torstai 14. heinäkuuta 2016

Color Club Pop Chalk Swatches

Yksi hauskimpia Color Clubin uutuuskokoelmia on Pop Chalk. Kokoelma sisältää neonvärisiä mattalakkoja. Mattalakan alla kannattaa käyttää Essie First Base aluslakkaa. Se auttaa yleensä hankalia mattalakkoja kiinnittymään kynnelle paremmin. Mattalakkojen pitää antaa kuivua kunnolla koska näiden kanssa ei laiteta päällyslakkaa. Tavallaan nämä ovat siis helpompia käyttää, annat vaan kuivua ja that´s it. Nämä eivät saaneet kolhuja osakseen joten näillä oli aika helppo lakata ja kuivatella kerrosten välissä. Nämä kuivuvat jonkun aikaa mutta kun jaksat odottaa, tuloksena on varsin upea mattapinta.

P6240005.ORF

Mattalakka kannattaa levittää paksulla kerroksella kynnelle. Sitä ei kannata levittää edestakaisin vaan se pitää saada mahdollisimman vähillä vedoilla kynnelle. Näissä oli hyvä mutta vaihteleva koostumus eli se oli helppo levittää tasaiseksi eikä se kaljuuntunut yhtään. Muutamaan lakkaan olisin toivonut hieman paksumpaa koostumusta, mutta pääosin kaikki olivat paksuja ja pigmenttisiä lakkoja. Olen kokeillut monenlaisia mattalakkoja; hyviä sekä tuskastuttavan huonoja. Nämä ovat ehdottomasti hyviä ja mattapinta on ihan supercoolin näköinen kynnellä!

P6240012.ORF-2

P6240020.ORF-2

Trapper Keeper - Matta neonsininen. Hyvä ja helposti peittävä koostumus. Kaksi kerrosta riittää hyvin. Paras koostumus!

P6240024.ORF

P6240029.ORF

Study Buddy - Matta neonoranssi. Tämänkin koostumus oli ongelmaton, peittää helposti. Saa kädet näyttämään todella ruskettuneen näköisksi! Kaksi kerrosta riittää. Mattapunainen olisi muuten ollut kiva kokoelmaan, tämähän näyttää promokuvassa punaiselta.

P6240038.ORF

P6240042.ORF

Cliff Notes - Matta neonkeltainen. Tämä peittää lyhyet kynnet kahdella kerroksella mutta pitkät vaativat kolme. Ohuempi koostumus kuin muissa kokoelman lakoissa. Todella upea väri!

P6250007.ORF

P6250009.ORF

Chalk It Up - Valkea matta. Erittäin pigmenttinen koostumus, peittää jo yhdellä kerroksella ( kuvissa kaksi ). Mietin että tämä olisi ihana mattapintaisessa ranskalaisessa manikyyrissä! Sopii valkeaksi one coat wonderiksi päällyslakan kanssa.

P6250042.ORF

P6250033.ORF

Extra Credit - Matta pastellinkeltainen. Vaatii kolme kerrosta peittämään pitkiä kynsiä. Lyhyet kynnet pääsevät kahdella.

P6250051.ORF

P6250061.ORF

Schoolyard Crush - Matta persikkapinkki. Pitkät kynnet vaativat kolme kerrosta mutta lyhyet peittyvät kahdella. Todella söpön värinen lakka!

P6250004.ORF

P6250005.ORF

Tic-Tac-Toe - Matta neonvihreä. Tässä oli hieman hankala koostumus, minun kynsiini piti laittaa neljä kerrosta. Lyhyet pääsevät kolmella. Väri on kuitenkin todella hieno ja katseet pysäyttävä. Kokoelman makein lakka!

P6240008.ORF-2

Mitä tykkäsit kokoelmasta? Onnistuiko Color Club mattalakan tekemisessä? Minä toivon että Color Club tekisi syksyksi tummia mattalakkoja...ooh että ne olisivat hienoja! Nämäkin ovat ihanan pirteitä ja hauskoja etenkin kesävarpaissa.

Color Club Pop Chalk kokoelma / CesarsShop, saatu

24 kommenttia:

  1. Hienoja ovat! Itse arvoin ton keltaisen kanssa mutta pääädyin toiseen, mitä sulla oli yhdessä lakkauksessa pikkurillissä.
    Varsinkin noi pastelliset on kivoja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se niitä Color Clubin neonlakkoja? Niissä on kyllä parempi laatu. Jos ei välttämättä halua mattalakkaa :)

      Poista
    2. Kyllä oli 😊 pientä shimmerii mukana

      Poista
    3. Joo ne on ihania ❤️ Mun lemppari Color Clubeja!

      Poista
  2. Mattalakat jännittää aina vähän koostumuksensa puolesta, mutta niiden jälki on taas aivan omaa luokkaansa. :) Tosi kivoja lakkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissäkin on pari aivan täydellistä ja pari kehnompaa. Mutta jälki on pirun hieno ja mattalakat ovat aina niin makeita kynsillä :)

      Poista
  3. Jotenkin lakat näyttävät kummallisilta. Tuo mattapinta varmaan, itse en pystyisi olemaan laittamatta päälle kiiltävää top coatia, sormet syyhyäisivät ja päässä vain naksuisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) kyllähän nämä näyttää jänniltä mutta minä jotenkin tykkään tuosta oudosta pinnasta :) en halua pilata sitä top coatilla.

      Poista
  4. Nää on ihania! Oli pakko ostaa Study Buddy mukaan Cesarsissa käydessä, ja se oli kyllä kynsilläkin huippukiva!

    VastaaPoista
  5. Toi sininen on UPEA!!! Tictactoe pitäisi hankkia ihan nimen perusteella, mulla oli sen niminen poni. Tai siis onhan se vieläkin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös hienon värinen ja varmasti parempi levitettävä lyhyille kynsille :)

      Poista
  6. Upeita värejä <3 Itse en ole jotenkaan tullut sinuiksi mattalakkojen kanssa, joten taidan tyytyä näitä jatkossakin ihailemaan muiden kynsiltä :)

    VastaaPoista
  7. Persikkapinkki ja neonoranssi on mun suosikit, ei puhettakaan! <3

    VastaaPoista
  8. Oranssi ja keltainen on aikas herkkuja :). Mä en uskalla enää ostaa mattalakkoja, kun näin pitkiin kynsiin ei saa millään lakkaa levitettyä muutamalla sutaisulla ja jälki on sitten sen mukaista. Essencen mattalakat on ainoita, mitkä antaa aikaa levittää ja niiden kanssa lopputulos on helppo ja kaunis mattapinta. Jopa CG:n neonlakat hankaloittaa mun elämää, neon kun kuivuu kynnellä niin nopeasti heti levitettäessä. Parempi vaan tyytyä mattailemaan kiiltäviä lakkoja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä nuo sininen, valkea ja oranssi on kyllä sellaisia että uskaltaisin sinuna kokeilla :) mutta mattalakat ovat varmasti haasteellisia vieläkin pidemmille kynsille :) mutta onneksi on matta top coat!

      Poista
  9. Kiinnostavat swatchit! En ollut tätä kokoelmaa vielä missään aiemmin nähnytkään kynsillä. Trapper Keeper näyttää äkkiseltään sievimmältä, mutta mattalakkoihin en usko ihan heti sortuvani. Pari Essien mattalakkaa oli pienoisia pettymyksiä omilla kynsillä ja aattelin että attalakat ei taida vaan sopia mulle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ne Essien matat oli ihania ❤️ mä jotenkin tykkään, mattapinta on niin jännän näköinen. Mulla on tällä hetkellä mattapinkit varpaankynnet :)

      Poista
  10. Onpa outo väriskaala, kirkasta ja pastellista neonia o_O Kirkas keltainen näyttää upealta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän kaikille jotain? Mä tykkään enemmän kirkkaista :)

      Poista
  11. Nämä on tosi hauskoja! Tykkään oikeastaan tuosta oranssista, sinisestä ja vihreästä! Samoin tuo valkoinen on tosi kivan näköinen! Luin tuosta ylempää, etta laitoin mattapinkkiä varpaille. Nämä voisi olla myös ihania varpailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä on tosi hienoja varpaissa! Sellaiset 1,5 vkoa pysyvät, sitten alkaa rapista kärjistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3