maanantai 27. marraskuuta 2017

Kaikkien aikojen korostuspuuteri

Aina joskus onnistun sivuttamaan jonkun kaikkien kehuman meikkituotteen. Kunnes siitä kiinnostun ja huomaankin että se on kaikkien kehujen arvoinen..

Näin kävi the Balm Mary-Lou Manizer korostuspuuterin kanssa. Moni on kehunut tätä highlighteria mutta tuntui että se näyttää olevan vain yksi muiden joukossa. Minäkään en varsinaisesti uusia meikkejä tarvitse mutta sitä vaan kiinnostuu niin helposti kaikesta. 

the Balm Manizer Sisters

Mary-Lou Manizer higlighteria myydään yksittäin mutta se löytyy myös the Manizer Sisters paletista. Yksittäinen Mary-Lou Manizer on kooltaan 8,5 g ja maksaa 20,70 e. the Manizer Sisters paletti taas sisältää aurinkopuuterin, poskipunan ja highlighterin. Joka nappi on 3 g kokoinen ja koko paletti maksaa 36,60 e.  Tuntui että mulle tuo paletti voisi olla kätsympi, en ikinä saa isoa korostuspuuteria loppumaan.

the Balm Manizer Sisters

Tänään esittelen the Manizer Sisters paletin. Mary-Lou Manizer on hohtava shampanjan värinen korostuspuuteri. Sen sanotaan sopivan kaikille ja minusta tuntuu että voisin tämän allekirjoittaa. Iholle jäävä hehku on ihanaa, näyttävää mutta ei överiä. Tätä voi laittaa myös kevyelti kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Ei turhaan sanota että tämä on kaikkien aikojen highlighter.

the Balm Manizer Sisters swatches

Cindy-Lou Manizer on luonnollinen vaaleanpunainen poskipuna ja Betty-Lou Manizer on pigmenttinen aurinkopuuteri. Mielestäni nämä kaksi siskosta täydentävät hyvin toisiaan. Molemmat ovat hohtavia ja ensin vähän vieroksuin Cindy-Louta. En käytä hohtavia poskipunia joten tämä tuntui oudolta. Mutta vitsit miten hyvännäköinen tämä on osana meikkiä! Antaa luonnollisen hehkun eikä erotu liikaa poskilla. Kun vielä sipaiset Betty-Louta isolla siveltimellä pitkin kasvoja, tuloksena on terveen hehkuva ja luonnollinen meikki.

the Balm Manizer Sisters

Näissä meikissä on kuitenkin käytetty korostuksia, poskipunaa ja aurinkopuuteria. Kaikki kolme samasta paletista. Ihastuin tosi paljon tähän palettiin koska se antaa niin luonnollisen ja yhteensointuvan lopputuloksen. Kaikki häivyttyvät toisiinsa ja näyttävät hyvältä yhdessä. Tuli itsellekin sellainen meikkionnistuminen :) vaikka jokainen sävy on hohtava, ne kuitenkin ovat luonnollisen hehkuvia kasvoilla. Just sellaisia joista moni varmasti tykkää :)

the Balm Mary-Lou Manizer

the Balm Mary-Lou Manizer

elevenillä ma 27.11. CYBER MONDAY - 10e alennus jokaisesta 50e ostoksesta aina 500e ostoksiin asti + 30-50% alennus valikoiduista tuotteista! Nyt kannattaa shoppailla viimeisetkin ja ostaa ne joululahjat! Ostoksille pääset klikkaamalla banneria tai käyttämällä mainoslinkkejäni :)




Mitä tykkäsit paletista? Mitä kaikkea olet ostanut tänä viikonloppuna?

Paletti saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Manizer siskosten paletti on kieltämättä kaunis ja ihan klassikkotuote:) Kolmen sävyn paletti on vaan liikaa, kun ennestäänkin on aika monta yksittäistä highlighteria...;) Ihana se on kuitenkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin ainutkertaisen ihana että tämä täytyisi omistaa ;)

      Poista
  2. No voi vitsit miten näyttääkin hyvältä! ♥ Mä swatchailin tuota Mary-Louta messuilla, mutta näytti tosi lämpimältä ainakin siinä valaistuksessa ja jäi ostamatta. Nyt mietin, että teinkö virheen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teit, ei ole todellakaan liian lämmin. Minähän olen viileäihoinen ja esim. NARS Albatross oli mulle ihan liikaa ;D

      Poista
  3. Multa löytyy tää samainen paletti ja onhan noi vaan ihania sävyjä jokainen<3 Mary-Loun pannu on jo selkeesti näkyvissä, joten voipi olla että se täytyy jossain vaiheessa ostaa ihan yksittäisenäkin :D

    VastaaPoista
  4. Itse jätin tuon paletin ostamatta, koska ajattelin, että aurinkopuuteri olisi tälle kalpeanaamalle ollut liian tumma. Yksittäisinä pakkauksina minulta löytyi sekä Mary-Lou että Cindy-Lou, mutta päädyin lopulta Cindy-Lou:n laittamaan jatkamaan matkaansa maailmalle - ei sekään huono ollut, mutta ei niin super, että olisin jättänyt jemmoihini. Tuo Mary-Lou on kyllä ihana enkä siitä itse hentoisi luopua :)

    Ja viikonlopun shoppailut.. Noh, sanotaanko, että onneksi veronpalautukset on tulossa :D Viime viikon aikana tuli melkoisen reilusti shoppailtua - kosmetiikan lisäksi myös vaatteisiin taisin useamman satasen laittaa, mutta toisaalta enemmän kuin tarpeellisia tuotteita tuli tilailtua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostelin kanssa etukäteen veronpalautuksista, mm. ne Icebugit ja jotain meikkejä :D onneks tosiaan tulevat ;)

      Poista
  5. Ostelu Black Friday- alennuksien takia ei onneksi mennyt ihan överiksi vaikka muutamasta paikasta tilasinkin tuotteita! Tällä kertaa tilasin The Body Shopista vähän kaikenlaista ja Beautybaysta kaikkea mitä olen halunnut tilata jo pidemmän aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, mullakin on aikeena ostaa Body Shopia mutta ei nyt ainakaan ;D on tullut tuhlattua ihan liikaa taas!

      Poista
  6. Mä shoppailin Happy Socksilla ja Havaianasilla. Eli sukkia ja flipflopeja ja ai niin Cremalta kahvia. :)

    VastaaPoista
  7. Mä en ihme kyllä ostanut mitään kosmetiikkaa koko viikonloppuna, yllätyin itsekin! :D Ostin kyllä kameraan objektiivin, joten rahaa kyllä paloi jonkun verran...

    VastaaPoista
  8. Missä tuo paletti on näin kallis ! Verkkokaupassa maksoin alkuperäisestä 17.90 euroa ja siinä oli pieni alennus kylläkin.. Värit ovat kauniit ja olenkin tätä paljon käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä verkkokaupasta aidon tuotteen löytää noin halvalla? Paletti on kyllä aivan ihana <3

      Poista
  9. Itsehän onnistuin olevinaan välttelemään Black friday -alennuksia... Monet ostoskorit tuli viikonloppuna netissä täytettyä, mutta jätettyä kuitenkin ostamatta. Kiitos tämän postauksen tajusin kuitenkin, että tarvitsen tällaisen ja jouduin ostamaan aiemmat himotukset kyseisen paletin kera :D

    VastaaPoista
  10. On kyllä hyvännäköinen paletti ja sillä saatava lopputulos. Tällaisista kompakteista monitoimituotteista pidän. Kun toinen vastaavanlainen tuote loppuu, voisin tätä harkita.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon myös että tätä palettia tulee käytettyä enemmän kuin yksittäistä tuotetta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3