perjantai 17. helmikuuta 2017

Ei välii kuhan on kirkasta

Kevät on tulossa ja aina välillä, mielessä alkavat pyöriä kirkkaat meikkivärit. Tämä on aika kausittaista, välillä sitten meikkaillaan vaan nudella. Mutta tänään nautiskellaan tosi kirkkaista ja värikkäistä meikeistä! 

Tästä ekasta meikistä mulle tuli mieleen F.U.N Rainy Day In Barcelona kynsilakka! Kultaa ja hentoa violettia. Käytin Make Up Storen luomivärejä. Neutraali kultainen on Moonshadow Peach, sitä käytin luomen keskellä. Jännää violetti-sinistä Tradition sävyä varjostuksissa. Alaluomen turkoosi on Maya jota laitoin Yves Rocherin Bleu Paradis kajalin päälle. Tää meikki oli JÄNNÄ!

P1280097.ORF

P1280111.ORF

P1280107.ORF

Sleek Rio Rio paletti se vaan ihastuttaa. Siihen ei kyllästy ikinä. Tämä meikki meni vähän pieleen kuivahtaneen eyelinerin takia mutta jotain julkaisukelpoista kuvaa sain aikaan. Kultainen ja punainen toimii aina, etenkin kun siihen yhdistää ripauksen mustaa.  

P1230007.ORF

P1230008.ORF

Revolution Color Chaos paletti. Rakastan sen kirkkaita neonvärejä! Superhyvä laatu ja pigmenttiset värit, ei ehkä ujoille ;) musta rajauskynä on Maybellinen MasterDrama jota käytän silloin kun silmät uhkaavat vuotaa vettä. Alarajaus on Urben Decayn Lust 24/7 kynä. Ripsissä kaikissa meikeissä Lumenen Mystic joka alkaa olla loppumaisillaan. Kulmissa Lumenen kulmakynä, MUS Tri Brown kulmapaletti ja Lumenen kulmien muotoiluvaha.

P1290009.ORF

P1290024.ORF

P1290032.ORF

Joko sinä kaipaat kirkkaita kevätmeikkejä?

19 kommenttia:

  1. Ihania värejä. Kyllähän sitä väriä pitää olla aina. Nyt on menossa sinistä silmiin ja pinkkiä huuliin väri-iloittelu. Itseasiassa juuri samalla sinisellä kynällä 😉💙

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja huomaa luomivärivalinnoissa, että on jo tammikuusta lähtien alkaen siirtyä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän keväisiin sävyihin :)

    VastaaPoista
  3. Mun väri-iloittelu pysyy huulilla. En osaa tehdä kovin värikkäitä silmämeikkejä :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä välillä joo , mutta hillitsen itseäni ettei niihin sitte kyllästy. Hillitsin itseäni myös tänään MUSilla koska se pinkki paletti oli esillä! Se että ei pelkästään sisältö himota, kun myös pakkaus!

    VastaaPoista
  5. Kivoja värikkäitä meikkejä! Se sininen on ❤️
    Mullakin vaihtui mustanpunainen kynsilakka korallin ja nudet huulet kirkkaanvärisiin. Kevättä ilmassa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eiköhän se kevät sieltä pikkuhiljaa saavu :)

      Poista
  6. Hih, en kaipaa ;) Upeota meikkejä, mutta mä tunnen itseni niin oudoks nykyään värikkäissä meikeissä..! Murretut värit menee, mutta kirkkaat tuntuu tosi oudoilta. Enemmän suosin nykyään kirkkaita punia, tällä hetkellä erityisesti punaista ja oranssia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi sopii sulle varmasti hyvin! Mä käytän huulissa lähinnä nudea ja tiettyä punaisen sävyä. Tuntuu että punainen tukka ja keltaiset hampaat estävät esim. kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset, oranssit ja korallit ei muuten vaan sovi...tosi outoa kuvitella että värikkäät on ihan out, sulla oli aina niin makeita meikkejä ( ja on toki vieläkin! )..

      Poista
  7. Tosi kivoja meikkejä. Varsinkin ekassa kultainen ja sininen toimii tosi hyvin yhteen. Minä olen nyt erityisen ihastunut oikein rajun punaiseen luomiväriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, punaiset on niin ihania <3 välillä meikkasin punaiset kulmat mutta se on kyllä nyt jäänyt...

      Poista
  8. Vitsit mitä värejä! Mä olen niin kivikaudella vielä tässä värien käytössä, aina huokaillen ihailen muiden värikkäitä meikkejä mutta jostain syystä tulee itse tartuttua harvoin oikein kunnon kirkkaisiin sävyihin. Mutta kyllä tää tästä, vauvan askelin edistyy. Kun oikeasti rakastan värikkäitä meikkejä, mutten aina ihan tunne oloani itsevarmaksi niiden kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) rohkeasti vaan, käyttää alkuun vaikka värillistä rajausta tai kevyempiä värejä...tai luomelle nudea ja laittaa varjostukseen väriä, toimii niinkin!

      Poista

Kiitos kommentista <3