maanantai 13. marraskuuta 2017

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Minulta-minulle joululahjoina saamani Subculture esiteltiin tässä ja tänään on astetta iisimmän Modern Renaissancen vuoro.

Anastasia Beverly Hills Subculture

Tämä julkaistiin ennen Subculturea ja tätä olen kuolannut koko ajan. Ne on nuo punaiset värit jotka minuun vetosivat. Vaikka kokonaisuus on lähes punainen, värit ovat hillityt ja hienostuneet. Oli helppo ajatella että tällä paletilla saa arkimeikkiin sopivaa jälkeä.  

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Paletissa on neljätoista sävyä. Pääosin ne ovat satiinia ja mattaisia mutta joukossa on hohtaviakin sävyjä. Kuten odottaa voi, pigmenttiä riittää eikä mitään valittamista löydy. Nappeja on käsiteltävä kevyellä kädellä, värit ovat nimittäin hiukan pöliseviä. Sivellintä ei siis missään nimessä kannata pyöritellä napeissa vaan dipata kevyesti. 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Ensiajatus paletista tosiaan on "punaisia luomivärejä" mutta kun tarkastellaan lähemmin, löytyy kivasti vaaleaa nudea, kultaa ja ruskeaa. Hyvin valitut perussävyt joita voi sitten täydentää punertavilla. Periaatteessa punaisia on vain yksi, loput ovat pinkkejä. Itse olen meikannut nudeilla ja täydentänyt lookkia punaisilla.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Kaikki tällä tehdyt meikit on aina pysyneet iltaan asti paikoillaan, värit eivät muutu tai haalistu. Olen ollut palettiin todella tyytyväinen, onneksi tämä pikku aarre tuli ostettua. Verrattuna Subcultureen, tämä on helpompi käyttää eikä värit pöllyä niin paljon. Minusta värinappeihin ei myöskään ole tullut heti niin paljon kulumajälkiä kuin Subculturen nappeihin. Jotta postaus ei niin tylsä olisi, tässä pari meikkiä.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Pakko myöntää, pidän tästä paletista enemmän kuin Subculturesta. Tämä on helpompi ja nopeampi käyttää eikä vaadi niin paljon taitoa. Värit eivät pölise häiritsevästi ja mattaväritkin ovat helppoja käyttää. Myös värimaailma on enemmän minua. Ihana paletti, onneksi tuli ostettua :)

ABH Modern Renaissance makeup

Modern Renaissance makeup

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Tiedän että tämä paletti monelta löytyykin, mitä olette omistanne tykänneet?

30 kommenttia:

  1. Kauniitä meikkej, varsinkin alin 😍

    VastaaPoista
  2. Ihania meikkejä! Värit näyttää hyvältä, mutta Subculturen värit vielä paremmilta. Jos käyttäminen ei ole niin miellyttävä, eihän se sitten auta kun tulee käytettyä harvemmin.

    VastaaPoista
  3. Ai hitsi kun on upeat meikit taas! Varsinkin tuo ensimmäinen. Itse en omista tätä(kään) palettia, mutta näyttää kyllä kivalta. :)

    VastaaPoista
  4. Nämä on kyllä ihania! Aion käydä tutustumassa paikanpäällä kun Lontooseen pääsen ja katsoa onko näistä omaan käyttöön (vaikka sävymaailmat yms ovat jo tuttuja), sillä vaihtoehtoja on kuitenkin todella paljon!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mä menisin kyllä ihan sekaisin jos pääsisin jonnekin isompaan mestaan shoppailemaan ;D

      Poista
  5. Mä olen tykännyt tästä tosi paljon ja edelleen käytän miltei päivittäin:)

    VastaaPoista
  6. Tuosta Modern Renaissance paletista tulee kyllä aika paljon mieleen Urban Decayn Naked Heat. Anastasian Palettia kiinnostaisi kyllä kokeilla enemmän, koska en ole koskaan kyseisen merkin luomivärejä kokeillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heat on ehkä enemmän kuumempi ja kesäisempi, tämä taas kokonaisuutena viileämpi :) molemmat ihania kyllä!

      Poista
  7. Multa löytyy tää ja on yksi suosikkipaleteista, ainoa vika minkä tästä löydän, on se että sävyt Venetian Red ja Loveletter ovat hiukan liian samankaltaisia, toinen sävyistä olisi saanut olla punaisempi, ei pinkki.

    VastaaPoista
  8. Hienoja meikkejä. Kivan joululahjan olet itsellesi ostanut. ;)
    Taidan käydä tätä katsomassa ja kokeilemassa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. Ihania meikkejä, varsinkin toi eka! ^_^

    VastaaPoista
  10. Jos en olis tätä tilannu aikasemmin, niin nyt varmaankin olisin viimeistään hankkinut tämän, kun paikallisessa Kicksissä oli näitä ihan käden ulottuvilla. Oon kyllä tästä tykänny ihan hulluna, vielä kun vähän rohkeammin uskaltaisin näitä sävyjä käyttää.. Mutta kivasti saa aika neutraalinkin meikin tällä tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin osaa, just hyvä kun taipuu moneen :) eihän niitä punaisia sävyjä ole mikään pakko laittaa :)

      Poista
  11. Oi, tämä on kyllä kaunis paletti! Ja siis ihanan taidokkaita silmämeikkejä olet taas loihtinut <3

    VastaaPoista
  12. Upeita meikkejä<3 Tää on ehdottomsasti yksi mun suosikkiluomiväripaleteista :) Oon myös huomannut, että tä on laadullisesti hieman parempi kuin ABH:n Prism paletti. MR:n sävyjen laatu on tasaisen hyvä ja luomivärit on muutenkin helpompikäyttöisiä :) Ja ilmeisesit sama pätee myös, jos verrataan Subculturea ja tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 joo kyllä tämä on minusta parempi kuin Subculture. Helpompi käyttää mutta varsinaisesti huonoja värejä ei minusta kummassakaan ole. Subculture pölisee ehkä enempi ja nappeihin tulee helpommin kulumajälkiä :)

      Poista
  13. Ihania meikkejä, tää on kaunis paletti.

    VastaaPoista
  14. Mä ostin Modern Renaissancen miehen siskolle synttärilahjaksi ja arvaa oisko tehnyt mieli pitää se itsellä! :D

    VastaaPoista
  15. Ihana paletti ja niin täydellinen sinulle! Aivan upeita meikkejä olet tehnyt tällä ❤️ Viileähkö sävymaailma on niin tyylikäs!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3