perjantai 3. kesäkuuta 2016

Cheeky Monkey - Tramp Stamp

En yleensä pidä neonlakoista mitenkään erityisesti mutta nyt olen ihan villiintynyt! Viime aikoina olen tykännyt lakata kynnet vaikka kahdella tai useammalla neonvärisellä lakalla.

P5150069.ORF

P5150073.ORF

Sain muutamia tuotteita blogiesittelyyn yhteistyössä elevenin kanssa. Halusin kokeilla toista Cheeky Monkeysin lakkaa koska viime kerralla jäin vähän pohtimaan näiden peittävyyttä. Tramp Stamp on sähäkkä neonpurple joka näyttää aika makealta. Vähän jännitti millainen tämä on lakata ja tarvitseeko se valkean lakan alleen. Mutta ei, huomasin ensimmäistä kerrosta levittäessä että tämähän on vitsin hyvä lakka. Peittää helposti ja koostumus on pigmenttinen. Kuten neonlakat yleensä, tämä kuivuu satiiniseksi joten kiiltävä päällyslakka antaa nätimmän pinnan.

P5150061.ORF

Purplen lakan kanssa sopii hyvin lime tai jonkin vihreän sävy. Päätin lakata vaaleanvihreällä pastellilla, OPI Gargantuan Green Grapella. Lakka peittää kolmella kerroksella. Jotenkin olen aina tykännyt tästä lakasta, se on hienon värinen. Onnistunut, hento pastelli vaikkei koostumus olen ihan täydellinen. Leimadecalit tein Bundle Monsterin BM-314 laatasta, värityksessä Essien neonlakat Shake Your Money Maker ja DJ Play That Song. Decalien teossa Essie Second Shine Around päällyslakka.

P5150084.ORF

Cheeky Monkeys lakat löydät elevenistä. Lakoissa on 5-free koostumus eivätkä ne sisällä formaldehydiä, tolueenia, DBP:tä, kamferia eivätkä parabeeneja. Cheeky Monkeysin lakat ovat vegaanisia. Ne levittyvät hyvin toimivan sudin ansiosta eivätkä ne haise niin pahalta kuin perinteinen kynsilakka.

Miten sinä tykkäät käyttää neonlakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3