perjantai 24. marraskuuta 2017

Kiihkeyttä kuumaa...kangasnaamio huumaa!

K-Beauty eli korealainen kosmetiikka on ollut varsin suosittua länsimaissa mutta vasta nyt viime vuosina se on saapunut meillekin. Itse olen käyttänyt kangasnaamioita kymmenisen vuotta mutta jossain vaiheessa ne jäivät kyllä unholaan. Uuden huuman myötä ne ovat nousseet pinnalle ja vanhat merkit ovat vaihtuneet uusiin. Kuka muistaa My Beauty Diary -naamiot...

Skin79 Premium Gold Mask

Sheet maskien taivas on eleven. Sieltä olen omani ostanut ja osan näistä saanut. Olen hulluna erilaisiin naamioihin ja etenkin nuo eläinkuosit ovat vallan hauskoja. Kukapa ei haluaisi viettää mopsihetkeä? Tai olla hetken aikaa kissana?

Kangasnaamiot tarjoavat kiireiseen arkeen pientä hengähdystaukoa. Nämä eivät vaadi kuin sen puolisen tuntia ja samalla voit puuhata muutakin. Kangasnaamio levitetään aina puhtaille ja mielellään kuoritulle iholle. 
Skin79 Extra Premium Gold Mask sisältää 24k kultaa. Naamio on kullan värinen ja sopii sellaiseen ylellisempään naamiointihetkeen. Runsas, geelimäinen koostumus ravitsee ihoasi seerumin ja kultahippujen avulla. Anti-age naamio elvyttää sameaa ihoa ja palauttaa sen napakkuuden. Sopii iltakäyttöön jolloin iholle ei enää levitetä meikkiä. 

Skin79 Angry Cat sheet mask

Ehdottomia suosikkejani kangasnaamioista ovat kaikki eläinkuosit. Näitä löytyy monelta eri merkiltä mutta Holika Holikan Baby Pet mopsinaamio ja Skin79 Angry Cat kissanaamio ovat hauskimmat! Animal maskeissa on hassun ulkonäön lisäksi ihoa rauhoittavia ja hoitavia aineosia. Eläinnaamioista löytyy omansa kuivalle tai epäpuhtaalle iholle. 

P9300037.ORF

Nämä eläinnaamiot ovat myös naamioista suosituimpia ja vähän väliä loppu elevenistä. Kannattaa napata omansa jos näitä on valikoimassa. 

P9270002.ORF

Pakkauksen takapuolella on aina käyttöohjeet. Ainakin ne selitetään kuvin jos ei kieltä ymmärrä :D yleensä naamioita pidetään 20 - 30 minuuttia. Naamiot sisältävät voiteen ja seerumin yhdistelmää, joten yksittäispakattu kostea naamio imaisee itsensä hyvin kasvoille ja pysyy napakasti kiinni vaikuttavan ajan. Jotkut naamiot kuivahtavat vähän mutta jotkut pitävät pintansa koko vaikutusajan.


P9300035.ORF

Saatan joskus laittaa naamion vielä hetkeksi kaulan päälle. Iholle jää aina kosteutettu ja virkistynyt tunne. Loppu seerumi imeytyy ihoon ja yleensä teen naamioinnin illalla että iho saa rauhoittua yön ajan. Tyynyliinan sotkemista ei kannata pelätä koska naamio ei jätä ihoa niin kosteaksi.

P9270014.ORF

elevenin naamioiden hinnat liikkuvat pääosin 2 - 5 euron välillä. Toki löytyy kalliimpia vaihtoehtoja ja pakettia jossa joka päivälle on oma naamionsa. Ja koska on Black Friday, tässä elevenin tarjous:

BLACK WEEKEND - 20% alennus 50e ostoksista, 30% alennus 200e ostoksista. Voimassa pe-su! Ostoksille pääset käyttämällä mainoslinkkejäni tai klikkaamalla banneria ;)
Perjantaina on myös tunneittain vaihtuvia tarjouksia joissa tuotemerkit ovat -30% ja -40% alennuksessa!



Joko sinä olet hurahtanut kangasnaamioihin? Mistä naamioista olet eniten tykännyt?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Kiitos jos ostat linkkini kautta, pieni komissio käytetään blogisisällön tuottamiseen :)

13 kommenttia:

  1. Mun tekee mieli kokeilla näitä, ei vaan oo saanu aikaseksi ostaa.

    VastaaPoista
  2. Erittäin osuva otsikko! :-) En ole vielä kokeillut kangasnaamioita, pitäisi kyllä testata. Tuo kultanaamio vaikutti mielenkiintoiselta. Jos sitä pistäisi viikonloppuna tilauksen Elevenille Black Friday -huumassa! Mukavaa viikonloppua! t: Salli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, näihin jää joukkuun :) Mukavaa viikonloppua Sallille :)

      Poista
  3. mikä näissä nyt on niin hienoa? aivan älytöntä tuhlausta ja luonnon kuormitusta, valtava määrä turhia muovipaketteja taas kerran tai korkeintaan parin käytön jälkeen roskikseen... ostakaa hyvät ihmiset paketteja joissa on tuotetta useammallekin käyttökerralle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo eläinnaamiot ovat hauskoja :) lisäksi kosteuttavat ihoa ja se tunne iholla...en ole saavuttanut sitä muilla naamioilla. Mulle näissä on ideana se että ne tulevat käytettyä eivätkä seiso kaapissa kuten ne purkit...ja nämä laitetaan roskiin yhden käytön jälkeen, ei voi käyttää kahta kertaa. Roskaa toki tulee mutta et voi oikein elää yhtään roskaamatta...tunnollinen ihminen toki lajittelee mutta sekajätteeseen nämä menevät. On toki huono puolensa mutta en sen takia kuitenkaan jätä käyttämättä :)

      Poista
  4. itse en kovin harrasta kangasnaamioita mutta ovatpa ainakin hauskan näköisiä. :D

    VastaaPoista
  5. Todella hauska otsikko ja minua nauratti tuo mopsikangasnaamio. :D Tein eilen Bearelille tilauksen, johon lisäsin pari kangasnaamiota. Ostin myös naamiot sy-alueelle. Kiinnostaa kokeilla, onko niistä apua kylmän sään aikaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mopsinaamio on kyllä niin hauska :D toivottavasti on apua, ainakin mulla nämäkin kangasnaamiot auttavat silmänympärysten kuivuuteen :)

      Poista
  6. Hahhaaa, ihan hulvattomia nuo eläinnaamiot! :D Me saatiin viimeksi laivalla hyvät naurut kun miehen nähden kokeilin kangasnaamiota ekaa kertaa. Otti ruoja sen vielä videollekin, eli hommalle on naurettu kaikkia sukulaisia myöten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD mä käytän näitä ihan hissukseen yksin kotona, koirahan joskus säikähti minua kun oli tavan sheet mask naamalla ;D

      Poista
  7. Musta on ihan mahtavaa, että nykyään jopa ruokakaupasta voi ostaa kangasnaamioita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3