sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Marraskuun suosikit

Nyt ollaan jo loppukuussa mutta vielähän ehtii listata kuukauden suosikit?

Body Boom kahvikuorinta

Body Boom kahvikuorinnat

" Kukapa ei rakastaisi vastajauhetun kahvin tuoksua? "


BodyBoom kahvikuorinnat
Näihin törmäsin ekan kerran Bette Boxissa ja sitten #mökkimiitin goodie bagissa. Nyt minulla on tuoksuista original, mansikka ja minttu. Pidän kyllä kuorintatuotteista mutta eniten olen hyvän tuoksun perässä. Tietysti hyvä tuntuma iholla on plussaa. Pidän persoonallisista tuotteista eikä marketin tusinatuote saa minua innostumaan.

Olen vaihtanut kahvin teehen enkä pidä kaikista kahvin makuisista elintarvikkeita ( jäätelö yök ) mutta kyllä kahvin tuoksu on hyvä! BodyBoom kuorinta levitetään kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa hetki. Nämä ovat helppoja huuhdeltavia eivätkö sotke kylppäriä. Kahvi jää iholle voimakkaana ja hyvänä tuoksuna. Lisäksi iho on sileämpi ja hyvin kuorittu. Kahvikuorinnat sisältävät myös mm. himalajasuolaa, tummaa sokeria, erilaisia öljyjä sekä E-vitamiinia. Tuoksuina on myös mm. kookos, banaani ja mango. Kahvikuorintoja löydät OletKaunis.fi -verkkokaupasta. 

essence ultra strong nail hardener

" Loistava kynnenkovettaja edullisessa hintaluokassa "


essence Ultra Strong Nail Hardener
Tähän tuotteeseen sain vinkin lukijaltani. Kiinnostuin tuotteesta niin kovasti että tilasin sitä pari pulloa prettyltä. Suomen essence hyllyiltä en ole tätä löytänyt. Tai ei ainakaan täältä meiltä. Luotan täysin Trind Nail Repair kynnenkovettajaan. Uskon että formaldehydi on kynsieni kunnon salaisuus. Tällä hetkellä en ole käyttänyt Trindiä enää pariin kuukauteen vaan korvasin sen halvemmalla essencellä. Pullon muoto on parempi ja tuote niin paljon halvempi. Lähinnä kokeilen tätä mielenkiinnosta ja en ainakaan vielä ole löytänyt moitittavaa.
Aluslakka lupaa kovettaa ja vahvistaa hauraita kynsiä. Koko ajan tätä ei saa käyttää, itse otin alussa tehokuurin ja nyt käytän pari kertaa viikossa. Öljyän kynsiäni joka päivä ja käytän satunnaisesti CND Rescue RXx:ää. Kynsissäni ei ole liuskoittumia ja ne ovat kovat ennemmin kuin hauraat. Liian koviksi en niitä päästä vaan tosiaan käytän rinnalla normaalia aluslakkaa. Koputan taas puuta, ikinä ei tiedä mikä äksidentti sattuu mutta tällä hetkellä tykkkään tästä. 
Tuote on läpinäkyvää ja sitä ei sovi päästää iholle.


Mossa Age Excellance kuorintanaamio


" Miten pehmeän ja heleän ihon tällä saakaan! "


Ostin tämän Mossan kuorintanaamion kesällä ja olen tykännyt paljon! AHA hedelmähapot kuorivat kasvot ihanan pehmeiksi ja siloisiksi ja miten vähän vaivaa tämän käytöstä onkaan! Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 5 - 15 minuuttia. Pese pois. Käytön aikana ihoa kihelmöi hiukan mutta se ei ole punakka naamion käytön jälkeen. Aamulla iho on todella pehmeä, sileä ja kimmoisa. Naamio sopiikin kaikille ihotyypeille ikääntymisen ensimerkkien ehkäisemiseen ja maksaläiskien häivyttämiseen.

ps. on tällä hetkellä tarjouksessa, normaalisti 13,95 e, nyt 11,95 e. Voimassa 30.11 saakka. Tsekkaa kaikki Hyvinvoinnin Black Friday tarjoukset, voimassa 27.11 asti!

Pixi makeup fixing mist

Pixi makeup fixing mist

Pixi makeup fixing mist


" Ruusuvettä ja vihreää teetä kasvoille "


Pixi Makeup Fixing Mist
Pixi meikinkiinnityssuihke sisältää ruusuvettä sekä vihreää teetä. Tuoksu tuo mieleen kukkaset. Söpön värinen pullo kultaisine teksteineen on myös kaunistus meikkipussissa! Pumppu toimii todella hyvin ja suihke tuntuu kosteuttavan ihoa. Tehtävänä on luonnollisesti pidentää meikin kestoa ja Pixin suihke hoitaakin hommansa erittäin hyvin. 

Minun pitäisi muistaa käyttää meikinkiinnityssuihketta myös ennen meikkiä, Pixin suihke kun sopii siihenkin. Se myös pehmentää liikaa puuterisuutta ja luo iholle hehkua. Sitä voit myös suihkutella kesken päivän virkistämään kasvoja ja freesaamaan meikkiä. Tuote on eläinkokeeton ja parabeeniton. 


Joukossa tuttuja, kiinnostavia?



ps. elevenin BLACK WEEKEND - 20% alennus 50e ostoksista, 30% alennus 200e ostoksista. Voimassa pe-su! Ostoksille pääset klikkaamalla banneria :)

Pixi saatu elevenistä ja Body Boomit pr-näytteitä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Kahvikuorinnat on ihania! Pidin suihketta täytyy jossain vaiheessa kokeilla 😊

    VastaaPoista
  2. Kuukauden lempparit ja loppuneet on aina mun lempipostauksia (blogeissa ja videoita YT:ssa).! :)

    Mä tuoksuttelin noita kahvikuorintoja kaupassa ja suoraan pussista ne tuntu liian vahvoilta. Mutta ehkä itse käytössä tuoksu ei oo niin hirveen voimakas..?

    Laitan kyl ton Essencen korvan taa, vaikuttais mullekin sopivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis varmaan tutustua Tubeen enemmän, lähinnä viikonloppuisin katson muutaman lempparin videoita sieltä :)
      Ei ole niin voimakas käytössä, ei kannata pelätä. Ei jää iholle tuoksumaan vaikka hetken aikaa kahvin tuoksun erottaa...essencellä on kivoja aluslakkoja, pitää vaan löytää ne helmet. Ja käyttää äkkiä pois, tahtovat paksuuntua loppua kohti ;)

      Poista
    2. Juu, tuo paksuuntuminen!! Huomasin sen just kahden aluslakan kohdalla :o Melkein puolet jäi pulloihin kun muuttuivat ihan venyviksi.

      Poista
  3. Noi kahvikuorinnat näyttää ja kuulostaa niin herkullisilta! Mä en oo vielä päässy kokeileen,
    mutta käytän silloin tällöin keitettyjä kahvinpuruja :D Niistä jää niin pehmee iho! Upeita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi :) kahvinpuruja taitaa monet käyttää ja ajaahan ne saman asian paitsi niistä puuttuu esim.banaanin tuoksu :)

      Poista
  4. Mitenkäs tuota Essencen kynnenkovettajaa ei saa käyttää jatkuvasti, kun Trindin Nail Repairia voi?
    Toisaalta, lakkaan kynnet kerran 1,5 - 2 viikossa, että eihän sitä uutta kerrosta jatkuvasti tulekaan.
    Liuskottumat parissa kynnessä olleen kammottavat jo pari vuotta, mutta nyt Helein-kuuri aikana näkyy jo valoa tunnelin päässä. Vihdoin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trindiäkään ei saisi käyttää jatkuvasti, kuurina vaan :) mainitaan pakkauksessa muistaakseni. Mutta minä käytän kyllä jatkuvasti, ihan on joka päivä tämäkin kynsillä. Mun on vaan mainittava asia tekstissä etten sitten jaa täällä väärää tietoa :) on kuitenkin myrkkyä sisältävä tuote. Hyvä että Heleinistä on ollut apua. Koputan puuta mutta kyllä huomaa että on auttanut mullekin, ei ole sattunut mitään kynsionnettomuuksia aikoihin...toivottavasti ei satukaan :)

      Poista
  5. Mulla on ollut sata vuotta kotona testerinä tuo Mossa. Nyt pitää kyllä laittaa testiin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3