torstai 23. marraskuuta 2017

Oriflame Eco Beauty

Kerroin aiemmin saaneeni testiin Oriflamen Eco Beauty sarjan tuotteita. Tuotteita on nyt testailtu pidempikin tovi ja on aika kertoa mielipiteitä. Oriflamen tuotteet ovat noin muutoin jääneet vähälle käytölle mutta koska pidän luonnonkosmetiikasta, kiinnostuin tästäkin sarjasta joka on luomusertifioitu.

Oriflame Eco Beauty

Sarjaan kuuluu seitsemän tuotetta joista minulla on neljä. Ehkä pääsen myöhemmin kokeilemaan minulta uupuvaa seerumia, kasvonaamiota ja päivävoidetta. Alunperin ihastuin sarjan ulkoasuun, tuotteilla on ihana kukkaisdesign. 

Oriflame Eco Beauty

Puhdistusemulsio sisältää luomulaatuista auringonkukan siemenöljyä ja luomuruiskukkavettä. Soveltuu myös silmämeikinpoistoon. En yleensä ole emulsioiden ystävä. Ne kuitenkin tuntuvat iholla hyvältä ja tämänkin kuvittelisin sopivan kuivalle iholle koska jättää superpehmeän tunteen. Tunne on myös hiukan rasvainen joten tämä emulsio ei sopinut iholleni. 
Tämä ei myöskään jaksa poistaa hevimpää meikkiä edes kahdella pesulla, silmämeikinpoistoaineesta puhumattakaan. Kuvittelisin siis tämän sopivan kevyempään ihon pesuun ja henkilölle joka kaipaa hieman rasvattua ihotuntumaa pesun jälkeen.

Kasvovesi sisältää luomuruusu- sekä kamomillavettä. Kasvovesi sopii meikinpoiston viimeistelyyn koska jättää ihon mukavan vastaanottavaiseksi. Voide levittyy hyvin tämän päälle ja iho on hyvin pehmeä. Olen tykännyt käyttää tätä aamuin ja illoin. Putsaa aamulla yön aikana tulleet töhnät ja poistaa hyvin meikin rippeet. 
Tuoksu saattaa jakaa käyttäjäkuntaa, minun nenääni se on aika voimakas ja yrttimäinen, ei kuitenkaan missään nimessä paha. Käytän loppuun mielelläni, suihkepullo on mukavan kätevä.

Oriflame Eco Beauty

Silmänympärysvoide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Antioksidanttipitoinen puolukka ja tyrnin siemenöljy vaikuttavina aineina, lupaavat virkistää ja poistaa väsymyksen merkkejä. Pidän puolukkaa sisältävistä tuotteista joten tämä oli mieleeni. 
Toimii hyvin meikin alla, kosteuttaa ja virkistää väsyneitä aamusimmuja. On riittänyt myös illalla ja taas kerran, kivalla pakkauksella varustettua tuotetta on vaan kivempi käyttää. 

Oriflame Eco Beauty

Kasvoöljy oli minulle mieleisin tuote. Ensinnäkin pakkaus on todella ylellinen ja kaunis! Ravitseva öljy pehmittää ihoa puuvillauutteen ja arganöljyn avulla. Mun iholleni öljy on must-have näin syksyllä ja talven tullen, jos haluan sen lopullisen kiristävän tunteen pois niin öljyä vaan yövoiteen sekaan. 
Öljyn e-vitamiinit ja rasvahapot hoitavat ihoa. Oriflamen öljy imeytyy nopeasti eikä jää niljakkaana kasvoille. Myös tuoksu on mieto ja käyttäjäystävällinen.  

Onko Eco Beauty sinulle tuttu sarja?

Tuotteita voi tilata Oriflamen suomen sivuilta, et tarvitse mitään tunnuksia tai yhteyshenkilöä ;)

13 kommenttia:

  1. Sarja ei ole tuttu mutta näissä on tosi kauniit pakkaukset <3

    VastaaPoista
  2. Tämä sarja on vain blogeista tuttu, mutta mieluusti käyttäisin näin kauniita pakkauksia. Muistelisin että juuri sitä seerumia olisi kehuttu :)

    VastaaPoista
  3. Miulla on käytössä se kasvonaamio ja tulee mieleen Koli Relax Spa:ssa käyttämäni Lumenen vastaava, niin samantyylinen saven tuoksu :D

    VastaaPoista
  4. Tämä sarja ei ole tuttu, mutta kauniit on putelit ja öljy varmasti on hyvää.
    Ja tosiaan kiva jos Oriflamea voi nykyään tilata ilman yhteyshenkilöitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mullakaan ei ole tässä lähistöllä yhteyshenkilöä :)

      Poista
  5. Tykkään varsinkin seerumista ja öljystä. <3 Munkin silmää nuo putelit miellyttää. ^_^

    VastaaPoista
  6. Mä ihailin näiden pakkausta jo kuvastossa ja nää kuulosti kyllä kivoilta tuotteilta!

    VastaaPoista
  7. Tuo öljy vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3