lauantai 11. marraskuuta 2017

Sinappia ja vihreää; syksyn trendivärit kynsillä!

Nyt on vouhkattu tosi paljon sinappisista ja khakin vihreistä joten nyt mullekin tuli niihin himo! Oikeastaan ajatus lähti näistä mun Color Clubin lemppari-syksylakoista joita on pakko saada kynsille joka syksy. Eikä se Anastasia Beverly Hillsin Subculture -palettikaan lannistanut intoa, siinähän on aivan täydellisiä sinappisävyjä :)

PA130121.ORF

Nämä ekat kynnet on lakattu Color Club lakalla Je Ne Sais Quoi. Se on kiva vaalea sinappi tai vauvankakan väri...ja peittääkin kahdella kerroksella. Koostumus on crelly, ihan superkiiltävä kynsillä. Villapaidat on leimattu MoYou Londonin Festive 06 laatasta. Vähän jänskätti tuoko villikset joulun mieleen mutta ei. Villapaitakuvio sopii syksyynkin kunhan lakan väri ei muistuta joulusta. Tykkäsin tosi paljon näistä kynsistä!

Color Club Je Ne Sais Quoi

MoYou London Festive 06

Meillä on menossa vessaremontti joten aika pikaisia lakkauksia saa tehdä. Joka päivä joutuu siivoilemaan ja antamaan jotain työkaluja tai muuten auttamaan jne. Mutta eipä näissä pikalakkauksissakaan mitään vikaa ole, nämäkin oli tosi mieluisat! Lakka on khakinvihreä, pehmeä Color Club It´s About Thyme. Tämäkin crelly peittää kahdella helpolla kerroksella. Tikkaus-leima löytyy MoYou Londonin Fashionista 14 laatasta.

Color Club It´s About Thyme

MoYou London Fashionista 14

Nimettömän tekstuurilakka on OPI Honey Ryder. Luin ihan vasta jostain blogista valittelua OPI hiekkalakkojen alkamisesta mennä pilalle. Onhan niiden ilmestymisestä jo vuosia mutta minun Honey Ryder on jälkikäteen ostettu. Olen ehtinyt käyttää OPI-tekstiin asti ja huomaan tämän olevan jo paksuuntunut. Hiekkaefekti kyllä muodostuu mutta ei minusta niin rouheasti kuin ennen :( harmi! Nämä 15ml pullot ovat kyllä liian isoja hiekkalakoille. IsaDoran vastaavat ovat kyllä kunnossa vielä mutta harmi kun ei ole ihan vastaavia värejä kuin OPIlla.

Kolmas lakkaus tehty Color Clubin Oh Deer! lakalla. Laattana on sama Fashionista 14. Leimattu mustalla MoYou London lakalla. Oletteko muuten huomanneet että MoYou London laattavalikoima on täydentynyt CesarsShopissa? Laattoja on rajattu määrä joten katsii nyt tilata ne villapaita- ja joululaatat. Niitä on otettu valikoimaan, just niillä kivoilla kuvioilla. Nyt hop hop ostoksille CesarsShopiin, tässä linkki MYL laattoihin.

Color Club Oh Deer!

Tästä tulikin vähän pidemmänpuoleinen esittely, toivottavasti jaksoit lukea :)

ps. KAIKKI COLOR CLUB KYNSILAKAT -30% KOODILLA CCALE ( voimassa 23.11 asti )

Mikä on sinun suosikki syksylakkasi? Rakastatko khakin ja sinapin sävyjä vai ovatko ihan luotaantyöntäviä?

Color Club lakat saatu CesarsShopista.

28 kommenttia:

  1. Miten herkkuja sävyjä ja osuvia koristeluita! Nousi itselläkin kova leimaushimo. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitten vaan Cesarille leimauslaatta ostoksille!

      Poista
  2. Khaki ja sinappi on ihan hottia, kuten sun kynnet. Kunnon sinappia ei löydy. NCLA:lta tulee Suomeen jossain vaiheessa. Odottelen sitä.

    VastaaPoista
  3. Oho mitä värejä. Itselleni en osaisi kuvitella mutta hienoja lakkauksia silti!

    VastaaPoista
  4. No nyt on kyllä super herkulliset sävyt <3 Sinappi menee värinä muttei ruuan kanssa ja vihreät on kauniita aina!
    Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun sinapin vihreä versio maistuu täällä :) Hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista
  5. Onpas ihanat sävyt Color Clubilta! Mun hieman vastaava alkusyksyn lakka on Cirquen Hustle, joka muistuttaa pikkaisen tuota keltaista lakkaa, josta näistä CC:n sävyistä on enemmän mieleeni.

    VastaaPoista
  6. Tuo khakinvihreälakkaus on ihana. :) Minulla oli viime vuoden syksyllä khakinvihreäkausi. Tälle syksylle ei ole vielä muodostunut yhtä lempiväriä. Nuo muutkin lakkaukset ovat kivoja. Ruskan aikaan keltaisten lehtien värinen lakka olisi ollut mieleen. Osaatko sanoa, onko jompikumpi noista sellainen tai tiedätkö jotain muuta lakkaa?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Je Ne Sais Quoi on enemmän syksyn lehtien keltainen :)

      Poista
  7. Minusta nämä lakkojen sävyt ja kuvioinnit sopii tosi hyvin yhteen! Kaunista ja todella syksyistä :)

    VastaaPoista
  8. Wau mitä lakkauksia! Ihanaa syksyistä tunnelmaa näissä <3 Tuo Color Cubin sinappilakka on kyllä sellainen, että ihastelen sitä joka vuosi sun kynsillä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eiköhän se nähdä taas ensi syksynäkin ;)

      Poista
  9. Nää värit ovat parasta syksyssä, villapaita kuviot esiin otettava 😊

    VastaaPoista
  10. Uh, minä oon varmaan ainoa, joka ei syty näille sävyille. Lakkaukset toimii hyvin, mutta itse noi värit tökkii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän ettei kaikki todellakaan näitä sävyistä tykkää ;) onhan nämä vähän erikoisempia! Color Clubilla on kyllä varmasti muitakin ihania joille sytyt ;)

      Poista
  11. Heippa, tykkään todella paljon blogisi sisällöstä, mutta toivoisin että kuvien laatu olisi vähän parempi :/ Jotenkin kuvat näyttävät hieman rakeisilta tai sitten olet muokannut niitä sellaisiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä ainut joka kuvieni laatua moittii mutta kiitos palautteesta :) en itse näe kuvissani rakeisuutta, ehkä olen sitten sokea?

      Poista
  12. Oi, tuo vihreä kolahti, vaikka on nuo keltaisetkin yllättävän kivoja :)

    VastaaPoista
  13. Hienot kuvat ja lakkaukset sekä aivan ihanat värit!! t.Marie

    VastaaPoista
  14. Khaki ja sinappi on just täydellisiä syyssävyjä! Mulle ei vaan henk.koht sovi mikään lämmin keltainen/sinappi, mutta khakinvihreä kuuluu ehdottomiin suosikkeihin vuoden ympäri :) Bohon khaki "Tribu" on mun suosikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin karsastan lämpimiä sävyjä mutta nämä keltaiset toimivat tosi hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3