torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuun loppuneet tuotteet

Taas on kuukausi kulunut ja on aika tarkastella tyhjiä purnukoita. Nyt ei ole isoa kasaa mutta jotain kuitenkin :)


Nivea After Sun Lotion - Ihanasti viilentävä ja kosteuttava. Tämä on aika vanha että en tiedä myydäänkö tätä enää. Oikein hyvä myös karvojen ajelun jälkeen, rauhoittaa kirvelyä ja kutinaa.

Garnier Respons 5 Plants shampoo - Jossain mielenhäiriössä hamstrasin vuosi sitten Garnierin uusia shampoita. Tämä kasvimainen tuoksu rupesi tökkimään enkä muutenkaan löytänyt tästä mitään kivaa. Väkipakolla käytin pois.

Dermosil syväpuhdistava shampoo - En ole muistaakseni ikinä käyttänyt muita syväpuhdistavia shampoita. Minusta tämä on ihan hyvä, tulee ostettua aina uudestaan. Taisi olla jo uusi pullo jemmassa. Voi tietysti olla parempiakin, ehkä pitäisi joskus kokeilla muitakin :) pesen syväpuhdistavalla silloin tällöin koska käytän todella paljon muotoilutuotteita eivätkä hiukseni oikeastaan ikinä lepää mömmöistä.

Tena Skin Cream* - Tämä tuli käytettyä yllättävän nopeasti pois. Ehkä kun se Tena, vaippamerkki niin en halua pitää tätä yöpöydällä. Kieltämättä voide oli hyvää käsirasvana, kosteutti, hoivasi ja imeytyi kuitenkin äkkiä. Mutta merkki Tena ei saa minua ostamaan tätä uudestaan. Vaikka oli hyvä, tässä ei kuitenkaan mitään erikoisen kiinnostavaa ollut.


Nurme palasaippuat Katajanmarja ja teepuu* - Oi nämä olivat ihania <3 en ollut aikoihin käyttänyt palasaippuoita joten nämä olivat hauskoja pitkästä aikaa. Näissä on pienet palat jäljellä mutta annan ne kaverille joka tykkää luonnonkosmetiikasta. Nämä pesivät tosi hyvin ja tuntuivat rauhoittavan ihoa. Silmiin ei kannata laittaa, kirvelevät. Teepuusaippuaa ostaisin lisää, pidin siitä enemmän epäpuhtaan ihon hoidossa. Näitä kannattaa kokeilla, mielettömän riittoisia! Kestävät kuukausia! Yleensä pyyhin kasvot vielä misellillä, ihan hirmu raskasta silmämeikkiä nämä eivät poista kokonaan vaan vanuun jää meikkiä.

Nivea mustapäälaput - Miten vanhoja lienevät...heitän roskiin kun yksi lappu enää jäljellä. Joskus käytin mutta en muista oliko näistä sen enempää iloa ;)

Rexona Confidence dödö* - Tämä tuli muistaakseni vuosi sitten LivBoxissa. En varmaan olisi itse ostanut mutta onneksi tuli boxissa. Nyt tiedän että tähän voi luottaa joten uskallan ostaa toistekin. Tuoksu oli hyvä ja kuivui nopeasti. Vaatteiden sottaamisesta en osaa sanoa kun huomaan mustassa paidassa dödön jälkiä mutta en voi varmaksi sanoa mikä dödö sen on tehnyt.


Lavera appelsiini käsivoide* - Vitsit tää on ihana! Olen käyttänyt näitä pari, appelsiinin tuoksu on niin hyvä! Hyvä perusvoide jota voi laittaa kesken päivän. Tehoiltaan ei ole ihan hoitavammasta päästä joten yöksi laitan jotain muuta :) mutta imeytyy nopeasti joten hyvä laittaa aina ohimennen.

La Rocha-Posay Lipikar Gel-fluide* - Jos etsit kosteuttavaa geelivoidetta  niin tämä on hyvä. Itse käytin kaulalla jossa se imeytyi liiankin pitkään. Ei ollut muuten mitenkään tarpeellinen tai kiinnostava tuote, LivBoxissa joskus tullut.

Maylash ripsiseerumi* - Sain joskus kokeiluun. Pidensi ripset selkeästi. Mutta ei ole tullut enää käytettyä joten jämä vaan seisoo kaapissa...

Benecos Organic kynsinauhakynä* - Ihana kynsinauhakynä tussipäällä. Korkista voi pyöräyttää lisää balsamia kynsinauhoille. Nämä kynät on käteviä, tykkäsin tästäkin.

Konad musta leimauslakka - Erittäin hyvä musta leimauslakka. Tykkään <3 nyt on MoYou Londonin musta lakka käytössä, korvaa tämän hyvin.

Oliko mitään tuttuja tuotteita? Suosituksia hyvästä syväpuhdistavasta shampoosta?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta tai blogin kautta saadussa LivBoxissa.

22 kommenttia:

  1. Suosittelen kyllä tuota dermoa. Oon kokeillu paull mitcelin omaa ja voin sanoo että dermosil ajaa saman asian. :) ymmärrän kyllä että haluut kokeilla muitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) aina tekee mieli kokeilla erilaisia mutta en tiedä raaskinko ostaa hirmu kallista. Dermo kun on ollut hyvä ;)

      Poista
  2. Olen tykännyt myös Herbinan ja 4 Reasonsin syväpuhdistavista shampoista :)
    Mun kesäkuun loppuneiden kasa saattanee olla hieman isompi kuin mitä sinulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin Herbina...sen voisi tsekata. En muista yhtään olenko joskus käyttänyt Herbinan syväpuhdistajaa...Tuntuu muuten että kaikilla on niin paljon isommat kasat loppuneita kuin mulla. Olen jotenkin tosi hidas käyttämään tuotteita vaikka kyllä joka päivä käytän :D

      Poista
  3. Mulla on syväpuhdistavana shampoona ihan Herbinan oma ja ajaa asiansa mulla koska enpäs ole muita koittanut :) Tuo Rexonan dödö on mulla vaki käytössä koska se todellakin pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä tosiaan Herbinaa seuraavaksi :) tuo dödö oli huippuhyvä ja tuoksui hyvältä!

      Poista
  4. Heh joo, on saattanut Nivean lappuihin tulla jo pieni uudistus pakkaukseen tässä välissä. :D Meillä käytetään tosi paljon palasaippuoita, just luontaistuote ja käsintehdyt ovat ihan parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD voi olla, nämä on aika vanhoja! Palasaippuat on kyllä käteviä ja jopa kauniita sisustuselementtejä ;)

      Poista
  5. Four reasonsin syväpuhdistava shampoo on mun mielestä tosi hyvää! Mulla menossa nyt toka purkki :) ja se tuoksuu myös omenalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta :) tykkään omenan tuoksusta <3 FR tuotteet on muutenkin hyviä ja edullisia.

      Poista
  6. Suosittelen kokeileen bio rich syväpuhdistavaa sitä käytän ite

    VastaaPoista
  7. Heitän tähän vielä yhden syväpuhdistava shampoo ehdotuksen, Cutrinilla on oikein miellyttävän tuoksuinen ja toimiva. Tuotteiden ulkonäkö on näemmä uusittu viime ostoni jälkeen, mutta toivottavasti incit ovat säilyneet ennallaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Cutrinin tuotteita omistan jonkun verran ja olen kyllä tykännyt :)

      Poista
  8. Toi Tenan voide oli munkin mielestä hyvää mutta en mäkään halua pitää Tena-tuubia näkysällä. Voiskohan sen naamioida jotenkin? :D

    VastaaPoista
  9. Tuo Rexonan dödö on nykyisin ihan mun HG-dödö! Tai itseasiassa olen testaillut useampaa tuoksua samansarjan dödöjä ja kaikki yhtä hyviä. Noihin todellakin voi luottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan kyllä itsekin lisää, oli niin luotettava dödö :)

      Poista
  10. Otin vasta kuukausi sitten käyttöön tuon Rexonan dödön, kun ajattelin, että se on tylsä ja sehän on ihan megahyvä, ei petä ei. Sitä tulen ostamaan. Jotain valkoista töhnää jätti kyllä vaatteeseen, mutta laitan tosi paljon dödöä kerralla, johtuisikohan siitä tai hikikohtauksesta, hehe. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kanssa oliko se tämä joka suttasi mustia vaatteita. Voi siis olla...mutta hikikohtauksia on täälläkin joten et ole yksin ;)

      Poista
  11. Pantenen syväpuhdistava shampoo on hyvä ja edullinen ja on kiva tuoksu. Toka puteli menossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3