tiistai 28. kesäkuuta 2016

piCture pOlish - Gala

Tällä hetkellä mietin että miksi olen ollut niin pöllö enkä ole ostanut tätä ihanaa lakkaa itselleni aiemmin!! piCture pOlish Gala ilmestyi kevään lakkauutuuksissa. Niissä oli sillä hetkellä pari muuta enemmän himottavaa ja Gala jäi mietintämyssyyn. Olen nähnyt Galaa blogeissa ja aina se on näyttänyt vähän erilaiselta.

P6030113.ORF

P6100054.ORF

Siitä ei ole ottanut selvää, onko se nyt sininen vai violetti. Siksi olen sitä pähkäillyt ja himostellut. Kesälomalla olen laittanut lomarahoja palamaan ja ostanut pitkäaikaisia himotuksia. En pysty selaamaan Cesarin Picture Polish valikoimaa koska koko ajan löydän jotain ehkä tuo, no tuokin on ihan hieno...mutta sitten kun ostaa jonkun pitkään himotun niin vitsit että siitä sitten nauttii <3

P6100058.ORF

Gala on jotain denim sinisen ja violetin välimaastossa. Kuvissani Galan väri toistuu mielestäni hieman liian sinisenä. Ulkona luonnonvalossa tämä näyttää vähän vaaleammalta ja aavistuksen violetimmalta. Mutta sininen tämä on enemmän kuin violetti. Sveta Sandersin promokuvassa tämä on liian violetti ja väärän värinen.

P6100074.ORF

Laatu on taas kerran moitteetonta. Jo ensimmäinen kerros näyttää miten kauniin lasimaisen kiiltävä koostumus lakassa on. Se levittyy sutjakasti kuin jellylakan kuuluukin. Holotus lakassa on hopeaa, seassa on ehkä hyvin vähän hologrammisia hippuja.

P6030120.ORF

P6100044.ORF

Nimettömässä Color Club Silver Lake, ihana kahdella kerroksella peittävä vaaleanharmaa creme. Lakan kaveriksi tein leimadecalin. Näiden teko on kyllä kivaa mutta hidasta. Väritys on tarkkaa puuhaa eikä leiman irrotuksen kanssa saa hosua. Leimat teen Messy Mansionin matolla joka on niin äärettömän kätevä. Leima BP56 laatasta. Leimojen värityksessä Gala ja Color Club Halo Hues lakat Harp On It ja Kismet. Halo Hues hologrammilakat ovat kyllä siitä mahtavia että sopivat kynsilakaksi, leimaamiseen ja näyttävät myös erittäin hyvältä leimadecaleissa.

P6100023.ORF

P6100082.ORF

piCture pOlish Gala / CesarsShop
piCture pOlish Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
Color Club Halo Hues lakat / CesarsShop, saatu
Color Club Silver Lake / CesarsShop, saatu
Messy Mansion Decal Wok Mat / CesarsShop, saatu
BP56 / Born Pretty Store, saatu

P6100032.ORF

Löytyykö Gala sinun kokoelmastasi? Onko se enemmän sininen vai violetti?

26 kommenttia:

  1. Sininen :) ihan nätti. Mutta ei yhtään mun väri. Leimadecali on huikee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leimadecalit on kivoja :) mulle tämä väri oli mieluinen, sinisistä kun tykkään :)

      Poista
  2. Löytyy (kuten ehkä muistitkin :D), tämä on kyllä jännä sävy, itse ehkä näen tässä hieman enemmän violettia.. :) (piti kynsilakkapullo kaivella esille ja sitä tässä nyt pyörittelen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä miten eriltä se näyttää :) ulkona tämä on minustakin enemmän violetti mutta muuten sininen...

      Poista
  3. Gala on kyllä mielettömän hieno lakka, se on Blue Birdin ohella ollut tän kevään ja kesän lemppareita.
    Vaikea tosiaan määritellä onko se violetti vai sininen, ehkä kuitenkin sininen...eiku violetti :D
    Gala on kyllä sellainen lakka joka pitää itse nähdä, yhtään kuvaa en ole nähnyt missä väri näyttäisi oikealta. Itsekin kun hankin Galan, yllätyin minkä värinen se oli kun luulin ostaneeni sinisen mutta sainkin jotain paljon upeampaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Ei se minunkaan kuvissa ole ihan oikeanvärinen vaikka sitä toivoin. Hieno se kuitenkin on, muistan pitäneeni näitä kynsiä monta päivää :) oli kyllä hyvä ostos!

      Poista
  4. Upeat kynnet ja kaunis lakka. :)

    VastaaPoista
  5. Nyt mun pitää kuules kaivaa Gala laatikosta ja lakata sillä kynnet heti! Se on niin nätti mutta pahoin pelkää, että olen unohtanut lakan laatikkoon sen ostettuani. No mutta nyt lienee hyvä tilaisuus korjata virhe! Kiitos muistutuksesta :). Mun silmään lakka on pullossa violetti mutta kyllä se tikkuvihkossa majailee kiltisti sinisten kanssa. Eli täydellinen talvionsininen lakka. Mun hiuksetkin on muuten nyt just tämän sävyiset, joten pakkohan sillä on lakata <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, tätä ihanuutta ei kuule saisi unohtaa ;) etenkin jos se sopii hiusten väriin :) mullakin on monta PP ihanuutta ja pitäisi vaan lakata usemammin. Mutta kun ei ehdi...puuh, ihania lakkoja on liikaa ;)

      Poista
  6. Ihanat kynnet, varsinkin tuo nimetön! <3 Mä en normaalisti innostu yhtään sinisistä lakoista, mutta tuo vois mennä myös mun kynsillä. Ehkä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin ihana että ei tästä voi olla innostumatta ;)

      Poista
  7. Tää on kyllä tosi vaikea kuvattava mutta lilojen laatikossa tätä säilön, eli kai se sitten on enemmän lila. Valaistuksestakin riippuu kumpaan lootaan se tekisi mieli laittaa. Mutta ihana se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just äsken katselin Picture Polish lakkojani ja ihan violetilta tämä taas näytti...vaikka kynsillä miellän sen violetiksi. Jaiks mikä lakka :D

      Poista
  8. Tosi nätit kynnet! Galasta tulee mieleen talvinen maisema, jossa lumihiutaleita sataa hiljalleen maahan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Gala kyllä sopii talveenkin, jotain hiutalemaista tässä on <3

      Poista
  9. Nätit! Kaino toive samalla; voisitko tehdä tutorialin tuosta leimadecalin teosta? Omistan myös tuon Messy mansionin maton, muttei puhettakaan että osaisin sen avulla leimadecalin tehdä :D

    Luulin että decal väritettiin itse leimasimessa mutta ilmeisesti matolla... ja näkyy alla ehkä kirkasta lakkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuossa sivupalkissa on linkki tutoon:

      http://charmingnails.blogspot.fi/2015/11/tutorial-stamping-decals-leima-decalit.html?m=1

      Voi niitä tehdä leimasimellakin mutta itse tykkään matosta enempi :)

      Poista
    2. Enpäs huomannut, ja vielä viime marraskuultakin... Luen aina uuden postauksesi aamukahvin kera, miten tämä mennyt ohi tai unohtunut :D Hyvät ohjeet, kiitos linkistä.

      Poista
    3. Ole hyvä, aina kannattaa kysyä :)

      Poista
  10. Awwww...this is a pretty one indeed. Love the base color used and love that chosen design. I think you really nailed it girl. Love it!

    VastaaPoista
  11. Joo , PP sivuja ei voi katsoa, tääkin on hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3