maanantai 25. heinäkuuta 2016

Nudepalettien Top 3

Teen aika paljon värikkäitä meikkejä ja esittelen niitä täällä. Mutta töihin meikkaan hillitymmin, ei siksi että olisi pakko vaan siksi että en työaamuina ehdi käyttää meikkaamiseen paljoa aikaa. Siksi on oltava ihania nudepaletteja. Tässä niiden Top 3.

Toki käytän näitä muulloinkin ja meikkaan mielelläni ajan kanssa. Ruskeat ja nudet toimivat aina silloin kun et halua olla liian meikattu. Nudepaletit ovat myös valtavirran suosiossa ja kokoelmastasi on löydyttävä ainakin yksi kunnollinen nudepaletti. Tai kaksi...kolme...

P7040058.ORF

Make Up For Ever Blue Sepia. Pigmenttiset värit, punertavia nudesävyjä jotka sointuvat kauniisti silmiini. Hyvä, toisiin sävyihin häivyttyvä laatu. Paletin nappivalinnat ihana taupe oikealla puolella ja irrotteluhetkini sopiva turkoosi. Tykkään kun paletissa on kaksi puolta; oikea ja vasen. Kummallakin tekee nopean, yhteensointuvan meikin. Himoitsin tätä palettia kauan ja sitten löysin sen ihan kirppishinnalla. Se tekee iloiseksi :)

Teen tämän kanssa ruskean kynärajauksen mutta tällä kertaa laitoin Lumenen mustaa eyelineriä. Ripsissä IsaDora Volume Lash Styler, kulmat Dermosil kulmakynä ja Make Up Store Tri Brow kulmapaletti.

P7040071.ORF

P7040026.ORF

P7040050.ORF

Urban Decay Naked 3. En voi käsittää että aikailin Naked kolmosen ostamista. Tämä on nakupaleteista paras. Hyvin kauniit vaaleanpunaisen ja ruskean sävyt. Täydellinen vihreille silmille! Parasta on nappien hyvä laatu, sopiva määrä kimalle-, satiini ja mattavärejä. Huomaa että kokonaisuus on tarkkaan suunniteltu ja tällä saa kivasti tehtyä koko meikin sen suuremmin miettimättä. Harmi kun en saa ikinä meikkikuviin vangittua tämän paletin kauneutta. Se näyttää luomilla vaan niin hyvältä. 

Käytän yleensä aina samoja sävyjä; Strange silmän sisänurkkaan, häivyttelyyn ja kulmaluulle. Luomella laitan Dustia, Burnoutia, Buzzia tai Trickiä. Häivyttelen aina Limitillä ja Noonerilla. Ulkonurkkaan ripaus Darksideä tai Blackheartia. Aina ruskea rajaus, yleensä Clarins 3-Dot Liner, ripsissä IsaDora Volume Lash Styler.

P7040063.ORF

P7030047.ORF

P7030048.ORF

IsaDora Matte Chocolates. Jos haluaa ostaa marketista yhden täydellisen nudepaletin niin kyllä se on tämä. Muistan miten pakotin miehen ajamaan Sokoksella ja sanoin että käyn vaan äkkiä. Kävin kiikuttamassa Matte Chocolatesin itselleni, olinhan kuullut kehuja sen täydellisyydestä. Ja sitä se onkin!

Katsokaa miten kaunis meikki. Kyllä mattavärit vaan tasoittavat ryppyistä luomea ja näyttävät paremmalta. Tässä on just hyvät sävyt joilla saa häivytettyä raskasta luomipussia. Värit eivät ole liian jyrkkiä tai vanhahtavia, ne sopivat täydellisesti myös nuoremmille silmille. Matte Chocolates ei ole raskas, tunkkainen mattapaletti vaan ihanan raikas ja suklainen :) tässä meikissä Lumene Blueberry eyeliner ja IsaDora Volume Lash Styler. Kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ja Dip Brow Pomade.

P7040069.ORF

P7090073.ORF

P7090034.ORF

P7090032.ORF

Mikä on sinusta paras nudepaletti ikinä? Vai onko top 3 vähintä mitä voit valita?


18 kommenttia:

  1. Ai miten kauniit meikit! Ostin just tallinnasta BYS:n kopion nude 3. Ja muutaman muunkin kun olivat halpoja. Vielä en ole ehtiny testaan miten toimivat. T. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nakuista on kyllä vaikka millaista kopiota ja kivahan se on että löytyy halvempiakin versioita. Kunhan eivät ole mitään superhalpis kiinatavaraa niin uskaltaa käyttää :)

      Poista
  2. UD:n Naked3 on kyllä aivan ihana ja varmaankin omienkin kokoelmien nudepaletti nro1 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana <3 ei yhtään huonoa sävyä vaikka tuleekin aina tartuttua niihin samoihin...

      Poista
  3. Mä järkytän sinua sillä näistä kolmesta paletista IsaDoran Matte Chocolatesin olen jo myynyt ja harkitsen samaa Blue Sepian ja Naked 3 osalta!

    Sinänsä yhdessäkään paletissa ei ole mitään vikaa laadullisesti, mulla ei vaan tuu käytettyä niiden sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI!!! Miten sä raaskit, sinäkin olit ihan hulluna Blue Sepian perään?

      Poista
  4. Mää liputan Sleekin Au Naturelin puolesta ;) Carlsonilta meinasi tänään lähteä yksi Isadoran paletti matkaan, mutta onneksi se toinen (kaksi oli ale-pöydässä), jonka olisin mieluummin ottanut näytti siltä kuin se olisi ollut testerinä, joten se jäi sitten ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kiertää Carlsson kaukaa ;) jos siellä on kivoja aleja! Au Naturel on kiva, mulla on ehkä ollut se joskus...

      Poista
  5. Matte Chocolates on kyllä ihan huippu, kolmesta vaaleimmasta napista paistaa jo pannu! Siinä on vaan niin täydelliset ruskeet sävyt etten tarttisi oikeestaan mitään muita mattaruskeita. Muuten olisi täydellinen nudepaletti, mutta kaipaa myös hohtavia sävyjä. Mattapalettina 5/5.

    Toinen lemppari on theBalmin Nude Dude -paletti, joka monipuolisuutensa vuoksi kulkee aina reissuilla mukana :) Nakukolmonen löytyy myös, mutta jostain syystä tartun siihen harvemmin, vaikka sekin ihana onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä käyttänyt ahkerasti! Minä en ole vielä lähelläkään pohjia :) onko sulla muuten IsaDoran Nude Essentials palettia Eye Color Bar pikkupaleteista? Siinähän on kivat hohtavat värit. mietin pitkään sen ja Matte Chocolatesin välillä, kumpi listaukseen pääsee. Valitsin mattasuklaan koska pidän enemmän mattaväreistä :)

      Poista
  6. Miulla on vaan viva la glamin nudie. Josta paras ihonsävyinen nappi jo tyhjä. Pitäis hankkia toi naku3. Ostin korvaavan revolutionilta alle kympillä.
    Tosi uhania meikkejä 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Naku3 on niin nätti, se varmasti sopisi sulle erinomaisesti <3

      Poista
  7. Mä tykkään tuosta Blue Sepia-meikistä tosi paljon!
    Paras nudepaletti ikinä? Voi apua! Mä oikeasti pitkään mietin, voinko nimetä vain yhden, mutta päädyin siihen että Viseart 01 Neutral Matte on oltava listalla. Se on niin tasapainoinen. Mutta Zoeva Naturally Yours on mulla hyvänä kakkosena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta :) just kävin ihailemassa Viseartia. Epäilemättä olisi TOP-listallani, jos sen omistaisin :)

      Poista
  8. Kauniita meikkejä. Paras nudepaletti voipi olla Naked 2.

    VastaaPoista
  9. Mulla ei ole mitään huippupaletteja, mutta ihan markettitavarasta olen käyttänyt Maybellinen The Nudes palettia kaikkein eniten! Tykkään myös siitä Blushed Nudes paletista! Sieltä on kai nyt syksyllä tulossa myös uusi ja ajattelin hankkia senkin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se Smoky tai Rock paletti? Mulla on The Nudes ja se on kyllä kelpo peruspaletti :)

      Poista

Kiitos kommentista <3