perjantai 28. lokakuuta 2016

Lokakuun loppuneet tuotteet

Lokakuu alkaa olla lopuillaan joten on aika tarkastella tyhjät purkit ja törpöt! Tässä kuussa loppui taas mukava kasa tuotteita. Joukossa on käyttiksiä ja koko ajan käytössä olevia tuotteita. Mutta myös pari sellaista joita jään suorastaan ikävöimään.

PA190006.ORF

Ihon- ja vartalonhoito


Nivea Double Effect silmämeikinpoistoaine*

Tämä tuli LivBoxissa mutta olen joskus aiemminkin tätä käyttänyt. Poistaa meikinjäämät hyvin mutta kirvelee niin pirusti. En varmaan ostaisi.

Yves Rocher Elixir 7.9 Heleyttä aktivoiva kasvovoide*

Uuuh mikä ihana pikakaunistaja aamuisin käytettäväksi. Virkistää aamu-unisen nassun ja imeytyy nopeasti. Kosteuttaa hyvin eikä rullaa meikin alla. Voisin ostaa tarjouksesta, tämä oli muistaakseni yleensä hintavahko. Normaalihinta on liki 50 e mutta on taas tarjouksessa 24,90 e. Loistava anti-age tuote ja tämän ainesosista 90% on peräisin luonnosta. Tuote on täysin mineraaliöljytön ja parabeeniton.

Dermalogica Multivitamin Thermafoliant
Tämä on kyllä ollut käytössä jo liian pitkään. Mutta kuorinta on loistava! Tämän minikokohan tuli LivBoxissa vastikään. Tämä kuumenee käsissä hierottaessa. Hieroo ihon hyvin hellävaraisesti mutta todella tehokkaasti. Joskus olen raaskinut Dermalogican tuotteita ostaa mutta en enää ;)

PA190011.ORF

Frantsila Nuorekas Hehku tehovoide*
Tämä on niin ihana! Rakastan Frantsilan tuotteita. Edullista, toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Ihanat pakkaukset. Hyvin kosteuttava, hieman rasvainen yövoide. Ihoni oli tosi pehmeä ja kimmoisa kun käytin tätä Frantsilan seerumin kanssa. Tykkäsin todella paljon. Iho kiiltää pitkään rasvaisena mutta on hyväntuntuinen. Tämä on toinen käyttämäni tuubi ja ostaisin kyllä lisääkin!

Ella Baché Tomaattivoide
Ensin olin että jee kun tämä tuli joskus LivBoxissa. Mutta sitten aloin tympiintyä tuoksuun ja voiteen tuntuun iholla. Käytin loput kaulalla. Melko rasvaista, imeytyy jonkun aikaa. Ihoni ei vaan pidä muusta kuin luonnonkosmetiikasta ja tämä ei sitä ole.

Estelle & Thild Micro Scrub Lily*
Hienojakoinen mikrokiteitä sisältävä ja tehokas luonnonkosmetiikan kuorinta. Ei kuivata ihoa liikaa mutta kuorii tehokkaasti. Tykkäsin, kuten aina Estelle & Thildin tuotteista!

PA190014.ORF

Yves Rocher Monoí De Tahiti edt*

Yvesin legendaarinen tuoksu. Pullo kestää mulla pari kesää ja uusi on jo jemmassa. Ei tästä voi kuin tykätä! Ei tuoksu kamalan pitkään mutta ei kesällä tarvitsekaan.

Yves Rocher  Honey & Organic Mysli käsivoide

Perus käsivoide, ei herättänyt sen kummempia tuntemuksia. Melko kevyttä, ei riitä korppuisille talvikäsille.

Dermosil Energie Shower Gel
Viime vuoden joululahjoja :D perus virkistävä suihkugeeli, Dermoja käyttää aina.

L´Occitane Verbena Shower Gel*

Tämäkin mukava ja pirtsakka suihkugeeli mutta en huomaa eroa kalliin ja halvan suihkugeelin välillä.

Lavera Basis Sensitiv käsivoide*
Laveran Basis linja on sellainen jota ostaisin lahjaksi. Mieto ja neutraali tuoksu ei ainakaan ärsytä ketään. Käsivoide on ravitsevan tuntuista ja vie pahimman korppuisuuden pois. Sopii myös muhituskäsineisiin! Laveran käsivoiteille peukku!

Clinique Custom-repair Serum
Njaaaa, en oikein tykännyt...tuntuu vaan että muu kuin luonnonkosmetiikka, kutittaa ja pyörii iholla.

Vichy Pureté Thermale puhdistusgeeli*

Tästä olisin tykännyt kun olisi tullut isona kokona pettymysten boxissa.

Vichy Pureté Thermale puhdistusöljy*
SAMA. Erittäin miellyttävän tuntuinen puhdistusöljy.

PA190009.ORF

Hiukset

L´anza Kukui Not Condiotioner

Viimeisiä L´anza jemmojani. Nyyhkis kun tämä loppui. Mahtavan tuoksuinen hoitoaine. Kermaisen pehmeää, ei voi kuin suositella kuivalle, pitkälle tukalle joka kaipaa kosteutta. L´anza on parhaita käyttämiäni kampaamosarjoja.

Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter shampoo
En tiedä miksi olen ostanut, en kyllä tykännyt. Yyh.

Herbina Väriä hellivä muotovaahto

Jos haluaa semihyvän ja edullisen muotovaahdon niin tämä. Antaa vähän ryhtiä ja tukea, muttei niin paljon kuin käyttämäni kampaamon muotovaahto. Mutta Herbinalle peukku hyvästä hinta-laatusuhteesta!

PA190015.ORF

Kosmetiikka

Yves Rocher irtopuuteri*

Sävy Transparent Rosée. Hieman liian tumma talvella mutta kesällä tosi hyvä. Pidin kyllä tästä, mielettömän riittoisaa ja iho ei kiillä heti. Ostin nyt kuitenkin Lumenen irtopuuterin pitkästä aikaa.

MAC Cult Fave huulikiilto
Fafi kokoelman pinkki kiilto. Ehkä jo vähän mähmäinen, onhan Fafi-kokoelmasta 8 vuotta aikaa ;) en käytä enää tämän värisiä kiiltoja. Menee Bäk-To-Mäkkiin.

MAC Culture Clash huulikiilto

Tunnustan, olen tonkinut tämän pois roskiksesta ja jemmannut!! Heitin tämän joskus vuosi sitten roskiin koska koostumus oli muuttunut ja tämä oli muutenkin ihan lopussa. Minua rupesi kuitenkin kaduttamaan koska kiillon koostumus on i-h-a-n-a! Tongin sen roskiksesta ja laitoin takaisin MAC kiiltojen joukkoon. Nyt etsin yhtä toista kiiltoa ja löysin tämän. Ajatus oli kyllä hyi hlvetti :DD Tämä on kuutisen vuotta vanha, ensimmäisiä Mäkkejäni. Mutta en ole löytänyt tilalle yhtä nätisti kimmeltävää kiiltoa!

Lumene Blueberry eyeliner
Luotto eyelinerini. Ei sottaa luomeen ikinä. Edullinen ja helposti saatavilla. Voi piirtää ohutta tai paksua viivaa, voi myös värittää siipirajauksen sisältä. Olen käyttänyt näitä jo monta ja tulen jatkossakin käyttämään.

PA190019.ORF

Kynnet

IsaDora Peel-off

Silloin kun peel-offit tulivat, oli saatavilla vain IsaDoraa. Silloin ostin näitä jemmaan. Tilalle on nyt tullut parempaa. IsaDora tahtoo joskus lähteä ennen aikojaan mutta pysyy kyllä kunhan huolehdit että kynnen pinta on kuiva ja et kastele tassuja pariin tuntiin lakkaamisen aikana. En nyt osta uutta kun on OPIa ja UNT:tä jemmassa.

OPI Who Are You Calling Bossy?!?*

Hyvä musta jellylakka. Ohensin tätä jo kerran mutta nyt mennyt liian paksusti. Käytin kyllä melkein loppuun!

INM Out The Door pikakuivattaja
Loistava pikakuivattaja joka kuivattaa lakat viidessä minuutissa. Ei sovellu leimausten päälle. Uusi pullo jo avattu. Plussaa siitä että tämä on melko edullista ja saa CesarsShopista. Hyvä kiilto, ohut hyvä koostumus. Eikä tarvinnut ohentaa jos muistan oikein! Kuivaan tällä aina lakat ja jos leimaan, laitan leiman päälle toisen päällyslakan joka ei levitä leimauksia.

Lumene Nail Strengthener*
Hyvä aluslakka Lumenelta. Ei koveta liikaa kynsiä. Ei pahaa sanottavaa, lakat levittyi hyvin tämän päälle. 

Lumene CC-aluslakka*

Tää on kiva! Nuden värinen aluslakka joka sopii vaikka kynsilakaksi. Lähti paksuuntumaan pullon puolessa välillä enkä saanut käytettyä ihan loppuun vaikka ohensin. Mutta on ollut avattuna alkuvuodesta asti. Tätä ostaisin lisää.

Lumene Quick Dry Top Coat*
Tämä meni vähän pilalle omasta mokasta. Melko uutena menin levittämään tätä punaisen lakan päälle ja se imaisi punaista väriä sutiin ja siitä pulloon. Peli oli sitten menetetty. Käytin tämän loppuun lähinnä varpaissa jossa ei niin haittaa. Ei kuivata kovinkaan nopeasti joten pikakuivattaja-sanaan en luottaisi. Perus top coatina hyvinkin toimiva.

MoYou London Black Knight
Luottomustani. Halpaa ja pigmenttistä. Ja saa ihan suomesta Cesarista. Uusi pullo jo avattu.

OPI Solitaire mini

Pari minilakkaa on mennyt paksuksi ja pilalle vaikka olen ravistellut. Tulossa postausta tästä Solitaire-rukasta. 

OPI Emotions mini
Emotionsille kävi samoin. Tätä on toinen minipullo jemmassa, ehkä pitääkin lakata sillä pian ettei mene pilalle. Tämän takia en oikein välitä minpulloista. Ihanan värinen musta tekstuurilakka muuten!

Oliko joukossa tuttuja tai muuten kiinnostavia tuotteita?


*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta / LivBoxissa


15 kommenttia:

  1. Mä ymmärsin ettei ne ota macillä enää kuin huulipunia takaisin ):

    VastaaPoista
  2. Oli siellä joukossa tuttujakin ja monoi hajuvesi on nii ihana.Taisin sun blogista saada sillo vinkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä oikea kesätuoksu, itselle tuttu teini-iästä asti :)

      Poista
  3. Kunnioitettava määrä loppuneita :)

    VastaaPoista
  4. Mä jaksan ihmetellä millä ilveellä saadaan tää määrä loppuun, sul on oltava hirveet verastot :D OPI Emotions on ehkä kaivettava esille, ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No...onhan niitä :D jostain aina kertyy ja lisää tulee ostettua vaikka entisiä on käyttämättä. Tuntuu vaan että olen tosi hidas kuluttamaan voiteita ja hiustuotteetkin kestävät pitkään kun on lyhyet hiukset :)

      Poista
  5. Mä kokeilen tota eyelineria sitten kun edelliset loppuu. Aika paljon käsirasvaa kuluu sulla. Pitäis itsekin olla ahkerampi rasvaaja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän rasvata monta kertaa päivässä, nytkin on yksi rasva loppumaisillaan :D

      Poista
  6. Mä oon hurahtanut dermalocigan tuotteisiin tänä vuonna. Kalliiita..mutta isot pakkaukset ja riittoisa koostumus voiteissa ym. Ja shoppaan vaan kun bangerheadilla ihon hoidosta -20 prossaa ja 2 tuotteen ostaja saa yl lahjaks minikokoja. Vielä en oo huonoa tuotetta kohdannut, ja 40 v atoopikko eli hyvin vaativa asiakas;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne toki ovat riittoisia ja hintansa arvoisia :) eihän sitä tiedä jos joskus innostun mutta tällä hetkellä ei budjetti taivu ;)

      Poista
  7. Olenkin ollut huomaavinani, että nuo OPIn minipullot eivät ole kovin laadukkaita, mullakin on niitä itseasiassa useita, mutta enää en kyllä OPIn minisettejä osta. Lakat erottuvat musta tosi nopsaan, jos ei niitä vähän väliä ole ravistelemassa. Ja toinen mikä ärsyttää on se, että pulloissa ei lue lakkojen nimiä! Ai että on niitä ärsyttävä sitten aina koittaa jostain netin syövereistä kaivaa, jos ei muista ulkoa. Essien minipullot on kaikenkaikkiaan paljon parempia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en osta enää mini-Opeja, monta hyvää lakkaa menee vähän hukkaan :/ mieluummin ostaa isona kun säilyvät paremmin. Mini-Essieitä mulla on ollut, eivät jämähtäneet pulloon :)

      Poista

Kiitos kommentista <3