keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ihanat Adopt' tuoksut

Yksi aihealue josta kirjoitan vähemmän, ovat tuoksut. Ei sillä etten tuoksuja käyttäisi ja rakastaisi. Joka päivä tulee laitettua mutta käytän varmaan niin riittoisia tuoksuja, että ne eivät lopu koskaan. Ei sikäli ole ollut tarvetta ostaa uusia.

Nyt sain esiteltäväksi Adopt' tuoksuja joita on näkynyt blogeissa. Ne ovat jääneet itsellekin takaraivoon joten kiva päästä kokeilemaan. Oli muuten hankala valita mitä tuoksuja haluaisi, oli niin monta ihanaa!

P9270002.ORF

Adopt' tuoksut ovat 100% Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja. Eau De Parfym tuoksut sisältävät hajuvesien kalleinta ja hienointa ainesosaa; tuoksutiivistettä jota käytetään parfyymeissä enemmän kuin Eau De ToiletessaMukavinta näissä on tietysti hinta 8,90 e. Pullot koko on 30 ml.

Adopt' tuoksuissa on 7 eri linjaa ja yritin valita vähän erilaisia. Itse pidän eniten imelistä, kepeistä tuoksuista. Toisaalta myös mystisistä mutta en liian raskaista. Kukkaistuoksuja käytän harvemmin vaikka ne ihanan raikkaita aina ovatkin. 

P9270012.ORF

Adopt' tuoksulinjat ovat: AquaticCitrusFloralFruityGourmetOriental ja Woody. Uskoisin että sieltä kyllä löytyy jokaisen makuun jotakin.

Minun valitsemani tuoksut olivat:

Mangue Passion - Pirskahteleva mango ripauksella hedelmien raikkautta
Pamplemousse Grenade - Raikas ja hedelmäisen makea kukkaistuoksu
Vanille Bourbon - Perinteinen bourbon vanilja hunajaisella häivähdyksellä
Little Sugar - Sokerinen hattaratuoksu, sitrusta ja mansikkaa
Coco - Makea kookos tujauksella rommia

On hyvin vaikea valita omaa suosikkia koska pidin kaikista. Osaisin valita keskenään erilaisia tuoksuja. Ihan pari suihkauta riittää etenkin jos olet migreeniherkkä. Nämä tuntuvat siis hyvin riittoisilta! Mukavinta on että tämä sutjakka pullo sujahtaa hyvin käsilaukkuun.

Tuoksut eivät ole liian raskaita vaan juuri sopivia. Tuoksun haistoi pari-kolme tuntia. Yllättivät kyllä positiivisesti, marketista saa näin vähällä rahalla kestävän ja hyvän tuoksun. Pidän myös tuoksujen jaottelusta tuoksuperheisiin, helpottaa kivasti ostopäätöstä.

P9270009.ORF

Adopt´ tuoksuja voi ostaa suomalaisesta verkkokaupasta. Löytyy 40 eri tuoksua ja ilmaiset postikulut yli 20 e tilauksiin. Jos tilauksesi on kuitenkin pienempi, postikuluja veloitetaan kohtuulliset 3,90 e. Adopt' tuoksuja löydät myös mm. K-Citymarketeista, valikoiduista Halpa-Halleista ja Prismoista sekä Keskiseltä.

Oletko sinä törmännyt näihin?

22 kommenttia:

  1. Mulla on tuo mango passion ja en tiedä miksi se tuo mieleen kissanpissan :D ilmaan tuoksuttaessa se on ihan ok mutta iholle laitettuna tunnen haisevani kissanpissalle :D ehkä se on mun iho vaan jolle toi tuoksu ei sovi niin käytetään se vessaraikastimena :D muuten hyvän kokosia ja edullisia

    VastaaPoista
  2. Enpä nyt muistanut Citymarketissa piipahtaessani näitä tsiigailla.. Muutamia kotoa jo löytyykin ja tykkään kyllä kovasti, valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja vaikka hinta on suorastaan halpa niin mielestäni nämä eivät tuoksu mitenkään halvalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, näissä ei tosiaan ole sellaista teinimäistä halpaa tuoksua! Mä katsoin just Cittarissa näitä, hylly olikin jo puolityhjänä ;)

      Poista
  3. Nää on kyllä todella hyviä hintaansa nähden. Pamplemousse Grenade on näistä mun suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa vielä valita parasta, vanilja on tietysti aina se ikisuosikki :)

      Poista
  4. Mun pitäisi ostaa muutama lisää näitä! Toistaiseksi mulla on vain tuo Vanille Bourbon, jonka tilasin sokkona ja oli niin hyvä kokemus, että mielelläni kokeilen muitakin.

    Vanille Bourbonista maksoin 7,90 € ja omalla ihollani se tuoksuu hyvin samanlaiselta kuin Comptoir Sud Pacifiquen Vanille Abricot, joka maksaa 36 €/30 ml. Adopt' on itse asiassa vielä parempi, sillä se tuoksuu kauemmin iholla ja siitä puuttuu CSP:n terävyys/happamuus, josta en pidä.

    Kiva, että voi tuoksua hyvälle pulimatta siitä melkein sitä satasta per pullo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en raaski maksaa tuoksusta paljoa vaikka kestäähän ne vuosikausia :) nämä ovat edullisia ja hyviä!

      Poista
  5. Löysin tämän sarjan aikoinaan Sellon Cittarista ja päätin ottaa kokeiluun Musc blanc-tuoksun. Valkoisen myskin faneille voisin suositella tätä tuoksua, kepeä ja pitkään kestävä tuoksu. Joskus käytän sitä myös huonetuoksuna, yksi suihkaus per huone riittää.

    Muistan kun valitsin tuoksuani, että oli pakko haistella kaikki kahteen kertaan läpi, koska tuoksuivat niin hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta, myskin tuoksu on hyvä. Mulla meinasi mennä vähän nenä sekaisin kun tuoksuttelin näitä :D

      Poista
  6. Mä kerran haistelin varmaan puoli tuntia näitä ja sitten lopulta (kun hajuaisti oli jo ihan totaalisen sekaisin) valitsin yhden - ja se oli aivan hirveä 😂 Lupaavan alun kälkeen raskas ja tunkkainen ja sain siitä migreenikohtauksen. Olen käyttänyt sen yhden kerran ja heitin pois. Nimeä en muista mutta ruskea pullo, ei ollu tuo Vanile... Eli tarinan opetus: jos tuoksuvaihtoehtoja on näin hirveän monta, älä yritä haistella ne kaikki kerralla läpi! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :/ Mulla meni tosiaan myöskin nenä sekaisin :) olen oppinut että vähän kerrassaan...näissä osui ihan nappiin valinnat kun tuoksuttelematta näitä valikoin nettisivun perusteella. Pitää varmaan käydä kaupasta hakemassa lisää nuita kukkaisvaihtoehtoja, ne on nyt vähemmän edustettuna ;)

      Poista
  7. Ei vitsi, pakko laittaa tilausta menee! Pari itselle ja loput joululahjapaketteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä ovat mainioita joululahjoja, itselle ja muille :D

      Poista
  8. Mun piti kerran ostaa yksi tämmöinen tuoksu, mutta valinnanvaikeus teki sen mahdottomaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mä ottaisin sen lempparituoksun ekana eli vaniljan!

      Poista
  9. Näitä löytyy myös ainakin Ylivieskan Kärkkäiseltä. :) Ihania tuoksuja, pakko oli muutama ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta :) on nämä kivoja ja edullisia, se on paras puoli.

      Poista
  10. No en ole vielä. Mutta nytpä tiedän mitä menen tuohon lähicittariin kyttäämään! Siellä on tosi iso kosmetiikkaosasto ja usein monia esim blogeissa hehkutettuja "uutuuksia". Tai ainakin sellaisia tuotteita, mitä ei aiemmin ole Suomessa kaupoissa myyty. Kauppias (tai vaimo tai tyttäret) stalkkaa aktiivisesti kosmetiikkablogeja? Olen bongannut aikanaan mm sleekin luomiväripaletteja jne ei-nyt-ihan-perus-markettikamaa...

    Tosin mua ei hirvitä maksaa tuoksusta selektiivisiä hintojakaan, mutta silloin se on huomattavasti harkitumpi ostos. Aikanaan esim lentelin Euroopassa aika paljonkin ja testasin aina lentokentällä jotain mielenkiintoista hajuvettä. Sitä ehti sitten matkustaessa tuoksutella pitempään ja ostaa seuraavalta kentältä/reissulta, jos tuoksu vielä miellytti...
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittarissa on muutenkin enemmän ja aiemmin uutuuksia kuin Prismassa. Käyn aina S-ryhmän kaupoissa mutta sieltä ei saa esim. spelttinäkkäriä. Siksi käyn välillä Cittarissa ja sieltä tulee poimittua uusia elintarvikkeita ja katsottua kosmistarjonta :) nyt näkyy olevan Laveraa ihan meikeistä lähtien.
      Kyllä selektiiviset tuoksut ovat ihania. Mulla on muutama käytössä ja mulla ne tosiaan kestää vuosiakausia, eikö nuokin ole ollut yli viitisen vuotta...joten sinällään ei se hinta ole paha :)

      Poista

Kiitos kommentista <3