sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Many Shades Of Grey

Harmaa on monelle perusväri meikissä mutta mulle se ei sovellu. Harmaa ei toimi vihreiden silmien kanssa. Harmaat luomivärit eivät sitten ole liiemmin minua kiinnostaneet mutta olen hamstrannut jotain perusvärejä. Joskus kuitenkin tykkään tehdä harmaan perusmeikin josta sitten tuli harmaa smoky ihan vahingossa :)

P6120027.ORF

Ihastuin tähän meikkiin niin palavasti että meikkasin puoli viikkoa samalla tavalla! Olen hankkinut MACilta perusvärit ja depottanut ne isompaan palettiin.

P6120006.ORF

P6120015.ORF

Pincurl on ihana pinkkihohtoinen harmaa. Knight Divine on hohtava hopeanharmaa ja Carbon on mattamusta. Käytin näitä kolmea luomiväriä tässä meikissä, lisäsin vielä Vapouria kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Pohjustuksena minulla oli Elizabeth Ardenin Eye-Fix Primer ja Gosh harmaa puikkoluomiväri. Rajaus on IsaDoran harmaalla Smoky Eye Linerillä ( Dark Grey ), sisärajaus Benecos White ja ripsivärinä Max Factor Voluptuous. Hirveen hankala sana kirjoittaa! Kulmat Dermosil kulmakynä + Make Up Storen Tri Brow kulmakynä + Kubiss London kulmageeli.

P6120004.ORF

P6120013.ORF

Onko harmaa sinulle turvaväri vai sitten vähän vieraampi, harvemmin käytettävä?

22 kommenttia:

  1. Itse tykkään aika ajoin käyttää myös harmaata meikkiä - enkä noista meikkaus"säännöistä" juurikaan jaksa värien suhteen välittää mitä minkäkin sävyiset silmät omaava "saisi" käyttää vaan iloisesti vetelen silmiini milloin mitäkin sävyjä :D

    P.s. Eilen testesin ne MUS:lta saanut luomivärit ja ihania ovat, varsinkin se (moonshadow) Copper <3 (sävy mihin tosiaan itse harvemmin tulisi muutoin tartuttua..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun nähdäkseni harmaa sopii sulle hyvin :) minäkin olen käyttänyt Copperia nyt kahtena päivänä putkeen. Tänään mulla on sen kanssa turkoosia :) Copper on myös sävy joka varmasti sopii monelle ja kaiken värisiin siliin. Ihanin se on vihreillä ja sinisillä silmillä ;)

      Poista
  2. Kaunis. Sopii harmaakin sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pincurl tekee tästä meikistä niin kivan ❤️

      Poista
  3. Hyvinhän tuo harmaa sinulle sopii! Harmaa, vaaleanpunainen ja vaaleanruskea ovat värejä joita käytän (erikseen, ei yhtaikaa) kun ei ole mitään erikoista mielessä :)
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle vaaleanpunaiset ja ruskeat on tuttuja arkisävyjä :)

      Poista
  4. Olispa kiva nähdä joskus tutorialvideo tämmöisestä meikistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ehkä ole paras henkilö tekemään videoita, oma savolainen puhe kuulostaa tyhmältä videolla :D

      Poista
  5. Hyvältä näyttää!

    Harmaa on kyllä semmonen väri, ettei siihen tule kyllä juurikaan tartuttua. Varsinkin kun on harmaan vihreät silmät niin lisäämällä harmaata, silmien vihreys tuntuu häviävän kokonaan.

    Tykkään kyllä vaalean harmaasta vaatetuksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on silmissä vihreää ja ruskeaa. Kumpaakaan harmaa ei korosta. Mutta Pincurlissa on vaaleanpunaista hohtoa joten se tekee harmaaseen jännää ;) mä käytän kanssa harmaita vaatteita!

      Poista
  6. Valtavan nätti meikki!
    Itsekin käytän selkeästi harmaata silmämeikkiä aika harvoin. Se tuntuu jotenkin liian kovalta. Mutta niin kuin sinunkin kuvista näkee, niin harmaa silmämeikki korostaa todella hyvin vihreitä silmiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Pincurl olisi muuten sullekin "se oikea harmaa". Sopii violetinkin kanssa silmämeikkiin ;)

      Poista
  7. Oi, tosi upea! Niin mahtavan näkösiä luomivärejä ku on nii shimmerisiä :3 Mää käytän harvoin kans harmaata, multa ei taija löytyäkään ku muutama harmaan sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) harmaa on kyllä nätimpi shimmerisenä. Mulla on matta harmaitakin mutta ne on kyllä hyvin harvoin käytössä...

      Poista
  8. Upea silmämeikki. Itse tykkään tosi paljon harmaasta. :)

    VastaaPoista
  9. Mä rakastan harmaata (ja hopeaa) ♥ Nyt en ole hetkeen luomivärejä käyttänyt, koska olen liian laiska (:D), mutta sillon kun käytän niin melkein aina harmaata/hopeaa ja lilaa/vaaleanpunaista tms. Aika vähän on muuten olemassa luomiväripaletteja missä olisi pelkkiä hopeita ja harmaita sävyjä. Kaksi oon tähän mennessä löytänyt (Essence ja MUA). Mulle ei sovi ruskean sävyt ollenkaan ja aina niitä on kaikissa paleteissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Make Up Storella on pelkkiä harmaita oleva iso luomiväripaletti :)

      Poista
  10. Harmaa on nätti sävy, muttei sitä tule usein käytettyä , tykkään enemmän sinisestä tai viininpunaisesta smokyssä. Ihana meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) viininpunaiset ja violetit on mun värejä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3