sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Täydellisesti toimiva leimasin

Leimasinten ihmeellinen maailma osa 7484921395. Tämän päivän kynsissä elmukelmutusta ja kerrassaan luvattoman hyvä leimasin!

Olen käyttänyt kovia kokeneille kynsilleni Trindin Nail Repairia jota ostin taas pitkästä aikaa. Tästä ei kyllä parane luopua, nyt se on nähty! Kynnet alkavat tervehtyä ja ovat heti vahvemmat, kiitos Nail Repairin. Laitan sitä aluslakaksi yhden kerroksen. Toisena kerroksena aina joku muu aluslakka, nyt käyttelen Essien Millionailsia loppuun. Lakkasin kynnet Essien Urban Junglella.

Essie Urban Jungle

Se on oikein mainio, kahdella kerroksella peittävä creme. Tosi kiva väri, jotain nuden ja nuderoosan välimaastossa. Ei ole liian kalpean värinen! Auttaa OPI Don 't Bossa Nova Me Aroundin himossa, jota mulla ei ole ja joka olisi pitänyt aikoinaan ostaa! Kynsien kuivuttua tuputin palloksi pyöritellyllä elmukelmulla Essie lakkoja Playing Koi ja Sunday Funday. Tämä on samanlainen tekniikka kuin leimasinmarmorointi mutta jotenkin kivempi.

Leimasinmarmorointi

Kokeilin ensimmäistä kertaa Born Pretty Storesta saatua leimasinta. Tämä on taas yksi läpinäkyvä varrellinen leimasin, mutta vähän pienempi kuin muut. Tämän koko on 4,5 cm pituudeltaan ja 2,4 cm leimasimen halkaisijalta. Eli se on pienempi kuin PiPo Clear Jelly tai se pinkki löllöleimasin.

Born Pretty Store stamper review

Ihan äärettömän kätevä pyöritellä käsissä! Vitsit miten hyvä, rakastuin ihan heti! Kuvan se nappasi heti eikä leimaamisessa ollut yhtään mitään ongelmaa. Pieni koko on hyvä työskennellessä ja välineiden käsittely näppärää. Kuva tarttui koko ajan hyvin eikä tempunnut yhtään. Leimasimen pinta on silikoninen eli painautuu ja keinuu hyvin kynnellä.

Ùberchic 1-02

Kukkakuvio on leimattu Ùberchic laatasta 1-02 , leimauslakka on Konadin valkea. Päällyslakka myöskin Konadin, siitä mainio ettei levitä leimauksia.

Trind Nail Repair liuskoittuvat kynnet

Essie kynsilakat / L´oreal Finland, saatu
Kirkas silikoni leimasin / Born Pretty Store, saatu
Konad valkea lakka / CesarsShop, saatu
Konad Top Coat / CesarsShop, saatu

Tykkäätkö näistä yhtä paljon kuin minä? Vai onko vähän sekavat sinun makuusi?

20 kommenttia:

 1. Kuinka äkkiä tuo Konadin päällyslakka kuivuu? Se ei ilmeisesti ole pikakuivattaja? Hakusessa olisi hyvä päällyslakka, joka ei levitä leimoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pikakuivattaja mutta kuivuu ihan normaalissa ajassa. Hetken odottaa niin ei ole ruttaantunut ikinä. Varovasti se on levitettävä mutta ei se ole mulla sotannut leimoja :)

   Poista
 2. Mä tykkään näistä kyllä! :) Mä tykkään vähän isommasta varresta leimasimessa, jotenkin siitä näkee tarkemmin kohdistuspaikan. Mutta hyvä että toimi tuo sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään isovartisista. Tässä on kans hyvää kun varsi on melko lyhyt, ei tule niitä äkkitökkäyksiä kynteen :D

   Poista
 3. Todella sievät kynnet, ihana väriyhdistelmä! ♥ Tuo leimasinkin vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitää laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 4. Haa! Tämäkö leimasin toimi heti, ilman mitään hiomista, lakalla pyyhkimistä tms.? Täytynee hankkia testiin jossain vaiheessa! :)
  Ostin vihdoin Trindin Nail Repairia. Nätisti vedän nyt sen 2 viikon kuurin. Eli joka aamu vanha pois ja uusi kerros tilalle.
  Miten sen jälkeen? Oletko käyttänyt aluslakkana jonkun aikaa vai minkä olet havainnut parhaimmaksi vaihtoehdoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän sitä aluslakkana joka päivä. En pitänyt mitään kuureja, vaihdoin aluslakan silloin kun lakkasin kynnet eli 1-2 päivän välein. Nyt käytän sitä joka päivä, voi olla että uskallan käyttää muutakin kunhan pakkaset menee ohi. Kynsien kunto on nyt kuitenkin hyvä :)
   Joo ei tarvinnut pyyhkimistä, muutenkaan en viilaile tai pyyhi asetonilla jellyjä, teippiin voi hinkata jos ei ala ottamaan :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Tuossa ohjeessa lukee, että 2 viikon kuuri ja sitten kerran viikossa - siis nyt kun kynnet on huonossa kunnossa/ensimmäinen käyttökerta.
   Laitan nyt tuon 2 viikkoa ja sitten tarpeen mukaan.
   Toivottavasti auttaa! :)

   Poista
  3. Varmasti auttaa! Mä huomasin eron muistaakseni jo viikossa, kynnet oli kirkkaammat ja vahvemmat. Käytä ihmeessä ohjeen mukaan, mä en jaksanut kun olisi pitänyt joka päivä vaihtaa lakat. Mutta eihän se iso homma ole jos käyttää pelkkää aluslakkaa kuurina :)

   Poista
 5. Kiitos kuuluu sinulle, taas. <3
  Mullakin yleensä viikon samat lakat, joten olen nyt tuon 2 viikkoa ilman, että saa joka päivä vaihdetuksi uuden kerroksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule sitten kertomaan mitä kynsille kuuluu ;) minäkin sain tämän alkujaan LivBoxissa, siitä se sitten jäi käyttöön kun oli niin hyvä tuote!

   Poista
  2. Yritän muistaa, pari viikkoa nyt pitää sinnitellä näin aluksi.
   Tänään laitoin kynnenkovettajaa vielä kerroksen päälle, etteivät napsahda niin helposti ilman kunnon lakkauksia poikki. :)

   Poista
 6. Ihanat! Mun ebaystä ostamani leimasin on saman näköinen ja toimii tosi hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3