttää kivemmalta kuin Barbie -pinkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä violetti on kyllä itselle parempi kuin barbipinkki ;) ei vaan ole tarvetta kun mulla taitaa tuo päällyslakkakin olla avattuna...nämähän tuli joskus aiemminkin boxissa, eri värissä vaan :)

      Poista
  12. Oli täysikymppiboxi!!Lumenen Arctic Dew-seerumi,oli jo joulupukin toivelistalla, ja kaiiki muutkin tuotteet 10 arvoiset, tosin aika pienet avenen näytekoot,mutta yhdeksi kerraksi riittää; minulla joulun puhdas punainen kynsilakka, taatusti tulee käyttöön, joulutoiveissa oli myös nämä uudet geelilakat, hammaslankaimet arkikäyttöön, naamioita rakastaa ihoni ja kiva uusi meikkisieni jännän muotoinen. Oli minunkin mielestäni vuoden parhaita boxeja:)Upeita tuotteita<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet kyllä ollut todella kilttinä jos pukki on kuunnellut toiveitasi noin hyvin ;)

      Poista
  13. Ihana boksi, vaikka kyllä minäkin suklaata kaipasin. Lakukin olisi kelvannut. :)

    Kynsilakkana oli ihana joulunpunainen, jota laitoin heti kynsiini. Hammaslankain on jo entuudestaan tuttu juttu, joten vien boksista tulleen töihin. Voi sitten sielläkin puhdistella hammasvälejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen lakka kyllä kuuluu jouluun, olispa kaikille tullut sama sävy :)

      Poista
  14. Minulla oli vaaleansininen kynsilakka josta en pitänyt, kun en omista mitään muuta vaaleansinistä, tai edes sinistä. :D Kaikki muut tuotteet oli huippuja ja tulee käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei osunut väri ihan nappiin :/ sitä päällyslakkaa voi muuten käyttää muidenkin lakkojen kanssa, ei menisi setti ihan hukkaan ;)

      Poista
    2. Kiitos tästä tiedosta! Tuumailin itsekseni, että saisikohan tuolla SH:n päällyslakalla jatkettua myös muiden lakkausten elinaikaa. Mielessä kävi, että pitäsikö kysyä, mutta puuh... No täällä se vastaus olikin!

      Poista
  15. Mua jäi incinörttinä kiinnostamaan miten säilyy kosteusvoide, jossa ei ole säilöntäainetta. Katselin ja mietin ainesosia ja sieltä löytyi lipeä jolloin säilyminen perustuu tuotteen emäksisyyteen. Ja tottakai tulee mieleen miten hyvä iholle voi olla emäksinen voide, kun iho on hapan. Pelkkä pesu muuttaa tunneiksi ihon pH:n jos sitä ei tasapainota hyvällä kasvovedellä. Tämmöisiä mietteitä tällä kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole incinörtti joten en osaa tähän vastata :)

      Poista
    2. Just tänään luin että säilöntäainetta ei tarvitse jos pH on n. 10. Silloin bakteerit ja hiivat kasvavat tarpeeksi hitaasti. Ja se pH on kyllä tosi hurja.

      Poista
  16. Oli kyllä huippu hyvä boksi! Tykkäsin! Nauratti tuo koiran pureksima meikkisieni, mutta käytössä silti. Ah, näitä koiran omistajan ihanuuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitä pois heittämään, ohuempaa päätä ei vaan ole enää olemassa ;DD

      Poista
  17. Huippuhyvä boxi, mutta kynsilakka oli sellainen imelä kasaripinkki, jota en laittaisi ikinä kynsiin! Ihana tuo sinun lila!

    VastaaPoista
  18. Mulla oli kirkkaan turkoosi, muttei haittaa yhtään. On hauskaa laittaa kynsiin värejä, jotka on lähestulkoon kamalia :D Lakkaa se vain on, ei mitään vakavaa.

    VastaaPoista
  19. Eka bette box 3kk kokeilusta jonka sain kaupanpäällisenä black friday ostoksista! Suurta plussaa lumenen tuotteesta sekä kynsilakasta sillä Sally Hansenin lakkoja en vielä ookkaan kokeillut (värinä oli kiva punainen vaikka nyt ihailenkin tuota sun lilaa). Avenen voide tuntu myös kätevältä allergian ja aknen komboräjähtämisen jäljiltä kuiviin arpikohtiin. Meikkisieni tulee käyttöön vaikka niitä kyllä jo laatikoista löytyy tätä ja beautyblendriä. Taidan silti olla sen verran pihi että kuukausittaiset boxit ei ehkä ole mun juttu ainakaan 19e/kk hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla 19 e kuussa saa jo ostettua itse kaikkea kivaa mutta tämän boxin kohdalla arvo kyllä ylittyi reippaasti ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3