lauantai 4. kesäkuuta 2016

Revolution Colour Chaos + arvonta

( arvonta on päättynyt ja voittajaksi arvoin Hanipupun )

Sain huippu-ihanalta blogikollegalta yllätyspostia. Aika huippua että kaverini tuntevat minut koska paketti sisälsi tämän ihailemani Revolutionin neonpaletin. Tykkään myös mattaväreistä joten voisiko tämä paletti täydellisempi olla? Tämä on niin LÄÄH!!

P5050094.ORF

Paletissa on toki myös muutama satiinisempi väri mutta pääosin neonmattaa. Paletissa on oikein kiiteltävä huippupigmenttinen laatu joka levittyy hyvin, ei varise eikä ole kuivan tuntuinen. Nämä eivät varmaan paljoa maksa, valaiskaa tietäjät minua paremmin.

Tein muutaman meikin jossa käytin paletin neonvärejä. Pohjustuksena Elizabeth Arden Eye-Fix Primer + NYX Milk kynä, rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripsissä Max Factor Voluptuous mascara. Joka alkaa toimia koko ajan paremmin ja paremmin, sillä saa todella pitkät ja siistit ripset <3

P5220026.ORF

P5150025.ORF

P5210173.ORF

P5210172.ORF

On minulla muuten toinenkin minut tunteva kaveri. Koska sain häneltäkin tämän paletin lahjaksi! Tosin hän tiesi että olin jo saanut toisen mutta kysyi haluanko arpoa tämän lukijoilleni. Tottakai halusin, miten mukava ele!

Eli teille on arvottavana iskemätön Revolution Color Chaos paletti. Tämä WordPressin pohja on siitä kätevä että vain minä näen sähköpostinne. Eli kommentoikaa millaisen meikin paletilla tekisitte, täyttäkää kaikki sarakkeet. Sähköemail osoitteenne näkyy vain mulle ja näin saan voittajan helposti kiinni :)

P5050098.ORF

Onnea arvontaan! Se päättyy ensi sunnuntaina 12.6.

69 kommenttia:

  1. Jee arvonta :)
    Ostin kanarialta revolutionin paletin ja oli sleekin hintaluokkaa. Eli alle 10 euroa.
    Mä lähtisin apinoimaan sun 2. Kuvassa olevaa väri yhdistelmää. Pinkkii <3

    VastaaPoista
  2. Ei ole kyllä paha hinta :) minäkin tykkäsin tuosta 2.meikistä enemmän. Väri on paletin pinkki-violetti keltaisen vierestä ( vasen alakulma ). Toimivat tosi jännästi yhdessä :)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä värejä! Tuo kakkoskuva sykähdytti miutakin eniten, ehkä jotain sen kaltaista. Joskin omat taidot on vähän toista tasoa, mutta harjotus tekee mestarin..sit joskus! :-D

    VastaaPoista
  4. Keltaishopeisen. Tuntuu, että kesällä uskaltaa helpommin kokeilla kaikenlaista.

    VastaaPoista
  5. Olen etsiny täydellistä neonväripakettia mutta en vielä ole löytänyt. Tarvisin värejä jysäri festareihin ja we love the 90's Festeille kesällä. Pitäähän sitä edustaa väreissä. Itse laittaisin sinistä, pinkkiä ja violettia koska päällä on ihana my little pony paita :D

    VastaaPoista
  6. Tekisin tuolla korallimaisella oranssilla yhdistettynä ruskeaan, värilisen smoky eye-meikin <3

    VastaaPoista
  7. Tää paletti näyttää aivan liian ihanalta <3
    Kaikki värit näyttävät käyttökelpoisilta!
    Tekisin ekana kirkas pinkki - violetti - valkoinen silmämeikin. Tietenkin lisänä silmiin musta rajaus ja tekoripset!
    Hyvää Viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Ihania kavereita sulla! Ja ihana olet sinäkin, kun arvot tämän. <3 Itsellä ei ole vielä kunnollista värivalikoimaa ja se harmittaa aina, kun inspiroituu jostain elokuvasta. Toteuttaisin siis seuraavan inspiraationi tämän avulla. Se tulee luultavasti uudesta Liisa Ihmemaassa -elokuvasta tai X-menistä.

    VastaaPoista
  9. Kakkoskuvan kaltaisen meikin tekisin noilla ihastuttavilla väreillä!

    VastaaPoista
  10. Oi, mikä arvonta! Ihania meikkejä olet tehnyt. Itse käyttäisin omaan meikkiini paletin vihreitä sävyjä, kirkasta neonia silmän sisänurkkiin, varjostaisin tuolla neutraalimman vihreällä ja liikkuvalle luomelle tuote upeaa hieman korallista punaista. Lopuksi kulmaluulle valkoista. :)

    VastaaPoista
  11. Onpa herkulliset värit! Itse loihtisin meikin pääväreinä lilan sävyt ripauksella keltaista.

    VastaaPoista
  12. Oi rakastan värejä ois kiva voittaa tämmönen vähän räväkämpi paletti
    Varmaan jotain tuolla neonpinkillä taikoisin ensin jotain

    VastaaPoista
  13. Minä tod.näköisin lähtisin ensin sohraamaan jotain tolla limillä ja pinkillä. Pinkistä en välitä värinä pätkääkään mut se toimii limen vihreen kanssa niin mainiosti et sallittakoon se sen yhteydessä. Tosin ainoastaan kotona ja pesisin kaiken heti pois koska en osaa oikeasti meikata pätkääkään. x) Mut on ihana kokeilla eri värikomboja vaikka sitten vaan oman kameran iloksi.

    VastaaPoista
  14. Yhdistäisin sinisiä ja violetteja

    VastaaPoista
  15. Ihania värejä ja kiva arvonta! Kaikista kivoista väreistä (kuten i-ha-na tumma sinisenvihreä) kolahtaa punaisenoranssinkoralli tällä hetkellä kaikista eniten, joten lähtisin yhdistämään sen ja pinkin liikkuvalle luomelle ja voisi ehkä ajatella keltaistakin esim. sisänurkkaan. Musta kissamainen rajaus ja rutosti ripsiväriä ja ihana värikäs meikki valmiina kesän rientoihin. Tässä paletissa on vaikka mitä mahdollisuuksia ihaniin yhdistelmin!

    VastaaPoista
  16. Ehdottomasti heti tarttuisin neonkeltaiseen ja violettiin, en tiedä mikä siinä yhdistelmässä on, mutta väriä ja näyttävyyttä saisi! Ja keltainen ja vihreä, yksi lemppareistani !

    VastaaPoista
  17. Moi! Käyttäisin pinkkiä ja vihreää!

    VastaaPoista
  18. Kyllahan noilla neonvareilla pitaisi jotain yhdistelmaa yrittaa, kesalla voi kayttaa vareja! :) Mahtavia kavereita sulla kulla!

    VastaaPoista
  19. Yhdistelisin noita kirkkaita vihreitä ja pinkkejä taikka sitten käyttäisin tuota ylärivin korallista ja sen kanssa sen vieressä olevaa pinkkiä. Ihania herkkuvärejä kaikki!

    VastaaPoista
  20. Värillinen smoky eye meikki kiinnostaisi minuakin, näin kesällä uskaltaa käyttää värejä paljon enemmän :) tuo sun sininen on superkaunis, kun en ihan vielä noin värikkäitä uskalla yhdistää kuin nuo muut :)

    VastaaPoista
  21. Mä tekisin kunnon sateenkaarimeikin esim Saara Sarvaksen ohjeilla! Vähän valkosta pohjustajaa ja sitten vaan kaikki värit siihen päälle!

    VastaaPoista
  22. Oih, miten herkut värit kyllä, huhhuh :3 Mää lähtisin tekeen ehkä tuommosta sinistä tai sit tuon kakkoskuvan tyylistä meikkiä. Oot kyllä tosi hyvä meikkaan, niin hyvin häivytät nuo. :)

    VastaaPoista
  23. Mieleni tekisi kokeilla sateenkaarimeikkiä :) Pridekin on tulossa :)

    VastaaPoista
  24. Paletilla tekis vaikka mitä väri-iloitteluja kesän kunniaksi! Neonkeltaista liikkuvalle luomelle, pinkkiä luomivakoon ja violettia alaluomelle.

    VastaaPoista
  25. Ihania värejä kesään. Kokeilisin varmaan ensin keltaista ja sinistä =).

    VastaaPoista
  26. Keltaista jo pitkään metsästäneenä, tekisin TIETENKIN keltaisen iloittelun:D

    VastaaPoista
  27. Sinisen meikin tekisin todennäköisesti ensin ja violettia pitäisi kokeilla myöskin.

    VastaaPoista
  28. Tuo toinen meikki näyttää kivalta, mutta itse tekisin varmaan vastaavan niin, että violetin tilalla olisi vihreää :)

    VastaaPoista
  29. Kesän täydellinen festarimeikki syntyis tällä! Teemana trooppiset kukat tai paratiisin papukaijalintu, laittaisin liikkuvalle luomelle sisänurkkaan neonkeltaista alarivistä, ja ulompaan nurkkaan saman rivin vihreää. Keskelle neonpinkkiä, kulmaluulle valkoista hohdetta tietty. Luomivakoon. Vielä tummempaa pinkkiä paletin ylöosasta, blendaus ja vóila :)

    VastaaPoista
  30. Ihana arvonta!
    Mielikuvitus vain rajana meikkejä tehdessä, eli eiköhän tän ihanaisen paletin parissa saisi yhden jos toisenkin hurmoksellisen hetken kulumaan!

    VastaaPoista
  31. Mie lähtisin nuilla säpäköillä neon keltaisen (?) ja limen sävyillä tekemään festarimeikkiä :) lisäisin siihen myös tuota puuteripinkkiä!

    VastaaPoista
  32. Jotain ihanan kesäisen keltaista!

    VastaaPoista
  33. Uuu, kuinka kiva arvonta! Mua himottaa eniten tuo neonkeltainen, joten siitä varmaan lähtisin työstämään jotain..? Ehkä sen vois yhdistää jotenkin hauskasti mustaan!? Ihana paletti kyllä kertakaikkiaan, mä oon itsekin aina välillä katsellut tätä netistä vähän sillä silmällä. :3

    VastaaPoista
  34. Tämä olisi niin hyvää vaihtelua niiden ainaisten nudepalettien sijaan :D

    Tekisin jotain noista pinkeistä ja yhdistäisin niihin tuota turkoosia ja tehostaisin valkoisella. Pinkit huulet, pinkit posket ja tadaa, oltais menty aika reippaasti yli oman mukavuusalueen.

    VastaaPoista
  35. Oioi vihreää käyttäisin ehdottomasti, ihanan näköinen!

    VastaaPoista
  36. Oi, tää paletti olis just täydellinen ainakin tuonne ensikuussa olevalle Jysäri-festarille. Ja varmasti voisin käyttää tätä arkenakin :D
    Heti osus silmiin muutama silmämeikki. Ekana ehkä yhdistäisin violetin ja tuon ihanan sähäkän pinkin keskenään. Sitten auringonlaskun värisen, johon sekoittaisin keltaista ja oranssia, voisi sinnekin tuota pinkkiä sekaan heittää. Kolmas minkä tästä nopealla katsomisella keksin, on sininen meikki. Aika samantapainen kuin tuo sinun sinisesi. Hopeaa ja sinisiä laittaisin siis siihen. Sateenkaarimeikkiäkin voisin tällä paletilla kokeilla :)

    VastaaPoista
  37. En rajoittaisi värejä vain silmiin, vaan sutisin verkon tai pitsin läpi otsalle ja ohimolle useamman värin yhdistelmän <3

    VastaaPoista
  38. Tekisin ainakin vihreitä silmiä korostavat pinkit silmämeikit :)

    VastaaPoista
  39. Mä oon smemonen etten osaa oikein laittaa liian eri värisiä vierekkäin luomelle, niin tekisin vähän tuon ekan meikin tyyliin tuommmosen harmoonisen yhdistelmän tuolta tuo vasemman nurkan luumu ja pinkkien kanssa. Sitten alarajaukseen taas vaihtasin tuolla oikeen nurkan tummalla vihreellä/turkoosilla (en nyt osaa ihan erottaa et millanen se tarkalleen on). Toinen vaihtoehto olisi samalla idealla vihreitä yhdistää smokey tyyliin ja keskellä tuo neon vihreä ja alaluomelle tuo neon punanen/oranssi. Vaihtoehtoja on ihan liikaa, mutta alaluomelle tosiaan joku voimakas muusta poikkeava efekti. Wappureiveihin varmaan vetäisin eripari silmät ja ehkä vähän muuallekkin, kuin silmiin nuita värejä :P

    VastaaPoista
  40. Lähtisin trooppisen keltaisen ja pinkin yhdistelmästä, mutta lataisin siihen vielä violettia. Ehdoton Rainbow (sekamelska) -look olisi ilmeeni nimi! :D

    VastaaPoista
  41. Mukana kivassa arvonnassa! Paletin vasemmalta ensimmäisen pystyrivin kolme väriä näyttävät mielestäni näteiltä noin lähekkäin, lähtisin ensimmäisenä varmaankin kokeilemaan niitten yhdistelmää :) Itse asiassa nyt katsoin, että taitaa olla aika lailla samat sävyt, kuin sinulla tuossa yhdessä kuvassa.

    VastaaPoista
  42. Ykkös- ja kakkosmeikit hivelevät silmiäni eniten eli sininen ja violetti kiehtoo kovasti. Upea kesäpaletti☺

    VastaaPoista
  43. Tekisin kesäisen värikkään meikin, joka sopisi yhteen uuden korallinvärisen mekkoni kanssa! :)

    VastaaPoista
  44. Halusin vaan tulla tännekkin mälisemään että tosi ihanat meikit oot tehnyt. En osallistu arpajaisiin kuitenkaan :)

    VastaaPoista
  45. Kokeilisin lilan ja valkoisen yhdistelmää, taidot riittää vain kehdella värillä meikkailuun. ;)

    VastaaPoista
  46. Tekisin violetin meikin tai käyttäisin korallista sävyä rajaukseen :) Ihanat värit!

    VastaaPoista
  47. Ihana arvonta! Tuollahan saisi taiottua vaikka mitä mutta sinisen ja oranssin yhdistelmää lähtisin väsäämään :)

    VastaaPoista
  48. Vaaleanvihreällä, keltaisella ja pinkillä tekisin :)

    VastaaPoista
  49. Testaisin ensin varmaan jotain vihreää meikkiä! :)

    VastaaPoista
  50. Jos saisin paletin hyppysiini, fiilistelisin ensitöikseni Batmanin Jokeria yhdistämällä violetteja vihreään ja rippuseen purevan neonkeltaista.

    VastaaPoista
  51. Sinisen sävyjä testaisin ensimmäiseksi. Jotain festareille sopivaa :)

    VastaaPoista
  52. Koittaisin jotain pinkin ja violetin yhdistelmää.

    VastaaPoista
  53. Tekisin, tai ainakin yrittäisin tehdä, tuommoisen ihanan sinisen meikin niin kuin sinulla ekassa kuvassa.

    VastaaPoista
  54. Saattaisin vetää ihan överiksi ja käyttää kaikkia neonsävyjä samassa meikissä! :D

    VastaaPoista
  55. vihreä ja violetti, täydellinen kombo!!!

    VastaaPoista
  56. Todennäköisesti tekisin ensin sinisen meikin, sillä en omista mitään sinistä luomiväriä vaikka olen pitkään miettinyt jo jotakin kirkkaan sinistä luomiväriä hankkivani. Myöskin pinkkin ja lila on aina hyvä yhdistelmä.

    VastaaPoista
  57. Tekisin vihreitä silmiä korostavan meikin pinkeillä ja liiloilla sävyillä :)

    VastaaPoista
  58. Iiih, pinkki!! Sitä ensimmäisenä, testaisin ehkä jopa neonvihreän kanssa :D

    VastaaPoista
  59. Mä lähtisin siniselle linjalle. Tai sitten jotain ton sun ylimmän meikin tyylistä. Wau.

    VastaaPoista
  60. Mä teksin varmaan pinkki-sinisen silmämeikin ekaks. Aika perus mutta sopii kesään ruskeille silmille. :)

    VastaaPoista
  61. Varmaan ekana tulisi kokeiltua sellainen hopea-lime-violetti yhdistelmä :D

    VastaaPoista
  62. Uu, noilla väreillä syntyisi paljon kesäistä väri-ilottelua! Erityisesti noita ihan kirkkaimpia värejä voisi käyttää rajauksissa freesaamassa muuten arkisia (ja tylsähköjä) meikkejä kesäkuntooon!

    VastaaPoista
  63. Vahamaisen rajauksen päälle sisänurkkaan pinkkiä vähän alaluomelle vieden ja ulkonurkkaan vihreää. Ulkonurkkaan alas vähän neutraalimpaa taupea, mustaa maskaraa reilusti ripsiin tyvestä lähtien ja aavistus sähkönsinistä harjaten kulmiin. Ja sit seuraavaksi uusi kombo :).

    VastaaPoista
  64. Ekana liilasta vihreeseen, koska violetti on pakkomielle. Sit houkuttais neonkeltanen, joka raikastais pinkkisinistä comboa. 😊

    VastaaPoista
  65. Minä lähtisin alkuun tekemään jotain pinkeillä, violetit myös houkuttaa ja tuo myrkynvihreä. Samoin tuo sinun ensimmäisessä kuvassa oleva sininen meikki on aivan upea, sen voisin apinoida!

    VastaaPoista
  66. Moikka ihania värejä vihreästä lähtisin tekemään ja kyllä keltainen niin sähäkän näköinen oli et sitä kans mukaan.

    VastaaPoista
  67. Onpas herkullinen paletti! Koska violetti uupuu jemmoista, niin lähtisin sillä liikkeelle. Ja pinkillä. Ja oranssilla. Ja ja ja...!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3