maanantai 17. lokakuuta 2016

Uusi marjaisa tuttavuus - Mossa luonnonkosmetiikka

Mossa. Se ihanalta vaikuttava sarja jolla on marjapurkit. Näin minä olen Mossasta ajatellut. Sain sarjaa kokeiluun joten pääsin nyt tutustumaan myös sisältöön. 

Mossa luonnonkosmetiikka Hyvinvoinnin tavaratalo

Mossa on Latvialaista Ecocert-luonnonkosmetiikkaa. Kaikissa tuotteissa on anti-aging vaikutteisia antioksidantteja sekä pohjoisen marjojen vitamiineja ja aktiiviaineita. Kaikki tuotteet ovat myös kukkaroystävällisiä ja maksavat alle 20 euroa.

Mossa Youth Defence Purity

Youth Defence Purity Cleansing Creme-Mousse

Puhdistusvaahto joka sisältää kevyesti kuorivaa valkoherukan AHA-hedelmähappoa. Koostumus on erittäin jännä mutta miellyttävä, jotain puhdistusvaahdon ja moussen välimaastoa. Se tuntuu iholla aivan ihanalta ja hyvin riittoisalta. Meikki peseytyy pois helposti ja jopa silmämeikki lähtee melkein kokonaan.
Melkein ensikäytöstä lähtien minusta rupesi tuntumaan että haluan käyttää tätä jatkossakin. Pumppupullo on äärettömän kätevä ja pullo niin kaunis! Puhdistusvaahdon koostumus on niin jännittävä, se vaahtoaa vain hieman ja pyörii kasvoilla kuin paksu voide. Tätä on niin mukava käyttää.

Mossa misellivesi

Cleansing Micellar Water 3in1
Monitoimituote joka sisältää vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa. Sopii joko aamuputsailuun tai meikinpoiston viimeistelyyn. Ihanan raikas kasvoilla ja tämä sopiikin kaikille ihotyypeille. Ihan voimakkaimpien luomivärien rippeitä tämä ei jaksa poistaa. Käytän misellivettä aina kaksoispuhdistuksen toisessa osassa, meikkijäämien poistossa. Kevyet jäämät tämä kyllä poistaa. 

Ovatko Mossan tuotteet sinulle tuttuja? Miten muuten käytät misellivettä?

Mossan tuotteet löydät Hyvinvoinnin Tavaratalosta.



Postaus sisältää mainoslinkkejä.

23 kommenttia:

  1. Käytän misellivettä silmämeikin teon jälkeen silmänalusten pyyhkimiseen. Myös matkoilla se on kätevä. Sanomattakin selvää ettei sitä kulu ihan hirveesti 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mä pyyhin kanssa silmänaluset silmien meikkaamisen jälkeen :)

      Poista
  2. Kaikki tähän mennessä testaamani Mossan tuotteet ovat kyllä olleet kerrassaan upeita! :)
    Misellivettä itse käytän joko meikinpuhdistuksen viimeisenä osana (jos ei kasvovettä satu olemaan) sekä aamuisin käyn kasvot läpi miselliveden kanssa - vesipesusta aamussa en ole oikein koskaan välittänyt, mutta toisaalta iltaisin se taas on aika ehdoton :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en pese aamuisin kasvoja vaan pyyhin misellillä tai kasvovedellä :)

      Poista
  3. Tykkään molemmista tuotteista tosi paljon, varsinkin puhdistusvaahto on mun ultimaalinen suosikkituote. :) Misellivettä käytän itse lähinnä aamuisin aamupuhdistukseen, en rasita silloin ihoani turhaan vedellä. Iltaisin saatan liotella tiukempia silmämeikkejä sillä irti, mutta aika harvoin, lähinnä se on aamuputsari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo vaahtoputsari on aivan ihana! Se koostumus ja tunne iholla <3

      Poista
  4. Nuo purkit on kyllä niin ihanan näköisiä :) Mulla ei ole Mossasta vielä mitään kokemusta, mutta aion aivan varmasti jossain vaiheessa tutustua sarjaan kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mä ostan Mossaa lisää jossain vaiheessa, jotain voidetta tekisi mieli kokeilla :)

      Poista
  5. Puhdistustuote on kyllä tosi ihon kirkastaja ja putsaamaan meikin pois. Ehdottomasti hankin uuden pullon, kun vanha loppuu :)

    VastaaPoista
  6. Mossat kiinnostais, koska noissa tosiaan on tosi kauniit pakkaukset..! Misellivettä menee aina, käytän sitä aika usein kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa tai aamulla puhdistamiseen. Tuo ensimmäinen puhdistustuote kuulosti tosi mielenkiintoiselta..!! Mossan kasvoseerumiöljyä on kans kehuttu, sekin kiinnostelis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ehkä testaan sitä seerumiöljyä seuraavaksi, sitä näytti olevan ihan prismassa. Se on kanssa Mossan hyvä puoli että tuotteet ovat edullisia ja niitä saa ihan kaupasta :)

      Poista
    2. Ai, mä en tiennytkään että tätä saa "ihan kaupasta"! :) Kiva tietää, osaan pitää silmät auki..! :)

      Poista
    3. Isommissa Prismoissa on ainakin :)

      Poista
  7. Ostin tuon kaksikon 3+1ltä , käytän misellivettä kaksoispuhdistuksen alussa, suht hyvin ottaa silmämeikin pois ja moussea vaahdotusverkon kanssa. Aivan ihana, kiinteä ja pehmeä vaahto tulee tosta verkolla, tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaahdotusverkko? What?? Harmi kun meni ne 3+1 jotenkin ohi..

      Poista
    2. https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://msbeautycupcake.blogspot.com/2014/06/diy-facial-cleansing-foaming-net.html%3Fm%3D1&ved=0ahUKEwiOnOGL3uTPAhXFkSwKHd7xDIoQFghjMBQ&usg=AFQjCNFqE1j8GNg30F-jKPFAlic_13610w&sig2=DziTMnPNB21FiLtzp_-Q7w

      Poista
  8. En oo kokeillut tätä sarjaa vielä ollenkaan mutta nyt rupesi kiinnostamaan tämä puhdistusaine! Kohta pitää muutenkin hankkia uusi putsari niin tämä vois olla just passeli vaihtoehto 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni tätä on Prismassa, ainakin miselliä ja seerumiöljyä oli :)

      Poista
  9. Ei oo tuttuja mutta noita ois kiva testata

    VastaaPoista
  10. Kuullostaa ihanalta tuo vaahtoavan moussemainen tuote. Mietin kun purkissa lukee Creme Mousse, että olisi jotenkin kosteuttavampaa eikä sellaista kuten monet pesuvaahdot. Vain kokeilemalla selviää, nyt on toki varastot ihan suhteettoman isot taas kasvoputsareiden osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole sellaista vaahtoa vaan enemmän kosteuttavan tuntuista juoksevaa moussea? Suosittelen testaamaan kunhan varastot vajuvat ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3