tiistai 18. lokakuuta 2016

Treffi-ilta syksyn tunnelmissa

Nämä kynnet pitäisi lisätä "takaisin mukavuusalueelle" -kynsiksi ;) Mulla on pari uutta Treat Collectionin syksylakkaa, ei tarvinnut paljoa houkutella lakkaamaan niillä :D

Treat Collection kynsilakka

Date Night on aivan täydellinen syksylakka. Ai että mä nautin kun saa tälläisillä ihanuuksilla lakata! Pidän niin paljon tämän värisistä lakoista. Rusehtava tummanpunainen, ihan mahtava hieman metallinen hohto. Juhlava lakka ja hei, tämä väri sopii myös pikkujouluihin ja joulukynsiin ;)

Treat Collection Biodelly

Täydellinen väri, kiitettävän hyvä koostumus. Kaksi ohutta kerrosta riittää peittämään. Treat Collectionin lakoissa on tietysti mukavinta luonnollisempi koostumus, haitalliset aineet on korvattu mahdollisimman turvallisilla luomulaatuisilla aineilla. Tämä lakka kuivui nopeasti ohuiden mutta peittävien kerrosten takia.


Treat Collection kynsilakka

Treat Collection on ylellinen, luonnollinen kynsilakkamerkki. Koostumus on 5-free eikä sisällä formaldehydiä, formaldehydi resiiniä, tolueenia, kamferia eikä dibutyyliftalaattia. Lakoissa on hyvä, hieman leveä suti jolla on vaivaton lakata. Pullo on ylellisen kaunis, kultakorkkinen ja jämäkkä pitää lakatessa kädessä. 

Treat Collection Date Night

Treat Collection Date Night Biodelly.fi

Yhdistin lakkaan kultaiset foil-Milvit joita laitoin valkean lakan päälle. Yksinkertaiset ( taas kerran ) mutta kun mä tykkään :) joskus toivoisi että olisi enemmän aikaa kynsien laittoon, muilla näkee aina varsinaisia mestariteoksia. Mutta tälläistä se arki on :) onneksi on sentään ihania lakkoja vaikkei niitä sen kummemmin ehtisi koristelemaan. Joskus yksinkertainen on parasta!

Milv water decalit CesarsShop.fi

Lakka saatu blogin kautta. Treat Collectionin lakkoja voit ostaa Biodellystä.

Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

 1. Blogistani löytyy sulle syksyinen haaste :)

  VastaaPoista
 2. No onpa kaunis lakka! Tykkään kovasti tuollaisista syvistä sävyistä. Itse asiassa olen nyt Kicksin avajaisista lähtien lakannut vain kahdella Dependin 7day-hybridilakalla joista toinen on hyvin samannäköinen kuin tämä Treat Date Night, ei vielä kyllästytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne hybridilakat hyviä? Minäkin vähän katselin niitä :)

   Poista
  2. Ne on ihan älyttömän helppoja käytössä. Itse ajattelin ostaa lisää värejä kun ei nyt huvita lakata muilla 😊 2 kerroksella täysin peittävä, kuivuu hetkessä ja pysyy paremmin kuin tavalliset lakat. Ei 7 päivää mutta huomattavasti paremmin.

   Poista
 3. Date Night on aivan ihana lakka. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3